kızlar benim oğlum sabaha karşı çok ıkınıyor kakasını çok zor yapıyor fakat gün içerisinde rahat yapabiliyor.neden böyle oluyor acaba?sabahları zeytin yağı mı versem ki?
saolun kızlar salı gün gelecek misaf,rlerden sonra hemen yapayım , cyıldız canım benim oğlumda geceleri biraz ıkınıyor ama yapamıyor uyku süresi biraz uzun ya ben ona bağlıyorum ama doğal olanı da bu benim diğer çocuklarım da 3 aydan sonra gece yapmazlardı şimdi oğluma mudahale etmiyorum sbaah kalkınca ıkınması devam ediyorsa dr önerisiyle kulak çöpüne merhem sürüp poposuna değdiriyorum bazen öyle yapıyo bazaen de kendiliğinden yapıyo kısacası ben ,gece ıkınsa bile mudahale etmiyorum
sadece anne sütü ile besliyorsan zeytnyağı verme, benim doktor böyle söyledi, yumuşatsın ve rahat çıksın d,ye poposuna bepanten sürebilirmişiz
merhaba kızlar herkese ıyı haftalar dılıyorum
burun aspıratöru ııcn cevap yazan arkadaslara cok tesekkur edıyroum kızımın burun tıkalnıklıgı halen devam edıyor bırazdan burnunu temızlemeye calısacım bakalım nasıl olacak..
12 sınde bızım de 3 ay bıtıyor şaka maka derken buyutuyoruz ıste bebıslerımızı degıl mı?
ben de arada bır meyve suyu falan vererek ek gıda olayına ısındırmaya başladım kızlar
armut suyu falan 1-2 kasık verıyorumm
ben de hhiç müdahale etmiyom canım kendisi uğraşa uğraşa yapıyo.geçecek diyosun yani 3 aydan sonra.tamam o zaman rahat durayım bari.
evet gerçekten öyle sulu normal yapıyor ama deli gibi ıkınıyor yapana kadar..çok sağol canım..ben de kullanayım bu yöntemi..ben hiç bişey yapmadım şimdiye kadar bu problemde..ama bunu kullanayım bakalım.canım 3. aydan sonra gece çok kaka yapmazdı benim diğer çocuklarım bu da öyle ıkınıyo ama yapmıyo bende gece hiç bişey yapmıyorum ama gündüz çok ıkınıyosa yazdığım yöntemi uyguluyorum dr muz fitil önermiyo sadece kulak çöpü ve anestol diyo bilmiyorum bizim dr buna makat çatlağı diyo kızlar kaka sulu olur ama ıkınır diyo anestolla orası uyşur rahat yapar dedi paylaşmak istedim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?