- Konu Sahibi deryahakan
-
- #20.021
ben de burdayım kızlar.. eşim bugun arabayı bir arkadaşına vericek.. hafta sonu evdeyiz komple.. ben de onun için bu akşam tembellik yapıyorum. benim de çamaşırlar ütüler fena birikti zeacım. yatağın üzeri çarşamba pazarı gibi valla.. hafta sonu halledicem inşallah.. ben bebek oldugundan beri bi tek çamaşır olayında zorlanıyorum. hee tabi eger ev işlerinin ucunu bırakırsam bi daha yakalayamıyorum. tekrar toparlamam çok zor oluyor.. o yüzden planlı programlı yaşamaya çalışıyorum. minik uyuyunca fırsatı kaçırmamaya bakıyorum
ademelcim bizimki de bugun aşı oldu. ağrısı sızısı yok maşallah. gülücükler atıyo keyfi yerinde. ama bir türlü uykuya dalamıyor. calpol vermiştim 9 da. acaba ondan olabilir mi diycem ama parasetamol benim bildiğim uyku yapar. ama bilemedim nedendir?
işte geldim burdayım.bende geldim bu defa kesin uyudu sıpa
ademelcim çoklu alıntı yapmak için sırayla alıntı yapmak istediğin mesajlarda MQ ya bas en son cevap yaza basıyorsun biraz geç oldu galiba ama neyse
ben ütüden hiç bahsetmeyeyim -tatlicadiarzu- bugün çocuklarınkini yaptım, kocişinkiler kaldıkaydirigubbakcemile
sabahları kalktığımda plan yapıyorum bugün şu işleri yapacağım diye fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum ama çok yoruluyorum yaw:1no2: bakalım nasıl devam edeceğiz böyle, yakında çalışmayada başlayacağım kafamçokkarıştı
Hayırlı günler kızlar.Hepinize merhaba.Ben herzaman giremediğim için tam takip edemiyorum bilgileri.2 çocuk olunca zor oluyo.
Fakat bikaç sorunum var.Sizden destek almak istedim.Hepinizden yardım bekliyorum bu konularda.
1.Bebeklerinizi ne kadar zamanda bir yıkıyorsunuz.
2.Anne sütünün yanında mama veren varmı benim gibi.varsa hangi aralıklarla.
3.Anne sütünü arttırmak için tavsiyeniz nedir.
4.Ve en önemlisi kızlar benim sanırım hemoraid yani çatlağım var.2,5aydır kabızlık çekiyorum.Benim gibi olanınız varmı.Varsa çözüm bulanınız varmı.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Lütfen bu konularda bana yardım edin.Özellikle son konu hakkında.
Hepinize şimdiden teşekkürler.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ayy valla Allah yardımcın olsun zeacım.. işin zor çalışmaya başlayınca.. yardımcın olacak mı evde.. bebeklere kim bakıcak..
canım benim bildiğim anne sutu verdiğin sürece su verilmiyor... Anne sütünün yarısı su, (bu yuzden bizlere bol su için diyorlar) bir de su verirsek onların hap kadar midesini boşyere suyla doldururuz..(mama verenlerde durum ne bilmiyorum)
su kadar süt yapan baska bişey yok bence...
aayy ütüden nefret ederdim iyice nefret eder oldum işlere yetişemeyince
valla maraton koşuyor gibi oluyorum bazzenkafamçokkarıştı
ademelcim çoklu alıntı yapmak için sırayla alıntı yapmak istediğin mesajlarda MQ ya bas en son cevap yaza basıyorsun biraz geç oldu galiba ama neyse
ben evde yalnız olsam varya mahfolmuştum, neyseki annem babam geliyorda nefes alıyorum azcık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?