2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım hani sen oğluşunun resmini koymuştun bize ayaga kalktıgı,parktaki falan önce yazı yazıp sonrada altına resmi koymuştun nasıl yaptın onu

Ya arkadaşlar geççmişi okuyodum bende ..bu dahi bebek cd si ne anlamadım..nerden aldınız...çizgifilm falan mı?

imageshacka yüklüyorum önce.yükleme bitince yanda bir link çıkıyor aynı takvim yaparkenki gibi onu kopyalıyorum.yorum yazdığımız yere geliyorum yazıyorum ne istiyorsam sonra yukarıda dağ resmi var ona tıklayınca bir kutucuk açılıyor oraya imageshackta kopyaladığımı yapıştırıyorum ok liyorum.

hanımlar hepinize iyi geceler
yarın görüşmek ümidiyle
hoşçakalın :gitme:

canım eğitici cdler.arama motorunda arat güvenilir bir siteden indir.almaya gerek yok.

Anladım canım ya çok sağol daha öncede sormuştum ama bilen sağol arkadaşım...bi sorum daha var...sayfayı nasıl yeniliyosunuz? Ben F5 ten yapıyodum ama ordanda açılmıyor artık...

kızlar bugün site biraz yavaş ondan kaynaklanıypr sanırım hatta gündüz bir ara yoktu site

Anladım canım ya çok sağol daha öncede sormuştum ama bilen sağol arkadaşım...bi sorum daha var...sayfayı nasıl yeniliyosunuz? Ben F5 ten yapıyodum ama ordanda açılmıyor artık...

canım daha öncede sorduğunu şimdi hatırladım ama inanki vaktim olmadı sadece iyiyim deyip hatrınızı sorup çıkıyordum.geç kaldım özür dilerim ya

evet yağmurcum yukarıda aşagı yukarı bakan 2 tane ok var yeşil renkte oraya basıyorum ama f5 de aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…