2008 Aralık Anneleri

canım dönmedin di mi daha? bizim için de keyif sürr şimdi anneciğin senin elini sicak sudan soguk suya sokmuyordur... Canım daha iyi kusmalarımız gerci bebişe en çok aannesinin nazarı degermiş ben ne zaman oh artık hiç kusmuyor desem yavrucak kusmaya baslıyor.. nurguncum de aklıma ciğere kusmuk kaçma olasılığını taktı delikafadulden

adamel benim ogluşumda aynı kucakta sabahttan beri annem otur cocuguna bak bırak ev işini diye kızıyor her konuşmamızda ogluşumun resmi profilimde var bakabilirsiniz

ya inanın benimki de cok hareketli hiç durmuyo eli kolu sisko diil dediim gibi boyamı gidiyor nedir cokta kuvvetli 3500 gr dogdu bizimki tosun tosun sepetine sıgmıyor massallah artık kucaıma alamıyorum yaw bes dkkada yoruluyorum bende 61 kiloyom 60la hamile kalmıstım ama karnım duruyor kızlar ancak sporla gecer galiba ama vaktim yok evi bile temizliyemiyorum vaktim kalmıyor

canım benim üzülme tayin dünyanın sonu demek değil
bak bana kaç yere gittim ve daha kaç yere gidecem daha belli değil
sakın eşini yalnız gönderme sende git
nereye giderseniz gidin biz yanında olacağız canıma.s.[/QUOTE]

sagol canım..belki sizlerden birinin oldugu yere çıkarız :)))

Canım annemler çarşıda eski sümerbank arkasında oturuyorlar. İnş. görüşmek nasip olur. Benim eniştem de üniversite hast. ameliyathanede çalışıyor. Şirket çalılşanı. Eğer ameliyathanede ya da üroloji servisindeysen kesin tanırsın. Kenisini tanımayan yok ta delikafadulden
Bugün benim oğlan da kucağımda uyuyo. Bırakıyorum yatağına 5dk sürmüyo uyanıyo. Güya ben de ev süpüecektim bugün ama kaldı. -tatlicadiarzu-Babamız erken gelirse ona yaptırayım bari kaydirigubbakcemile3

Zeynepcim bizler seni seviyoruz. Hiçbirşeyi takma kafana anlat bize rahatla canım.

sagol canım..belki sizlerden birinin oldugu yere çıkarız :)))[/QUOTE]

goldcum hakkınızda hayırlısı.. İnşallah tanıdıklarının olduğu bir ile gidersin.

Dorucum hayırlı olsun işe de başladın. Zamanla alışırsın inşallah. Minik bayboranın süt hakkını kimse alamaz canımklava: bence de süt izni için direnmelisin...

Öptük oğlumla hepinizi ve melekleinizi...

merhaba kızlarr,
herkes iyidir, ,nşallah bizde de ykuckta iyi uyuyo, yerine koyunca uyanıyor, demek çoğunlukta var bu .

neden oluyo acaba

gold, hym sizler için de hayırlısı olsun inşallah, taşınmak yeni bir yere alışmak gerçekten zor, ama sağlık olsun yeterki gerisi önmeli değil

canım benim kız ana kucagında 1 haftadır çok güzel uyuyor:ecrin_bebek:nazar değmesin kucaktada sıkılır oldu valla yeni birşey bulmam lazım

sagol canım..belki sizlerden birinin oldugu yere çıkarız :)))[/QUOTE]

canım benim kısmet herşey
ama unutma her şerde bi hayır vardır
istanbulun keşmekeşinden kurtulusunuz
hele istanbula yakın bi il olursa güzel olur
daha rahat yaşarsınız para biriktirirsiniz
tercih hakkınız vardır inşallah

kızlar benimkide ana kucağında uyuyor gündüz.ama ayakda sallamaya alıştı.otobüsde uyumayınca yanımdaki koltukda boşdu yastığımızı aldımsalladım.millet gülüyo bana.ne yapim.alıştı vallahi olsun.
goldcuğum tayinin ist.sarıyere düşsün gıııkaydirigubbakcemile3

waterling maşşalh canım.nazar değmesin kilosuna.
goldcuğum bizimkilerinin kilosu aynı hemen hemen seninkiyle.

herkese iyi akşamlar.bugün tüm gün boyunca koca evdeydi maalesef buralara uğrayamadım.herkes iyidir işallah koştur koştur geçmişi okuum ancak fısat buldum hepinizi de çok özledim

Nurgün bende de sadece gece emzirmeye kalkarken inanılmaz sırt ağrısı oluyor.Gündüz hiçbir şeyim yok ama gece yataktan kalkmak işkence gibi.Tutulup kalcam diye korkuyorum.

valla bugün sabah ben de sırt ağrısı ile uyandım.herhalde bebişler büyüyor

üzülme arkadaşım yeni bir yerde yeni arkadaşların yeni bir çevren olur bazen değişiklik iyi oluyor.ben memleketteydim eşimle şırnaka gitmedim.doğu dönüşü buraya geldim yani iki yıl ayrı kaldık ama şimdi keşke gitseymişim diyorum.yine de beş yıllık evliyim dördüncü evimde oturuyorum.ama işallah hakkınızda hayırlısı olur.rabbim gönlünüze göre verir

ben de aynıyım sabah kocayı evde yakaladım ya bir fasıl ağlama seansı yaptım adamasenağlama

canım çok geçmiş olsun ateşi falan çıkmaz işallah.

demek sen de tayincisin dünür.korkarım kocalarımızda aynı meslekten çıkacak

günaydın kızlar bende dün 2. ay aşısını yaptırdım ama bizim yalnız 2 bacağımızda vurdular 3 doz değil mi dedim bi aşıda 2 si vardı dedi aklım almadı ademel burdaysan cevaplar mısın

günaydııınnn annelerrr
dünürrr bana da öyle geldi şimdikaydirigubbakcemile3
bi de kocalar aynı çıkarsa:1shok: ikiz evlilik gibi olacak bizimkidelikafaduldensorması ayıp kocacığın ne iş yapıyo

günaydın kızlar bende dün 2. ay aşısını yaptırdım ama bizim yalnız 2 bacağımızda vurdular 3 doz değil mi dedim bi aşıda 2 si vardı dedi aklım almadı ademel burdaysan cevaplar mısın

canım ben hiç sağlık ocağında çalışmadım ama
açıkcası aşılar karışmaz diye biliyorum
verem aşısı kas a değil koldan deri altına yapılıyo özel teknikle yapılır
bence araştır bi

verem aşısı 2 aylık bebeğin sol omuzuna yapılacaktır. Birkaç hafta içinde aşı yerinde şişlik, ardından kabuklanma olacaktır. Bazen kabuk kalkıp kanayabilir veya akıntı olabilir. Aşı yeri, ciltte iz bırakıp iyileşir

aşı sonrası genellikle 6-8 hafta içinde aşı yerinde iz oluşur. Bazen bu süre 3-6 ayı da bulabilir. Ancak, iz oluşmasa da vücudun bağışıklık sistemi aşıya yanıt vermiş olabilir. Bu durumda, aşının etkisi ppd denilen cilt testi ile kontrol edilir.

BCG ( verem aşısı) dışındaki diğer tüm aşılar, bebeğin banyo yapmasına engel değildir. Ancak; BCG sonrası aşı yerine 3 gün su değmemesi gerekmektedir.

alıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…