2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar
evet bu aşılar galiba ateş yapmıyo diğer çocuklarımda yapardı ama huysuzluk yapıyo bu kesin o da aşı yerleri acıyo ondan olabilir. bu arada benim meleğim hala hasta ( sesi bile kısıldı yavrumun çok üzülüyorum balgamlı kustu bugün dışarı atması iyi ama sürekli başında duruyorum tekrar kusuarsa kurtaramıyo çünkü balgam zor çıkıyo ben hemen mudahale edip kaldırıyorrum yüz üstü çeviriyorum dua edin tezeleri iyileşssin yavrum . sizlere ve bebeklerinize sağlıklı günler diliyorum

canımm çok geçmiş olsun benim oğlumda öle hasta olmuştu balgamlı kusuyodu.dr görtürdük ilaç kullandıkta geçti..

Kızlar herkese merhaba. Öpüyorum sizleri ve yeğenlerimi. Moralim çok bozuk, belki yazarsam açılırım diye sizlerle paylaşmak istedim. Kızımın kalpten akciğerlere giden damarlardan biri tıkalı olduğu ortaya çıktı. Anjiyo yapıp balon yöntemiyle açacaklarmış. Bugün hastaneye yatıp yarın anjiyo olacaktı ama bronşit oldu bebeğim. Şimdi ilaç kullanıyor, perşembe günü durumuna bakıp ona göre karar verecekler. Bu bittikten sonra gözkapağı ameliyatı olacak yavrum. Kızımın gözkapağı düşük, sağ gözkapağını tam açamıyor ve bu ileride görme kayıplarına yol açarmış. Çok korkuyorum, her ikisindede kızımı uyutacaklar. Ağır gelmesinden, beni bırakıp gitmesinden korkuyorum. Ağlıyorum ama bu seferde sütüm kesilir diye korkuyorum. Nolur dua edin kızlar bebeğime. Öpüyorum hepinizi.

canım arkadaşlarım verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim..evet ateş yapmadı ama acayip huysuzlandı hep ağlıyor.uyumak istiyor uyuyor 10 dak sonra çığlık çığlığa uyanıp ağlıyor..
aslıcım ateş yok ama huysuzluk yapıyor..
gamzecim çok geçmiş olsun..inşallah herşeyi geçecek korkma..sen ona moralli ol ki mutlu hissetsin o da..
bamboocum geçmiş olsun..inşallah tez vakitte balgamdan da kurtulur..
hasta bebği olan arkadaşlarım çok geçmiş olsun allah sabır versin..
gamzecim dualarım seninle ve bebğinle canım..
hepinizi öpüyorum iyi geceler..sağolun..

gamzecim allahım evladına acil şifa versin ve babasıyla sana bagışlasın sen üzülmeki bebegin hissetmesin hep pozitif düşün pozitif olsun negatifi çekme canım üstüne

teyzoşları ertuğun resimlerini albümlerime koydum bakarsınız yiyeninize bi ara hepinizi öpüyoruz hayırlı geceler

günaydın kızlar gamze lina üzülmem canım çünkü bebişler bunu hissediyo gerçekten inş.en kısa zamanda sağlığına kavuşur diğer bebişlerede sağlıklı uzun ömürler diliyorum allah kimseye evladının acısını sıkıntısını göstermesin amin..

mrb kızlar umarım bugun herkez iyidir evet bizimde daha once asımız oldu cok sukur ateste pek huzursuzukda olmadı umarım sizdede olmaz bamboo gecmis olsun canım ins atlatırsınız balgamı gecer gamzecim sizede cok gecmisler olsun canım moralini yuksek tut bizler genede sanslıyız daha bebekken cıkan hastalıkları daha kolay atlatırlar allah yardımcın olsun ins atlatırsınız allah bebeklermizi bize bagıslasın

canım arkadaşım Allah prensesine acil şifalar versin. Sakın aklına köt
seyler getirme, olumlu seyler düşün, kendini olumlu yönde telkin et. dediğin gibi sütün kesilebilir. ben olumsuz bişeylerde kendimi üzülememek için şartlamayı öğrendim.çünkü sütüm hemen azalıyo buda hem kızımı hemde beni daha fazla üzüyo. bak ne kadar erken teşhis konulmuş bebeğine..ya tam tersi çok gec farkedilseydi bu durum ve bişeylerin yapılabilmesi için geç kalınmış olsaydı. Bide bu taraftan bak ve kendini sakın yıpratma. kızının sana ihtiyacı var bunu unutma. Dularımız seninle canım.öpüyoruz senş a.s.

günaydın kıslar nasılsınız sıkıntıda olan arkadaşlarımıza allah acil şifalar versin benimde moralim çok bozuk kızım emmek istemiyor uymuyor başından hiç ayrıltmıyo napcam

canım acık burnu artı her sabah acıyorum yok derdi ne anlamdım ne kadar dayanacak daha bilmiyorum şu anda ayagımda salıyorum bıraktım an aglıyo benimde içim gidiyo

gamzecim canım çok geçmiş olsun rabbim bebegine en yakın zamanda acil şifalar versin saglıgına kavuşsunki anneciğinin kollarında çütt içmeye devam etsin canım dualarım sizinle sende moralini yüsek tut bak görüceksin hiç bi sorun çıkmadan bebeğin sağlıgına kavuşacak..

merhaba güzell annelerr
çok uzun zamandır giremiyordum malesef benim yaramazımdan vakit kalmıyordu artık çalışmaya başladım ve çok zor olmasına karşılık emin ellerde annemde oğlumu çok özlüyorum ufak olduğundan sanırım bana tepki vermedi inş böyle devam eder tepki vermesinden çok korkuyordum, akşamları beni emmeye devam ediyor işyerindede sütümü sağıyorum ben yokken annem veriyor meleğime, 6 aya kadar inş süttüm devam ederde emer benim miniğim, en son daktora gittiğimizde bebeğimin sol testisinin inmediğini söyledi doktor önce çok kızmıştım ilk doğduğunda bebeği kontrol ederken niye bunu bize söylemediler diye bilgi vermek bu kadar mı zor geliyor bu doktorları anlamak mümkün değil bende fark etmedim nerden bilebilridim ki insanın başına gediğinde öğrenebiliyor işte bazı şeyleri, kontrol için ultrasonla kasıklarına baktılar ama bulunamadı şimdide karnına bakılacak ordamı diye emar çekilecek eğer orda görünürse ameliyat olacak yoksa araştırlması için endoskopi yapılacakmışş öyle minik ki moralimi bozmamak için kendimi telkin ediyorum süttüm kesilmesin diye yoksa moral felan yok yani .. allah tüm bebişlere sağlık sihat versin iyi bakın bebişlere anneler kokluyorum hepsini, canım gamze sanada çok büyük geçmiş olsun moralini yüksek tut bebişlerin bize ihtiyacı var her zaman, allah onların acısını kimseye yaşatmasın inş

canım üzme kendini şimdi tıp o kadar ilerlediki allah başka dert vermesin canım dua et bol bol bizimde dualarımız seninle ve bebeğinle unutma.hep ii seyler düşün canım bunlarda gececek.çok geçmiş olsun allah kızını sana bağışlasın tabi bizlerin kuzularınıda bize bağışlasın.amin.kötü şeyler düşünüp moralini hiç bozma.çok güzel haberlerini vericeksin bize daha annesi:teselli:

slm arkadaşlar wrose çok geçmiş olsun canım acil şifalar versin.ecenas üzülme yalnız degilsin ertuğda yemiyo yetmiyen sütüm şimdi biberonlarda bozuluyo ısıtıp getiriyorum içermi diye iki içiyo gerisi yok emziriyorm aynı hemen bırakıyo sagmasam gögsüm sancıdan duramıyorum sol koluma yatıyo bıraktım yada yatrdım an ay kıyamet kopuyo kulaklarım patlıcak duruma geliyo geri susturana kadar akşamları sorma bende koluma yatıp siteyi geziyoumnapim

selam arkadaşlar nasılsınız hepinizi çok özledim valla bebişlerimizi aldık birbirimizi unuttuk rabbim onlara sağlık versinde biz aralardada yada telefonlarda gene görüşürüz busem de artık büyüyor 3. ayımız bitti daha da değişmeye başladı agular gülücükler maşallah bitaneme ailemizin neşesi oldu o olmadan ne yapıyormuşuz acaba?

Gamzecim bebeğine allahım şifa versin canım aklına kötü şeyler getirme inş. hemen atlatırsınız

Arzucum benimde sütüm çok azaldı göğüslerim hiç şişmiyor ve genelde buse de göğsümle kavga ediyor süt gelmeyince vuruyor resmen göğsüme üzülmemeye çalışıyorum arada geliyor onuda kaybetmek istemem düzeliceğine inanıyorum inş. öyle olur bide ben çok kilo verdim ondan olucağını sanıyorum hamile kalmadan eski kiloma döndüm bunada üzülüyorum azcık etli butlu olsaydım keşke ama sağlığımız olsunda gerisi bi şekilde gelir

çalışan annelerimize de allahım sabır versin günleri su gibi akıp geçsinde hemen gece olsun

hepinizi öptük busemle allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…