2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada ben dün akşam regl oldum.sanırım meme vermediğim için bu kadar erken oldum di mi?

nihanım allah sabır versin kuşum..artık diyecek bişey kalmadı anneni öyle görmek bunları konuşmak ne kadar zor tahmin bile edemiyorum..allah sana ve ailene sabır versin...benim kanamam bitmemişti ya doktorumuz acaba regl mi oldun demişti!ama hiç kesilmeden devam ettiğinden ben bilemedim.belki de ben de regl olmuştum bu ay anlarız o durumu..olabilir canım ama iyi olmuş rahatlarsın..o da ayrı stress yapıyormuş..hormonların düzenlenir..
çok öptüm beril mızmızlanıyor...

AMİN cnmmcım saol...
bilmem daha geç olucağımı sanıyorsum sütten kesildim ya ondan ama dediğin gibi bazılarınız daha erken olmuş.ağrısı olmasa iyi de..ben doğumdan sonra hafifler sanmıştım ama hiçbir fark yok..
kolay gelsin cnmcım... a.s.

TUĞBAcım eşim arabayı alamıyor bugün de toplantı varmış geç gelcek : moto kurye ile yollasan bana olur mu? pek çözülmeden elimde olur,kusura bakma nolur

geldim geldim .. şükür kavuşturana:)) nihancıgım kızlar nasılsınız... anam anca yetişiom öle bi zorki hele aşı günleri :))) eltimin elinde bitanesi benim kucagımda öteki gidiyoruz aşıyaa :)))) bugün aşımızı olduk baya agladı afacanlarım ... neyse atlattık bugünü.. sizler nasılsınz...

ah canım yaaa çok güzel olmuş ertuğcum çokk teşkk. ediyorum çok tatlı olmuş hoşuma gitti valla tatlım bebişini kokluyorum kendine ii bak

Canim cok gecmis olsun annene acil sifalar diliyorum... Seni cok iyi anliyorum benim babamda akciger kanseriydi,doktor en fazla 6 ay yasar demisti ama biz babamiza cok iyi moral ve bakimla 3 sene yasatabildik,agrilari icin DIKLARON igne kullaniliyodu bazen diyazem yapiyoduk,birde agri bandina gectiyseniz eger en dusugunden baslatin cunku ilerde daha cok agrilari olucak dayanabilme acisinda yavas yavas yukseltirsiniz,birde isirgan tohumunu balla karistirin her sabah verin istahina iyi gelir,bu hastalikta istah cok onemli....Dedigim gibi bu hastaligin en iyi ilaci MORAL MORAL MORAL hicbir sikintinizi belli etmeden moral verin... Ben agladigimda babacigima belli etmim diye gider sismis gozlerime makyaj yapardim belli olmasin diye..Yemesine cok dikkat edin ne kadar duzenli iyi yerse vucutta o kadar guclu olur.... Biz okmeydani hastanesinde prof mustafa bey vardi ona goturmustuk.. tavsiye ederim... Tekrar gecmis olsun canim... Bebisinide opuyorum cok masallah cok buyumus...

selam kıslar nasılsınızzz küçük prensler ve pirensesler nasılll biz ecemle hepinizi öpüyoruzzz:))))

Güzel Anneler hepinize huzurlu bir Gece diliyorum, Bebişlerinize Gazsız Uykulu saatler diliyorum,
arada okuyabiliyorum sıksık giremiyorum, ama hep aklımdasınız
Hamilelikteki gibi olmuyor :)

NİHANCIĞIM , Dualarımız Annenle, herşeyden önemlisi Ağrılarının olabildiğince az olmasını diliyorum Allahtan, İnşallah atlatabilir bu Hastalığı , Allahtan umut kesilmez. Anneni çok öp yerime.
Ben sana yazmıştımya, Kanser hastaları içinde ücretsiz tedavi durumu varmış, ama araştırmak lazım. TV nin yalancısıyım.

Benim Kız Uykuyuda düzene sokacak inşallahh, gece 10 , 10,30 gibi yıkıyorum johnsons iyi uykular vücut şampuanını ile, onu rahatlatıyor, denemekte fayda var.
sütüm çokoluk oluk gelmiyor, ama yetiyor sanırım, kesilmesinden çok korkuyorum, bugün benim raporum doldu, yarın işbaşı yapmam gerekliydi.
bakalım Pztesi işbaşı olabilir, ama çıkış versinler diye dua ediyorum, bir kaç ay daha kızımla olmayı çok istiyorum.
Güzel kızımı nasıl bırakırım, ona bakıp bakıpp ağlıyorumm.

hepinzi çook öpüyorum, bebişlerinizi kokluyorum ,

Hepinizin Sütü bol olsun

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız kuzucuklar nasl inş.herkes iidir
bizde ii sayılırız zor bi hafta geçirdik kızlar çok dikkat edin bebeklerinizi yatar pozisyonda beslemeyin orta kulaak iltihabı oluyomuş :1shok:bizim oldu daiğne li bi hftaydı:1no2:çok şükür bu gün kontrolümüz vardı ii mişiz ama şimdide ben grip oldummmkafamçokkarıştıinş.bebişime geçmeden atlatırızzz yaaaa işte böle
herkese ii günler

günaydın güzel annelerimm ve minik minnoşlarımızz. herkese hayırlı cumalar..
nihancımm inşllah dedigin gibi bir gün görüştügümüzde kendim öperim minik kuzumuzu.
benim ogluş uyuyor şimdi rahatlıkla yazabiliyorum. şuan nihan,özgecim,bambocum burdasınız inşllah iyisinizdir minnoşlarımızda iyidir.

benim sistem daha bugün açıldı .. valla şükür kavuşturana. herkesler iidir umarım. benim oğlum yine grip oldu burnu tıandı nefesimizi çok zor alıdık baya dik bi yastıkla yatırdım tıkanmasından çok korkuyorum meme emmekte de çok zorlanıyo yavrum ablası geçirdi yine yaklaşma dsekde nafile bildiğini okudu burun aspiratörü kullanan var mı kızlar ben cesaret edemiyorum bilgilendirirseniz sevinirim iyiyk varsınız bu arada çokk şey öğrendim sizlerden bu soruma da bi cevap:))

günaydın kızlar nasılsınız benim suyum mışıl mışıl uyuyor tıpkı bi melek gibi.eviniz ısısı kaç derece bilen var mı yada kaç olaması gerekiyor.

canım ben 20 kırkımız çıktıktan sonra kullanmaya başladım hatta bende kullanamıyordumda sagolsun Arzu arkadaşımız(ecenas)ın annesi.bize geldiginde yardımcı olmuştu her zaman kullanıyorum ama dikkatli yapmaya çalışıyorum canını acıtmamak için.
günaydın kızlar nasılsınız benim suyum mışıl mışıl uyuyor tıpkı bi melek gibi.eviniz ısısı kaç derece bilen var mı yada kaç olaması gerekiyor.
canım evimde derecemiz var 24 derece şuan ev sıcak ama normalde oda sıcaklıgının 21-22 derece olması gerektigini biliyorum ama yinede yanlış yönlendirme yapmayayım.

selam kızlar ay ne zormuş kk dan uzak kalmak sık giremiyodum ama yinede arada bakmak ii geliomuş hepinizi çok özlemişim umarım herke iidir.

ohh be site açılmış..alıştık birbirimize....nasılsınızz özledik sizii.kuzular nasıll öpüyorum hepsini..

slm kızlar umarım annelerde bebislerde iyidir bizim evin dereceside ya 23 ya 24 oluyor ama ozellikle bebegin uyuyacagı oda 21 derece en iyisiymis ama fazla dusuk deilmi 21 olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…