- Konu Sahibi deryahakan
-
- #20.081
herkese günaydın arkadaşlar.çok şükür kabus gibi bir akşamdan sonra geceyi kızımla rahat geçirdik.ama benim kızımın uyurken elimi tutmak istemiyor zaten daha yanımızda yatıyor yanıma yatırıyorum ben de yanına oturuyorum bana gözlerime bakarak dalıveriyor yavrum
dorucum tekrar söylüyorum süt izni tamamen yasal hakkın ve kullanım saati tamamen annenin takdirine bırakılmış durumda.niye minik bayboramız anne sütünden mahrum kalsınki buna kimsenin hakkı yok idari mahkemede dava açarım falan de bak nasıl yola geliyorlar.
ademelcim sanada tekrar söyliycem daha önce yazmıştım ama belki okuma fırsatın olmamıştır.bizim hastanede 4/b li arkadaşlar ücretsiz izin aldılar tekrar bir araştır istersen sonuçta emek verip kazanmışsın emeğine yazık.en azından doruk paşamız büyümüş olur zaten o zaman tekrar çalışmak istersin tekrar sınavlarla uğraş falan zor iş bence şansını dene işallah olumlu olur
bende işe başlayalı 15 gün oldu bile inanırmısınız ilk 3 gün kabus gibiydi okadar çok ağladım ki evladım annemde emin ellerde olmasına rağmen her tenefüste paraladım kendimi resmen ama artık alıştım sizde öyle olucaksınız hayırlısı olsun napalım mecburuz çalısıcaz
iyi pazarlar kızlar...
ben bu sabah döndüm memleketten..
süperdi...
acaip moral toplayıp döndüm evime..
inş herkes iyidir..
hepinizi öpüyorum....
hoşgeldin bhk cım tatilin iyi geçmiş bol bol hasret gidermişsin ne güzel
inş hava değişikliği betülede iyi gelmiştir
benim kızımda grip olmuştu ve gripimiz düzelemeyim bronşite çevirdi ve bir hafta hastanede yatmak zorunda kaldık kızımın cektiği acılarda cabası iğneler serumlar derken helak oldu yavrucuğum allah sağlık versin size ve herkese çok dikkat etmek lazım şu gezme ve misafir kabul etme işlerine:
bizim doktor birkaç ay havalar iyice ısınıp şu allerji mevsimi geçinceye kadar gezma ve misafir kabul etmeyi özellikle çocuklu misafir kabul etmeyi yasakladı malum bebeklerimiz çok küçük kolayca atlatamıyorlar hastalığı şimdi iyileştik çok şükür rabbim tekrarından korusun
iyi pazarlar kızlar...
süperdi...
inş herkes iyidir..
hepinizi öpüyorum....
iyi pazarlar kızlar...
süperdi...
inş herkes iyidir..
hepinizi öpüyorum....
benim kızımda grip olmuştu ve gripimiz düzelemeyim bronşite çevirdi ve bir hafta hastanede yatmak zorunda kaldık kızımın cektiği acılarda cabası iğneler serumlar derken helak oldu yavrucuğum allah sağlık versin size ve herkese çok dikkat etmek lazım şu gezme ve misafir kabul etme işlerine:
bizim doktor birkaç ay havalar iyice ısınıp şu allerji mevsimi geçinceye kadar gezma ve misafir kabul etmeyi özellikle çocuklu misafir kabul etmeyi yasakladı malum bebeklerimiz çok küçük kolayca atlatamıyorlar hastalığı şimdi iyileştik çok şükür rabbim tekrarından korusun
merhaba kızlar herkez nasıl[/Q
bende işe başladım canım cuma günü ama geceleri nasıl yapacağımı düşünmekten uyuyamıyorum, dün gece sabah beşe kadar bebeğim mışıl mışıl uyudu ama benim uykum tutmadı, ya bıraktığım sütler yetmezse, ya ateşlenirse, binlerce düşünce kafamın içinde döndü durdu
merhaba kızlar herkez nasıl[/Q
bende işe başladım canım cuma günü ama geceleri nasıl yapacağımı düşünmekten uyuyamıyorum, dün gece sabah beşe kadar bebeğim mışıl mışıl uyudu ama benim uykum tutmadı, ya bıraktığım sütler yetmezse, ya ateşlenirse, binlerce düşünce kafamın içinde döndü durdu
kolay gelsin canım biliyorum çok zor ama aklına güzel şeylergetir bebegin için hastalanır diye endişe etme ne yapalım onlar için tüm çabamız
kolay gelsin canım biliyorum çok zor ama aklına güzel şeylergetir bebegin için hastalanır diye endişe etme ne yapalım onlar için tüm çabamız
elbette herşey onlar için, yoksa katlanılırmıydı bunca şeye, akşam geldiğimde bana bir gülümsemesi tüm yorgunluğumu sıkıntımı alıp götürüyor
bende işe başlayalı 15 gün oldu bile inanırmısınız ilk 3 gün kabus gibiydi okadar çok ağladım ki evladım annemde emin ellerde olmasına rağmen her tenefüste paraladım kendimi resmen ama artık alıştım sizde öyle olucaksınız hayırlısı olsun napalım mecburuz çalısıcaz
iyi pazarlar kızlar...
süperdi...
inş herkes iyidir..
hepinizi öpüyorum....
canım sağola.s.
ama ben üniversite hastanesindeyim
ondan mı yoksa bizimkilerin acımasızlığından mı bilmiyorum vermiyorlar ücretsiz izin
yasal hak verilmedi size diyorlar
vermeyiz dediler izin zaten az sayıda hemşire var dediler
üniv hastanelerinin durumu belli sende bilirsin canım
mart ta şansımı tekrar deneyeceğim bakalım gün doğmadan neler doğar[/QUOTE
işallah hadi hayırlısı işallah gönlüne göre olur canım
bhk hoşgeldin canım ne kadar iyi oldu. darısı bizlere inşallah. Bizim yerimiz de çok yakın arabayla 1.5 saat ama Sivas çok soğukmuş anneannemiz de dedemiz de çok özleseler de kabul etmiyorlar hasta olmayalım diye. Ne yapalım biz de havaların ısımasını bekleyeceğiz.:smiley-cool:
Adamel cim sanırım ben sivasa geldiğimde sen de memlekete gitmiş olursun. Denk gelse de görüşsek ne iyi olur dimi.:içelim:
Canım size de çok geçmiş olsun. İnşallah tekrarlamaz. Öptüm minik kelebeği...a.s.a.s.
aynen bizimkilerde kabul etmiyorlar napalım artık biraz daha sabradecez
hoşgeldin canım bol bol memleket havası getirseydin nasıl bizim oralar soğukmu ben kaç defa niyetleniyorum cesaret edemiyorum annemler bebeği hasta edersin getirme diyorlar ama bu arada özlemler dağları aşmış durumda
ne güzel yaptın canım
ooohhh sefan olsunn
hoşgeldina.s.
bhk hşg.canım.bende memleketteyim şuan.bana çok iyi geldi.yalnız kocamı özledimsenağlama
şekerim hoşgeldin sefa getirdin
bol bol moral topladığına sevindim.
inan seni çoooookkkk özledim
abartısız ikigünde bi baktım profiline
betül kızımızıda öpüyorum bol bol seni
bhk hoşgeldin canım ne kadar iyi oldu. darısı bizlere inşallah. Bizim yerimiz de çok yakın arabayla 1.5 saat ama Sivas çok soğukmuş anneannemiz de dedemiz de çok özleseler de kabul etmiyorlar hasta olmayalım diye. Ne yapalım biz de havaların ısımasını bekleyeceğiz.:smiley-cool:
:
Bhk hoşgeldin.Sensiz olmuyor gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?