2008 Aralık Anneleri

bir sürü işim var yapmam gereken, ama canım istemiyor hiç,

mutfağa girsem kaybolurum herhalde, bulaşıklar dağ gibi yerleştiremedim hala, salon desen ondan beter,

nerden başlayacağıma karar veremedim oturuyorum bende
-tatlicadiarzu-

sizin nasıl gidiyor kızlar?

işlerinizi yetiştirebiliyormusunuz?

ben de burdayım kızlar.. eşim bugun arabayı bir arkadaşına vericek.. hafta sonu evdeyiz komple.. ben de onun için bu akşam tembellik yapıyorum. benim de çamaşırlar ütüler fena birikti zeacım. yatağın üzeri çarşamba pazarı gibi valla.. hafta sonu halledicem inşallah.. ben bebek oldugundan beri bi tek çamaşır olayında zorlanıyorum. hee tabi eger ev işlerinin ucunu bırakırsam bi daha yakalayamıyorum. tekrar toparlamam çok zor oluyor.. o yüzden planlı programlı yaşamaya çalışıyorum. minik uyuyunca fırsatı kaçırmamaya bakıyorum

selam kızlar ..bu saatlerde sayılıdır foruma girdiğim pc oğluşun odasında oda erken uyuyor bugün cuma misafirde olunca uyumadı yumurcak bende fırsat bulmuşken biraz takılayım dedim geçmişe yönelik henüz okumadım ama sayfa sayısına bakılırsa epeyce döktürmüşsünüz maşallah diyelim tütütü:)))
kızımda misafir var diye olsa gerek henüz uyumadı bende babası abidik kubidik yapsın da vakit geçsin sonra uyutayım dedim malum geç uyuyunca bizim cadı gece mesayisi yapmıyor:)
şimdi biraz sayfaları karıştırayım...

ben ütüden hiç bahsetmeyeyim -tatlicadiarzu- bugün çocuklarınkini yaptım, kocişinkiler kaldıkaydirigubbakcemile
sabahları kalktığımda plan yapıyorum bugün şu işleri yapacağım diye fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum ama çok yoruluyorum yaw:1no2: bakalım nasıl devam edeceğiz böyle, yakında çalışmayada başlayacağım kafamçokkarıştı

ayy valla Allah yardımcın olsun zeacım.. işin zor çalışmaya başlayınca.. yardımcın olacak mı evde.. bebeklere kim bakıcak..

bende burdayım
eşim evde yok
oğlanda aşı oldu
nöbet var bugün
gerçi uyanıyo benim kilaelaelaelaelae

ademelcim bizimki de bugun aşı oldu. ağrısı sızısı yok maşallah. gülücükler atıyo keyfi yerinde. ama bir türlü uykuya dalamıyor. calpol vermiştim 9 da. acaba ondan olabilir mi diycem ama parasetamol benim bildiğim uyku yapar. ama bilemedim nedendir?

aayy ütüden nefret ederdim iyice nefret eder oldum işlere yetişemeyince
valla maraton koşuyor gibi oluyorum bazzenkafamçokkarıştı

işte geldim burdayım.bende geldim bu defa kesin uyudu sıpa
ademelcim çoklu alıntı yapmak için sırayla alıntı yapmak istediğin mesajlarda MQ ya bas en son cevap yaza basıyorsun biraz geç oldu galiba ama neyse

doğru uyku yapar
benim oğlan uyuyo şimdi
bilmemki:uhm:
bugün kahve içtin mii çok fazla kafein aldın mı
kafein uyarıcıdır

işte geldim burdayım.bende geldim bu defa kesin uyudu sıpa
ademelcim çoklu alıntı yapmak için sırayla alıntı yapmak istediğin mesajlarda MQ ya bas en son cevap yaza basıyorsun biraz geç oldu galiba ama neyse

sağol canım dünürüm benima.s.

valla ben bugün izin verdim kendime koştur koştur nereye kadar yaaww

SMA benim söyleyeceklerimde ilk 3 soru için arkadaşlarla aynı ama 4 sorunun için bende böyle bir sorun yok ama mısır konservesi bağırsakları iyi çalıştırıyo canım bi dene istersen
geçmiş olsun...

ayy valla Allah yardımcın olsun zeacım.. işin zor çalışmaya başlayınca.. yardımcın olacak mı evde.. bebeklere kim bakıcak..

annem var canım üst katta, annem babam bakacaklar, bakalım zorlanırlarsa birde yardımcı arayacağız.

bu arada bulaşığı toparladım geldimkaydirigubbakcemile5

Goldcum belki düşünce olarak haklısın ama su kadar faydalı zengin minerallerle dolu bir nimeti bebeklerden 6 ay uzak tutmak bana çok mantıklı gelmiyor kaldıki mama da verdiğim için su mutlaka veriyorum yoksa kabızlık yapıyor mama canım...
sen nasılsın kendinle barıtınmı geçen zaman içerisinde ,oğluşun da iyidir umarım ...göbek kısmına gelince takılma bana kalırsa biraz dikkat edersen muhtemelen seneye bu zamanlarda eskisinden daha çok beyeneceksin kendini unutma yaz bunu bi kenara:)
ben yemek konusunda çok dikkat ediyorum çünkü yesemde yemesemde sütüm ne artıyor nede azalıyor ama suyu mutlaka bol ca içiyorum hatta yanımda taşıyorum pet şişemi kızımla uğraşırken aklıma gelsin diye ...bilirsin yumurcaklar bazen su içmemize bile fırsat vermiyorlar..:)

aayy ütüden nefret ederdim iyice nefret eder oldum işlere yetişemeyince
valla maraton koşuyor gibi oluyorum bazzenkafamçokkarıştı

ben evde yalnız olsam varya mahfolmuştum, neyseki annem babam geliyorda nefes alıyorum azcık :)

hadi yaa bu kadar kolaymıydı ben niye o kadar uğraşıyorum-tatlicadiarzu-

sağol mihenkciim, bişey daha öğrendim şu KKdakaydirigubbakcemile5

zeacım şuan bizim mutfakta kalk gidelim diyor ..misafirde olunca bulaşıklar karşıki dağları aştı neredeyse :)bende uyumadan toparlasam hiç fena olmayacak..:)
kilo konusunda bence sende takılma sadece az yemek bol su ve sulu gıda gerisi gelecektir emin ol...
spora ben yeni yeni başladım canım aslında evimizin tam karşısında spor salonu var ama eşim istemiyor maalesef bende evde kendi çapımda takılıyorum ...ama mekik çekmek hak getire :)sadece yapabildiğim kadar dedimya kendi çapımda hoş çok fazla kiloda kalmadı zaten ...ama göbişin toparlaması için bende yavaş yavaş kas hareketlerine başlıcam ama cesaret edemiyorum işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…