- Konu Sahibi deryahakan
-
- #20.001
bugün verem aşısı ve karma aşı oldu oğlum
çok huzursuz ağrı kesici verdim hala huzursuz
bugün tartıldı 6000 gr ve 60 cm
bugün nöbetçiyim yine
geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah
öptüm hepinizi ve meleklerinizia.s.
dünür geçmiş olsun damadıma iyi bak haaa!
biz dün olduk hem de 3 tane birden ama çok şükür sorun olmadı calpol almıştım vermeme gerek kalmadı
dünür geçmiş olsun damadıma iyi bak haaa!
biz dün olduk hem de 3 tane birden ama çok şükür sorun olmadı calpol almıştım vermeme gerek kalmadı
Adamel' cim çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsınız bu geceyi.
Ne kadar güzel sorunsuz geçmiş geceniz. Biz de dün 3 aşı birden olduk çok şükür ateşimiz olmadı. Ben sabah aşıya gitmeden tylol şurup vermiştim yarım ölçü de akşam verdim gece çok rahat uyudu bebeğim.
Canım rezene hem gaza ii geliyor. Anneye de süt yapıor. ben gayet memnunum canım tavsiye ederim.
Hepinizi öpüyoruz...Şeniz
bakmaz mıyım dünür gözüm gibi bakıyorum
aman dikkat edin pnömokok sonradan ateş yapabiliyo
3. gün ateş yaptı bizde dr normal dedi ( zaten ne desem normal diyo kaydirigubbakcemile3)
şimdi sakin çok şükür inşallah böyle gider
ama ben gece buralarda olacam o kesin:lepi:
bugün verem aşısı ve karma aşı oldu oğlum
çok huzursuz ağrı kesici verdim hala huzursuz
bugün tartıldı 6000 gr ve 60 cm
bugün nöbetçiyim yine
geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah
öptüm hepinizi ve meleklerinizia.s.
iyi akşamlar kızlar. biz de bugun karma aşımızı olduk, akşama kadar gezdik alışveriş yaptık hava muhteşemdi. babamızı da işten aldık geldik. doktorumuz 3 aşıyı aynı anda yapmayacağını karma aşının biraz ağır oldugunu bazen huzursuzluk yaşatabildiğini söyledi. önümüzdeki çarşamba pnomokok ve verem aşılarımız olacak. onlar kısmen daha rahat aşılar dedi.. şimdilik bir sıkıntımız yok. ama uykuya dalmakta sorun yaşıyoruz. ben de oyalansın diye salıncağına koydum tıngırı mıngırı sallanıyor meleğim. bu arada fisher price ın akvaryum salıncğını bebeği uyumayanlara tavsiye ederim. bizim kız mğptelası oldu resmen. yükleyebilseydim fotografını ekleyecektim ama anlamadığım bir sorun var. yükleyince koyarım. valla çok güzel bi alet 10 numara.. ben çok fazla koymuyorum, kucağımda uyutuyorum genellikle ama yemek yaparken, iş yaparken bazen olmayacak yerde mzımızlanıyor, kucak istiyor. o zamanlarda süper kurtarıcı oldu bana..
neyse aşılarını olan bebeciklerimize geçmiş olsun diyorum. şifalar diliyorum. annelerine de güç kuvvet
ilkim valla çok sevindim annene gitmene.. biz kaldık buralarda. nisanı bekliyoruz bakalım kısmet..
bize de zaten amcamızın bir arkadaşı verdi sağolsun. aslında alıcaktık. kullanan birine soralım memnun mu diye araştırıken çok faydalı boldugunu ve istersek bize ödünc verebileceklerini söylediler.. biz de olur tabii dedik:) amme hizmeti yani..
yok ki böyle bir amcamız:roflol:
kızlar çok kelalaka bir soru olacak ama kaydirigubbakcemile3
aynı anda 2-3 kişiden alıntı yapıp cevap vermeyi nasıl yapıyonuz
tek mesajla cevap vermek iyi olurdusırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?