2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaa kusura bakma ben anlayamadım burda profilde albüm yapmıştım ama resim yükleme sitesini anlayamadım

ayyy bi anlayamadım uykummu geldi ne ...ne olur kusuruma bakma

Teşekkürler Anurcum dah bebeği nerden indereyim onu bulamadım onunda linkini versene...

yağmurcum ben başka bir sitede forumlarda üyelerin verdiği linkten indirmiştim uzun zaman oldu hatırlamıyorum inan ki. aynur bulamazsa sana bir site önereceğim özele yollarım adresini

aynurcum olabilir canım şimdi bak adım adım gidelim önce bizim sayfayi indir googleyi aç oraya imageshack yaz siteye gir bekliyorum seni

yağmurcum ben başka bir sitede forumlarda üyelerin verdiği linkten indirmiştim uzun zaman oldu hatırlamıyorum inan ki. aynur bulamazsa sana bir site önereceğim özele yollarım adresini

Canım benim ya çok makbule geçer valla...arıyorum ama hala bulamadım...Fikriyecim hoşgeldin canım...

ay geldim kızlar şok oldum burak ağlıyordu gittim yanına çocuk bütün midesindekileri kusmuş üstünü değiştirdim mama yedirdim yatırdım

yağmurcum dahi bebgi hatırlamaıyorum canım çokk önceydi ama googledan bulabilirsin

senecim açtım canım

ay hepsi gitmis ,sanberki zor uyuttum yukardaki komsunun bebegi var o aglayinca bizimki de kalkiyor ya sinirlendim baya,ama helesukur uyudu.galina en kilolu olan benim benim suanki kilom 71,doguma girerken 75 kiloydum cikisinda 70 kilo daha sonra 3 kilo aldim simdi de vermeye calisiyorum,boyum yok 1.65 cm.siski patates yuvarlaniyorum.

biraz burun akıntısı var ağlamaktanmı kustu acaba ben duymadım çocugu herhalde

aynurcum gecmis olsun burnu kapali olmasin bizimki boyle olmustu,burnu kapali oldugu icin kusmu dr demisti bide dis cikariyormu yoksa.

amaaaaa senin yüzün çok tatlı ve güzelllll. buda sana yeter canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…