2008 Aralık Anneleri

lilyum canım ben işe alışıgımda kızımı çooook özlüyorum akşam eve gittim beni görünce gülmeye başladı anlatamam o hissi senağlama

kıyamammmm.....duygularını çok iyi anlıyorum canım işte annelik denen şeyde bu olsa gerek ama hep söylerim ,bebişinin emin ellerde olması senin için çok büyük bir avantaj bunuda düşün ki için rahat etsin..

kız zeynep yazık değilmi rahat edemez çocuk bence hem doktoru ne diyor gerekli olsa doktorlar anneleri uyarır yapın diye ayyy bana tuhaf geldi

ya arkadaslar bişey soracagım bana herkes doktorlar v.s. bu kadar ufak bebek sallamaktan anlamaz diyorlar en az 3 aylık olması lazımmış, ben hiç sallamadım, (sizler hep sallıyorsunuz) zaten en ufak bir hareket yapmaya korkuyorum kusacak diye en fazla kıçını pışpışlıyorum...
Dün gece benim de çok belim ağırdı sonra dusundum bebişleri uyku sersemi alip emziriyoruz ya yatakta arkamıza v.s. yaslanmadan ondan mi agriyor geceleri belimiz, zaten artık iyice ağırlasmaya da basladılar...
Sütün gaz yapmaması için laktaz sütler var onlardan içebilirsiniz... Ben yediklerime de pek dikkat etmiyorum sadece gece ve sabah kahvaltıda milupanın çaylarından içiyorum hiç oyle gaz sancisi da olmadik, hemen hergun bir tane kahve de içiyorum zaten olsa da ben anlamamışımdır çocuk ağladıkça memeyi tıkıyorum aç bu diye, bana göre tüm ağlamalar açlık; belki de çocuk ondan korkuyor ağlamaya yine yedirecek bu beni diye :))) gazı jazı olsada susuyor yavrucak... sonra da niye kusuyor diye ben ağlıyorum :))) bu işte bir yanlış var ama...

goldcum çok güldüm kız demek habire memeyi dayadın kaydirigubbakcemile3 zeynep duymadım canım ne annem ne kaynanam ne doktor kimseden duymadım görmedimde

zeynepciğim annem aynısını yaptı,habiren takip ediyor beni zaten iyi tutuyormuyum yan tutuyormuyum diye.belini sardı tülbentle gelir gelmez.daha dik daha dinç tutulurmuş bebek,rahat edermiş diye.ama gerçekden daha rahat ediyor gibi.

kızllar aralık anneleri gelince biz nereye gitcezfisfisfis
benim kızımda çok tükürmye başladı.kucağıma aldığımda kolumu emmeye çalışıyo hatta,tükürüyo.bazen emereken de acıtıyor.
duygucuğum ben sallıyorum canım,sallamazsam uyumuyor.ama çok narin sallıyorum.

zeynepcim ben duydum kuşak ama hiç yapmadım... zıbın da giydirmedim hiç (ne alaka oldu biraz ama)
bu arada dun yazmayı unuttum sen sitemizin en nazlı kuşusun hepimis çok seviyoruz seni :))
valla oyle zerencim ben habire memeyi dayıyorum ama işe yarıyor valla hiç ağlaması yok, uykuları düzenli
edoşcum benim çok arkadasim var Allah'tan ve biz çok kısa aralıklarla doğum yaptık sizden iyi olmasınlar çok destekte oldular ama çogu zaman canım hiçç sosyallesmek istemiyor bir anda sıkılıyorum ama bak mesela bugun superim moral olarak, tam bir gun oyle bir gun boyle dedikleri... Belki de biz henuz regl olmadığımız için böyledir... Acaba regl olanlar moralmen kendilerini daha mi toparladilar?

bizim eve gelen yenidoğan hemşiresi bebeği değil kendini salla demişti. ben düzgün ifade edemedim ama şöyle ki bebeği sallayınca kafası sallanıyor ya. öyle değil de tüm vücudu komple sallanacak, salıncakta sallanır gibi. ben kucağımda uyutuyorum hala.. giderek kilo aldıkça nasıl yaparım bilmiyorum. 1 haftadır filan da salıncağına koyuyorum. ama orada uyumasına da içim elvermiyor. yavrumu salıncağa koyunca hemen uykusu geliyor. ben kıyamıyorum günde en fazla 15-20 dk. toplamda koyuyorum. o da yemek yapıcaksam ya da işim varsa..

bu arada söylemeyi unuttum. bebeklerin agzının suyunun akmasının sebebi tükürük bezlerinin çalışmaya başlamasından dolayıymış.. 2. 3. ayda başlarmış.. söyliyeyim dedim..

herhese merhabalar bende uzun zamandır yazamamıstım gecmısı okudum sımdı ne guzel hersey yolunda zeynepcım bende duydum kusagı annem yaptı benım oglanada ama ben sıktıgını dusunup cıkarmıstım ben oglumu hıc sallamıyorum gunduzlerı fazla uyumuyor zaten hep emerken kucagımda uyuyor yatagını yatırdımmı uyanıyor ısım var yanı kucak delısı benımkı bır ıs yaptırmıyor

kuzularım, aranızdan ayrılmıştım düşük olunca. Bugün nihayet güzel haberler veriyorum tekrar. Bebeğimiz gelmiş :asigim:
İnşallah bu sefer yüzümüz güler, abilerine ablalarına yetişir kuzum a.s

:teytey::teytey:çok sevindim hayırlısı kendine çooookkk dikkatet bizide habersiz bırakmaa.s.

tebrik ederim canım. Allah gönlünüze göre versin.. inşallah sen de koklarsın bebegini..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…