2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol aslıcım cesaretlendim hemen bugün alıcaz bişi daha gaz sorunlarımız düzelmeye başladı mı 2.5 aya gircez biz yakında hala tedirgin yeyip içiyorum bu yemek meselesi beni zorluyo ne yesem hala gaz olarak bize geri dönüyo bi tek et ürünleri ve makarna pilav yiyorum sizin durumlar nasıl niye hala azalmıyo anlamadım ki neyse çokk öpüyorum hepinizi gazssız bol sütlü günler hepimize

slm kızlar umarım annelerde bebislerde iyidir bizim evin dereceside ya 23 ya 24 oluyor ama ozellikle bebegin uyuyacagı oda 21 derece en iyisiymis ama fazla dusuk deilmi 21 olması

nilcim ideal ısının 23 derece olduğunu biliyorum ama herkes bana ısrarla odayı çok sıcak yapma terlerse daha kötü olur diyo.. bende şaştım artık odayı 22 de sabitlemeye çalışıyorum sadece şu dikkatimi çekiyo oda çok sıcak olup buhar da yapmassam çokk daha fazla burnu tıkanıyo

selam kızlar nasılsınız.
biz çok iyiyiz ama birazcık üşüyorum.evler soğumaya başladı.bizim evde merkezi sistem yakamıyoruzda.inşallah hasta olmayız.
biz perşembe günü aşıya gittik.güzel kızım hiç ağlamadı.ateşi falanda olmadı.ama akşam biraz huysuzlandı.gece 2 de zorla yatırdım.neyse atlattık onuda.4. ayda tekrar aşımız var.
UNVER canım takmıyorum kilo meselesini artık.herşeyi yolunda olunca sorun yapmıyorum.zaten bende babada çıtı pıtıyız kızımızda tontiş olcak değilya.hem sağlık ocağında 4850 çıktı doktorda 4480 çıktı anlamadım hangisi doğru
KIŞGÜNEŞİ canım geçmiş olsun sizede.umarım bidaha tekrarlamaz.
ÖZGECİM bende sordum sağlık ocağına vurmuyolarmış.daha gelmedi dediler.getirsem vururmusunuz dedim.vuramayız özel aşı yapmamız yasak dediler.bizde dr. yaptırcaz artık
BAMBOO canım benim kuzumun burnu tıkanınca ben ağzımla çekiyorum :))))size göre doğrumu bilmem ama çok rahatlıyo.tiksinmezsiniz heralde.kendi kuzunuzun sümüğünden ne olacak.yapmadan önce dişlerimi fırçalıyorum yaptıktan sonrada fırçalıyorum kızımda rahatlamış oluyo.bende doğru düzgün bişi yemiyorum.düzenimi bozdum mu kızım çok rahatssız oluyo.az kaldı 3 ay bitsin başlarız
humananın süt çayını bende kullanıyorum.işe yaradığını düşünüyorum.
bide kızlar bana beyaz üzümden hoşav yapıyorum o çok iyi geliyo.çok güzel süt yapıyo.
NİHANCIM artık diyecek bişimiz yok sana allah sana sabır annenede sağlık versin acılarını dindirsin.
hepinizi öpüyorum canlarım.kızım uyuyoken birazcık iş yapıyım bende

merhaba kızlar
nasılsınız biz çoook şükür iiyiz bazen çok huysuz oluyoruz kızlar yaa bişey sorcam sizin bebişlerinizinde saçları dökülüyomu
bizim bayadır dökülüyo ve yerinede yenileri çokıyo
hepimizim bebişlerine sağlık ve huzur diliyorum kendinize ii bakın

canım bizimde yanlardan cok dokuluyor ama arkaları duruyo dokulenlerın yerınede yenileri cıkıyor aynen yani

valla kış güneşi canım hem onun hemde benim saçlarımız dökülüyo ( oğlumun saçları yerine çıkar ama benimkileri bilmem kel kalmayımda ( bu arada ben vitaminlere ve kan ilaçlarıma da devam ediyorum hala niye dökülüyo ki? ..

merhabalar nasılsınız biz pek giremiyoruzzz :))))) ecemnas bütün günümü alıyo ama ben cok mutluyum yavrum iyi çok şükür ama sütüm yeterince bebegime yetmiyo sanırım herşeyide yapıyorum artı bende zamanında sütümü saklamadıgım için pişmanım(((

selam kızlar nasılsınız umarım sizler ve bebişlerinizde iyidir..bugün oğlumda bir huzursuzluk var anlayamadım nedenini..kakasını su gibi yaptı.ve emerken ağlıyo çok az emip bırakıyoo.anlayamadım nesi olduğunu..oğlumda benim tüm günümü alıyo .çok fazla giremiyorum foruma hepinizi ve bebişlerini öpüyorum

arzucum sen pes etme sürekli emzir emzire emzire sütü olmayan bir arkadaşım resmen süt getirdi ve bebği 10 aylık hala emiyor geceleri..inan kendim gördüm sütü yoktu ve bebk memede ağlıyordu ama hiç pes etmedi..tabi mama yedi ama sütünden de içti.böylece az da olsa anne sütünden mahrum kalmadı.
sulu kak.az süt içmek acaba ağzında pamukçuk mu çıktı?ya da huysuz günündedir..yinde de doktora bir sor istersen..berilde bugün huysuzdu.ama benden aldı bugün stresi ben bugün depresyondayım o da benim huzursuzluğumu hissetti..
sakin olmalıyız kızlar yoksa hemen hissediyor bu minikler.
valla ben pazartesi aşı yaptırmaya götüreceğim berili yine kendim soracağım bakalım neymiş..
hepinizi öpüyorum.bol sağlıklı sütünüz olsun.bebekleriniz mutlu ve huzurlu olsun..yerim miniklerrnizi..

selam kızlar nasılsınız
tatlı bebişlernasıl bakalım mavişcim bebişinin kulakları ağrıyo olabilir benim kızımda öle olmuştu eğer emmemeye devam ederse mutlaka dr götür bence çeçmiş olsun
ayrıca inş. güzel bi gün geçiririz hepimiz ve bebişlerimiz hadi öpüldünüzz bbyby

ayrıca ecenascım sütüm yetmiyo demek bile sütü azaltırmış haberin olsun
bilinçaltın ne hissederse o olurmuş psikolojik miş yani dikkat et bence daha çok erken sütü m var göğsüm dinleniyo demeliymişsin kayınvalidem öle diyoda kendine ii bak canım

kıılzar bugün çalışmaya başladım ayy çok kötüyüm ben meleğimden ayrı ilk defa bir gün geçireceğim 1 saat bile ayrı kalamazken off ağlamamk için zor tutuyorum kendimi bebişlerinize benişm yerimede sarılın olurmu(

merhaba kızlar nasılsınız?
biz bugün aşı yaptırmaya gideceğiz.verem ve karma.yaptıran arkadaşlarım ateş yapıyormu bu aşılar?ya da huzursuzluk falan..şimdi uyuyor beril.inşallah gece aşıdan huysuzlanmaz..
hepinizi öptüm..
bebişlerinizi kokluyorum..

merhaba kızlar cok uzun sure oldu görüşmeyelii bır ara bız müsait olamadık bır arada sistem müsait degıldı
bıraz gerıye dönük okumaya çalıştım ama fazla degıl , sevgılı bebıslerımızı opuyorum hasta olanlara acıl sifalar diliyorum ve tabııkı annelere de sevgıler
Meleğim ile evdeyız bıze
abımız okula gıdınce bıraz yalnız kalabılıyoruz.şusıralar abımizin kıskanclık krizlerı ıle yogunuz
cok hırcın oldu ve kıza zarar vereck bırsey yapacak dıye korkuyoruz..
kızım tamamen mama ya döndü kızlar bende de süt cok cok azaldı butun gun emmıyor ancak gece bırazcık sut gelıyor maalesef...,

canım biz bazı aksilikler yüzünden verem ve karmayı ayrı gnlerde vurdurduk (bu yüzdende aşıların etkileri az olur dedi dr..)dr ateş düşürücü şurup ve fitil verdi akşam sbah şurup içirdim hiç ateşlenmedi ama 2 gün huzursuzdu..

canım biz vurdurduk.doktoru ateş ve huysuzluk yapabilir ama bünyesine göre de değişebilir demişti.ateş ve huysuzluk yoktu ama iki gün boyunca uykuya düştü benim oğlum.biz çok şükür atlattık darısı başına...

selam kızlar nasılsınız.bende kızımda çok iyiyiz
özgecim canım bizde aşılarımızı yaptırdık hiç bişi olmadı.sordum ateş yaparmı diye yapmıyo dediler.gerçektende yapmadı.eski karma aşıları yapıyomuş.şimdi aşıların içeriği yenilenmiş.ama akşam çok zor uyutmuştum çok huysuzlandı sürekli kucağımda durdu.bizde aşılı diye biraz fazla nazlandırdık kuzumu

herkese merhabalarr.
özgecim aşıdan gelince banada yazarmısın güzelim bizimde yarın aşımız varda bende ona göre hareket edeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…