2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim oğlan hiç geğirmez oldu da merak ettim teşekkür ederim trend.zaten doğduğundan bu yana çok zor gazını çıkarttırıyordum şimdi hiç çıkarmaz oldu.omzuma aldığım zaman huzursuzlanmaya başlıyo durmak istemiyo.ağlıyo mecbur bırakmak zorunda kalıyom.çok nadir emdikten 1 saat sonra bir kere çıkarıyo o kadar bende 1 saat tutmak zorunda kalıyom.ne yapsam bilemedim

canım berilde gazını hem alttan hem üstten çıkarıyor kendisi..oturur pozisyondayken sen dizlerinin üstüne göbeğinin üstüne yatır..sırtıyla kalçanın birleştiği bölgeye hafif hafif pıt pıt yap.bu da iyi geliyor.bir de sıcak havlu iyi geliyor...
allah kolaylık versin..bebekle ilgilenmek çok zor ama bir o kadar güzel...:)tek bir gülücük bakış yetiyor tüm eziyetleri unutmaya:)))Şenizkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar merhaba.

hamileyken aynı problemleri yaşıyorduk şimdi okuyorum yazılanları bebeklerimizde aynı şeyleri yaşıyor.

benim kızımda akşam 7 de bir başlıyor ağlamaya gece yarısına kadar ağlıyor. tam eşimin eve geldiği saat başlıyor ağlamaları o da bu yüzden çok üzülüyor. bir de benden başka kimsede durmuyor. gündüzleri uyumuyor. uyusa bile çok kısa sürüyor bir iş yapamıyorum.

geceleri uyuyor çok şükür sadece acıkınca uyanıyor. zaman zaman gaz sancısı oluyor mesela bu gece uyumadı gaz sancısından.

ama ne olursa olsun onu çok seviyorum ona bakınca içim titriyor ağladığı zaman çok üzülüyorum.

Allah' ım iyiki onu bana verdi ve dilerim bebek isteyen herkes bu mutluluğu yaşar

hepinizi öpüyorum sevgili arkadaşlar.

sevgiler

zeynep ve minicik prensesi rüya :))))kaydirigubbakcemile5

slm canlarım,
sehercim nadir girdiğin için duymamışsın sonradan öğrenmişsin.saol bitanem alışmaya çalışıyoruz ama çok zor.
kızlar kolik her bebeğe göre değişiyor 3 aydan sonra biten de var 6 ay veya 1 sene de geçen de..neyseki elvin 3 aya girdikten sonra kesildi.ama gazını hala çıkarması için yardımcı oluyoruz.alttan çıkarıyor ama üstten çıkarması için ya ben kucağıma alıyorum yada babası akşamları koluna yatırıp sırtını sıvazlıyor.cyıldızcım öle de yapabilirsin veya özgnin dediği gibi de çıkıyor yada yatağa yüzükoyun yatırıp sırtını sıvazlayabilirsin cnm.
bu arada nurse harvey şurup gerçekten çok iyi geliyor kızlar.biz hala kullanıyoruz.ayrıca dr brown'un gaz önleyici biberonu da çok etkili..,
elvin de bu pazar 4.ayını dolduracak geçen ayki kontrolde 7.5 kg uydu.bakalım şimdi ne yapmış biizm zilli? :)
bu arada pnömokok aşısını sağlık ocağında yaptıran var mı kızlar????????? bi ara konusu olmuştu da merak ettim.çünkü şimdi bizim için geçinmek daha da zorlaştı artık annem yok bebek sizin de bildiğiniz gibi ayrı bir masraf eğer sağlık ocağında yapılıyorsa orada yaptırıyım diyorum yoksa kendi druna gidicez zaten ama orada aşı fiyatı baya bi yüksek

merhaba canlarım dilerim bebeklerimizin sorunsuz günleri gelir biz ecemle yazıyoruz size artık bi saniye bile ayrılmıyo cılık cılıga aglıyor vc ye bile göndermiyo ((

selam kızlar uzun süredir foruma giremiyorum .umarım bebekleriniz de sizlerde iyisinizdir..
bizde hastalıklarla boğuşuyoruzz.
oğlum alerji oldu..hala devam ediyo.3 yaşına kadar da devam edebilirmiş.arkasından grip oldukk.bebeğim hep hapşırıyo,burnu akıyoo.öksürüyoo
bende grip oldum hemde çok kötüü..bebeğimi 2 gündür öpüp koklayamıyorum.emzirirken maske takıyorum..antibiyotik kullanıyorum.inşlh en kısa zamanda iyileşiriz
salgın var kızlar kendinize bebişlerinize çok ii bakın öpüyorum

nurcancım geçmiş olsun cnm ikinize de havalar dengesiz birden de serinledi Allah korusun yavrularımızı.eren neden alerji oldu ki?üzüldüm canım benim

iyi akşamlar herkese nihancım canım hoşgeldin pnomökok normal sağlık ocaklarında yapılmıyo canım ama ocaktan sonra belki gelebilirmiş. benim oğlum yine grip kızım bulaştırdı öpe öpe ( naptıysam kızıma laf anlatamıyorum şimdi grip iyice dellendii.. çok zorr canları saolsun ama zorr bizde bugün dr gittik oğlum 6.100 olmuş ii kilosu dedi ferro sanolu kullanıyoruz ama oğlum kabız gibi oldu dedim o da 4 damlayı 2 eşit parçaya böl dedi 2 damla sabah 2 damla akşam ver dedi. içtikten sonra mutlaka su ver diş lekelenmesi olmasın diye. valla şu an burnu aktı durmadan hapşuruyo antibiyotiğe başlatacak geçmesse geçen seferkine dönmesin sakın dedi offf napıcam bu gece uyku yok yine .herkesi çok öptüm bebeişler ve sizlere sağlıklı günler diliyorum en önemli şey sağlıkkk

merhaba kızlar...
nihancım hoşgeldin..
bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun..
bizde berille 5 gündür yalnızız ne kadar zor yaaaaaa!hiç bişey yaptırmıyor cadı..ne uyutuyor,ne yediriyor ne de tuvalete gönderiyor..ev zaten allahlık oldu.
3 ay demir için erken değil mi arkadaşlar.doktorlar ne kadar farklı davranıyor neye inanacağımı şaşırıdm..
pnömokok henüz sağlık ocağında yapılmıyormuş ama 114 ytl falan fiyatı eczaneler getiriyor sen de götürüp yaptırıyorsun sağlık ocağında..fiyatı pahalı tabii..aslında bizim kafamız hala karışık.doktorlaarın söyledikleri birbirini tutmuyor..
hepinizi çok öptüm.bebişlerinizi kokluyorum..

günaydınnn
ali bebişe çok geçmiş olsun inş.ilerlemeden atlatır nihan hş geldin kadro tamamlandı kızlar bu pnomokok u ben yaptırmamam kararı aldım
daha önce bununla ilgili düşüncelerimi yazmıştım biaz araştırın yaptıranlara srun zaten sağlık bakanlığı yaptıracakmış bakalım

mavişciim çok geçmiş olsun erenime canım sanada.evet havalar acaip bizim sitede acaip gündüz sıcakta yakıyolar gece sogukta kapatıyolar alemler yani.hepinizi öptüüüüm

günaydın kızlar ya oğlum iyice şifayı kapmış yavrum yine salya sümük dr aradık antibiyotiğe başla dedi( bu ikinci ya sütüm de korumuyo çocuğu hemen hasta oluyo dr vucüt direnci iyi dedi ama nasıl bişeyse hastalığı çok çabuk ilerliyo çok üzülüyorum burnuda çok tıkandı yine çok dikkat edin kızlar çok fena salgın var yine dün gripliler kuyruğu vardı dr kapısının önünde... pnomokok evet bende yaptırmadım zaten hasta hiç yaptıramam artık

merhaba kızlar
hasta bebeişlerimize geçmiş olsun
benim kızım gece 2 de yattı daha kalkmıyo bişimi oldu acep bilmiyorum.hiç böyle yapmazdı.uyumadımı kızıyorum durmuyosunki işimi yapıyım diye.şimdide canım hiç bişi yapmak istemiyo.ev anababa günü vallahi.
zaten benim kızım kusuyo heryer batı.canı sağolsunda batsın artık napalım.
hepinizi öpüyorum canlarım.

nurcancığım çık geçmiş olsun sana da erene de.inşallah eren alerjiyi çabuk atlatır.
bamboo canım senin bebişe de geçmiş olsun.
nihancığım canım hoş geldin

.....................................................:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2sengözlerimebaksanabşakkıdıyerimsenibensırnaşık şeycokacimcoookhihoyy

hasta bebişlere geçmiş olsun.

kızım ve bende hastalandık 1 haftadır uğraşıyoruz. birde dedem düşüp kalça kemiğini kırdı ameliyat hastalık derken iyice mahvolduk. kızım daha iyi ama ben henüz atlatamadım.

nihancım hoşgeldin canım umarım daha iyisindir.

kızım gündüzleri hiç uyumuyo gece iş yapıyım diyorum bu seferde yorgunluktan yapamıyorum. artık iyice ağırlaştı taşımakta zorlanıyorum bütün gün kucağımda cimcimem. yapışık ikizler gibi geziyoruz :içelim:kimseyede gitmiyor. babasına bile gitmiyor kıyamet kopuyo kucağına alınca. ne yapıcam bilmiyorum.laelaelaelaelae

merhaba kızlar bende artık ek mamaya başlıycam ecem doymuyo gece uyumuyo gündüz emdigi için bitiyo off cok zorya süzüldü resmen kızım (

çilek canım geçmiş olsun.
arzucum sütün yetmiyor olabilir canım ama canını sıkma..boza sever misin bilmem ama boza ve malt içecekleri sütü artırıyor.üstelik kiloda yapmıyor..ben her gün boza ve malt içeceği içiyorum.yine mama takviyesi yap ama ben yine de dene bir istersen bozayı..
çilekcim deden için de geçmiş olsun..
berilde de burun tıkanıklığı var..onunla uğraşıyorum geçen ebru şallının programında kulak burun boğaz doktoru deniz suyu sıkın burunlarına bebeklerin dedi..ama gerçek denizden alınan suyu..ben de temiz ege suyundan istedim arkadaştan onu kullanacağım gelsin..
aklınızda bulunsun..:))

çilek canım sana da bebişine de ve dedene de geçmiş olsun.biz de oğlumla yapışık ikizler gibiyiz yalnız değilsin yani :)))))
arzu canım üzme kendini olduğu kadar belkiş düzelir canım.
pediastrum benim oğlanın da rada tıkanıyo burnu ben küçük tüplerde olan deniz suları var ya onlardan sıkıyom.senin bebişe de geçmiş olsun

seam kızlar
ii akşamlar nasılsınız tatlı bebişler nasıl
bu havalar tam oturana kadar sanırım böle gidecek
bi soğuk bi sıcak bebişler ayak uyduramıyo neyse canları saolsun grip mrip idare edicez artık allah onların acılarını göstermesin inş.
amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…