nar-ı beyza sen temmuz annesi misin? ama hep ağustosta gördüm ben seni sanki??
hııı arkadaşlar ben de müthiş unutkanlık başladı. bu normal mi ki? sizde de var mı? su kaynasın diye koyuyurum çaydanlık yanıyor? sütler taşıyor ocak mahvoldu. valla korkmaya başladım kendimden
emziren annelerin saçlarını boyatması sakıncalıdır.
bizim aylarımızdaki bebişlerin beslenmeleri 3 saat arayla olmalıdır( anne sütü mama fark etmez)
inek sütü direkt 2 yaşına kadar verilmez. muhallebi veya yoğurt olarak verilir. pirinç unu muhallebinin su ile yapılmasının hiçbir besleyici yanı yoktur.
yoğurt mutlaka pastörize sütten ve her gün taze olarak yapılmalı
hazır mamalar anne sütüyle hazırlanmaz
yalancı emziğe alıştırmanın herhangi bir yolu yok.
bebeğin alttan çıkardığı gaz kokuyorsa üşütme belirtisi olabilir
mısır unu ve domates bebeklere verilmez
bebeğin sürekli burnunu kaşıması kıl kurdu olabileceğini gösterir.( 6. aydan sonradı heralde)
yatarak bebeği beslemek orta kulak iltihabına yol açar.
burun tıkanıklığı bebeklerde sıkça görülür.
beyzacım masallah bebisine bende enson ayıın 23de tartılı 5600 kilosu banada az gelıyor ama erkek le kız bebeklerin gelisiimi kilosu farklı oluyorr... Amaaannn unutkanlıgı sormayın bu yasıma kadar yapmadıkarımı yapmaya basladım unutkanlık nedır bilmezdim 2 gun once apartmanda komsularımıza bıaraya geldık oraya gıtmedn once utu yaptım benım pek kullanmadıgım kucuk odamda fısı takılı unutmusum saat 1bucukda acmısdım gezememe gıttım geldım yatmadn once rast gele bı sey ıcın odaya gırdım şok odum valla taklı kalmıs bıde o odaya gunlrce gırmedıgım zamanda oluyor allah korumus valla daha bıtmedi en son yaptıgımda anlatım gulerıız halıme daha bugece oldu aksam karsıkı komsuma gıttım oturmaya eve gırdım bebegımle evin kapısını kapatmayı unutmusum eve geldık yattık uyuduk gece esim fakretmis apartmandakı kapı sesleri evin icinde gibi gelmis kalmıs bakmıs acık kalmıs geldi beni uyandırdı unutmusun dıye bende gayet dogal uyku semesıyle aaaa oylemi hmm olmus bıtmıs bosver hazır uyumusum nıye uyandırıyosun dıye kızmısım... pes valla banada
merhaba kızlar
bız de uuzn suredır gıremeyenlerdenız
valla kısgunesı ve bamboo ya brova dıyorum bende de 2 cocuk var ama becerıp de duzene sokamadım su gunluk hayatı ..
kızın bır gunu bırgunune uymuyor kı..
buarada grıp oldu kızım cok fena burnu tıkalı gece yatamıyor yatamayınca aglayıp duruyor.
su burun aspıratöru ısını cözemedım bılen kullanan var mı acaba
bende pompa gıbı bır kucuk sey var onunla hıcbırsey yaapamadık .
acaba baska sekıl veya marka var mı ? ve nasıl kullanılıyor bunlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?