2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dahi bebek mi canım

ne takımı kız bende kilo vermeye çalışıyorum ameliyat olucamda

fikriyecim benöğretmedim ayrıca öğretmemek gerektiğini düşünüyorm enes çok gazlı bir bebekti sancısı olduğunda çok ağlardı babası ona bildiğimiz harakatleri yaptırırken enesin ağlama sesini bastırmak onu susturmak için sayı sayardı 10akadar yüksk sesle böylece enes sakinleşirdi. sonra bu alışkanlık oldu eşimde.biz 10 aylık olana kadar gaz sorunu yaşadık. birde benim bir şarkım vardı sayılarla ilgili melodisi çok güzel her lavaboya girdiğimde enes ağlaasın diya onu söylerdm sesimi duyması için bağırarak.oğlum çok huysuzbir çocuk bir an bile yalnız kalmak istemez halada öyle. sanırım bunlar birikti ve bir gün oturuken enes kendi kendine saymaya baladı üçe kadar çok şaşırdık. durum öyle olunca üzerine gittim biraz zamanla dördü ve beşide ekledi. oğlum hadi say dediğimizde saymıyor kendi halinde kaldığında yapıyor bunu.

kızlar kaç kilosunuz kii
benim boyum 1.65
kilo 54
dogumdan sonra 63 tüm
ama kendi kendine gitti yani bakamadım kendime ege hareketlenince
böylece vermiş oldum

hadi yaşlardan sonra boy ve kiloları da yazın bakalım görelim

onur uyudu sonunda kaydirigubbakcemile2

fatmacim sen de mi kilo vermeye calisiyorsun sen hangi takimdasin ben 13 cuma bu hafta biz birinci olduk,
canım ben takımlarda değilim kafama göre yapıyom rejimi bu ara yapamıyorum regl yeni bitti ondan sanırım

canım bende loptopu mama sandalyesinin üzerine koyuyorum onlar ayakta bakkkkk

bayıldım kuzulların çok şeker nazar değmesin

dahi bebek mi canım

ne takımı kız bende kilo vermeye çalışıyorum ameliyat olucamda

canım sen çok zayıfsın ya ne kilosu boşvr

ne ameliyatı olcan bu arada

ooo yağmur da gelmiş hoşgeldin canım
nerelerdeydin
hadi yasını söyleme sırası sende :dance:

funda cım süper bişey bu ya maşallah nazar değmesin bence birgün saydığında videoya çekin enesi

sene kızz sende söylemedin sankii

saol yağmurcum

ben 1.54 boyundayım 53 kiloyum boyuma göre kilom fazla hamilelikten önce 47 kiloydum.karnımda üçüz hamilelikten sonra buruştu çatladı en kötüsüde deri sarkıklıgı var ameliyatsız geçmiycek karın gerdirme ameliyatı olucam

ben 28 yaşındayım boyum 1.63 kilom 57 yani azcık balık etliyim.gerçi ben hep böyleydim hamilelik öncesi 60 kiloydum şimdi 57 ideal kilom 54 ama şu üç kilo gitmiyor ya.

evet aynur fotoğrafında gayet iyi görünüyordun ne zayıflaması.ameliyat mı hayırdır.

hosgeldin yamur.
aynurcum saul canim,kk de zayiflama takimilari var birbirimiz yarasiyoruz kilo vermek icin birbirimizden destek ve bilgi aliyoruz,ben 13 takimdayim eger yer varsa senin icin sorayi istersen sen de katil,

şekercim sağol canım çok istiyorum videoya çekmeyi ama en ufak bir çıtırtıda ilgisi dağılıyor ve hadi say oğlum deyince bağırıyor bana çok sinirleniyor.sanki rahatsız etmişim gibi.

aynurcum o ameliyat gereklimi canım ya sporla toparlanmaz mı yaşın çok küçük avantajın var.

bende 160 ım ve 59-60 kilo arasında değişiyor kilom idealim 55

valla karnım berbat psikolojim sıfır hergün ayna karşısındayım elim karnımda eşim kafayı yemeden seni ameliyat ettirelim diyor.. seneye diyordu ama baharda falan yaptırıcaz benim karnım öyleeeee büyüktükü kızlar derim incecik hani arkadan gazete tutarsın yufkanın okunur ya o derece olmuştu göbek deligim dışarı fırladı fotomu koysammı ama çokk berbat korkarsınız yaww hemde utanırım ayol

kızlar benim ev de aynı bütün dolapları bağladım ben de kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…