2008 Aralık Anneleri

Adamel' cim çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsınız bu geceyi.

dünür geçmiş olsun damadıma iyi bak haaa!
biz dün olduk hem de 3 tane birden ama çok şükür sorun olmadı calpol almıştım vermeme gerek kalmadı

Ne kadar güzel sorunsuz geçmiş geceniz. Biz de dün 3 aşı birden olduk çok şükür ateşimiz olmadı. Ben sabah aşıya gitmeden tylol şurup vermiştim yarım ölçü de akşam verdim gece çok rahat uyudu bebeğim.
Canım rezene hem gaza ii geliyor. Anneye de süt yapıor. ben gayet memnunum canım tavsiye ederim.

Hepinizi öpüyoruz...Şeniz

dünür geçmiş olsun damadıma iyi bak haaa!
biz dün olduk hem de 3 tane birden ama çok şükür sorun olmadı calpol almıştım vermeme gerek kalmadı

bakmaz mıyım dünür gözüm gibi bakıyorum
aman dikkat edin pnömokok sonradan ateş yapabiliyo
3. gün ateş yaptı bizde dr normal dedi ( zaten ne desem normal diyo kaydirigubbakcemile3)
şimdi sakin çok şükür inşallah böyle gider
ama ben gece buralarda olacam o kesin:lepi:

rezeneyi sadece bebeğe veriyordum bundan sonra kendime de yaparım teşekkürler canım
size de geçmiş olsun işallah bugün de rahat geçer

ederim canım sabahtan beri bakıyorum zaten

bu arada okuduğum bir haber çok canımı sıktı.yabancı bir ülkede neresi olduğunu unuttum bebeğin fotoğrafını çekerken flaş kukkanmışlar ve bebek kör olmuş.ben de hatayla bir defa flaşlı çekmiştim işallah birşey olmaz çok canım dıkıldı

aman dikkat edin arkadaşlar flaş kulanmamaya.

kızlar allah korusun bende bebekken değil ama bu aralar birkaç kez daha güzel çıkıyo diye flaş kullandım allahım korusun kullanmıcam bidaha buarada bebeğim 2 gündür kaka yapmıyo hiç böyle olmazdı aranızda bu şekilde olan oldumu ne yaptınız yazarsanız sevinirim

ceyremcim anne sütüyle beslenen çocuklar bir kaç gün kaka yapmasada sorun olmazmış..ama mamayla besliyorsan sorun var demektir ..yediklerine dikkat et olurmu..senden de geçer bebeğe geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canımcım hadi hayırlısı...kilosu ve boyuda çok guzel masallah

flaşı bende duydum aman dikkat edin kızlar
bebek direk bakarken 100 cm den az mesafe de çekmeyin diyordu benim dinlediğin dr
gold sağol canım bi dr arkadaşı aradım meğer verdiğim ağrı kesici az gelmiş biraz daha verince sakinleşti
inşallah tekrar ağrısı olmaz çünkü ateşten değil ağrıdan ağlıyordu yavrum

iyi akşamlar kızlar. biz de bugun karma aşımızı olduk, akşama kadar gezdik alışveriş yaptık hava muhteşemdi. babamızı da işten aldık geldik. doktorumuz 3 aşıyı aynı anda yapmayacağını karma aşının biraz ağır oldugunu bazen huzursuzluk yaşatabildiğini söyledi. önümüzdeki çarşamba pnomokok ve verem aşılarımız olacak. onlar kısmen daha rahat aşılar dedi.. şimdilik bir sıkıntımız yok. ama uykuya dalmakta sorun yaşıyoruz. ben de oyalansın diye salıncağına koydum tıngırı mıngırı sallanıyor meleğim. bu arada fisher price ın akvaryum salıncğını bebeği uyumayanlara tavsiye ederim. bizim kız mğptelası oldu resmen. yükleyebilseydim fotografını ekleyecektim ama anlamadığım bir sorun var. yükleyince koyarım. valla çok güzel bi alet 10 numara.. ben çok fazla koymuyorum, kucağımda uyutuyorum genellikle ama yemek yaparken, iş yaparken bazen olmayacak yerde mzımızlanıyor, kucak istiyor. o zamanlarda süper kurtarıcı oldu bana..
neyse aşılarını olan bebeciklerimize geçmiş olsun diyorum. şifalar diliyorum. annelerine de güç kuvvet
ilkim valla çok sevindim annene gitmene.. biz kaldık buralarda. nisanı bekliyoruz bakalım kısmet..

canım bende de pnömokok ateş yaptı bunda olmadı daha çok şükr
pnömokok ağır diye biliyorum bende
amann her şeyde olduğu gibi bu konuda da her kafadan bi ses çıkıyo

aayy salıncaklara bakıp duruyom bende ama tayincilere fazla eşya iyi gelmiyo
hep vazgeçtim almaktan gerçi evim eşya dolu sinir oluyorum atacam bi tayinmiz çıksın:roflol:ilk iş ihtiyacı olana gidecekler

bize de zaten amcamızın bir arkadaşı verdi sağolsun. aslında alıcaktık. kullanan birine soralım memnun mu diye araştırıken çok faydalı boldugunu ve istersek bize ödünc verebileceklerini söylediler.. biz de olur tabii dedik:) amme hizmeti yani..

yok ki böyle bir amcamız:roflol:

kızlar çok kelalaka bir soru olacak ama kaydirigubbakcemile3
aynı anda 2-3 kişiden alıntı yapıp cevap vermeyi nasıl yapıyonuz
tek mesajla cevap vermek iyi olurdusırnaşık şey

kızları ve babalarını uyuttum geldim, ama yine kimsecikler yok yahuu iki akşamdır kimseyi yakalayamıyorum şurda. neysee biraz geriyi okuyup çıkayım bende :)

ben şöyle yapıyorum, birini alıyorum kesiyorum, geriye dönüp diğerini alıyorum önceki kestiğimide yapıştırıyorum

:CüvCüv: ay bu ifadeyi kimbilir ne zaman tekrar kullanırız, özledim şimdiden :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…