- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.981
hiç meme emmemiş son derece zeki, guzel gelişmiş bebişler var canım hiç takma kafanı dun bir prof konuştu tv de bir takmışsınız kilo mama, meme diye onların en çok sevgiye ihtiyacı var bol bol sevin, korkmayın kucaga alışırsa diye kucaklayın dedi
Hayırlı günler kızlar.Hepinize merhaba.Ben herzaman giremediğim için tam takip edemiyorum bilgileri.2 çocuk olunca zor oluyo.
Fakat bikaç sorunum var.Sizden destek almak istedim.Hepinizden yardım bekliyorum bu konularda.
1.Bebeklerinizi ne kadar zamanda bir yıkıyorsunuz.
2.Anne sütünün yanında mama veren varmı benim gibi.varsa hangi aralıklarla.
3.Anne sütünü arttırmak için tavsiyeniz nedir.
4.Ve en önemlisi kızlar benim sanırım hemoraid yani çatlağım var.2,5aydır kabızlık çekiyorum.Benim gibi olanınız varmı.Varsa çözüm bulanınız varmı.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Lütfen bu konularda bana yardım edin.Özellikle son konu hakkında.
Hepinize şimdiden teşekkürler.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
hiç meme emmemiş son derece zeki, guzel gelişmiş bebişler var canım hiç takma kafanı dun bir prof konuştu tv de bir takmışsınız kilo mama, meme diye onların en çok sevgiye ihtiyacı var bol bol sevin, korkmayın kucaga alışırsa diye kucaklayın dedi
kızlar mrb.ben geldim annemdeyim.yolcuğumuz iyiydi çok şükür.umarım hava değişikliği yapıpda hasta olmayız.insanın annesi gibi yok kızlar.gece diktik ayağa dedeyi anneneyi felan çok komikdi.öpüyorum sizleri ve bebişleri
o nasıl rüya bacım yaw ben bile bi tuhaf oldum şimdi, hayır olsun.
benim Bahar 5500, Cemre 5150 idi en son tarttığımda, bu ay fazla kilo almadılar nedense((( sen mamada veriyormusun canım?
(benim iki bebek var ama tek göğüsten süt geliyor diğerinde yok denilecek kadar az damla damla senağlama )
edoş canım merak ettim. bildiğim kadarıyla sen çalışmıyorsun. Neden sütünü sağdığını sorabilir miyim. Yoksa çalışıyorsun da bilgileride çalışmıyrum mu yazdın? Sadece merak ettim. Çalışıyorsan da ne zaman işe döneceksin? Yoksa Anita doğduğu için mi ayrıldın? Sıkmadım dimi seni...
Hayırlı günler kızlar.Hepinize merhaba.Ben herzaman giremediğim için tam takip edemiyorum bilgileri.2 çocuk olunca zor oluyo.
Fakat bikaç sorunum var.Sizden destek almak istedim.Hepinizden yardım bekliyorum bu konularda.
1.Bebeklerinizi ne kadar zamanda bir yıkıyorsunuz.
2.Anne sütünün yanında mama veren varmı benim gibi.varsa hangi aralıklarla.
3.Anne sütünü arttırmak için tavsiyeniz nedir.
4.Ve en önemlisi kızlar benim sanırım hemoraid yani çatlağım var.2,5aydır kabızlık çekiyorum.Benim gibi olanınız varmı.Varsa çözüm bulanınız varmı.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Lütfen bu konularda bana yardım edin.Özellikle son konu hakkında.
Hepinize şimdiden teşekkürler.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
canım merhaba bende 2 aralık 2008 de dünyaya getirdim meleğimi...
kızlar hepınıze hayırlı cumalar ya benım kafama bısey takıldı anne sutu veren arkadaslar bebegınıze su ıcırıyormusunuz ben daha hıc vermedım ne yapmalıyım
benim oglan 5 kg oldu 90 cc nin ustunu kusuyor gerci ben süt veriyorum sadece az mi yediriyorum acaba? senin fistiklar kaç gr zeacım simdi....
bir de dun gece bir ruya gördüm benim oğlan meger evlatlıkmış gercek ailesi gelip aliyor öyle çok ağladım öyle çok ağladım ki anlatamam Allah hayırlara çıkarsın... Sabahtan beri kucak kucağayız şimdi bile kucağimda...
evet haklısın canım sonra dusundum doğurmak çokta önemli değilmiş insan gun be gun seviyormuş yavrusunu... evlatlıkta olsa boyle severmişim biraz klişe bir tabirle sevgi gercekten emekmiş edocum...
bu olacak :))
Öyle Goldcum.Öptüm seni oğluşunlaa.s.
:enbuyukkk:kızlar allah hepinizden razı olsun.ne kadar duyralısınız.çok teşekkür ederim.sanırım aradığım cevapları sayenizde buldum.
1.bizim ev 60 dereceyede açsak çok sıcak olmuyor.3-4 günde bir yıkayım diyorum.
2.bende anne sütü veriyorum.çok aç kalırsa mama veriyim o zaman diyorum.
3.hepsini dikkate alıcam anne sütü için.sağolun.
4.sanırım doktora gidicem.denediğim hiçbirşey rahatlatmadı beni.en çok ondan korkuyodum.oda geldi başıma.allah kimseye yaşatmasın şu kabızlığı.teşekkürler hepinize..:enbuyukkk::asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?