merhaba güzell annelerr
çok uzun zamandır giremiyordum malesef benim yaramazımdan vakit kalmıyordu artık çalışmaya başladım ve çok zor olmasına karşılık emin ellerde annemde oğlumu çok özlüyorum ufak olduğundan sanırım bana tepki vermedi inş böyle devam eder tepki vermesinden çok korkuyordum, akşamları beni emmeye devam ediyor işyerindede sütümü sağıyorum ben yokken annem veriyor meleğime, 6 aya kadar inş süttüm devam ederde emer benim miniğim, en son daktora gittiğimizde bebeğimin sol testisinin inmediğini söyledi doktor önce çok kızmıştım ilk doğduğunda bebeği kontrol ederken niye bunu bize söylemediler diye bilgi vermek bu kadar mı zor geliyor bu doktorları anlamak mümkün değil bende fark etmedim nerden bilebilridim ki insanın başına gediğinde öğrenebiliyor işte bazı şeyleri, kontrol için ultrasonla kasıklarına baktılar ama bulunamadı şimdide karnına bakılacak ordamı diye emar çekilecek eğer orda görünürse ameliyat olacak yoksa araştırlması için endoskopi yapılacakmışş öyle minik ki moralimi bozmamak için kendimi telkin ediyorum süttüm kesilmesin diye yoksa moral felan yok yani .. allah tüm bebişlere sağlık sihat versin iyi bakın bebişlere anneler kokluyorum hepsini, canım gamze sanada çok büyük geçmiş olsun moralini yüksek tut bebişlerin bize ihtiyacı var her zaman, allah onların acısını kimseye yaşatmasın inş
nuraycım çok geçmiş olsun buna benzer bir olayı benim teyzemde yaşadı.CANIM BENİMÇOK GECMİŞ OLSUN. AYLİNİN(TREND) İN OĞLU KAANINDA BÖYLE Bİ DURUMU VARDI. DOKTORU 1 YAŞINA KADAR İNMESİ BEKLENECEK EĞER İNMEZSE AMELİYAT OLUCAK DEMİŞTİ. VE GENELLİKLE DE BU TÜR DURUMLAR 1 YAŞINA KADAR DÜZELMİŞ OLUYOR. BU DEDİKLERİMİ AYLİNDE DOĞRULAYACAKTIR. O YÜZDEN ÜZÜLME SAKIN.İNŞALLAH AMELİYATLIK BİR DURUM SÖZ KONUSU OLMAZ CANIM. ÖPÜYORUZ SENİ a.s.
özzggeee, bende seni öpüyoruummm, kızını kokluyoruumm.nuraycım benim arkadaşımında oğlunda vardı 9ayında indi ve ameliyata gerek kalmadı.uludağ üniversite hastanesine götürdü hatta burdan..canım hemen ameliyat yapmıyorlar aslında.bira bekliyorlar daha bebişin küçük iner büyük ihtimalle..üzülme canım.geçmiş olsun.sen moralini yüksek tut..sütünüze allah bolluk versin..sağlıklı bol sütünüz olsun arkadaşlarım.çok öpyürum hepinizi ve miniklerinizi..:)
Kızlar herkese merhaba. Öpüyorum sizleri ve yeğenlerimi. Moralim çok bozuk, belki yazarsam açılırım diye sizlerle paylaşmak istedim. Kızımın kalpten akciğerlere giden damarlardan biri tıkalı olduğu ortaya çıktı. Anjiyo yapıp balon yöntemiyle açacaklarmış. Bugün hastaneye yatıp yarın anjiyo olacaktı ama bronşit oldu bebeğim. Şimdi ilaç kullanıyor, perşembe günü durumuna bakıp ona göre karar verecekler. Bu bittikten sonra gözkapağı ameliyatı olacak yavrum. Kızımın gözkapağı düşük, sağ gözkapağını tam açamıyor ve bu ileride görme kayıplarına yol açarmış. Çok korkuyorum, her ikisindede kızımı uyutacaklar. Ağır gelmesinden, beni bırakıp gitmesinden korkuyorum. Ağlıyorum ama bu seferde sütüm kesilir diye korkuyorum. Nolur dua edin kızlar bebeğime. Öpüyorum hepinizi.
canım benım allah yardımcınız olsun dualarım sizinleKızlar verdiğiniz destek için çok teşekkür ediyorum hepinize. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın. Wrose canım çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce herşey yoluna girer.
nar-ı beyza hangi doktora götürdün sen bebeğini.belki bizim kusmamızada çare olur.yeni yeni balgam atmayada başladı kusmuğunda
aylincimmmm canım yerim senin takvimini ve 5 haftanı..allahımmm sağlıkla nasip etsin tamamına erdirsin canım benim..seni tekrar burda görmek çok güzel:))
bizde sizi öpüyoruzz:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?