2008 Aralık Anneleri

sağol canım inşallah,

bizimde terasta her türlü spor aleti var ama hem çok zaman bulamıyorum hemde korkuyorum sezeryan yerime bişey olurmu diye CADIARZU
özellikle mekik çekmek çok istiyorum bu göbek başka türlü geçmez çünkü.

bu arada kızlar doğumdan sonra doktounuza gittinizmi kontrole?

benimki doğumdan iki ay sonra gel demişti 3 ay geçti gitmedim, gidemedim:çok üzgünüm
:

kızlar bende çıkıyorum, uyku bastırdı

sizler bol uykulu bir gece diliyorum. iyi geceleeerrra.s.

günaydın arkadaşlar.herkes nesıl işallah bebeişler rahat uyumuştur dolayısıyla da tatlı aralık annelerimiz güne din ç başlamışlardıri
biz bugün çok faaliz.sabah erken kalktık.babamızı işe yolladık.kızımla hemen mutfağa geçtik pasta börek yapmaya başladık bu arada ona da öğretiyorum biran önce öğrensinde o yapsın diye laf aramızda hiç sevmem ikram hazırlamayı.
akşam misafirlerimiz gelecek kızımı görmeye ama ondan önce öğleden sonra biz bebek görmeye gideceğiz.
iyi ki b3ebişle doğmuş yoksa napardık kime giderdik kim gelirdi yoksa:uhm:

aman aman küçük hanım büyümüşte bebek görmeyemi gidermiş :)) yerim onu ben.

bizimkilerde sabahtan diktiler bizi ayağa, babayı işe gönderdik, biraz oynadık, ben spor yaptım onlar izledi, sonra anneannede geldi uyuttuk kızları.
şimdi evi toparlayıp kahvaltı yapacağım uyanmazlarsa tabi.

sana pardon size kolay gelsin mihenkciiim.

teşekkür ederiz efendim son tepsiyi de fırına koyduk şimdi emişiyoruz artık.neyseki bitene kadar huysuzllanmadı.araba koltuğuna oturttum önünede taktım dönencesini biraz onunla oyalandı.
ama ne kadar şanslısın annen yanında hem yardımcı olur hem de... ben annemi çok özledim yaaa.ama o beni değil torununu daha çok özlüyor.neyse bakalım size afiyet olsun melekler uyanmadan yapın kahvaltınızı

günaydın kızlar herkes iyidir inşallah..bugün bir arkadaşım gelecekti hazırlık yapmak için sabahın köründe kalktım malum oğlan o saate güzel uyuyor..az önce aradı acil işi çıkmış Çok üzgünüm çoook Allahtan hepsini hazırlamadım hazırladıklarımıda akşam kocam yer artık..sinir olurum böyle durumlara klava:

oo spora başlamışsın zeacım hayırlı olsun iyi kilo vermeler sana yerimseniben..büyüdüklerinde bahar ve cemre sana antrenörlük yaparlar ellerinde düdük annecim 6 mekik daha hadi anne hadi annekaydirigubbakcemile3 ..yerim onları ben yacokacimcoook

mihenkcim eline sağlık bacım bizede yolla pasatadan çok değil tadımlık olsun yeter:jeyyar:

keşke nurgüncüm imkan olsa da göndersek yada daha iyisi imkan olsa da hep birlikte oturup bereber yesek ne güzel olurdu

keşke nurgüncüm imkan olsa da göndersek yada daha iyisi imkan olsa da hep birlikte oturup bereber yesek ne güzel olurdu

ewet çok güzel olurdu hayata dair konuşup paylaşıcak o kadar çok şeyimiz varki çoğuda ortak sorun ve yaşadıklarımız..yemiş kadar oldum cnm ellerine sağlık.a.s.

zeamays bebişler uslu galıba arkadaşım spor yapmaya vaktın olduğuna gore :))))))

sabah kalktıklarında keyifleri yerinde oluyor bende fırsatı değerlendiriyorum. sporumuda görsen gülersin yani, yatakta kızlar ve ben, ayakları dikiyorum havaya (genelde basenleri çalıştıracak hareketler yapmaya çalışıyorumda), havada bir çift hareket eden bacak kızların ilgisini çekiyor hihoyyyt huysuzlanmıyorlar.

başladık bakalım nurgünüm, ama sıkıcı yaw hiçde sevmem, şimdiye kadar hiç ihtiyacım olmamıştı çıbık gibiydim ben yaasenağlama aynaya baktıkça sinir oluyorum artık, vermem gerek bu kiloları -tatlicadiarzu- hamurişi, tatlı matlıda yok artık, kararlıyım anlayacağınkaydirigubbakcemile2

senin öyle problemin yok herhal mihenkten pasta börek istediğine göre:jeyyar:

canım benim de hiç ihtiyacım olmamıştı 48-50 arası idim en son 52 ile hamile kaldım kalış o kalış şimdi 20 aldım 10 u gitti 10 u kaldı ve kendimi ben de çok kötü hissediyorum.ve hiç tatlı pasta börek sevmeyen ben şimdi rüyalarımda bile hamurişi görüyorum yani ümitsiz vakayım anlıycanız

arkadaşlar biz gezmemize gidiyoruz kendinize iyi bakın akşam fırsat bulursam tekrar girerim malum akşamda benim misafirim var öpüldünüz siz ve melekleriniz

iyi eğlenceler mihenkciiim,

bak o kadar kekten pastadan sözettiniz canım fena çekti, mutfağa girip bi kekmi çırpsam acaba,,

biri beni tutsun yaaa:mymeka:

zeacım canın ne istiyosa yemelisin canım süt çeker derler bizde..ben bütün kilolarımı doğum yaptıktan sonra 20 gün içinde verdim..ama bu ara 2-3 kilo aldım üzerime fena yapıştı veremiyorum artık..bu arada canım işe başlamadınmı sen ??

merhaba kızlar.geçmişi okuyamadım pek.yetişemedim sizlere canlarım.herkes iyi umarım aklımda hep szilerde.vaktim olmadı bakmaya,gelen giden ilkime bakmak isteyen komşular geldi.annem ben ardından nazar dualrı derken koruma altına alıyoruz kuzumu.dedesi sevip duruyor,bende kendime geldim biraz.ablacığımı göremedim henüz,sen gelme hava soğuk üşütürsün bebeğini ben gelcem dedi.teyzemiz gelcekmiş görcekmeye,şuan dikişleri hala iyileşmemiş.

ademelciğim canım nasıl oğlun atlattımı aşıyı.benimkinide çok huzursuz yapmışdı.inş.iyidir şimdi
fascığım sanada geçmiş olsun canım.ilkim ağlıyo çıkıyorum canlarım öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…