canım nohutla bulgur gaz yapmıyomu bebeğe.gaz sorunu yaşamıyomusunuz.ben ne yesem gaz olarak bebeğime dönüyo valla.yemediğim gün melek gibi
benim kardeşim ebe sağlık ocağında çalısıyo pnomokok dışında hiç bi aşıyı yaptırma dedi.rota virüsü mesela ben çok yaptırmak istedim ishal olmasn diye ama kardeşim ishal için bi sürü virüs var rota sadece bitanesi onlardan dedi olcağı varsa yine olur bol su içerse bişey olmaz falan derken beni ikna etti.aslında pnomokta biraz kararsızdı ama sağlık ocakları bi zamandan sonra o aşıyı vurcakmışlar öyle bi söyleniti varmış ne zaman olur bilmiyorum.onun için pnomokoku vurdurmaya karar verdik.
kardesimin bütün evli hemşire arkadasları çocuklarına hiç bi özel aşıyı yaptırmamış.
bazı doktorlarda türkiyeyi denek olarak kullandıklarını söylüyor (mesela pnomokok kulak enfeksiyonunda en fazla %7lik bi etki gösteriyomuş) bu aşılar konusunda bende çok kararsızdım boş yere bebeğimin acı çekmesinide istemem doğrusu
selam kıslar nasılsınız hepinize ayrı ayrı yazamıyorum ecem bütün gün kucakta ve iki gündür uymuyo
nasıl dayanıyor anlamıyorum ve kusma başladı offooff hasta degil çünkü hep oyun istiyo.Ve sütüm yetmiyo sabah emdikten sora gögüslerim bomboş oluyo ve aralıkta vermek istemiyo ece lütfen yardımmmmm
Özgecim bizde iyiyiz canım bizde biraz geçte olsa kalça ultrasonunu çektirdik işitme testi yapılacaktı dr gitmiş onu haftaya yaptıracagız artık.ogluşumla kızımızın kiloları aynı gidiyor bizimkide 5 kilo olmuş boyuda 58 cm olmuş.merhaba kızlarrr.
iş güç,bebişler internet eskisi gibi ulaşılabilir değil..:)
nihancım maşallah elvine.3 ay olmuş.,nice aylara yıllara olsun inşallah sevdiklerinizle birlikte..aşısı ateş yaparmıymış biliyor musun?
arzucum allah kolaylık versin inşallah bişey yoktur korkma..süt için emmese bile sağ sütünü canım..devamının gelmesini sağlarsın..bol sıvı tüket meyve suyu mesela.ben tahin helvası yiyorum.bir de malt içecekler var ya..onlar süper süt yapıyor.ben denedim valla..
beril ve ben kontrole gittik dün bursaya..ben de berilde iyiymişiz..berilin kalça ultrasonu çekildi.çıkıklık yokmuş çok şükür..5 kilo olmuş 58,5 cm de boyu olmuş..büyümüş teyzeleri..ağırlaştı artık berilim..benim kızım da huysuz aslında..uyumak istediğinde,aç olduğunda,gazı olduğunda hemen ağlıyor susturmak imkansız istediğini vermeden üstelik 2 dakika bekle mümkün değil.hanfendi kaprisli şimdiden:)))benim kanama hala devam ediyor ama doktorum kontrol etti her şekilde hiç bişey yok.belki regl olmuşsundur dedi ama hiç kesilmedi ki olabilir mi bilmiyorum?ara verseydi belki derdim ama ..
ASLİCİM canım biz iyiyiz ya sen nasılsın oğluşun nasıl.?ayy maşallah oğluna belli fotodan sen de iyi beslemişsin..maşallah hepsine..canlarım kendinize iyi bakın..sütünüz sağlıklı ve bol olsun..
sağlıklı günler diliyorum..
benim kardeşim ebe sağlık ocağında çalısıyo pnomokok dışında hiç bi aşıyı yaptırma dedi.rota virüsü mesela ben çok yaptırmak istedim ishal olmasn diye ama kardeşim ishal için bi sürü virüs var rota sadece bitanesi onlardan dedi olcağı varsa yine olur bol su içerse bişey olmaz falan derken beni ikna etti.aslında pnomokta biraz kararsızdı ama sağlık ocakları bi zamandan sonra o aşıyı vurcakmışlar öyle bi söyleniti varmış ne zaman olur bilmiyorum.onun için pnomokoku vurdurmaya karar verdik.
kardesimin bütün evli hemşire arkadasları çocuklarına hiç bi özel aşıyı yaptırmamış.
bazı doktorlarda türkiyeyi denek olarak kullandıklarını söylüyor (mesela pnomokok kulak enfeksiyonunda en fazla %7lik bi etki gösteriyomuş) bu aşılar konusunda bende çok kararsızdım boş yere bebeğimin acı çekmesinide istemem doğrusu
:ecrin_bebek:ii akşamlar kızlar nasılsınız tatlı bebişler nasıl kaydirigubbakcemile2biz bu gün aşı olduk çok ağladık çoook senağlamaşimdi biraz daha sakiniz ama huaursuzluk var tabi:1no2: bu arada ben şu pronökok aşısını biraz araştırdım ve yaptırmama kararı aldım zaten önemli olsa sağlık bakanlığı yaparmış dediler hemşireler deneniyo diyenler oldu int.baktım çok etkili olmayabiliomuş vs vs neyse bu arada başka bilgisi olan varsa bizimle paylaşırsa ii olur.kızımda 4,850 olmuş
mama veriyodum ama artık yemiyo kızlar :dilcikar:sanırım artık beyenmiyo yada sütümle doyuyo kilo alsım diye mama veriyodum dr önermişti bebelac sanırım artık vermiycemşutarafagittineyse kızlar çok konuştum kendinize ve bebişlerinize ii bakın bi hayırsever bana bi takvim yapsın ama artık yaaaa kızım 09,08,2008 doğumlu ismide zeynep
herşey gönlünüzce olsun[/QU
sevgili kışgüneşi aşağıdaki adresi kopyala yapıştır yöntemiyle kullanıcı panelindeki profil düzenle seçeneğindeki boy kilo takibine yapıştır.umarım olur. http://babyage.tickershack.com/tickers/bmn26ipppop1bzjd.png
http://b1.lilypie.com/M7f7p3.png:ecrin_bebek:ii akşamlar kızlar nasılsınız tatlı bebişler nasıl kaydirigubbakcemile2biz bu gün aşı olduk çok ağladık çoook senağlamaşimdi biraz daha sakiniz ama huaursuzluk var tabi:1no2: bu arada ben şu pronökok aşısını biraz araştırdım ve yaptırmama kararı aldım zaten önemli olsa sağlık bakanlığı yaparmış dediler hemşireler deneniyo diyenler oldu int.baktım çok etkili olmayabiliomuş vs vs neyse bu arada başka bilgisi olan varsa bizimle paylaşırsa ii olur.kızımda 4,850 olmuş
mama veriyodum ama artık yemiyo kızlar :dilcikar:sanırım artık beyenmiyo yada sütümle doyuyo kilo alsım diye mama veriyodum dr önermişti bebelac sanırım artık vermiycemşutarafagittineyse kızlar çok konuştum kendinize ve bebişlerinize ii bakın bi hayırsever bana bi takvim yapsın ama artık yaaaa kızım 09,08,2008 doğumlu ismide zeynep
herşey gönlünüzce olsun
özgecim saol cnmcım,
geçen ay karma ve pnömokok oldu ateş yapmadı.gitmeden önce fitil yaptık,aşının hiçbir etkisini görmedik. dün 3.ayımız doldu kutladığın için tşkkr ediyoruz teyzesi :) maşallahımız var,birazcık tombik olmuşuz :) 7.5 kg ve 58 cm olmuş. keşke sütüm kesilmeseydibu kadar çok kilo almazdı.inş emeklemeye başlayınca düzene girer yoksa obez bi kızınm olsun istemiyorum.
verem aşısı uyku yaptı sabah 9.5ta gitmiştik.11 gibi eve geldik o saatten akşam 7.5a kadar uyudu sadece karnı acıkınca mamasını içti o da içerken gene uyuya kalmak şartıyla.şimdi ise cin gibi dizimax izliyor küçük hanım,ingilizce kulağı alışsın diye :)
sen nasılsın beril nsl cnmcım?
mehtap'ın sölediklerinden sonra rota yaptırmıcam ama pnömokok önemli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?