2008 Aralık Anneleri

günaydııınn anneler

hym60 annenler doğru söylüyor gelme canım çok soğuk burası
şu anda acayip kar yağıyor
ufo olmasa yanmıştım ben her yere onu taşıyorum-tatlicadiarzu-

geldiğinde görüşmek isterim tabi ki canım:1hug:
aaayyy ne kadar güzel olur hemde
nerde oturuyo annenler

ilkim doğru söylüyorsun ama herkesin içindeklava: bu yaptığın kul hakkına girer diyince sinirlerim bozuldu sanırım allah korusun en korktuğum şey
neyse ne derse desin evdeyim ooohh sefam olsunhihoyyyt

canim sen sivasin neresindensin bende sivasliyim ama iki yildir gidemiyorum maglesef

gunaydın kızlarr
bhk hoş geldin canım...ne guzel keyiflenipte gelmişsin :))
edocum doktor bana kalın giydirin ama bebeğinizin soluduğu hava soğuk olsun demişti.. Bir de Anita'nin o kadar gaz çıkarmasının sebebi rüzgar yutması olabilir..
zerencim işe alıştın umarım sabah altıda biz de oğlumla uyanıktık karı gördüm bende.. Dorucum biraz sık dişini zamanla daha kolay gelecek ama bence de ozel, patron şirketinde değilsin sonuçta devlet kurumu yönetmeliklere karşı çıkamaz...
Kızlar ruh haliniz nasıl? Lahusa sendromunu yendiniz mi iyice? Ben bazen inanılmaz iyiyim ama bazen bişeyi kafama çok takıyorum hatta öyle oluyor ki saçmaladığımı kendim de biliyorum ama düşünmeden, kurmadan edemiyorum... Çok çabuk kırılıp bir de hiç unutmuyorum birşeyi kafaya taktım mı tamam.. Bir de şimdi eşimin baska bir şehre tayin olma durumu var ve ben hep yaz gelince herseyin çok iyi olacağını umarken şimdi tek basıma alışmadığım bir şehir de nasıl yaparım? Eşimi de tek basına gönderemem zaten hamilelik, çocuk derken ilişkimiz iki kişilik olmaktan çıktı, farklı bir düşkünlük halini aldı... Çok yalnız hissediyorum kendimi

merhaba canım ehhh alışacagım mecbur bu arada topıc adresi verdim ya buyur gel valla iyi stres atılıyorkaydirigubbakcemile2

ah canım benim kız3.ayını doldurdu 4.ayın içindeyiz hala bunalım takılıyorum gereksiz yere ağlayıp üzülüyorum en ufak şeylerden kavga cıkarıyorum sonrada beni kimse sevmiyor diye ağlıyorum nezaman gecer bu durum bilmiyorum
eşinin tayin işi iyi olmamış canım ama illa olucaksa bildiğiniz yerler varsa orayı secsin canım

kız seni sevmemek olurmu ben seni seviyorum üzülme kıyamama.s.

merhaba canlarım.
goldcuğum canım şimdikden üzülme öyle takma kafaya,daha belli değil kesin demekki.bebeğinin kusma olayı nasıl oldu canım.
edoşcuğum bende süt içtiğimde acayip gazlı oluyor ilkim,daha ağzıma sürmüyorum.iyi gazını çıkarmış allahdan anita, yavrum ya.

kızlar ben bişiy farkettim.kızım aşı oldukdan sonra kakası sarıya döndü,şükürler olsun artık kakamız sarı.ama aşıdan sonra oldu bu anlamadım gitti.

istanbula kar yağmış,zerenciğim canım üşütmemeye dikkat et,sütüne geçmesin tatlım.

slm kızlar uzun zaman oldu gorusemedik konusamadık bugun oglusumun ikinci ay asısı vardı iki bacagından bi kolundan yaptılar asıyı canım benim ilk defa gozunden yas geldi ama bi dk bile aglamadı oglusum ası yapılırken igne canını yaktı heralde kıyamadım benim canım daha cok yandı kalbim sızladı resmen

canlarım bisey sorucam suan bebegim tam iki aylık ve yedi kilo sizinkiler ne kadardı iki aylıkken merak ettim cunku dısarda gezerken bi suru bbek goruyorum oglusumdan ay olarak daha buyuk ama oglusumun yarısı kadar sizler ne dusunuyosunuz cok mu fazla ama sisko gorunmuyo ve sadece anne sutu veriyorum baska bişey yok

sağol ilkimcim valla işyeride soguk pazartesiya haftasonu kapalı olduna işyeri valla dondum water canım maaşallah ama sadece anne sütüyse sütün yaramış canım

yedii kilo mu hey masallah pehlivan olmuş senin ki valla ben dun tarttım 5100kgs (4-5 gun sonra biz de 2 aylıgiz).. carsamba bizde doktora gidiyoruz aşı v.s. için asıl onun tartması onemli ilk ay sonunda 3800 duk... senin ki kaç kilo doğmuştu tabii bu da onemli tekrar masallah :)) sen de tığ gibi oldun herhalde, süt yetiştirecegim diye

canim sen sivasin neresindensin bende sivasliyim ama iki yildir gidemiyorum maglesef

canım ben merkezdeyim kümbette oturuyorum

canım benim üzülme tayin dünyanın sonu demek değil
bak bana kaç yere gittim ve daha kaç yere gidecem daha belli değil
sakın eşini yalnız gönderme sende git
nereye giderseniz gidin biz yanında olacağız canıma.s.

edoş bende yedim o kahvaltılık buğday gevreklerinden
çok güzel süt yaptı bende ama acayipte gaz yaptı
bir kutuyu eşimin desteğiyle bitirdim :roflol: bi daha ağzıma sürmedim

oğlumla yapışık ikiz olduk bugün bizde
eşimin ütülü gömleği kalmamış sabahtan beri 1 gömlek ütüledim-tatlicadiarzu-tam 3 saatte
fişi tak çıkar ütüde ne olduğunu şaşırdı bende şaşırdımdelikafadulden
uyudu diye bırakıyorum 1 dk snra yine başlıyo ağlamaya daha ütü ısınmadan
aayy hiç de sevmiyom zaten ütü yapmayı
sıpam bide keyfi ağlıyo:asigim:

watergirl hay masallah ogluna bende 2hafta önce tartırdım 4800gr şimdi bes bucuk olmustur benim oglan 2ay 18günlük ama cok hareketli ya götü hic durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…