2008 Aralık Anneleri

Sağol Zea.Doru'yla yorum yapmışsınız zaten videonun altına.Çok mutlu oldummm.

Doru'cum işin zormuş canım.Baybora zamanla alışır diye düşünüyorum.Ben de kızımı anneme bile bırakamıyorum.Yokluğumu hissediyor sanki.Kıyameti koparıyor.Halbuki normalde avaz avaz ağlaması da yoktur hiç.Hatta kibar kibar ağlıyo deriz ve o ağlamaya başladı mı çok hoşumuza gidiyor ve gülüyoruz.Gel gelelim ben yokken değişiyormuş kızım.Ben de çalışmak zorunda olsam mecbur alışacaktı.İnşallah Baybora bir an önce alışır sen de daha rahat bırakıp gidersin.

Ay canım yaa kıyamam ben ona.Güzel video olurmuş kesinkaydirigubbakcemile3

selam kızlar bende 2-3 tenefüste bir kapalı bi oda bulup süt sağanlardanım fedakarlık bu ola gerek herkesler kantinde çay kahve içerken olsun feda olsun ama gerçekten zor iş annelik babalara ne varki :)

Ben de sabah 5-6 gibi gözüm kapalı sağıyorum sütümü.El pompası olduğu için yaklaşık 1 saatimi bile alabiliyor.Senin işin çok daha zor tabii canım.Anne kadar fedakar bir varlık yoktur herhalde dünyada:CüvCüv:

bu akşam babamız geç gelecek, kuzucuklarımda biliyormuş gibi yormadılar annelerini, erkenden uyudular canlarım:ecrin_bebek:

Hayırlı günler kızlar.Hepinize merhaba.Ben herzaman giremediğim için tam takip edemiyorum bilgileri.2 çocuk olunca zor oluyo.
Fakat bikaç sorunum var.Sizden destek almak istedim.Hepinizden yardım bekliyorum bu konularda.
1.Bebeklerinizi ne kadar zamanda bir yıkıyorsunuz.
2.Anne sütünün yanında mama veren varmı benim gibi.varsa hangi aralıklarla.
3.Anne sütünü arttırmak için tavsiyeniz nedir.
4.Ve en önemlisi kızlar benim sanırım hemoraid yani çatlağım var.2,5aydır kabızlık çekiyorum.Benim gibi olanınız varmı.Varsa çözüm bulanınız varmı.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Lütfen bu konularda bana yardım edin.Özellikle son konu hakkında.
Hepinize şimdiden teşekkürler.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

edoş canım merak ettim. bildiğim kadarıyla sen çalışmıyorsun. Neden sütünü sağdığını sorabilir miyim. Yoksa çalışıyorsun da bilgileride çalışmıyrum mu yazdın? Sadece merak ettim. Çalışıyorsan da ne zaman işe döneceksin? Yoksa Anita doğduğu için mi ayrıldın? Sıkmadım dimi seni...

aralık annişleri merak ettim ve kıskandım doğrusu bebekleriniz bu kadar uyuyor bir ilaç rezene felan veriyormusunuz ki yoksa kendiliğinden mi uyuyorlar? bizim de uyku sorunumuz var da uyumuyoruz kıskandım doğrusu.. maşallah bebişlerinize

günaydın SMA
1.kırkı çıkana kadar hergün yıkadım şimdiden elimden geldiğince hergün yıkmaya çalışıyorum ama havalar çok soğuksa veya işim varsa yorgunsam falan 2 günde bir yıkıyorum
2.ben mama veriyorum sütüm çok az mamayı 4 saatte bir önce emiziripsonra mama veriyorum haftasına göre arttırdım 30-60-90-120 şeklinde
3.dediğim gibi sütüm çok az ama uğraşmasam hiç olmıycaktı sanırım çok uğraşlar sonucu getirdim bol su, komposto özellikle ayva kompostosu, helva, ISIRGAN OTU çayı, still tea Hümana çayı yada Hipp, tarhana çorbası, tatlı, hurma
4.hemoroid bende de var hamilelikte rahatlamıştı balık yağı sayesinde ama şimdi kullanmadığım için yine azmak üzere

canım merhaba bende 2 aralık 2008 de dünyaya getirdim meleğimi...

sevgilili SMA;
1.Bebeklerinizi ne kadar zamanda bir yıkıyorsunuz.
2.Anne sütünün yanında mama veren varmı benim gibi.varsa hangi aralıklarla.
3.Anne sütünü arttırmak için tavsiyeniz nedir.
4.Ve en önemlisi kızlar benim sanırım hemoraid yani çatlağım var.2,5aydır kabızlık çekiyorum.Benim gibi olanınız varmı.Varsa çözüm bulanınız varmı.Tavsiyelerinizi bekliyorum

1. her gün yıkıyorum bebeğimde suyu çok sewiyor ve rahat bir uyku uyuyor.
2. ben milupa1 veriyorum 3 saatte bir.
3. sütün çoğalması için ayva ye süper bişi...
4. böyle bir sorun hiç yaşamadım yardımcı olamayacağım.
sevgiler canım...

bu arada bende mama olarak ilk önce erken doğduğu için prematüre diye geçiyodu PREMATİL veriyoduk ama şimdi milupa PRE APTAMİL veriyroruz normal aptamilin tadı çok güzelmiş ona alışırsa anne sütünü bırakır dedi

1bizim ev soğuk olduğu için 10günde bir yıkıyoruz.
2ben mama veriyorum sadece mama.2veya 3saatte bir veriyorum.
3ısırgan suyu
4öyle bir problemim yok canım çok geçmiş olsun kaydirigubbakcemile5

canımm bween
1 si 2-3 gnde bir yıkıyorum (hava şartlarına bağlı)
2 si sadece mama veriyrum 120 lık 3,5-4 saatte bir
3 sü anne sütü almadığı için öğle bi gereksinim yok
4. o sorun bendede var hatta moralim altüst olmuş durumda önceden öğle bi şikayetim yoktu.doğumdan sonra oldu halbuseki normal doğumda yapmammıştım sezeryan olmuştum ama yinede nafile bende bulmuş değilim yani.....

herkese günaydın millet.çok şükür aşı sonrası rahat bir gün geçirdik.hiç ateş düşürücü vermeden atlattım

1-haftada bir yıkıyorum ne erken ne geç 6 yada 7 gün

2sadece anne sütü alıyor o yüzden bişey diyemiycem

3tek tavsiyem bol sıvı.diğetleri su içmeyi artırmaya yönelik önlemler tatlı vs.boşuna kilo almadan dengeli beslenerek sebze ve meyve ağırlıklı bol sıvı alımı

4 bende de var ama birşey yapmıyorum kabız olmamaya çalış.3. maddede söylediklerimin buna da faydası olacaktır.yani katı beslenmemeye dikkat et

pınarsrnn bu arada aramıza hoşgeldin daha önce görmedim ara mı vermiştin yoksa yenimi katılıyorsun kk yaa.s.

edam y hiç sütün yokmu sebebi neymiş bişey diyomu doktor benimde çok az hatta uğaraşarak bu kadar getirtebildim bişey yapmasaydım hiç olmıycaktı

merhaba kızlar herkeze hayırlı cumalar çok yogunum anca foruma girebildim herkez iyidir umarım bebişler nasıl

canımya
1) 2 yada 3 gunde ır yıkıyorum cok sevıyor bonyoyu
2) ben anne sutu verıyorum mama aldım ama pek vermıyorum
3)bol bol su içiyorum ve rezene cayı ıçıyorum sukur sutum oluyor
4) o sorun bende de var bende kabızlık falan yok ama kotumu bılmıyorum ama kanıyor bazen cok korkuyorum bende
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…