2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar acaip kötüyüm aşıdan bu yana ertuğ ne süt içiyo nede mama yiyo 25 ml i zorlayarak içiriyorum dün dr.olur normaldir bebeklerde bazen oluyo dedi.sütünü sag dondurucuda sakla sonra içirirsin dedi ama ben kendimi suçlamaktan alamıyorum nedense niye içmiyor diye.poşet almaya fırsatım olmadı cam kavonozlara doldurup atıyorum dondurucuya valla bi sürü 5 kavonoz oldu inş.sonra içer ya .bide sakladınız sütleri 1 ay sonra çözdürüp onu içirip yeni sgdınızla degiştricekmişiz yani devamlı tazeleyecekmişiz .bütün yiyenlerimi öpüyorum bende stresliyim çok bide uyumuyo ertuğ neskafeye dayandım bende valla uykum gelmesin diye o ,işe yarıyo en azından.NİHANCIIIIIIIIM yakın olsak verirdim kız ben sana sütümden elvinin çüt annişi olurdum ne güzel bi oglum var bide kızım olurdu daha ne isterim dimi valla dondurucuda birikene kadar içerdi elvinimde sütcüklerii.acil şifa versin allahımda annecine canım

selam arkadaşlar bayadır giremiyodum foruma kaanım üşütü onunla uğraştım tam iyileşiyo derken bu sabah popodan ateşini ölçtüm 38 çıktı çok korktum ateş düşürücü fitil verdim şimdi 37.2 perşembe kontrolümüz var bakalım innş düzxelir oğluşum 37.2 poptan ölçünce normalmi kızlar?buarda bide feci bi şekilde pamukçuk oldu dudaklaına bile yayıldıkarbonatlı suyla siliyorum ayrıca damla veriyorum ayy düzelir inş. ne zormuş anne olmak bende kendimde hep hata arıyorum psikolojim benimde çok bozuldu

aktarlarda muskat denilen halk arasında küçük bir ceviz var. bir çay kaşığının içine onu rendeliyorum içine 2 damla badem yağı ve anne sütü damlatıp eziyorum sabah akşam birçay kaşığı veriyorum rüya ya hem alttan hem üstten bütün gazını çıkarıyor ayrıca kakasınıda rahat yapıyor. doktorumuza sorduk kullanabilirsin zararı yok dedi. sab sımplexı kullanmayı bıraktım. birde yediklerime dikkat ediyorum. bebeğinizinde kendinizinde ayaklarınızı kollarınızı ve sırtınızı üşütmemeye de dikkat edin.

slm kzılarr hepimiz anlaşılan gazdan şikayetçiyiz.. bizde öle arda yine iii bi şekilde e çıkarıyoda.. buğra biraz zorlanıyo şuan tam yeni dogan kilosunda oldugundan ilk bebek zorlukları yaşıyorum :)) bide kusmaları var bugün bugra baya kustu içtigi mamayı.. sizlerdede oluyomu ark. bi yandan iyi oldu balgam varsa atmış oldu onlarıda..

selam kızlaar
PADİASTRUM canım benim kanaman 45 gün sonra durmuştu.ama bu bünyeye göre değişiyo.bende ilk adetimi ne zaman görücem onu merak ediyorum.
ERTUĞ canım korkma bebeğin zaten çok aç olsa mamayıda yer sütünüde içer.aşının yan etkisi geçer canım.kendini sıkıntıya sokupta sütüne zarar verme sakın.
TREND cim canım benim bildiğim popudan ateş 38,5 a kadar normalmiş.benim kızımda koltuk altından 38 olmuştu dr. popodan ölçümde 38,5 a kadar korkmayın demişti.koltuk altından 38 sınırmış
SEHER canım bana kusma demeyin.kafayı yiyicem.ne koltuk kalıyo ne halı kalıyo kızım kusunca.içinde ne var ne yok hepsini çıkarıyo.bütün tahlilleri yapıldı bişi çıkmadı.gazını böyle atıyo dedi doktorum.bende ayriyeten 3 doktora daha götürdüm hepsi aynı diyince rahatladım.şimdi yapacak bişiyim yok. o kusuyo ben temizliyorum.
BENİM CİMCİMEMDE UYUMUYO DELİ OLUCAM.YA YANINDA OTURUP ONUNLA KONUŞUCAN YADA KUCAĞINA ALIP GEZDİRİCEN.ARTIK SAĞLIKLI OLSUNLARDA HER DEDİKLERİNİ YAPALIM
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM CANLARIM UFAKLIKLARIDA KOKLUYORUM

özgecim benim kanamam 30 gün filan sürdü kırkımızın çıktığı gün adet oldum bir ay sonra tekrar adet oldum doğumdan sonra 2 kez adet oldum büyeden bünyeye değişiyo canım berilimizde çok tatlı olmuş maşallah

Elifcim kızkardeşine çok üzüldüm. Umarım çabuk atlatır kardeşin. Nihancım annen nasıl oldu canım? Dualarım seninle, umarım annenin morali iyidir.
Benim kanamam çok az sürdü. 3-4 gün falan, sonra geçti ama koyu kahve akıntı şeklinde geliyordu. Sezeryan olan arkadaşlar, doktorunuz 2 ay sonra alttan muayeneye çağırdımı? Benimki çağırdı ama ben korkuyorum gitmeye.

canım cam kavanoz dondurucuda patlamaz mıfisfisfisCADIARZU aman ha dikkat et:bbo:

gamzecim bende oldum ama benim dr.çagırmadı sadece dikişlerime bakmıştı doğumdan 1 hafta sonra bidahada gitmedim.lilithu bişe olmuyo canım normal donuyo çatlama filan hiç olmadı 5 adet attım.hayırlı geceler arkadaşlarım

sgselçuk çok sagol canım yazını okuduktan sonra içim biraz rahatladı ve sonra ertuğum 50 ml içti 2 defa şimdi uyudu maş.teş.ederim

merhaba güzel arkadaşlarım benim bebiş uyuyor ancak bu saatte gelebildim.artık evimize döndük,babamız bizi çok özlemiş:))
özgecim bende 36.günümde adetim geldi,daha yeni temizlendim canım. bu arada arkadaşlar hepinizin bebişleri kocaman olmuş maşallah bütün bebişlerimize. aylin(trend)canım çok geçmiş olsun inşllah Kaanımız iyileşmiştir.
Nihancımm sen,elvinimiz ve annecigin inşllah iyisinizdir.
herkese gazsız,bol sütlü,uykulu güzel günler ve geceler diliyorum.bütün bebişleri kokluyor güzell annelerimizi öpüyorum.

kızlar moralim çok bozuk acilden geliyoruz kaanın ateşi yükseldi 38.8 oldu allahtan kendi dr.umuz nöbetçiymiş gribal bi durum yok dedi ishalde değil ama takip edelim dedi ateş düşürücü verdi şimdi 37.8 ateşi napıcamı şaşırdım yavrumun suratı kıpkırmızıydı dr.erken ama diş çıkarıyoda olabilir dedi.şimdi ben nasıl giydireyim çocuğu dr.a sormayı unuttum bide üşütmeyeyim yavrumu fikir verin bana kızlar lütfen nasıl giydireyim bilemiyorum

canımm nasılsın döndünmü ankaraya , yavrucuğunu kokla benim için, benim alttan muayene 40. günümde yapıldı, ilk defa alttan muayene oldum, iğrençti, ama kastığım için , rahat olursan sorun yok aslında, anladım ama geç anladım :)

kızlar hepinizi ayrı ayrı selamlıyorum, nihayet normale döndüm gibi, yani foruma girmeye , okumak için girmeye fırsat buldum,
bebilerinizi koklayın benim için, uzun uzun yazacağım , hele bir okuyayım neler olmuş neler bitmiş
birazda yazmayıp sadece okumamın sebebi, yatakta laptoplayım , eşim tuş sesinden rahatsız olmasın, yazık yarın işe gidecek birde

Selam arkadaşlar,
nasılsınız? Biliyorumki hepimiz bebişlerimizle doldurduk tüm vaktimizi. Uyanıyoruz onlarla, yemek yiyoruz onlarla, iş yapcaz onlar bize engel, lavoboya gitmek bile imkansızlaşıyor bazen. Ama eminimki Devede kulak misali okadarcık şikayet ediyoruzdur herhalde. Yavrularımızın olması, anne olmak, canparelerimizi kucağımıza alıp koruyucu içgüdüsüyle onlara yaklaşmak ne güzel bir nimetmiş! Nimet diyoruym çünkü Bebeği olmayanları hernekadar tam manasıyla anlayamasakda bu güzel duygunun yokluğunu düşünemiyorum artık. Rabbim bebişlerimizi bizden bizleride onlardan ayırmasın inşallah. Hasta olacak diye endişeleniyorum ama oda olacak muhakkak. Yanlız Alman bir söz vardır: >Kötü hava yoktur, kötü giyim tarzı vardır!< diye bunu düşünerek güzelcene giydirip dışarı çıkarıyorum yavrumu. Kış gelene kadar iyice değerlendirmek lazım diye düşünüyorum. Mevlam Şafi isimiyle tüm hasta kullarına şifa versin inşallah! Bizlere, Annelerimize, babalarımıza, kardeşlerimize eşimize dostumuza ve yavrularımıza. Bazen Bebebğim uyusun diye çok yorulduğum zaman dua ediyorum. Biraz fazla uyudumuydu bu seferde uyansa diye iç geçiriyorum. Ben bebeğimi çok seviyorum.
ANA olmak kolay değil anne olunca anladım!!!
Allahtan dileğim hakkıyla Anne olabilmek. Yavrumu güzel bir şekilde eğitmek! Güzel ve sağlam bir karakterle yetiştirmek!
SUAN YAVRUM UYUYOR YÜZÜNE BAKIYORUM VE TARİF EDEMEDİĞİM BİR MUTLULUK DUYUYORUM. Allah her isteyene ama gerçekten sahip çıkacaksa nasip etsin.
Kendi açımdan yazdım, fakat bu yazdıklarım bütün arkadaşlarıma bütün kk annelerinede dilediğim dualarımdır...
Kendinize ve Bebişlerinize, tabi yapımda emeği geçen eşlerinizede iyi bakııın!!!!!!!!
Herkesi öpüyorum....

canım çok güzel yazmışsın ellerine ,yüreğine saglıka.s.

elagözlü canım muhteşem yazmışsın ertuğ kucagımdayken okuyodum hem yazdıkların hemde bu aralar bende ertuğa baktıkça kaybetme korkusu çöküyo anlamıyorum neden böyle hissediyorum göz yaşlarım sel oldu bi anda agzına saglık canım tabi yapımda emeği geçen eşlerinizede iyi bakııın!!!!!!!! bunuda güldüm.arkadaşlarım benim gibi hisseden varmı bazen o kadar kötü yapıyoki saatlerce ertuğa bakıp aglıyorum çözemiyorum sizce neden olabilir canlarımmm

selam kızlar herkes çok şükür ii okuduğum kadarıyla tuba evet canım o his bende de oluyo diğer çocuklarımda da yaşamıştım az daha büyüsün geçiyo ama bol bol oku bebeişine Allah nazarlardan korusun diye çok küçükler insan nası davranacağını şaşırıyo ve korkuyo tabi nihanım canım antibiyotiği dr verdi canım acile gitmiştik hırıltısı da vardı ateşte olunca en hafif antibiyotiği veriyorum bi çay kaşığı ver dedi alt solunum yoluna inmesin dedi çok şükür şimdi ii sürekli ağlıyodu . ben c. tesi bebeğimi acile götürdüm çünkü göbeğinde fıtık vardı biliyosunuz ve göbeğinde morarma oldu korkudan ölecektim hemen eşimi aradım gittik acil dr u fıtık var çocuk cerrahına götürün p . tesi dedi . ne mümkünn pztesi nası bekleyim hemen dr muzu aradık o da il dışındayım yarım saat sonra eve getirin dedi . bişeymi sardın fıtığın üstüne dedi ben hayır dedim ama çok az da olsa sarmıştım çıktıktan sonra ama bastırmamıştım morarınca çok fazla kusarsa emmek istemez sürekli ağlarsa haberim olsun dedi . çocuk cerrahı adını verdi buna götürün dedi. ya öle bişeyki bu çocuk gazı olunca ağlıyo zaten nası ayırt edicem dedim o çok farklı olur hiçç durmaz ve kusar dedi yeşilimsi kusar hatta dedi . neyse p. tesi endişe dokunulsa ağlanacak halde geçirdim cerraha gittik 1 cm altında geçer 1 yaşına kadar dediği an ben eşime baktım gözlerim dolu doluu o da güldü çok şükür dedim neden morardı hocam dedim hiç bişey sarma dedi uğraşmayın kendiliğinden geçecek dedi böle işte Allah tüm hastaları n şifasını verir inşallahh nihanım canım dualarımız annenle umarım sizinde şifanızı verir şükürler olsun dedirtir canım hepinizi çokkk öpüyorumm

merhaba kızlar uzun zamandan sonra tekrar aranızdayım...
sizleri unuttum sanmayın sakın...
forumda yazılanları hiç takip edemiyorum kızlar, kimler ne yapıyor inanın bilmiyorum.
nihancığımın annesi rahatsızmış onu bile en son ben öğrendim ve çok üzüldüm ((
nihancım inşallah anneciğin iyileşmiştir canım benim. dularımız anneciğinle...
kızlar allah annelerimize babalarımıza zeval vermesin, ben onlarsız bi hayatı düşünemiyorum. bu aralar çok duygusallaşmaya başladım, kızıma bakınca ağlıyorum, anneciğim aklıma geliyor..ne kadar zormuş anne olmak, ama bi o kadar da kutsal...
bu hafta sonu berene mevlüt okutcaz bizim kırkımız ramazana geldiği için yapamamıştık. ramazanda bayramdı, düğündü derken bu zamana kadar kaldık... geç olsunda güç olmasın dimi..
yanlız elagözlünün yazdıkları çok dikkatimi çekti..sanki benim kalbimden gecenleri yazmış..ağzına yüreğine eline sağlık arkadaşım ne de gzel yazmışsın...
kızlar yeğenlerimi havva teyzesinin yerine öpün koklayın..yine fırsat buldukça gelmeye çalışcam...
hepnizi öpüyorum a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…