2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese (

bugün çok huzursuzum geçn gün grip oldum dün kızıma geçti onun hastalanmasına sebep oldum akşam babamın kalbi sıkışmış hastaneye kaldırmışlar ve ben bunu bugün öğrendim(eşim ve ailem ben üzülmeyeyim die sölememişler) az önce babamla konuştum şimdi durumu iyiymiş ama bi süre gözetim altında olacakmış bu hafta içide anjio yapacaklarmış .eşimin işleri bugün çok yoğun o yüzden hastaneye de gidemiorum az öncede nihancımın mesajını gördüm şok oldum bogazımda bişeyler düğümlendi sanki nihanı nasıl arayacagım: rabbim nihancıma ve ailesine sabırlar versin anneciğinin mekanı cennet olsun :

Son düzenleyen: Moderatör:
Nihancım, Tanrım sana ve tüm ailene güç ve sabırlar versin..Anneciğinin mekanı cennet olsun, etrafı nur dolsun.

ya arkadaşlar bir şey soracağım. şimdi bizim bebişler 3. ayı doldurup 4. aya giriyorlar. öyleyse mamaları( mama yedirenler) 2'ye mi geçecek yoksa 4. ayın dolmasını mı bekleyeceğiz. benim kafam karıştıCADIARZU bir de 4. aydan itibaren denilen kavanoz mamalara da bu ay mı başlayacağız öbür ay mı?
doktora soracağım ama var daha rutin kontrole.
bilgi sahibi olanlarınız vardır belki diye soruyorum

canım ben mama vermiorum ama 4. aydan itibaren diosan 1 ay sonra kavanoz mamalarına başlayacaksın çünkü 4.ayı doldurmadan ek gıdaya başlanmıo die biliorum.

selam kızlar,
maşallah bebıslerımız ne guzel büyüyorlar degıl mı
3 ayı bıtırmek uzreyız ne guzel
bazı arkadaşlarda da aynı sıkıntıyı okudum bız de de iştahsızlık var
benım maalesef sütüm bıttı.zaten cok azdı
sımdı hep mama ya kaldık. 4 saat de bır 4 olcek mamayı yerdı sımdı cok zor bıtırıyoru normalde 5 olcek yemesı gerekıyor ama almıyor
ben de aptamıl1 kullanıyordum sımdı mılıpa ya gecıs yaptım
aptamıl suda erımesı cok zor oluyordu. bakalım kızım bu mamayı sevecek mı
bebıs hasta olan annelere cok gecmıs olsun dıyorum
nıhal ın annesıne de cok uzuldum allah sabır versın kadıncagız cektıgı acılardan bır bakıma kurtuldu sayılır. cok zor vallar..
bıızm kız vikvik sesler cıkartmaya basladı ........herkeslere ıyı haftalar dılıyorumm

Unvere canım geçmiş olsun, babacığın biran önce iyleşir umarım. Nihancığıma da Allah sabır verir inşallah. Bu arada bana da dua edin nolur. Yarın hastaneye yatıyoruz, salı günü bebeğimin anjiyo balon yöntemiyle damarı açılacak. Çok korkuyorum. Öpüyorum hepinizi...

Unvere geçmişolsun canim.gamze lina canim üzülme inş.çabucak olcak ve hemen iyileşecek yiyenim.

Kızlar ya içim sıkıldı nihanı şimdi duydum.
Nihancım allah sabır versin allah rahmet eylesin canım..allah kalanlarına ömür versin...ne diyeceğimi bilemiyorum.nihanı ben yarın ararım şimdi geç oldu..ama çok zor bişey söylemek.(allah ona ve yavrusuna sağlık versin..
gamzecim allah yardımcınız olsun..bir an önce sorunsuzca operasyon biterde sağlığına kavuşur yavrun..
elifcim geçmiş olsun size de canım..umarım herkes iyi olur.
benim kızımda 2 gündür çok huzursuz benden de geçiyor olabilir ama çok ağlıyor..ben de stressli günler geçiriyorum umarım sütüm kesilmez.
herkese iyi geceler umarım sağlıklı ve bol sütlü huzurlu günleriniz olur..

günaydın sevgili anneler ve tatlı bebişleryerimseniben
nasılsınız
hasta bebişlere geçmiş olsun sevgili nihancım başın saolsun emin olki annen bir melek gibi gitti bütün günahlarından arındı çünki çok ii bilirimki hastalık çekerek acıyla ölen kişi günahlarının kefaretini ödermiş mekanı cennet olsun:Saruboceq:
ayrıca anjiyo olan bebişe de dua ediyorum allah onada şifa versin inş.
a.s.

gamze sorunsuz bi şekilde anjioyu atlatmanızı diliyorum.bebişine de çok geçmiş olsun
unvere canım babana acil şifalar diliyorum.
nihancım annene allahtan rahmet diliyorum.mekanı cennet olur inşallah.allah sana da sabırlar versin

kızlar ek gıda için acele etmeyelim lütfen onlar zaten ilerde herşeyi yiyecekler ama anne sütü şimdi onlar için çok önemli bunu unutmayalım

herkese günaydın ve güzel bir hafta diliyorum.
gamzecimm dualarımız sizinle inşllah sorunsuz bir şekilde operasyonu atlatırsınız ve bebişinde en kısa zamanda saglıgına kavuşur güzelim.
elifcimm babana çok geçmiş olsun acil şifalar.
nihancımıza bende çok üzüldüm Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın annecigi. çok zor Allah'ım geride kalanlara sabır versin. bugün aramak istiyorum ama böyle durumlarda insan ne diyecegini şaşırıyor şimdi bile herşey bogazıma diziliyor.
özgecim sanırım hala lohusalıgı atlamadık bende kendimi iyi hissetmiyorum pek canım sıkkın moralim bozuk ama bebişlerimizi düşünüp hiçbirşeyi dert etmemiz gerekiyor ama elde degil Allah'ım büyük sıkıntılar vermesin.
bütün bebişleri çok çok öpüyorum tabi annelerimizide.

herkese günaydın keyifler nasıl bugün?

öncelikle hepinizi iii dilekleriiz için çok teşkkür ederim .ben hala babamın yanına gidemedim akşam eşim geç geldi babamda devlet hast. oldgu için görüş yasak bugün gidicem inş.babacıgımı görmeye.. az önce annemle konuştum babamın kalbinde ritim bozukluğu varmış onu biraz normale döndürebilirseler yarın ajio yapılacakmış .ne olur dualaınzı eksik etmeyin.

gamzecim canım inş. bebişin kolaylıkla bu operasyonu atlatır ve en yakın zamanda sağlığına kavuşur.dualarım sizinle...

gamze cim bebeğine geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur yavrun.

elifcim baban için geçmiş olsun canım umarım biran önce iyileşir...
aslıcım benim problemim ailevi o yüzden büyük sorunlar yaşıyorum..hamileliğimde başlamıştı zaten şimdi son süratt devam ediyor..huzursuzum ve bebğimde benden huzursuz oluyor..dün sinir krizi geçirdim ve bebeğim mahvoldu..ailevi problemler çok zor allah kimseye yaşatmasın.ama sütüm gitmesin diye dua ediyorum..
keşke herşey farklı olsaydı ama değil malesef..(
hepinizi çok öptüm..hastalar şifa,sütlere bolluk diliyorum..:)

selam kızlar.nasılsınız
ben idare ederim.özgecim seni anlıyabiliyorum azda olsa herkezde o sorunlar var.bende biraz sinirliyim kaynanamdan dolayı.
bendede lohusalık hala sürüyo heralde.çok sinirliyim acayip ter döküyorum birilerine laf vurmadan duramıyorum.hayırlısı bakalım ne olacak
gamzecim sizede çok geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum.miniğe hiç bişi olmıycak korkma
unver canım babana da acil şifalar diliyorum.çok geçmiş olsun
nihan için zaten sözün bittiği yerdeyim allah rahmet eylesin anneciğine

selam kızlar bayadır giremiyodum pc arızalıydı neyseki sorun giderildide yine kavuştum sizlere:)nihancığımı aradım allah sabırlar versin bende annemi kaybettiğim için onu çok ii anlıyorum,elifciğim geçmiş olsun babana acil şifalar diliyorum canım,gamze üzülme tatlım allaha emanet bebeğin korkma allah şifasını versin inşşş canım,aslı,,özge,sinem alın bendende okadar canlarım bende öle acaip gerginim ruh halime sinir oluyorum kızıyorum kendi kendime allahtan ne isterim nurtopu gibi evladım var ama atlatamadım valla depresif halimi hatta bana kızıcaksınız ama sigarayı hamileliğimde bırakmıştım tekrar başladımgerçi ikiyi geçirmemeye çalışıyorum ama ikiside aynı fazlasıda offf napıcam ben ya çok üzülüyorum

umarım gözündeki problem ortadan kalkar.çok üzülüyorum ama masaj yapmaktan bi şey gelmiyo elimden...paraya gelince pttden aldım 577 + 50 :627 ytl aldım .
hepsi bu<başka vermiyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…