2008 Aralık Anneleri

kızlar hepınıze hayırlı cumalar ya benım kafama bısey takıldı anne sutu veren arkadaslar bebegınıze su ıcırıyormusunuz ben daha hıc vermedım ne yapmalıyım

kızlar hepınıze hayırlı cumalar ya benım kafama bısey takıldı anne sutu veren arkadaslar bebegınıze su ıcırıyormusunuz ben daha hıc vermedım ne yapmalıyım

su vermene gerek yok canım. zaten anne sütünün büyük kısmı su. (oranını hatırlamıyorum şimdi :))) benim bildiğim 6. ayda ek gıdalara geçince suyada başlıyorsun.
ben mamada veriyorum, hiç su vermedim vermeyeceğimde.

ben sadece anne sütü veriyorum.su değil ama günde bir ölçekten hazırladığım rezene çayını aralıklarla veriyorum gaz problemine çok iyi geliyor.rezene çayı bebek için diye biliyorum.sütün için yine milupanın ya da humananın emziren anne çayları var onlardan alabilirsin

edam y hiç sütün yokmu sebebi neymiş bişey diyomu doktor benimde çok az hatta uğaraşarak bu kadar getirtebildim bişey yapmasaydım hiç olmıycaktı

canım sütüm coktu
ama benimki ne yaptıysak bütün uğraşmalarımız sonucu malesef almadı
bunun için doktora bile gittik dr bile şaşşırdı
netice de anne sütünü emmiyo benim yaramazım mecburi mamaya başladık

1. bebeklerimi mutlaka 2 günde bir yıkıyorum.
2. hem süt hem mama verdiğim için öyle düzenli mama saatlerimiz yok. acıkınca veriyorum. bir seferde 90 cc den fazla içmiyorlar.
3. bol bol su, rezene çayı. dereotu bide ben ek olarak humana stil tee içiyorum.
4. benim öyle bir sorunum yok ama az önce tv de doktor konuşuyordu ılıktan biraz daha sıcak su dolu bir leğene oturun diyor, birde zeytinyağlı yemekleri tercih edin diyor.

kolay gelsin canım.

bende 2,3günde 1yıkıyorum sade anne sütü veriyorum kabızlıgım yok sükürler olsun sütün icinde bol bol ılık su ic ve sık emzir ya kızlar 40nızdan sonra kanamanız oldu mu benim 2haftda 1kanamam oluyor ama adet gibi degil aceba sorun mu var yada ilişkiden mi kaynaklanıyor sezeryanla dogum yaptım

canım benim bildiğim anne sutu verdiğin sürece su verilmiyor... Anne sütünün yarısı su, (bu yuzden bizlere bol su için diyorlar) bir de su verirsek onların hap kadar midesini boşyere suyla doldururuz..(mama verenlerde durum ne bilmiyorum)
su kadar süt yapan baska bişey yok bence...

canım bende aynı sorunu yasadım.. sutum çok boldu ama çesitli sebeplerle hiç emziremedim nerdeyse 30 gun ama ben hep sagip sagip verdim.. sen neden sagmayı denemedin ki böylece mamaya daha geç baslardın..

anladım canım olsun canı yerinde olsunda hiç olmayanlar varmış senin çokken bebek alamamış napıcaksın çeşit çeşitiz işte bizimkide mama olmasa iptal yavrum :))) önceleri üzülüyodum bide milletin söyledikleri falan artık tınmıyorum napim emdiği kadar meme emmeyen büyümüyomu

benim oglan 5 kg oldu 90 cc nin ustunu kusuyor gerci ben süt veriyorum sadece az mi yediriyorum acaba? senin fistiklar kaç gr zeacım simdi....
bir de dun gece bir ruya gördüm benim oğlan meger evlatlıkmış gercek ailesi gelip aliyor öyle çok ağladım öyle çok ağladım ki anlatamam Allah hayırlara çıkarsın... Sabahtan beri kucak kucağayız şimdi bile kucağimda...

gulbeyza selam canım, biz seninle aynı gun dogum yaptıydık sende durumlar nasıl sekerim? Gerci senin yavruş masallah bizimkini solladı inşallah böyle yiyimli devam etsin, kaç kilo dogmuştu?

hiç meme emmemiş son derece zeki, guzel gelişmiş bebişler var canım hiç takma kafanı dun bir prof konuştu tv de bir takmışsınız kilo mama, meme diye onların en çok sevgiye ihtiyacı var bol bol sevin, korkmayın kucaga alışırsa diye kucaklayın dedi

o nasıl rüya bacım yaw ben bile bi tuhaf oldum şimdi, hayır olsun.

benim Bahar 5500, Cemre 5150 idi en son tarttığımda, bu ay fazla kilo almadılar nedense ((( sen mamada veriyormusun canım?

(benim iki bebek var ama tek göğüsten süt geliyor diğerinde yok denilecek kadar az damla damla senağlama )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…