2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım valla bende benim kızım kadar kusan varmıdır diyorum.büyük adam gibi oluk oluk kusuyo.günde 5 öğün değişiyoruz.kirlisini değiştirirken temizede kusuyoz aynı anda.napıcamı şaşırdım.balgam kusmaya yeni başladı öncden yoktu.kıyafet yetişmiyo artık
bende anadolu yakasındayım.bide oraya götüreyim olmazsa.dr. adı ne canım

nuraycım geçmiş olsun güzelim. aylincimm günler inan çabuk geçiyor inşllah sende saglıcakla minik kuşunu kucagına alırsın güzel arkadaşım. beyzacım sanada kolay gelsin şimdiden Allah kabul etsin.
tüm annelerimizi ve miniklerimizi öpüyorum.

yıldızcım bizde bu hafta olacaktık haftaya gel dediler pnömokok aşısını karma aşı ile birlikte vuracaklarını söylediler verem için birşey demediler ama birliktemi vuruluyor eger öyle oluyorsa birgünde 3 tane aşı vuramazlar herhalde. :sm_confused:

slm arkadaşlar herkesi öpüyorum nazlıbebişm ertuğ fatihten büyük 50 ml içiyo hemde 3 saatte havadanmıdır nedir daha 1 buçuk aylıkken 75 ml cokur cokur bitiren çocuk şimdi yemiyo dr.zorlama sütünden tiksinir dedi bekliyorum yemesini bakalım sütler stokta hep

selam kızlar nuraycım umarım yavrun en kısa zamanda sağlığına kavuşur canım tuğbacım ertuğun herhangi bi sorunu yok dimi ondan mı yemiyo yani grip felan gibi bi de bişi sorcam canım sen sütünü sağıyosun bildiğim kadarıyla seni emmiyo mu ertuğ eğer biberon kullanıyosan belki biberondan tiksinmiştir bazı bebekler sonradan biberondan tiksinebiliyolar çünkü . kusma konusunda bazı şeyler vardı üzülmeyin reflü olmadığı müddetce korkmayın işe yarayanı alırlar fazlasını kusarlar. bu arada nihan seher neredeler. görüşen varsa kezban nasıl onu da çok merak ediyorum hiç ses yok bi haber verirseniz sevinirim çok öptüm herkesleri sağlıklı çokk mutlu günler herkese

Aslicim biz yaptırdık veremle karmayı ama pnömokok yapmıyorlarmış..benim arkadaş yanlış anlamış devlet alacakmış bünyesine ama daha karar çıkmamış..pnömokok 3 ayın sonunda yapılacak dedi benim doktorum.3 ay dolunca gel demişti..aslıcım bir daha sor istersen..
Süt konusunda da hergün aynı içmeyebilirlermiş.
Gaz yapma konusunda kışgüneşine katılıyorum.kış sebzelerinin hepsi gaz yapıcı ne yiyeceğiz o zaman..sadece et yiyerek te olmaz ki!:sm_confused:
kezbancım bugün msj atmış..iyiymiş ama bilgisayarı tamirdeymiş gelince foruma girecekmiş..çok özlemiş bizi..ben de muskat cevizi ve badem yağı kullanıyorum ve gerçekten memnun kaldım üstelik doğal..ben sab simplex de kullandım.ama onu düzenli kullanmak lazım.ve ben sürekli berile ilaç vermek istemiyorum.muskat cevizi çok işe yarıyor aklınızda bulunsun...
çok öptüm sizi..Şeniz

özgecim bende de muskat cevizim var badem yagımda var ama hamilelikte göbegime sürdügüm badem yagı ondan başka oluyormu bilmiyorum o olurmu güzelim.

evet canım verem aşısı karma aşı ile birlikte vuruluyormuş.onun için benim dr pnomokoku 3.ayda vurdur dedi.ağır olurmuş hepsi birden ama yaptıranlar var.ben de rotayla pnomokoku 3.aya bıraktım verem ile aralarında 21 gün olması gerekiyormuş çünkü verem canlı aşıymış

aylincim umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım..

arkadaşlar merhaba

umarım hepiniz iyisinizdir. ben bugün biraz yorgunum kızım hiç uyumadı çok huysuz bugün. bazı günler böyle uyumamak için direniyor. ayakta gezerken problem yok sırt üstü yatınca kıyamet kopuyor. nasıl dayanıyo uykusuzluğa anlıyamıyorum.

hepinizi öpüyoruma.s.

aynen cnm ben de herşeyi yiyorum, baklagilleri bile...ve hiç gaz sorunumuz olmuyo şükür...doktorlar da gaz anneden geçmez diyor zaten.kaydirigubbakcemile5

aslıcım evet o badem yağı bahsettiğim badem yağı..ve gerçekten etkili oldu.sabahları ilk emmesinde çay kaşığının ucu ile muskat cevizi rendesinden ve üzerine 1 damla badem yağı damlatıyorum..gün içinde bir kez daha ve gece 1 kez daha veriyorum..ve rahat rahat zortluyor bizim cadı:))muskat cevizini rendeledim bir vitamin kutusuna koydum yanımda tutuyorum..
çok sık vermek te iyi değilmiş fazla sakinleştirme özelliği oluyor..ama böyle az verince hem beril rahatlayıp güzelce de uyuyor.tavsiye ediyorum..:))
herkesi öptüm.
tosbiş aylinim her zaman bu bölümde bekliyoruz seni:)

Son düzenleme:
merhaba nasılsınız bakalım kuzular neler yapıyo benim binik patron uyudu bende size rahat yazabiliyorum :))) alllah herkezin bebegine saglık ve uzun ömür versin .

aynen cnm ben de herşeyi yiyorum, baklagilleri bile...ve hiç gaz sorunumuz olmuyo şükür...doktorlar da gaz anneden geçmez diyor zaten.kaydirigubbakcemile5

ama senin bebişin gaz problemi yok okuduğum kadarıyla.benim dr yediklerine dikkat edecksin dedi.her dr da farklı bişey söylüyo valla

selam
nasılsınız
yldızcım olurmu her bebekte gaz problemi oluyo bu benimm3.cü çocuğum sen takma belkide ay ben onu yedim bunu yedim diye yaptığın stres bebbişini etkiliyodur
rahat ol relax ol boşverrr bırak bebişin gaz çıkarmayı öğrensin
herkese güzel bir gün ve hafta sonu diliyorum

ayrıca kıslarr ben bu özel aşıları vurdurma taraftarı deilim biraz araştırdım yaptırmıycam
türkiye aşı deneme ülkesi olarak kullanılıyomuş mecbur olsa sağlık bakanlığı yparmış zaten pronomokok aşısının koruması okadar düşük bi yüzdeyle ifade edilmişki gerek yok rota zaten sadece bir çeşit isale etki ediyomuş okadar çok ishal çeşidi varmışki vsvs bunlar sadece aklımda kalanlar bence sizde araştırın dr sorun
ok byby

günaydın kızlarrr
ben çok kötüyüm grip oldum halbuki geçen hafa grip aşısıda oldum nerden geldi bu yaaa akşamdan beri başım feci agrıyo bide 2 gündür kızımda çok huysuz memeyi gördümü başlıo aglamaya emmek istemio bende emziğini veriom onu emerken uyuyo osırada emziği alıp memeyi veriom öle emio uyku sersemi anlamıyo.. ne yapcam böle bilmiom inş.emmeyi bırakmaz.. dünde dogru düzgün emmedi die bugün sütümü sagıp dolaba koyacaktım olurya hasta felen olursam ilaç içerken kızımın sütü olsun die .. akşama zaten hasta oldum kızma çok yaklaşmamaya çalışıyorum agzıma tülbent baglıyorum kızımı ellerimi yıkamadan kucagıma almıyorum oda bugün aksi gibi hep kucak istio inş kızıma hastalıgı geçirmeden atlatırım. grip olan arkadaşlar dr. ilaç veriomu dr.a gitsemmiki?

canım aynı şekilde 3. ayda vurulduk biz pnomokoku.yanlız bizim verem aşısı olduktan 20 gün sonra vurdurdu doktor biraz erkenmi olduki.merak ettiğim 3. ayda başladık pnomokoka 2.ciyi ne zaman vurulacağız.benim doktorum 4. ayda vuruluruz dedi ama kafam karıştı 5. ayda olması gerekmiyomu

MRB Arkadaşlar...
çok yoğun iş temposundan internete pek giremedim.bu arada benim kızımın sol gözünde gözyaşı kanalı tıkalıymış
çapaklanma, göz yaşarması ve kaşınma ondam oluyormuş.damla verdi dr.bide masaj yapacakmışım
bu arada ssk dan doğum ücreti mi aldım.soranlara buradan söyleyeyim 1.577 doğum 50 ytl süt parası.merak edenlerimiz olmuştu.iletmek istedim.
sevgiyle kalın.

selam herkese
kış güneşi canım benim dr sıkı tembih etti fıtık var benim oğlanda aman domates baklagil soğan patlıcan yeme die yoksa çok ağlıyo bacım napalım el mahkum yemiyorum aklıma takılıyo tabi bi tek etle bu iş olmuyo ama napalım . elifcim canım geçmiş olsun biz geçen hafta yaşadık hala oğlumun burnu tıkanıyo arada çok şükür balgam geçti dikkat et bebişine geçmesin evde sirke kaynatın kızlar okumuştum japonlar öle yaparlarmış biz yaptık ama şifayı kaptıktan sonra . benim oğlan ve kız dün çok fena azıttılar ciyak ciyak kız bi yandan bebek bi yandan ağladı ( çıldıracaktım fena halde başım ağrıdı. eşimi aradım eve gel bebeği bile tutamıyorum die bazen çocuklarla uğraşmak gerçektende çok zor Allah hepimize güç kuvvet yavrularımızada usluluk ve sağlık versin çok öptüm herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…