2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar verdiğiniz destek için çok teşekkür ediyorum hepinize. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın. Wrose canım çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce herşey yoluna girer.

CANIM BENİMÇOK GECMİŞ OLSUN. AYLİNİN(TREND) İN OĞLU KAANINDA BÖYLE Bİ DURUMU VARDI. DOKTORU 1 YAŞINA KADAR İNMESİ BEKLENECEK EĞER İNMEZSE AMELİYAT OLUCAK DEMİŞTİ. VE GENELLİKLE DE BU TÜR DURUMLAR 1 YAŞINA KADAR DÜZELMİŞ OLUYOR. BU DEDİKLERİMİ AYLİNDE DOĞRULAYACAKTIR. O YÜZDEN ÜZÜLME SAKIN.İNŞALLAH AMELİYATLIK BİR DURUM SÖZ KONUSU OLMAZ CANIM. ÖPÜYORUZ SENİ a.s.

nuraycım benim arkadaşımında oğlunda vardı 9ayında indi ve ameliyata gerek kalmadı.uludağ üniversite hastanesine götürdü hatta burdan..canım hemen ameliyat yapmıyorlar aslında.bira bekliyorlar daha bebişin küçük iner büyük ihtimalle..üzülme canım.geçmiş olsun.sen moralini yüksek tut..sütünüze allah bolluk versin..sağlıklı bol sütünüz olsun arkadaşlarım.çok öpyürum hepinizi ve miniklerinizi..:)

nuraycım çok geçmiş olsun buna benzer bir olayı benim teyzemde yaşadı.
büyük oğlunun böyle bir sorunu vardı 1 yaşına kadar bekledi dr'u fakat inmedi ama küçük bir operasyon ile halledildi.. hiç üzülme canım inşallah operasyona bile gerek kalmadan düzelir..
ama operasyon olsa bile korkulacak bişey deil, üzülme olur mu tatlımm.
özzggeee, bende seni öpüyoruummm, kızını kokluyoruumm.

gamzeciim gelmiş geçmiş olsun..
aklına kötü şeyler getirme olur mu?? bebeğin iyi olacak ve bu zamanları unutacaksınız..
canım güzel haberlerini alırız burdan seni öpüyorum kızınıda miis gibi kokluyoruummm..

aylincimmmm canım yerim senin takvimini ve 5 haftanı..allahımmm sağlıkla nasip etsin tamamına erdirsin canım benim..seni tekrar burda görmek çok güzel:))
bizde sizi öpüyoruzz:))))

selam kızlar sistem çökmüştü resmen yeni düzelmiş. nuraycım çok geçmiş olsun canım hemen ameliyat ettirecekmisin biraz beklesen bence de yine de dr lar bilir tabi bildiğim kadarıyla diğer ark daşlarda söylemiş sonra inebiliyo umarım operasyona gerek kalmadan düzelir . gamzecim sana da geçmiş olsun canım, göz kapağı ameliyatı çok basit bizim ark kızı olmuştu korkma canım Allah şifa versin bütün yavrulara çok öpüyorum hepinizi

selam kızlar nasılsınız.ufaklıklarda iyidir umarım.ben çıtırımla uğraşıp duruyorum işte.çok şükür iyiyiz şu kuzmamızda bi bitse daha iyi olucaz.,
nar-ı beyza hangi doktora götürdün sen bebeğini.belki bizim kusmamızada çare olur.yeni yeni balgam atmayada başladı kusmuğunda
gamze wrose canlarım çok geçmiş olsun.allah acil şifalar versin bebeklerinize.üzülmeyinki onlarda iyi olsunlar
arzu canım arada kızına mama versene.belki tam doymadığından huysuzdur.bende akşamları mama vermeye başlıycam.sütüm şimdilik var ama akşamları 1 saatten fazla memede duruyo doymuyomu azmı geliyo anlamadım bende mama vermeye karar verdim
şimdilik hepinizi öpüyorum kuzucukları kokluyorum

herkese merhabalar
herkes nasıl bakalım öncelkile bebişlerinde rahatsızlıgı olanlara çok geçmiş olsun rabbim en yakın zamanda şifanızı verir inş..
kusmaktan bahsetmişsiniz benim yiğenim şuan 5,5 aylık dogdugundan beri içtigi mamanın tümünü kusuyo kuzenimin baştan sütü olmadıgı için mama verdiler sonra 2 aylıkken sütü geldi şimdi hem emzirio hemde mama ve ek gıda veio dogdugu zamanlarda dr. reflü demişti 6 aya kadar geçer dedi ama hala geçmedi geçen gün gittigi bi dr. da kızının kuşunun içinin dar oldugunu ve kusmasınında büyük bi ihtimalle buna bağlı oldugunu söylemiş arada masaj yapn demiş. bunu duyunca 1 yaşıma daha girdim nerden nereye.....

kızlar bu arada çocuk odası dekorasyon yarşması anketi başlamış :)

nar-ı beyza hangi doktora götürdün sen bebeğini.belki bizim kusmamızada çare olur.yeni yeni balgam atmayada başladı kusmuğunda

canım ben anadolu yakasında nenehatun hastanesine götürüyorum oğlumu..balgam atıyosa üşütmüştür belkii..benim oğlum kadar kusan çocuk varmı acaba burdaakafamçokkarıştıayy günde kaç defa kıyafet değiştiriyoruz..

aylincimmmm canım yerim senin takvimini ve 5 haftanı..allahımmm sağlıkla nasip etsin tamamına erdirsin canım benim..seni tekrar burda görmek çok güzel:))
bizde sizi öpüyoruzz:))))

a.s. sorma özge yaa daha çok küçüükkk
biran önce zaman geçsin istiyoruum, bakalım neler olacak :asigim:
bu arada bende tekrar buraya yazabildiğim için çok mutluyum..
hamileliğinizde beni görüp üzülmemeniz için çok gelmiyordum, benden daha fazla etkilenen arkadaşlarım olmuştu..
ee artık doğurdunuz ve eski gücünüze kavuştuğunuza göre soruuun yokk:)

Son düzenleme:
merhabalar herkese!
bu gün karma ve verem aşımızı olduk.ateşi çıkarsa fitil vermemi söyledi hemşire.3.ayında da pnömokok ve rota bir aşısını yaptıracağım inşallah.bu arada akşam salatalık yemiştim bu gün öğrendim ki o da gaz yapıyormuş.şimdi kendimi çok suçlu hissediyorum.gaz yapabilecegini hiç tahmin etmedim zaten oğluşumun gazları çok üzüldüm şimdi.

selam herkese nasılsınız bebişler nasıl inş. herşey yolundadır bebişi hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun diyorum cyıldız ben herşeyi yiyorum ve bebişime gaz geçtiğinede inanmıyorum bununla ilgili çok şey okudum canım acılı ve baharatlı şeyler kokusunndaa dolayı rahatsız edebilir ama gaz asla yapmıyo öle olsaanne sütü mucize olurmuydu bence sende mantığınla düşünürsen anlarsın havanın barsaktan emilip süte geçmesi imkansız öle değilmi

kendinize ii bakın mis kokulu bebişleri kokluyorum byby

benimde kızım çok gazlı bi bebekti ilk zamanlar metsil kullandım rezene kullandım ama artık hiç bişey vermiyorum gazını kendi çıkarmayı öğrendi ve bizim buna izin vermemiz lazım ilaçlara alıştırmadan herşeyde yiyorum

kızlar benim bebişim bana zayıf gelio 4,700 gr acaba ne vrsem bebelac denedim hero baby denedim başkaaa

selam güzeller nasılsınzı bakalım yavrular nasıl...bizde iyiyiz oğluşumla..teyzeleri bi görseniz çok tatlı oldu artık kim konuşsa gülüyoo 3 ayımız bitecek 5 kasımda..yarın oğlum için kuran okutacağız bende hazırlık yapıyorum ..

kışgüneşi üzülme canım kızın sağlıklı olsun yeter...

hepinizi öpüyoruzz...

selam arkadaslar nasilsinsiz, bebisler nasil ?
ya size sorum olacak :uhm:
benim bebis her 3 saate 120-130 gram iciyordu
ama bu aralar nedense her 2 saate bir 90 gram iciyor
sence cok mu az iciyor :uhm:
cevaplarinizi bekliyom :1hug:
ha bu arada hero baby kulaniyos :ecrin_bebek:

selam kızlarr
hepinize çok teşekkür ediyorum bebeğim için ne gerekiyorsa o yapılacak tabi herşeyin hayırlısı olsun önce bi testisin yerini tespit edelim dedi götürdüğüm çocuk genel cerahi doktoru sonra ne yapılacak bakılacak bende bekleme taraftarıyım 1 yaşına kadar tabi ama hiç oluşmamışta olabilirmiş yada ufak bi parça dahi olsun işe yaramayan onunda alınması gerekirmiş ileride kanser riskine karşılık ilk başta emar çekilecek umarım emarında görünürde çok hırpalanmaz bebeğim şimdi dua etmekten başka yapılacak bişey yok
tosbaa- aylin canım senin adına çok sevindimm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn inşş
tümm anneler kucak dolusu sevgiler miniklerii kokluyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…