nihanım allah sabır versin kuşum..artık diyecek bişey kalmadı anneni öyle görmek bunları konuşmak ne kadar zor tahmin bile edemiyorum..allah sana ve ailene sabır versin...benim kanamam bitmemişti ya doktorumuz acaba regl mi oldun demişti!ama hiç kesilmeden devam ettiğinden ben bilemedim.belki de ben de regl olmuştum bu ay anlarız o durumu..olabilir canım ama iyi olmuş rahatlarsın..o da ayrı stress yapıyormuş..hormonların düzenlenir..
çok öptüm beril mızmızlanıyor...
ELİFc,m saol kuşum elvin maşallah iyi mamasını yedi uyudu.ebrar ne güsel maşallah iyi uyuyo,elvin’in uykusunu bi düzene sokamadık geceleri 2.5tan önce uyumuyo 2-2.5 saatte bir de uyanıyo.pek uyku sevmiyo galiba.gündüzleri hiç uyumuyordu geçen haftadan beri neyseki gündüzleri 2 kere 1er saate yakın uyuyor.ama gece ben de onunla birlikte ayaktayım meme olmadığı için bizimki de mamasını yiyo o saatlerde.bi de şu mama saatlerinin arasını açabilsek..
Özgecim cnm inş dualarınız kabul olur ama drlar bu zamandan sonra amacın ağrılarını dindirerek son zamanlarını rahat geçirmesi olduğunu söledi.herşeyi düşünür konuşur olduk .cenazesinin bile nereye gideceğini konuşmuş babamla ,bana hep diyo zaten bu evin annesi artık sensin,düzenini kur diyeçok zor inan çok..
Aslıcım öptüm teyzesi senin için elvin’i :) inş bi gün imkan olursa görüştüğümüzde sen kendin öpersin teyzesi :)
SEHERRR SANEMMMM DİNAAAA SÜSEEE ve diğerleri nerelerdesiniz yauuu?
canım ben 20 kırkımız çıktıktan sonra kullanmaya başladım hatta bende kullanamıyordumda sagolsun Arzu arkadaşımız(ecenas)ın annesi.bize geldiginde yardımcı olmuştu her zaman kullanıyorum ama dikkatli yapmaya çalışıyorum canını acıtmamak için.benim sistem daha bugün açıldı .. valla şükür kavuşturana. herkesler iidir umarım. benim oğlum yine grip oldu burnu tıandı nefesimizi çok zor alıdık baya dik bi yastıkla yatırdım tıkanmasından çok korkuyorum meme emmekte de çok zorlanıyo yavrum ablası geçirdi yine yaklaşma dsekde nafile bildiğini okudu burun aspiratörü kullanan var mı kızlar ben cesaret edemiyorum bilgilendirirseniz sevinirim iyiyk varsınız bu arada çokk şey öğrendim sizlerden bu soruma da bi cevap:))
canım evimde derecemiz var 24 derece şuan ev sıcak ama normalde oda sıcaklıgının 21-22 derece olması gerektigini biliyorum ama yinede yanlış yönlendirme yapmayayım.günaydın kızlar nasılsınız benim suyum mışıl mışıl uyuyor tıpkı bi melek gibi.eviniz ısısı kaç derece bilen var mı yada kaç olaması gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?