canım ben anadolu yakasında nenehatun hastanesine götürüyorum oğlumu..balgam atıyosa üşütmüştür belkii..benim oğlum kadar kusan çocuk varmı acaba burdaakafamçokkarıştıayy günde kaç defa kıyafet değiştiriyoruz..
merhabalar herkese!
bu gün karma ve verem aşımızı olduk.ateşi çıkarsa fitil vermemi söyledi hemşire.3.ayında da pnömokok ve rota bir aşısını yaptıracağım inşallah.bu arada akşam salatalık yemiştim bu gün öğrendim ki o da gaz yapıyormuş.şimdi kendimi çok suçlu hissediyorum.gaz yapabilecegini hiç tahmin etmedim zaten oğluşumun gazları çok üzüldüm şimdi.
Aslicim biz yaptırdık veremle karmayı ama pnömokok yapmıyorlarmış..benim arkadaş yanlış anlamış devlet alacakmış bünyesine ama daha karar çıkmamış..pnömokok 3 ayın sonunda yapılacak dedi benim doktorum.3 ay dolunca gel demişti..aslıcım bir daha sor istersen..yıldızcım bizde bu hafta olacaktık haftaya gel dediler pnömokok aşısını karma aşı ile birlikte vuracaklarını söylediler verem için birşey demediler ama birliktemi vuruluyor eger öyle oluyorsa birgünde 3 tane aşı vuramazlar herhalde. :sm_confused:
yıldızcım bizde bu hafta olacaktık haftaya gel dediler pnömokok aşısını karma aşı ile birlikte vuracaklarını söylediler verem için birşey demediler ama birliktemi vuruluyor eger öyle oluyorsa birgünde 3 tane aşı vuramazlar herhalde. :sm_confused:
a.s. sorma özge yaa daha çok küçüükkk
biran önce zaman geçsin istiyoruum, bakalım neler olacak :asigim:
bu arada bende tekrar buraya yazabildiğim için çok mutluyum..
hamileliğinizde beni görüp üzülmemeniz için çok gelmiyordum, benden daha fazla etkilenen arkadaşlarım olmuştu..
ee artık doğurdunuz ve eski gücünüze kavuştuğunuza göre soruuun yokk:)
selam herkese nasılsınız bebişler nasıl inş. herşey yolundadır bebişi hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun diyorum cyıldız ben herşeyi yiyorum ve bebişime gaz geçtiğinede inanmıyorum bununla ilgili çok şey okudum canım acılı ve baharatlı şeyler kokusunndaa dolayı rahatsız edebilir ama gaz asla yapmıyo öle olsaanne sütü mucize olurmuydu bence sende mantığınla düşünürsen anlarsın havanın barsaktan emilip süte geçmesi imkansız öle değilmi
kendinize ii bakın mis kokulu bebişleri kokluyorum byby
aynen cnm ben de herşeyi yiyorum, baklagilleri bile...ve hiç gaz sorunumuz olmuyo şükür...doktorlar da gaz anneden geçmez diyor zaten.kaydirigubbakcemile5
evet canım verem aşısı karma aşı ile birlikte vuruluyormuş.onun için benim dr pnomokoku 3.ayda vurdur dedi.ağır olurmuş hepsi birden ama yaptıranlar var.ben de rotayla pnomokoku 3.aya bıraktım verem ile aralarında 21 gün olması gerekiyormuş çünkü verem canlı aşıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?