- Konu Sahibi deryahakan
-
- #20.141
hıım verem aşısını biz perşembe olmuştuk teşekkürler canımcım
günaydın tatlı anneler........
günaydın kızlar birşey soracagım benim kızın alt damagında diş yeri beyazlamış gibi geldi bana sizdede olan varmı
Kızlar oglumun alt dudagı catlıyıp kanıyo bana yardmcı alacak biri var mı ne yapmalı ya da ne sürmeliyim
Kızlar oglumun alt dudagı catlıyıp kanıyo bana yardmcı alacak biri var mı ne yapmalı ya da ne sürmeliyim
mihenkcim sorma gerçi erken ama dişli doğan bebekler bile varmış
kızlar bişey sorcam bebeklerinizin beline kuşak yapıyormusunuz ben yapıyorumda nezaman kullanılmaya gerek kalınmaz onu bilmiyorum yanlız:uhm:
:1shok:Amaniiin!Diş mi geliyoo?Bizim kız da çok tükürük yapıyo.Bir de son zamanlarda mememi damağıyla ısırıp tutuyo.Çok acıyo göğüs uçlarım.Kaç defa acıdan bağırdım da kızım da korkudan sıçrayıp bıraktı memeyi.Omzumuza yatırınca da ağzını dayıyor ve sanki ısırmaya çalışıyor.Ay dişi çıkarsa nasıl emziririm?Bi de dişli dişli ısıracakkafamçokkarıştı
Duygu'cum yakınında görüşüp konuşabileceğin kimse yok mu?Sürekli yalnızsan kendini kötü hissetmen çok doğal.İnşallah eşinin tayini uğurlu gelir.Belki gideceğiniz yerde yeni iyi arkadaşlıkların olur.Tabii yakın yere de çıkabilir tayini.
Kızım büyüsün,İstanbul'a gelmeyi çok istiyorum.İstanbuldaki herkese tek tek çaya gelicem kızımlaa.s.
Zeynep'cim ben de kimse beni sevmiyor diye çok ağlamışımdır.Eskiden kalan arkadaşlarımıza bakıyorum da,hep eşimin arkadaşları.Beni kimse sevmemiş falan diyorum.Aslında ağlamak çok kolay.Yani ağlamak için bahane çok.Kendine kızmamaya çalış çünkü hiçbirimiz mükemmel değiliz.Biraz daha büyüsünler bak nasıl eğleneceğiz bebeklerimizle.
Kızlar bugün bir arkadaşım doğuma gitti.Erkek bebeği erken gelmek isteyince iki hafta hapla bebeği tuttular.Hapı bırakınca bu sefer de bebek gelmek istemedi.Artık süresi dolduğu için bugün suni sancıyla doğum yapmak üzere hastaneye gitti.Saat 9'da aradığımda epidural veriyolar demişti eşi.Az önce aradık hala beklemedeler.Ay insan olan biteni bilince daha da endişeleniyormuş başkası için.Şu anda onun yerinde olmak istemezdimAçılması olacak mı,normal olabilecekmi,sonunda sezeryana alırlar mı diye düşünüp duruyorum sabahtan beri.
Hiç başkası için bu kadar duygulanacağımı düşünmezdim.Kızım doğum yaparken nasıl bekleyeceğimi düşündüm bir an ve içim acıdı.Şimdi annemin telaşını ve şaşkınlığını daha iyi anlıyorum:1hug:
kızlar bişey sorcam bebeklerinizin beline kuşak yapıyormusunuz ben yapıyorumda nezaman kullanılmaya gerek kalınmaz onu bilmiyorum yanlız:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?