2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende de durum aynı canım
karnımın hali perişan
şimdi sıklaştırıcı jel kullanıyorum bi parca toparlandı ama
hep yazın nasıl bikini giycem diye düşünüyorum
bi de kocişden utanıyorum

ama mekik hareketi iyi geliyormuş
ona da ben üşeniyorum

bende hamilelik önces 47 kg şimdi 54

canım neden utancan ki bence çok normal 3 tane aslan parçası vermış karnında baksana

aynurcum bu ameliyatlar ne kadara yapılıyor muş karın gerdirme aleliyatı mı olcan canım sen

Teşekkür ederim Senecim...kendimi bildim bileli kilom aynı...71 kiloyla doğum yaptım 6 ayda eski kiloma döndüm ...nasıl oldu bende bilmiyorum...emzirdiğim için sürekli yemeye çalışıyorum ama bünyem yapmıyo heralde...senin kilonda ideal bence...balık etliyim demişin ama balık et bayanlara yakışıyor bence çok zayıflıkta iyi değil...

fikriye iyi olur canım
valla yağmur ne güzel fizigin kız inceciksin
eeee evde 3 haşere var hele mutfak dolaplarına çocuk kilidi aldım allah korusun deterjanlar var

aynurcum tahmin edebiliyorum gebeykenki halini arkadaşım dödüze gebeydi oradan biliyorum.yaptır canım haklısın.

bu arada hamileyken kaç kg aldınız ben 47 den 70 e fırladım
ve karnım felaket büyüktü yarımdünya gibiydim ama egecik 3.520 gr dogdu :kedi:

iyi geceler kızlar kaynatıyosunuz maşallah benimkilerin uykusu geldi onları yatırayım....herkese datlu uykular öpün kuzularınızı

Aynurcum canım bu kadar takma kafanı sonuçta üç çocuk annesi bir bayansın...birazcık kilo her bayanda olur bu gayet normal...hem daha doğum yapalı 1 sene falan oldu..pek vaktin olmaz biliyorum ama pilates yapmayı denesen emin ol çok faydasını görürsün ...cd leri var evde kendin yapabilirsin...

benim karnımda hiç bir değişme olmadı önce neyse şimdide o.ama omuzlarım sırtım genişledi resmen.kollarım kalınlaştı.sanırım enesi sürekli taşımaktan oldu bu.bel ince omuza doğru genişliyor sporcular gibi.

aynur seni cok iyi anlıyorum
sorun kilo değil o karnın hali değil mi

sen araştırdın galiba nerde yaptırmayı düşünüyorsun
ne kadara yapılıyo bende aklımdan geçiriyorum ama 2. cocugu düşünüyorum birde...

Ben tam 15 kilo aldım Burcucum. ..56 idim 71 kiloya çıktım...ilk defa kilo aldığım için veremem diye çok korktum ama emzirmenin faydası oldu heraldeki kendiliğinden gitti kilollarım..özellikle doğumdan sonra aynaya bir baktım derim sarkık sarkık...az daha bayılıyodum...o kadar üzüldümki nolmuşum diye..sonra Allahtan ki oda kendiliğinden toplandı...olmasada spor yapardım mecburen...

iyi geceler ayşegül

ahh yağmur bu yıl başlamadım ama derdim sadece kilo olsa o kolay zaten yapıyorum ben plates

ama zayıfladıkça sarkıyor derim bu arada biraz önce oğlanların resmini koyabildim ama benim hamileligi koyamadım onlar cep tel. bu fot mak. nasıl koyabilirim bunları?

canım ist yaptırıcaktım ama forumda vücut estetigi konusu varya ordan arkadaşlarla konuşuyorum yaşadığın şehire yakın yerde ol diyorlar bir komplikasyon olursa gitmem için ağır bir ameliyat en yakındada samsun var...haa sahi samsunda tanıdıgı olan varmı medikal parkta yaptırmayı düşünüyorum dr. mail attım ama henüz cevap gelmedi tanıdıgı olan varsa benim için bilgi alabiilirmisiniz çoooook minnettar kalırım

canım fot. mak. hafıza kartı varsa onu tak labtopa ordan yüklersin zaten gerisi gelir
umarım yapabilirsin

burcucum ben tam 11.500gr aldım hamileliğimde.

aynurcum bu karın germe ameliyatı bir mucize gerçekten tvde izlemiştim bir ara bambaşka oluyor insan.hayırlısı olsun canım.

evet bende izledim ama korktum daha sonra..sene sen bilirsin nasıl koyuyorsun yazının altına resimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…