- Konu Sahibi deryahakan
-
- #20.061
kızlar dün işe başladım ve berbattı, aklım sürekli oğlumdaydı, akşam 7 de evdeydim, süt izni konusunda ise işlerin yoğun olduğunu kullanmamın zor olduğunu söylediler, bugünde yarım gün çalıştım, oğlum ben yokken sağdıklarımdan içmiş ama ne zamana kadar böyle gider bilmiyorum, moralim çooooooooook bozuk, insanlar 3 aylık bir bebeğin anne sütüne ihtiyacı olacağını nasıl düşünmüyorlar anlamıyorum, hem ben erkende çıksam geç de çıksam sonuçta işler hiç bitmiyor
günaydın kızlar
ademelcim aynı durum bizde de var
biizmkide mama yerken elimi tutar
uyurkende gözlerini yarı acar eğer kucağımdaysa 4 saat aralıksız yatabilir
ama bide yatağına indirmişsem kıyametleri kopartır
dr sormuştum bu durumu bebekler sizden güven duygusunu alırlarmış böylelikle
kendilerini daha huzurlu hissederlermiş demişti..
ne yapalımm ne kadar kucağımızda uyutacaz yarın birgün bende başlayacam işe
anlayacağınız işlerimiz cokkkkkk zoooooooooor
nurgülcüm benimde 1 aydır öyleydi belim ve en sonunda ufak bir zorlamada incilttim dikkatet kas sıkışması dediler bana
iyi geceler kızlar herkes iyidir inşallah bebekleriyle beraber..ya kızlar ben gece yattığım zaman sırtımda ve belimde korkunç bir ağrı hissediyorum nefes bile alamıyorum..özellikle oğlan gece uyandığı zaman yataktan bile eşimin yardımıyla doğruluyorum..gün içinde geçiyor sanki gece o ağrıları çeken ben değilmişim gibi..ama gece olupta yatağayatınca mahvoluyorum..acaba normalmi benim gibi aynı sorunu yaşayan varmı aranızda.
mihenk çim benimde alt komşum umarsız bir anne bir oğlu var 5 yaşında Allahım evimi alt üst ediyor..ilk başlarda ayıp olmasın diye ses etmiyordum..1-2 derken baktım anası da oğluna sahip çıkmıyor ee artık benimde evde bir yavrum var ve çok rahatsız oluyordu sesten bende kızmaya başladım oğluna ..ayy hemen oğlunu tutmaya başladı yapma etme oğlum diye kızmaya..yani illaki benimmi uyarmam gerekiyor sıpasına sahip olması için..aman bir aydır gelmiyorlar her kapı çalıyor inşallah onlar değildir diye dua ediyorum..inan kabus gibiler ..hiç anlamıyorum çocuğuna sahip çıkmayan anneleri ..asla böyle olmayacağım asla..
allah yardımcımız olsun canım
gerçekten işimiz zor
ama bunu bana diyen öğretmen
1 yıl ücretsiz izin almış yaz tatili derken bebek 14 aylık olmuş
ben 3 aylık bebeği bırakamayacağım
insanlar ne düşünürse düşünsün
canım eğer ihtiyacın yoksa neden çalışasınki
sonuçta herkesin görüşü farklı anlayışlı olmaları lazım sana karşı
merhaba kızlar.geçmişi okuyamadım pek.yetişemedim sizlere canlarım.herkes iyi umarım aklımda hep szilerde.vaktim olmadı bakmaya,gelen giden ilkime bakmak isteyen komşular geldi.annem ben ardından nazar dualrı derken koruma altına alıyoruz kuzumu.dedesi sevip duruyor,bende kendime geldim biraz.ablacığımı göremedim henüz,sen gelme hava soğuk üşütürsün bebeğini ben gelcem dedi.teyzemiz gelcekmiş görcekmeye,şuan dikişleri hala iyileşmemiş.
ademelciğim canım nasıl oğlun atlattımı aşıyı.benimkinide çok huzursuz yapmışdı.inş.iyidir şimdi
fascığım sanada geçmiş olsun canım.ilkim ağlıyo çıkıyorum canlarım öptüm hepinizi
biz geldik arkadaşlr.orda 3 beberktik biri 5 aylık biri benim kızım biri de kızımdan 15 gün küçük olan ev sahibi.ama kızım nerdeyse 5 aylık olandan bile büyük görünüodu arkadaşlar senin belin niye tutuldu anlaşıldı diye benimle uğraştılar hele yavrum 15 gün küçük olan zeynebin ilk hali gibi geldi bana ama siz demaşallah deyin nazar deymesin kızıma.
ilkimcim senin de gözün aydın kıskandım valla
zeamayıscım tut kendini yaz geliyor ben yemeden geldim.aslında yiyemeden tam ikram zamanı kızım emmek istedi. sonra da arkadaşlar kaslkalım dediler gözüm tabakta kaldı ama neyse artık
kızlar dün işe başladım ve berbattı, aklım sürekli oğlumdaydı, akşam 7 de evdeydim, süt izni konusunda ise işlerin yoğun olduğunu kullanmamın zor olduğunu söylediler, bugünde yarım gün çalıştım, oğlum ben yokken sağdıklarımdan içmiş ama ne zamana kadar böyle gider bilmiyorum, moralim çooooooooook bozuk, insanlar 3 aylık bir bebeğin anne sütüne ihtiyacı olacağını nasıl düşünmüyorlar anlamıyorum, hem ben erkende çıksam geç de çıksam sonuçta işler hiç bitmiyor
dorucum yönetmelikte anne süt iznini istediği saatte kullanabilir yazıyor tamamen annenin takdirine bırakılmış bir konu bence bir araştır
arkadaşlar kabus gibi bir akşam geçirdim misafirler gitti 3 çocuk evin altını üstüne getirdi onu bırak neyse birde son ses avazları çıktıkları kadar bağırıyorlar yazık kzım uykusunda irkildi durdu,eşime verdim ayrı odadaydı o da uyudu diye yatak odasına yatırmış.kızımda uyanınca yanında kimse bulamayıp içini çeke çeke ne biçim ağlamış içim parçalandı.biraz eşime söylendim madem oraya bıraktın niye bakmadın diye o da hayatım daha yeni yatırmıştım falan dedi .ama annelerine kızmak lazım çocuklarına bir dur çüş demiyor insanlar.çok sinirlerim bozuldu arkadaşlar.ama benim kızım asla öyle olamayacak gittiği evde kapalı odaların kapısını açıp karıştırmayacak mesela.
neyse arkadaşlar sizinde başınızı ağrıttım gece gece hadi hepinize iyi geceler tatlı rüyalar.tüm rahat uykular bebişlerin olsun işallah
allah yardımcımız olsun canım
gerçekten işimiz zor
ama bunu bana diyen öğretmen
1 yıl ücretsiz izin almış yaz tatili derken bebek 14 aylık olmuş
ben 3 aylık bebeği bırakamayacağım
insanlar ne düşünürse düşünsün
canım eğer ihtiyacın yoksa neden çalışasınki
sonuçta herkesin görüşü farklı anlayışlı olmaları lazım sana karşı
sağol canım yaa
tek maaşla geçiniriz aç kalmayız çok şükür
bende isterim eve çift maaş girsin daha rahat geçinelim
düşün düşün kafayı yiyecektim gece
en çok da senin bu yaptığın kul hakkına girer diyince üzüldüm
en korktuğum şey allah korusun kul hakkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?