2008 Aralık Anneleri

günaydın kızlar birşey soracagım benim kızın alt damagında diş yeri beyazlamış gibi geldi bana sizdede olan varmı

Kızlar oglumun alt dudagı catlıyıp kanıyo bana yardmcı alacak biri var mı ne yapmalı ya da ne sürmeliyim

canım çatlaklar için yağlar var onlardan sür diyecem ama bebek yalar

uyurken tahin var ya onun üste çıkan yağı var( gögüs çatlağına iyi gelmişti bende çok yumuşatıyo )zararıda olmaz sanırım
uyurken sür uykudayken emilsin güzelce
ama bebeğin kaç aylık dr a da danış bence
inşallah faydasını görürsüna.s.

mihenkcim sorma gerçi erken ama dişli doğan bebekler bile varmış

:1shok:Amaniiin!Diş mi geliyoo?Bizim kız da çok tükürük yapıyo.Bir de son zamanlarda mememi damağıyla ısırıp tutuyo.Çok acıyo göğüs uçlarım.Kaç defa acıdan bağırdım da kızım da korkudan sıçrayıp bıraktı memeyi.Omzumuza yatırınca da ağzını dayıyor ve sanki ısırmaya çalışıyor.Ay dişi çıkarsa nasıl emziririm?Bi de dişli dişli ısıracakkafamçokkarıştı

Duygu'cum yakınında görüşüp konuşabileceğin kimse yok mu?Sürekli yalnızsan kendini kötü hissetmen çok doğal.İnşallah eşinin tayini uğurlu gelir.Belki gideceğiniz yerde yeni iyi arkadaşlıkların olur.Tabii yakın yere de çıkabilir tayini.

Kızım büyüsün,İstanbul'a gelmeyi çok istiyorum.İstanbuldaki herkese tek tek çaya gelicem kızımlaa.s.

Zeynep'cim ben de kimse beni sevmiyor diye çok ağlamışımdır.Eskiden kalan arkadaşlarımıza bakıyorum da,hep eşimin arkadaşları.Beni kimse sevmemiş falan diyorum.Aslında ağlamak çok kolay.Yani ağlamak için bahane çok.Kendine kızmamaya çalış çünkü hiçbirimiz mükemmel değiliz.Biraz daha büyüsünler bak nasıl eğleneceğiz bebeklerimizle.

Kızlar bugün bir arkadaşım doğuma gitti.Erkek bebeği erken gelmek isteyince iki hafta hapla bebeği tuttular.Hapı bırakınca bu sefer de bebek gelmek istemedi.Artık süresi dolduğu için bugün suni sancıyla doğum yapmak üzere hastaneye gitti.Saat 9'da aradığımda epidural veriyolar demişti eşi.Az önce aradık hala beklemedeler.Ay insan olan biteni bilince daha da endişeleniyormuş başkası için.Şu anda onun yerinde olmak istemezdimAçılması olacak mı,normal olabilecekmi,sonunda sezeryana alırlar mı diye düşünüp duruyorum sabahtan beri.

Hiç başkası için bu kadar duygulanacağımı düşünmezdim.Kızım doğum yaparken nasıl bekleyeceğimi düşündüm bir an ve içim acıdı.Şimdi annemin telaşını ve şaşkınlığını daha iyi anlıyorum:1hug:

Son düzenleme:
kızlarrrr 2009 kasım anneleri gelmişşşş açılmış topic
bizimkilere 1 ay kaldı
24 şubat sat ı olanların 1 aralık beklenen doğum tarihi
geliyorlar kızlaarrr:teytey:

vayyy be eskidik bile:roflol:

kızlar bişey sorcam bebeklerinizin beline kuşak yapıyormusunuz ben yapıyorumda nezaman kullanılmaya gerek kalınmaz onu bilmiyorum yanlız:uhm:

canım buyur gel beklerim:1hug:

selam kızlar. uzun zamandır okuyprdum mesajşarı fakat cevap yazamıyordum.
goldcum hayırlısı olsun canım benim.. inşallah kültür farklılığıın olmadığı biryerle çıkar tayininiz.
bhk hoşgeldin canım.. az kaldı biz de alıp gelicez bi ege havası inşallah..
ilkim valla keyfin yerinde bacım.. anne kokusu başka oluyor değil mi?
yarın pnomokok ve verem aşımız yapılacak. karma aşı yapılırken gıkı çıkmadı yavrumun, bakalım yarın nasıl olacak. inşallah canı çok yanmaz melegimin.. bu arada gecen çarşamba bizim doktor aşıdan önce b muayene edelim dedi.. ve bize de diş yerlerinin göründüğünü dişlik almamı söyledi.. o kadar çok üzüldüm ki anlatamam. ama erken çıkınca erken cürür tezi tamamen şehir efsanesi tıbbı bir açıklaması yok bunun, üzülme dedi.. ben de görüyorum beyazlık ve salyası da arttı. fakat konduramadığımdan bahsetmemiştim. demek ki tek ben değilmişim:)
öptük sizi şekerler

selam kızlar nasılsınız ,biz iyiyiz çok şükür son 3 gündür acayip misafir trafiğine takılmış durumdayım şu an bile beklemedeyim kızımı uyuttum hazırlıklarımıda yaptım ,foruma bi bakayım dedim...
benim kızımda gündüzleri oturduğumuz odada hafif televizyon sesi ile anakucağında uyuyor hatta gelen giden olsa bile yerine götürmüyorum ki sese alışsın...oğlum dan biliyorum sese alışmayan çocukla bir yere gitmek işkence oluyor resmen..

fasçım benim kızında baya beyazlamış damağı bakalım haftaya doktora gidecek o zaman kesin tanı konur hayırlısı

dün akşam oğlumun doğum günü vesile ile bayağı bi kalabalıktı evimiz ...doğumdan sonra ilk kez bu kadar süslendim görenler çok zayıflamışsın dediler hayli mutlu oldum bi o kadar da motive tabiki...:)
akşam doğum videomu izlerken ameliyathanede ne kadar heyecanlandığımı anlattım hatta sizede anlatmışmıydım bilmiyorum ama anastezi uzmanı belimden iğneyi yaparken heyecandan "bacaklarım yok bacaklarımı hissetmiyorum "diye ameliyathaneyi birbine kattığımı anlattım :)))hamile bir yakınımızda vardı aman dedim heyecan panik olacaksan mutlaka narkoz al dedim...geçti gitii anısı kaldı işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…