2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nihancım,canıom arkadaşım başın sağolsun.allah sizlere uzun sağlıklı ömürler nasip etsin.annen bebeğini gördü en azından...o mutluluğu ona yaşattığın için birazda olsa rahatlamalısın.Allahım başka acı yaşatmasın sizlere.tekrar başın sağolsun.mekanı cennet olsun.

Herkese merhaba

sizleri cok ozledim
oglum ve ben iyiyiz
forumu okuyacak zamanım olmadı(sanırım olmazda) son sayfayı okuyabildim
Nihan, basın sağolsun canım. Çok üzüldüm.

Hepinizi cok opuyorum
umarım bundan sonra sık sık gorusuruz kızlarrrrrrrr

selam kızlarr
nihanın annesine çok üzüldüm aradım ve inan kelimler düğümlendi allah sabır versin mekanı cennet olsun
dün çok kötü bir gün yaşadım kızlar bebeğimin emarı çekildi narkozlu olarak ömrümden ömür gitti 6 saat aç kaldı o bir ağladı ben bin ağladım çok zordu dayanmak yanımdan 1 saatliğine gitti ama zaman benim için durmuştu sanki allah kimseyi evladıyla sınamasın yarabbim şükür ki testisi sol da göründü raporu yarın alacağım inş ameliyata gerek kalmadan inerde sıkıntılı anları yaşamayız
gamzeciğim seni çok iyi anlıyorum allah dayanma gücünü veriyor bebeğinin sağlıklı haberlerini bekliyoruz canım hayırlısı ile inşş
şu sinir halinden kurtulamadım bende birde işe başladım bebeğimi özlüyorum dahada bi sinir var sanki üstümdee ahh ahh allah yardımcımız olsun
hepinizi öpüyorumm ve minikleri kokluyorumm

geçmiş olsun canim.bende işe başlayanlardanim.perşembe tam bir ay bitecek.zamanla özlemeye alişiyorsun ne kadar zor gelsede.bende resimlerini koydum masama.arada bir öpüyorum .saatte kaç kezde ariyorum.o canimdan bi parça.allah bizleri ayirmasin meleklerimizden...

selam kızlar nasılsınız .biz kuzumla oyun oynuyoruz yürütmeye çalışıyorum:)))) bu arada uykuya cok düşüyo bazen anlamadım . hadi hepinizi öptük canlarım ecenasımında arkadaşlarnı öpüyormuş :))

selam arkadaşlar
benim oğlanda bir sinir başladı alla alla kendini sıkıyor acayip bağırıyor:))))))))))))
bir de yalnız başına 5 dk durmuyor sizde nasıl

aynı güzelim emzirirken kazık gibi oluyo dümdüz acaipte istemiyosa kesinlikle yaptrmıyo bir burun spreyi sıkmak için 1 buçuk saat ugraştım az önce düşün yani benimkide çok inat ama zaten aslan burcu inat dedigim dediktr 2 tane yiyenimde aslan ordan biliyorm istemidigi hiç bişeyi yapamazsın

canım banada öyle takvim yaparmısın.ben beceremedimde.
benim kızım var.
8.8.8 de doğdu...
bende hala gebelik takvimi var

selam kızlar önce nihancım başın saolsun canım benim Allah sabır versin nuraycım gözün aydın dicem canım bak gör kendiliğinden inecek atlattı şükür gamzecim den haber varmı kızlar haber alabilen yazssın . benim oğlumda birilerini yanında istiyo dıaşrı çıkarken yaygara kopuyo gelince susuyo büyüyolar artık herkesi çok öptük

günaydın güzel anneler
veee tatlı bebişler
nasılsınız bakalım bizz çok şükür iiyiz ablamızı abimizi okula gönderdik şimdi oynuyoruz huysuzluk yapmaya başladı bile yani uykumuz geliooo
off offf hanımefendinin keyfini bekle uyusunda ev işlerine başlaa
neyse canımız saolsun ne edelim
herkese güzel ve mutlu bir gün diliyoruzzzz

günaydın kızlar kimseler pek uğramıyo sanırım tuğbacım sabaha kadar uyutmadı oğlan galiba bi sen uğramışssın gece :)) diğerleri nerede bebişlerden fırsat kalmıyo galiba bak biz kış güneşiyle 3 çocuk arasında bile bakıştırıyoruz foruma seher hele hiç yok sehercim arada bak bacım bebeişlerin nasıl özlettin kendinii

kızlar yaaa kaydirigubbakcemile2
evet nerelerdesiniz bari bi selam verin çocukları bahane etmeyin çünkü bende 3 tane var :1shok:eğer ben girebiliosam sizde girersinizklava:
canım sıkılıyo valla
hadi topppplanııın gelin bakeeem:sm_cool:

kışgüneşi sen tecrübelisin bacım.biz bilemiyoruz ki ne yapacagımızı.yaşayarak öğreniyoruz hele benim gibi panik olunca insan ne yapacagını hiç bilemiyo.ama alıştım artık yine de akşam üzeri çok huzursuz oluyo bazen inan o zaman ne yapacagımı bilemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…