özgecim benim kanamam 30 gün filan sürdü kırkımızın çıktığı gün adet oldum bir ay sonra tekrar adet oldum doğumdan sonra 2 kez adet oldum büyeden bünyeye değişiyo canım berilimizde çok tatlı olmuş maşallahevet canım ya kocaman oldu beril ve aynı babasına benziyor..bir tek dudağı ve burnu benden:sm_confused:neyse buna şükür bebiş benim diyebilirim bu kadarlık benzerlikle delaelaelaelaelae
gaz problemi bizde de var..sab simplex kullanıyorum ama onu düzenli kullanınca işe yarıyor benim de sürekli vermek pek içime sinmiyor..her gün 5 kez 4 damla veriyordum iyi geliyordu ama işte çok fazla geliyordu bana..
sen ne yaptın gaz için?
bizim kız da gezmeye bayılıyor ama hemen uyuyor yola çıkınca..sonra da gittiğimiz yerde uyanıyor..gezelimde hep ne olursa olsun..dün çok huysuzdu uyumadı gece 12ye kadar neyse ki sonra da uzun bir uyku çekti.ben de uyudum..şimdi de uyutana kadar akla karayı seçtim.sizin de öyle mi uyumazsa acayip sinirli oluyor ağlayıp duruyor.uykuya dalana kadar mızmızlanıyor..kaydirigubbakcemile2
bende pek sinir yok ama acayip duygusalım..sürekli her duygusal şeyde ağlıyorum...senağlama
arkadaşlar kanamalarınız ne zaman kesilmişti hatırlıyor musunuz?ben de hala devam doktora gideceğim çarşamba günü..
beril heran yine uyanabilir görüşürüz yine öptüm hepinizi ve kokladım bebişleri...Şeniz
canım cam kavanoz dondurucuda patlamaz mıfisfisfisCADIARZU aman ha dikkat et:bbo:kızlar acaip kötüyüm aşıdan bu yana ertuğ ne süt içiyo nede mama yiyo 25 ml i zorlayarak içiriyorum dün dr.olur normaldir bebeklerde bazen oluyo dedi.sütünü sag dondurucuda sakla sonra içirirsin dedi ama ben kendimi suçlamaktan alamıyorum nedense niye içmiyor diye.poşet almaya fırsatım olmadı cam kavonozlara doldurup atıyorum dondurucuya valla bi sürü 5 kavonoz oldu inş.sonra içer ya .bide sakladınız sütleri 1 ay sonra çözdürüp onu içirip yeni sgdınızla degiştricekmişiz yani devamlı tazeleyecekmişiz .bütün yiyenlerimi öpüyorum bende stresliyim çok bide uyumuyo ertuğ neskafeye dayandım bende valla uykum gelmesin diye o ,işe yarıyo en azından.NİHANCIIIIIIIIM yakın olsak verirdim kız ben sana sütümden elvinin çüt annişi olurdum ne güzel bi oglum var bide kızım olurdu daha ne isterim dimi valla dondurucuda birikene kadar içerdi elvinimde sütcüklerii.acil şifa versin allahımda annecine canım
Elifcim kızkardeşine çok üzüldüm. Umarım çabuk atlatır kardeşin. Nihancım annen nasıl oldu canım? Dualarım seninle, umarım annenin morali iyidir.
Benim kanamam çok az sürdü. 3-4 gün falan, sonra geçti ama koyu kahve akıntı şeklinde geliyordu. Sezeryan olan arkadaşlar, doktorunuz 2 ay sonra alttan muayeneye çağırdımı? Benimki çağırdı ama ben korkuyorum gitmeye.
Selam arkadaşlar,
nasılsınız? Biliyorumki hepimiz bebişlerimizle doldurduk tüm vaktimizi. Uyanıyoruz onlarla, yemek yiyoruz onlarla, iş yapcaz onlar bize engel, lavoboya gitmek bile imkansızlaşıyor bazen. Ama eminimki Devede kulak misali okadarcık şikayet ediyoruzdur herhalde. Yavrularımızın olması, anne olmak, canparelerimizi kucağımıza alıp koruyucu içgüdüsüyle onlara yaklaşmak ne güzel bir nimetmiş! Nimet diyoruym çünkü Bebeği olmayanları hernekadar tam manasıyla anlayamasakda bu güzel duygunun yokluğunu düşünemiyorum artık. Rabbim bebişlerimizi bizden bizleride onlardan ayırmasın inşallah. Hasta olacak diye endişeleniyorum ama oda olacak muhakkak. Yanlız Alman bir söz vardır: >Kötü hava yoktur, kötü giyim tarzı vardır!< diye bunu düşünerek güzelcene giydirip dışarı çıkarıyorum yavrumu. Kış gelene kadar iyice değerlendirmek lazım diye düşünüyorum. Mevlam Şafi isimiyle tüm hasta kullarına şifa versin inşallah! Bizlere, Annelerimize, babalarımıza, kardeşlerimize eşimize dostumuza ve yavrularımıza. Bazen Bebebğim uyusun diye çok yorulduğum zaman dua ediyorum. Biraz fazla uyudumuydu bu seferde uyansa diye iç geçiriyorum. Ben bebeğimi çok seviyorum.
ANA olmak kolay değil anne olunca anladım!!!
Allahtan dileğim hakkıyla Anne olabilmek. Yavrumu güzel bir şekilde eğitmek! Güzel ve sağlam bir karakterle yetiştirmek!
SUAN YAVRUM UYUYOR YÜZÜNE BAKIYORUM VE TARİF EDEMEDİĞİM BİR MUTLULUK DUYUYORUM. Allah her isteyene ama gerçekten sahip çıkacaksa nasip etsin.
Kendi açımdan yazdım, fakat bu yazdıklarım bütün arkadaşlarıma bütün kk annelerinede dilediğim dualarımdır...
Kendinize ve Bebişlerinize, tabi yapımda emeği geçen eşlerinizede iyi bakııın!!!!!!!!
Herkesi öpüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?