- Konu Sahibi deryahakan
-
- #19.961
kızlar hepınıze hayırlı cumalar ya benım kafama bısey takıldı anne sutu veren arkadaslar bebegınıze su ıcırıyormusunuz ben daha hıc vermedım ne yapmalıyım
kızlar hepınıze hayırlı cumalar ya benım kafama bısey takıldı anne sutu veren arkadaslar bebegınıze su ıcırıyormusunuz ben daha hıc vermedım ne yapmalıyım
edam y hiç sütün yokmu sebebi neymiş bişey diyomu doktor benimde çok az hatta uğaraşarak bu kadar getirtebildim bişey yapmasaydım hiç olmıycaktı
Hayırlı günler kızlar.Hepinize merhaba.Ben herzaman giremediğim için tam takip edemiyorum bilgileri.2 çocuk olunca zor oluyo.
Fakat bikaç sorunum var.Sizden destek almak istedim.Hepinizden yardım bekliyorum bu konularda.
1.Bebeklerinizi ne kadar zamanda bir yıkıyorsunuz.
2.Anne sütünün yanında mama veren varmı benim gibi.varsa hangi aralıklarla.
3.Anne sütünü arttırmak için tavsiyeniz nedir.
4.Ve en önemlisi kızlar benim sanırım hemoraid yani çatlağım var.2,5aydır kabızlık çekiyorum.Benim gibi olanınız varmı.Varsa çözüm bulanınız varmı.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Lütfen bu konularda bana yardım edin.Özellikle son konu hakkında.
Hepinize şimdiden teşekkürler.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
anladım edacım şeyi denemedinmi benim bi arkadaşımında öyleydi süt var ama bebek memeyi almıodu oda sağıp biberonla veriyo
canım sütüm coktu
ama benimki ne yaptıysak bütün uğraşmalarımız sonucu malesef almadı
bunun için doktora bile gittik dr bile şaşşırdı
netice de anne sütünü emmiyo benim yaramazım mecburi mamaya başladık
1. bebeklerimi mutlaka 2 günde bir yıkıyorum.
2. hem süt hem mama verdiğim için öyle düzenli mama saatlerimiz yok. acıkınca veriyorum. bir seferde 90 cc den fazla içmiyorlar.
3. bol bol su, rezene çayı. dereotu bide ben ek olarak humana stil tee içiyorum.
4. benim öyle bir sorunum yok ama az önce tv de doktor konuşuyordu ılıktan biraz daha sıcak su dolu bir leğene oturun diyor, birde zeytinyağlı yemekleri tercih edin diyor.
kolay gelsin canım.
anladım canım olsun canı yerinde olsunda hiç olmayanlar varmış senin çokken bebek alamamış napıcaksın çeşit çeşitiz işte bizimkide mama olmasa iptal yavrum :))) önceleri üzülüyodum bide milletin söyledikleri falan artık tınmıyorum napim emdiği kadar meme emmeyen büyümüyomu
benim oglan 5 kg oldu 90 cc nin ustunu kusuyor gerci ben süt veriyorum sadece az mi yediriyorum acaba? senin fistiklar kaç gr zeacım simdi....
bir de dun gece bir ruya gördüm benim oğlan meger evlatlıkmış gercek ailesi gelip aliyor öyle çok ağladım öyle çok ağladım ki anlatamam Allah hayırlara çıkarsın... Sabahtan beri kucak kucağayız şimdi bile kucağimda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?