2008 Aralık Anneleri

ne güzel demiş adam, çok doğru valla kucağa alışacak diye bebekleri yattıkları yerde morartana kadar ağlatanlar var, hiç dayanamam kuzularıma bazen kimse olmayınca ikisini bir alıyorum kucağıma, kollarım kas yaptı yerimseniben

1. Canım ben iki günde bir yıkıyorum. Hava çok soğuk olursa bu süre uzuyor. Kafamıza göre yani :))
2. Anne sütü ile besliyorum. Mama vermiyorum.
3.Ben rezene içiyorum günde 2-3 kupa bazen çok bile geliyor süt göğüslerimden akıyor.
4. Hemoroid bende de var maalesef kabız olunca yırtılma oldu şimdi kayısı suyu içiyorum anestol krem var onu sürüyorum arada (çok canımı acıtıyor) Tam olarak da rahatlamış değilim yani

Ben de katılıyorum canım biz eşimle kucağımıza alıp seviyoruz ama yeğenler falan geldiğinde onlar almasınlar (tam tutamıyorlar canını acıtırlar) diye yattığı yerden sevdiriyoruz.

kızlar mrb.ben geldim annemdeyim.yolcuğumuz iyiydi çok şükür.umarım hava değişikliği yapıpda hasta olmayız.insanın annesi gibi yok kızlar.gece diktik ayağa dedeyi anneneyi felan çok komikdi.öpüyorum sizleri ve bebişleri

gözün aydın canım anne apayrı canım

yok sadece meme veriyorum ama sağipta verdiğim için ne kadar içtiğini takip edebiliyorum... o damla damla gelen göğsü boş bırakma gunde bir kere sağ arada da kızlara emzirt çoğalır bence..
ne guzeldir iki kuzu kucagında arkadasımın var ikiz kızları bir yasına geldiler öyle tatlilar ki ikisinin de huyu suyu bambaska biri anneden baskasında zor mama yiyor anneyi ikizinden bile kıskaniyor...

Hamileyken bıraktım işi ama özel durum benimki.sigortam devam ediyor:1rolleyes:
Sütüm çok fazla geliyor canım.Fazlasını sağıyorum.Yoksa akıyor göğsümden.Derin dondurucuya atıyorum hemen.Çok doluyken emzirirsem genzine kaçıyor yavrumun.Biraz emdikten sonra fışkırıyor kendiliğinden.Ben de patlıcaklarmış gibi hissediyorum öyle dolu dolu bırakınca.

Ben hergün yıkıyorum.Artık duşa kucağımda giriyor kızım.Babası alıp kurulayıp giydiriyor.Ya da babası yıkıyor ben kuruluyorum ve giydiriyorum.Uyuyup kaldığı günler ya da biz çok üşenirsek yıkamayabiliyoruz.
Mama kullanmadım ben hiç.Bilmiyorum.
Anne sütünü arttırmak için bol su içmelisin.Humana emziren anneler için çay süper birşey.Tavsiye ederim.
Ben de de aynı sorundan var.Yediklerine sürekli dikkat etmen lazım.Progtolog krem kullanıyorum çıkmadan önce.Rahatlatıyor.Bol sıvı almalısın.Geçmiş olsun.

canım merhaba bende 2 aralık 2008 de dünyaya getirdim meleğimi...

Benim kızımla aynı gün doğmuşlaarhihoyyytHoşgeldiniz meleğinle:1hug:

kızlar hepınıze hayırlı cumalar ya benım kafama bısey takıldı anne sutu veren arkadaslar bebegınıze su ıcırıyormusunuz ben daha hıc vermedım ne yapmalıyım

Su vermiyorum.Sadece anne sütü:icecream:

Ben de geçenlerde senin gibi kötü bir rüya görmüştüm.Unuttum bak şimdi.Bebeklerimizi kaybetme korkusuyla görüyoruz bence böyle rüyaları.İyiye yor iyi çıksın canım.

evet haklısın canım sonra dusundum doğurmak çokta önemli değilmiş insan gun be gun seviyormuş yavrusunu... evlatlıkta olsa boyle severmişim biraz klişe bir tabirle sevgi gercekten emekmiş edocum...

bu olacak :))

bravo aralık annelerine 2000 sayfayı geride bıraktık :))) nice 2000 sayfalara :))

bugün verem aşısı ve karma aşı oldu oğlum
çok huzursuz ağrı kesici verdim hala huzursuz

bugün tartıldı 6000 gr ve 60 cm
bugün nöbetçiyim yine
geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah

öptüm hepinizi ve meleklerinizia.s.

arkadaşlar ben rezene çayını bebeğe diye biliyorum gaz için ama yanlış bir bilgimi anneye de süt mü yapıyorCADIARZU

dünür geçmiş olsun damadıma iyi bak haaa!
biz dün olduk hem de 3 tane birden ama çok şükür sorun olmadı calpol almıştım vermeme gerek kalmadı

:enbuyukkk:KIZLAR ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.NE KADAR DUYRALISINIZ.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.SANIRIM ARADIĞIM CEVAPLARI SAYENİZDE BULDUM.
1.BİZİM EV 60 DERECEYEDE AÇSAK ÇOK SICAK OLMUYOR.3-4 GÜNDE BİR YIKAYIM DİYORUM.
2.BENDE ANNE SÜTÜ VERİYORUM.ÇOK AÇ KALIRSA MAMA VERİYİM O ZAMAN DİYORUM.
3.HEPSİNİ DİKKATE ALICAM ANNE SÜTÜ İÇİN.SAĞOLUN.
4.SANIRIM DOKTORA GİDİCEM.DENEDİĞİM HİÇBİRŞEY RAHATLATMADI BENİ.EN ÇOK ONDAN KORKUYODUM.ODA GELDİ BAŞIMA.ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN ŞU KABIZLIĞI.
TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE..:enbuyukkk::asigim::asigim:

................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…