canım ben takımlarda değilim kafama göre yapıyom rejimi bu ara yapamıyorum regl yeni bitti ondan sanırımfatmacim sen de mi kilo vermeye calisiyorsun sen hangi takimdasin ben 13 cuma bu hafta biz birinci olduk,
canım bende loptopu mama sandalyesinin üzerine koyuyorum onlar ayakta bakkkkk
dahi bebek mi canım
ne takımı kız bende kilo vermeye çalışıyorum ameliyat olucamda
fikriyecim benöğretmedim ayrıca öğretmemek gerektiğini düşünüyorm enes çok gazlı bir bebekti sancısı olduğunda çok ağlardı babası ona bildiğimiz harakatleri yaptırırken enesin ağlama sesini bastırmak onu susturmak için sayı sayardı 10akadar yüksk sesle böylece enes sakinleşirdi. sonra bu alışkanlık oldu eşimde.biz 10 aylık olana kadar gaz sorunu yaşadık. birde benim bir şarkım vardı sayılarla ilgili melodisi çok güzel her lavaboya girdiğimde enes ağlaasın diya onu söylerdm sesimi duyması için bağırarak.oğlum çok huysuzbir çocuk bir an bile yalnız kalmak istemez halada öyle. sanırım bunlar birikti ve bir gün oturuken enes kendi kendine saymaya baladı üçe kadar çok şaşırdık. durum öyle olunca üzerine gittim biraz zamanla dördü ve beşide ekledi. oğlum hadi say dediğimizde saymıyor kendi halinde kaldığında yapıyor bunu.
maşallah kuzulara nasılda merakla bakmışlar hepsi birdenbu daha net
Hoşbulduk kızlar...boyum 1.73 kilom 56 yaşım 30.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?