2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

elifçim canım tebrik ederim hangisi sizindi ben resimleri görmüştüm..olsun 3.olmakta güzel...:teytey:

bamboo canım geç değil bende 1 hafta önce mevlid yaptım...yerimseniben
bu arada iyi geceler

ünverecim tebrikler bende oy kullandım seninki kaç no du ben 2 ye kullanmıştım bu arada herkese günaydınnnnnn

kızlar benim oğlum sabaha karşı çok ıkınıyor kakasını çok zor yapıyor fakat gün içerisinde rahat yapabiliyor.neden böyle oluyor acaba?sabahları zeytin yağı mı versem ki?

saolun kızlar salı gün gelecek misaf,rlerden sonra hemen yapayım , cyıldız canım benim oğlumda geceleri biraz ıkınıyor ama yapamıyor uyku süresi biraz uzun ya ben ona bağlıyorum ama doğal olanı da bu benim diğer çocuklarım da 3 aydan sonra gece yapmazlardı şimdi oğluma mudahale etmiyorum sbaah kalkınca ıkınması devam ediyorsa dr önerisiyle kulak çöpüne merhem sürüp poposuna değdiriyorum bazen öyle yapıyo bazaen de kendiliğinden yapıyo kısacası ben ,gece ıkınsa bile mudahale etmiyorum

günaydın güzel anneler ve minik kuzuları. elifcim tbr ederim canımm.bambocumm bence geç degil güzelim önemli olan yapılan ve niyet güzelim zaman önemli degil.
herkese güzel bir hafta diliyorumm.

kızlar benim oğlum sabaha karşı çok ıkınıyor kakasını çok zor yapıyor fakat gün içerisinde rahat yapabiliyor.neden böyle oluyor acaba?sabahları zeytin yağı mı versem ki?

sadece anne sütü ile besliyorsan zeytnyağı verme, benim doktor böyle söyledi, yumuşatsın ve rahat çıksın d,ye poposuna bepanten sürebilirmişiz

ben de hhiç müdahale etmiyom canım kendisi uğraşa uğraşa yapıyo.geçecek diyosun yani 3 aydan sonra.tamam o zaman rahat durayım bari.

merhaba kızlar herkese ıyı haftalar dılıyorum
burun aspıratöru ııcn cevap yazan arkadaslara cok tesekkur edıyroum kızımın burun tıkalnıklıgı halen devam edıyor bırazdan burnunu temızlemeye calısacım bakalım nasıl olacak..
12 sınde bızım de 3 ay bıtıyor şaka maka derken buyutuyoruz ıste bebıslerımızı degıl mı?
ben de arada bır meyve suyu falan vererek ek gıda olayına ısındırmaya başladım kızlar
armut suyu falan 1-2 kasık verıyorumm

canım geçmiş olsun yavruna bilirim o tıkanıklık çok illet bişey bir zamanda gitmez ALLAH şifa versin . valla bizim dr bu ek besin olayını 4 aylık demişti ben vermiyodum açıkcası ama forumdaki bazı arkdların alıştırmaya başladıklarını duyunca ben de bugün yoğurt verdim 1 çay kaşığı az ekşitiyo yüzünü ama yedi cokacimcoook

ben de hhiç müdahale etmiyom canım kendisi uğraşa uğraşa yapıyo.geçecek diyosun yani 3 aydan sonra.tamam o zaman rahat durayım bari.

canım 3. aydan sonra gece çok kaka yapmazdı benim diğer çocuklarım bu da öyle ıkınıyo ama yapmıyo bende gece hiç bişey yapmıyorum ama gündüz çok ıkınıyosa yazdığım yöntemi uyguluyorum dr muz fitil önermiyo sadece kulak çöpü ve anestol diyo bilmiyorum bizim dr buna makat çatlağı diyo kızlar kaka sulu olur ama ıkınır diyo anestolla orası uyşur rahat yapar dedi paylaşmak istedim a.s.

evet gerçekten öyle sulu normal yapıyor ama deli gibi ıkınıyor yapana kadar..çok sağol canım..ben de kullanayım bu yöntemi..ben hiç bişey yapmadım şimdiye kadar bu problemde..ama bunu kullanayım bakalım.
aslıcım gaz probleminiz ne durumda?hala muskat cevizi veriyorsun değil mi?benim sorunumu çözdü valla..sen de durumlar nasıl merak ettim..?Şeniz
hepinizi öpüyorum..mis kokuluları da kokluyorum..kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
çok stressli günler geçiriyorum bu gibi durumlarda sütüme geçse de problem olmayan bir yöntem biliyor musunuz?stresimi azaltmak için...berilde benden etkileniyor ve huzursuz oluyor..:sm_confused:

slm kızlar unvere öncelikle tebrik ederim canım lilaya bende bayılıyorum çok güzel odanız saglıkla büyüt bebeişini.ertuğun aglama krizleri devam ediyo bugün biraz daha iyi evin penceresinde durmaktan belim koptu ev ana caddeye bakıyo beyimiz arabaları seyretmeye bayılıyo günlerdir kucaktan inmiyo hep dışarı ve gezmek istiyo yandım yani arkadaşlar belimin agrısından.şimdi uyuyo bakim yemek yicem daha sabah 7 de yemiştim düşünün halimi kanguruda duruyodu ama ondada durmuyo sanki kesiyolar gibi bagırıyo sizleride çok özledim giremededn edemedim neyseki eşim gelcek 10 dak.sonra yazarım yine öpüyorum bize cennet bile az valla sabır versin allahım hepimize ve dayanma gücü

mrb kızlar umarım herkez iyidir... ıkınmalar sabaha karsı bizdede var ama kakasını oglen bazen dahada gec yapıyor mudahale etmiyorum bazende 2 yada 3 gunde bir bazende gunde iki kez sizinkilerinde gunde 2kez yaptıgı oluyormu? bence bu ıkınmaların sebebi gece uyudukları ıcın gaz birikımi oluyor ve gazarnı cıkartmak icin ıkınıyor diye dusunuyorum bu arada ek gıdaları en azından tattırmak iyidir ama sanki bogazında kalır diye korkuyorum

canım ben elma ve armut suyu veriyorum 2 kaşık hergün başka bitanesini bikaşık yogurt pirinç büyüklünde peynir şekerli bişe hiç vermiyorum çünkü hiç sevmiyo ertuğ.KIZLAR bana yardım vakit bulamadım için çok hızlı yiyorum ve dikkat edemiyorum herhalde az çigneyip yutuyorum ve durmadan kabız oluyorum bitkisel bişe deneyen varmı ilaç kullanmak istemiyorum şu anda portakal kabugu demişti ibrahim saraçoğlu ama emziren anneler içebiliyomu demedi bide gaz yaparmı ki portakal yapıyo ya napcam ya

Selam kızlar birşey sormak istiyorum bebeğimi emzirirken veya göğüs uçlarıma dokunduğum zaman bacaklarımın arka kısımları karıncalaşıyor,sizdede oldumu böyle birşeyCADIARZU

SLM canlarım nasılsınız? arayan ve msg çekenlere binlerce teşekkürler,yanımda olduğunuz için çok tşkkr ederim..hepinizi özledim...

ertug sıcak su icsen faydası olmazmı canım bidene istersen ...mavili canım emzirirken oyle biseyle karsılasmadım ben ama buaralar nedendir bilmiyorum sag elimdeki 2 parmagımda aradabir hergun karıncalanma oluyor umarım onemli bısey deildir...nihancım hosgeldin canım

özgecim canım ben gaz ilaçlarının hepsini kestim muskat cevizini rahatlıkla kendisi çıkartıyor artık tabi arada bir sorun olsada eskisi kadar degil gibi sanki. şimdi tek derdimiz şu kaka problemimiz yapana kadar bir ıkınıyorki sormayın gitsin.
gece gündüz ıkınmaktan uykulardan uyanıyor yapamadıgı zaman.
elifcim oda takımınızı buraya eklermisin güzelim topigi aradım ama bulamadım fazlada vaktim olmadıgından çokta bakamadım burayada eklede güzel bebişimizin odasını görelim.
nihancım nasılsın canım inşllah iyisindir tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…