- Konu Sahibi deryahakan
-
- #20.041
zeacım şuan bizim mutfakta kalk gidelim diyor ..misafirde olunca bulaşıklar karşıki dağları aştı neredeyse :)bende uyumadan toparlasam hiç fena olmayacak..:)
kilo konusunda bence sende takılma sadece az yemek bol su ve sulu gıda gerisi gelecektir emin ol...
spora ben yeni yeni başladım canım aslında evimizin tam karşısında spor salonu var ama eşim istemiyor maalesef bende evde kendi çapımda takılıyorum ...ama mekik çekmek hak getire :)sadece yapabildiğim kadar dedimya kendi çapımda hoş çok fazla kiloda kalmadı zaten ...ama göbişin toparlaması için bende yavaş yavaş kas hareketlerine başlıcam ama cesaret edemiyorum işte...
önemli değil canım faydalı olabildiğime sevindim
aman aman küçük hanım büyümüşte bebek görmeyemi gidermiş :)) yerim onu ben.
bizimkilerde sabahtan diktiler bizi ayağa, babayı işe gönderdik, biraz oynadık, ben spor yaptım onlar izledi, sonra anneannede geldi uyuttuk kızları.
şimdi evi toparlayıp kahvaltı yapacağım uyanmazlarsa tabi.
sana pardon size kolay gelsin mihenkciiim.
keşke nurgüncüm imkan olsa da göndersek yada daha iyisi imkan olsa da hep birlikte oturup bereber yesek ne güzel olurdu
zeamays bebişler uslu galıba arkadaşım spor yapmaya vaktın olduğuna gore :))))))
günaydın kızlar herkes iyidir inşallah..bugün bir arkadaşım gelecekti hazırlık yapmak için sabahın köründe kalktım malum oğlan o saate güzel uyuyor..az önce aradı acil işi çıkmış Çok üzgünüm çoook Allahtan hepsini hazırlamadım hazırladıklarımıda akşam kocam yer artık..sinir olurum böyle durumlaraklava:
oo spora başlamışsın zeacım hayırlı olsun iyi kilo vermeler sana yerimseniben..büyüdüklerinde bahar ve cemre sana antrenörlük yaparlar ellerinde düdük annecim 6 mekik daha hadi anne hadi annekaydirigubbakcemile3 ..yerim onları ben yacokacimcoook
mihenkcim eline sağlık bacım bizede yolla pasatadan çok değil tadımlık olsun yeter:jeyyar:
başladık bakalım nurgünüm, ama sıkıcı yaw hiçde sevmem, şimdiye kadar hiç ihtiyacım olmamıştı çıbık gibiydim ben yaasenağlama aynaya baktıkça sinir oluyorum artık, vermem gerek bu kiloları -tatlicadiarzu- hamurişi, tatlı matlıda yok artık, kararlıyım anlayacağınkaydirigubbakcemile2
senin öyle problemin yok herhal mihenkten pasta börek istediğine göre:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?