2008 Aralık Anneleri

allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına inşallah kuzunu:1hug:

gözünaydın nesli sağ salim kucağına da alırsın işallah
ben kızmı hiç sallamıyorum yerinde uyuyor.sadece uyuyacağı zaman biraz mızmızlanıyor emzik istiyor.ver.yorum 3. emmede uyuymuş oluyor.
kuşak olayını ben de duymadım
offf kızım mızıklıyor kaçtım ben

merhaba ben de 13 Aralık tarihinde doğum yaptım.Bebeğim 2 ay 10 günlük.Şimdiden ayları sayıyorum , çabuk büyüyüp gelişsin diye. Daha nice ayları umutla bekliyorum

hihoyyytcanım tebrikler Allah tamamına erdirsin..kendine dikkat et habersiz bırakma bizi emi..hihoyyyt

merhaba ben de 13 Aralık tarihinde doğum yaptım.Bebeğim 2 ay 10 günlük.Şimdiden ayları sayıyorum , çabuk büyüyüp gelişsin diye. Daha nice ayları umutla bekliyorum

güle güle büyüt canım bebeğini..inşallah sağlıkla büyür yetişirler..kızmı bebeğin erkekmi

kızlar çogumuzun bebeği 3 ayını dolduruyor merak ettim mesela ben kızıma 0-3 ay kıyafet aldım şimdi 3-6 ay alışverişine çıkacagız ama bu sefere kızımla ayyyyyy çok güzel bir duygu ALLAH'ım nazardan korusun

canım buyur gel beklerim:1hug:

Gelirim Zeren'cim seve seve.Hele bi İstanbul'a ayak basayım.
Sen bebeğini özlediğini yazdıkça çok üzülüyorum sana.Bazen de imreniyorum.Bebeğinden uzak da olsa,mecbur da olsan farklı bir ortamda bulunuyorsun.Evdeki az zamanını daha yoğun geçirirsin,yani bebeğine daha ilgili olursun diye düşünüyorum.Sürekli uğraşmak da bir süre sonra insanı bunaltabiliyor.iyi tarafından da bakmak lazım değil mi?yerimseniben

Maşallah Betül'e.Nasıl oluyor da çığlığı basmıyor:uhm:Cesur kız olacak o annesi.
Salyalar tükürük bezlerinin çalışması anlamına geliyormuş demek.Yalnız benim kızım da damağıyla çok sıkıştırmaya başladı göğsümü.Acıyor da çok.Ben tam bakamadım alt damağına.Acaba bizimki de erken çıkarır mı dişleri?

kız baya oralarda bilinmiyor galiba canım ya tülbentle yada ince bir kumaşla belini sıkıca sarararız biz beli sımsıkı dursun karnı üşümesin diye

İlk defa senden duyuyorum.Bana bebek bezi bile çocuğu sıkıyormuş gibi geliyor.Bir de kumaşla saramazdım herhalde.

Canım çok hoşsunkaydirigubbakcemile3Her ağladığında memeye dayarsan çocuk tabii ki çok kusar.Arada omzuna alıp yada bacağına yatırıp gazını çıkartman gerekir.Biz de senin oğlan niye çok kusuyor diye kara kara düşünüyoruz
Ben sallamıyorum hiç kızımı.Her emzirmeden sonra yaptığım gibi başını omzuma yaslayıp sırtını sıvazlıyorum ve biraz elimle pıtpıtlıyorum.Uyuyup kalıyor o şekilde.Bazen yatağına yatırırken gözlerini aralıyor ama yatağında olduğunu görünce uyumaya devam ediyor.Yani gece böyle.Gündüz her zaman uyumuyor.Bende ana kucağı falan da yok.Koltuğa minik çarşaf seriyorum ve oraya yatırıyorum.Bir sandalyeye dönencesini tutturup tam üstüne gelecek şekilde ayarladık.Sabahları ona bakıp çok eğleniyor ama tabii ki gün boyu onunla oyalanmıyor.İlgi istiyor artık

Hoşgeldin aramıza:1hug:Bebeğin sağlıkla büyür inşallah.

2009 Aralık anneleri mi gelmiş:uhm:Hani neredeymiş bakiim?
Kızlar bence bebekler emeklemeye başladıktan sonra biz internete çok zor zaman ayıramayacağız.Bebeklerimizi bağlıcak değiliz herhalde.Mecburen emeklemesi için bırakacağız.Biz de peşlerinden koşacağız.Kiloları da vereceğiz bu aradakaydirigubbakcemile3Sonrasında forumdaki 2008 Aralık anneleri tarihe karışmaya başlayacak sanırım:a015:

Son düzenleme:
edoşum naber canım.. ayy ööle deme ya. tarih olmasın 2008 aralık anneleri.. biz gene görüşelim yaaa

günaydın kızlar..

benim betül cok oyalamaya başladı beni.
huyumu değişiyor ne Allah korusun.
inş düzen değişikiğindendir ve gecer.
gündüz o kadar cektiriyor bana,akşam babası gelince resmen rol yapıyor:bbo:

ay hazır fırsat bulmuşken bi kaç bişey yazayım.
bugün yine neler yapar benim yaramaz bilinmez.

size acemi annelik olayımı anlatayım.
malum memlekete gittim.
gelin görümce oturuyoruz.
benim kızın ondan 7 ay büyük bi abisi var.
bizim gelin betülüm emziğe baktı sanki büyük bu dedi.
bizim kız küçük ya sana öyle gelir tabi dedik gülüştük.

acemi kız annesi ben,haberim bile yok,meğer emziklerin de boyutları oluyormuş:bbo:
0-1-2 numara olduğunu düşünürsek,ben 2 numara olanını almışım hiç bakmadan.
e kocaman şeyi kız nasıl ağzına alsın.
biz de emzik sevmiyor diye geziniyoruz etrafta.
kardeşim o gece en küçüğünden aldı geldi.
inanın o gece emzik ağzında 3 saate yakın yattı durdu benim kız uyanık şekilde.

cahillik ne zor Allahım

bu arada geçmişi neredeyse hiç okuyamıyorum kızlar.
arada atladığım şeyler için kusuruma bakmayın.
geldiğimden beri işim hiç bitmedi inanın.
inş herkes iyidir,sağlıklar,keyifler yerindedir...

günaydııınnn annelera.s.
bugün bi daha gelemeyeceğim merhaba diyeyim diye geldim:1hug:

bi de 2009 aralıklar gelsin arkadaşlar 1 ay sonra gelirler zaten
onlar kendi topic inde konuşur biz burda konuşuruz
yani bir yere gitmeyiz tarih olmayız
birbirimizi unutmak mı asla...

günaydın kızlar bhk aynen bende yeni ögrendim emziklerin numarası oldugunu gecen komsum söyledi cahil anne ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…