2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mavili canım hiç öyle bişeyle karşılaşmadım . ellerde karıncalanma kansızlık işareti de olabiliyo nilcim ama bi tetkik yaptır istersen neyse sorun inşallah önemli bişey yoktur tuğbacım geçmiş olsun canım ya kabızlığı hiç sorma bende de vardı valla ben bi yöntemle çözdüm günde 1 çorba kaşığı zeytinyağı içtim ve bol bol su canım sıcak değil ılık umarım sana da fayda eder. nihancım canım hoşgeldin umarım daha iyisindir çok öpüyorum herkesi

nihancım hoşgeldin canım kızım nasıl inş. iyidir canlarım.nilcim denedim canım nafile.bambocuuum z.yag denemedim evde var denerim benim kadar su içen yoktr ya 4lt kesin içiyorumdr maleseff herkesi öptüüm

keçiboynuzu da iyidr kabızlığa. ama en iyisi kuru kayısı her sabah aç karnına 3 4 tane ye fayda eder. bir de aman dikkat et valla hemoroite döner allah korusun ben çok çektim iyi biliyorum

kızlarr nasılsınız hepinizle konumayı çok özledim eskisi kadar giremiyorum artık... çocuklar ev derken yemek yemeye bile fırssatım olmuyoo.... ikiz bakmak çok zormuş :)) allah isteyene versin :)) benim sütüm gitti giibib daha gelmio öle pek saten mamada veriodum hala devam eidyorum ... gaz sorunları basen bend eyaşıyorum ama çok olmadı çok şükür sadece küçük oglumda oldu bugramda bi kaçkere çektim ...
nihancııgm senlede görüşemiyoruz canım nasılsın... elvincigimiz nasıll.. en önemlisi annen nasıl canımmm.. inş. iiye gidiyodur.. allahım acil şifalar versin inş...
elifciigm oda takımın çok güzel olmuş canım... tebrik ettim 3. oolmuş bgu arada ... hepinizi seviyorum kıslarr ... bebişlerinize ii bakın .. canları m benim ..

seher elvinin annesi vefat etti haberin yok sanırım.
kızlar bugün benim oğlana rotavirüs yapıldı. 7250 olmuş(maşallah) pnömokoku ben yaptıramamıştım ocakta başlarız dedi sağlık ocakları da vurmaya başlayacakmış ocaktan itibaren büyük ihtimalle haberiniz olsun

selam kızlar
nasılsınız küçük beyler küçük hanımlar nasıllar bakalım
biz bu gün tartılmaya kontrole gidicez enson 4,850 olmuştu bakalım şimdi ne olucak biz biraz zatıf bi bebişiz
olsun sağlıklı olalımda nedek

aaaa bilmiyodum ... hiç kimseden haberim olamıyokiii yhaa çok üzüldümm... allahım sabır versin nihancıgtımızada ben bi arıyım ... neyse kaçtım ben çok moralim bozuldu şimdii ... allah büüyk sabır versin nihancııgmıza

merhaba kıslar benim nette problem var giremiyom .ecemidün dr götürdüm kilo alımı düşmüş 6,200 gr olmuş
canım cok sııkın sürekli emmek istiyo okadarda üstüne düşüyom ama

merhaba kıslar benim nette problem var giremiyom .ecemidün dr götürdüm kilo alımı düşmüş 6,200 gr olmuş
canım cok sııkın sürekli emmek istiyo okadarda üstüne düşüyom ama

arzucum bende geçenlerde doktora götürdüm berili kilo az alıyor diye deği ama acayip emmek istemesi büyüme atağındanmış..merak etme dedi doktor yetiştiremeyebilirsin sütünü dedi..büyüme atakları 10 gün sürermiş sonra düzelirmiş..hatta huzursuzluk yaparmış bu dönemde.belki ecenaz da öyledir..6200 kötü bir kilo değil zaten..kızlar çok tombik olmazmış dedi doktorlar.berilde 5 gün önce 5800 dü normal dedi doktorumuz..

dün forumda sorun vardı ben de korktum neden cevap yazamıyorum diye.adminlere msj attım hatta.neyseki benimle ilgili değilmiş.forumda güncelleme varmış..
hepinizi öpüyorum.görüşürüz..Şenizhihoyyyt

KIZLAR BİŞEYİ ÇOK MERAK EDİYORUM BİZ GAZ ÇIKARTMA İŞLEMİNİ NE ZAMANA KADAR YAPACAGIZ?bebişler ne zaman kendileri geğirmeye başlar ki?

KIZLAR BİŞEYİ ÇOK MERAK EDİYORUM BİZ GAZ ÇIKARTMA İŞLEMİNİ NE ZAMANA KADAR YAPACAGIZ?bebişler ne zaman kendileri geğirmeye başlar ki?
kaan yaklaşık 1 aydır kendi kendine çıkarabiliyo canım tabi çıkaramadığı zaman ben yardımcı oluyorum

slm kızlar hepinizi öptüm yorgunluktan gözümü açamıyorum bu aglamalar ne zaman bitcek gaz sancıları galiba bizde kolik olduk akşam 6 de bir başlıyo 10 a kadar.mahvoluyor yavrum bişe yapamamak ne kadar acı veriyo anlatamam ama anlarsınız arkadaşlarım hiç bir ilaç fayda etmiyo birazcık gezdirince açık havada o iyii geliyo yarım saat oyalanıyo sonra tekrar allahım hepimize kolaylık vesin zooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrr

3.ayın sonunda geçiyormuş canım ya. derya baykalda çocuk dr. vardı bugün o anlattı. bebeklerin karın zarları kağıttan bile inceymiş bu nedenle her şey gaza sebep oluyormuş ve maalesef dr.un dediğine göre hiçbir ilaç,yağ vs. bu konuda çözüm değilmiş. yalnızca karnına masaj yapıp bacaklarını bastırın dedi. oradaki gaza basınç uygulayıp çıkmasını sağlayabilirsiniz dedi.
3. aydan sonra gözle görülür azalmalar olduğunu da belirtti.
kızlar benim oğlum bir haftadır ayaklarını incelemeye başladı. ellerine inanılmaz ilgi gösteriyodu şimdi ayaklarını keşfetti sanırım. sizlerinki napıyor ya?
ya inanılmaz bişiy bunlar şaşkına dönüyorum ben zekaları karşısında
bizden 2 kat daha iyi kullanıyorlarmış zekalarını ve gece uykusunda gündüz öğrendiklerini tekrar ediyorlarmış o nedenle gece uykusu çok önemliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…