- Konu Sahibi deryahakan
-
- #20.181
kuzularım, aranızdan ayrılmıştım düşük olunca. Bugün nihayet güzel haberler veriyorum tekrar. Bebeğimiz gelmiş :asigim:
İnşallah bu sefer yüzümüz güler, abilerine ablalarına yetişir kuzum a.s
kuzularım, aranızdan ayrılmıştım düşük olunca. Bugün nihayet güzel haberler veriyorum tekrar. Bebeğimiz gelmiş :asigim:
İnşallah bu sefer yüzümüz güler, abilerine ablalarına yetişir kuzum a.s
merhaba ben de 13 Aralık tarihinde doğum yaptım.Bebeğim 2 ay 10 günlük.Şimdiden ayları sayıyorum , çabuk büyüyüp gelişsin diye. Daha nice ayları umutla bekliyorum
canım bilmiyorum ki henüz, doktora yarın sabah gidicem, öğrenince paylaşırım :asigim:a.s.gözünaydın nesli, çok sevindim kaç haftalık oldun şimdi??
canım buyur gel beklerim:1hug:
yarın pnomokok ve verem aşımız yapılacak. karma aşı yapılırken gıkı çıkmadı yavrumun, bakalım yarın nasıl olacak. inşallah canı çok yanmaz melegimin.. bu arada gecen çarşamba bizim doktor aşıdan önce b muayene edelim dedi.. ve bize de diş yerlerinin göründüğünü dişlik almamı söyledi.. o kadar çok üzüldüm ki anlatamam. ama erken çıkınca erken cürür tezi tamamen şehir efsanesi tıbbı bir açıklaması yok bunun, üzülme dedi.. ben de görüyorum beyazlık ve salyası da arttı. fakat konduramadığımdan bahsetmemiştim. demek ki tek ben değilmişim:)
öptük sizi şekerler
kız baya oralarda bilinmiyor galiba canım ya tülbentle yada ince bir kumaşla belini sıkıca sarararız biz beli sımsıkı dursun karnı üşümesin diye
ya arkadaslar bişey soracagım bana herkes doktorlar v.s. bu kadar ufak bebek sallamaktan anlamaz diyorlar en az 3 aylık olması lazımmış, ben hiç sallamadım, (sizler hep sallıyorsunuz) zaten en ufak bir hareket yapmaya korkuyorum kusacak diye en fazla kıçını pışpışlıyorum...
Dün gece benim de çok belim ağırdı sonra dusundum bebişleri uyku sersemi alip emziriyoruz ya yatakta arkamıza v.s. yaslanmadan ondan mi agriyor geceleri belimiz, zaten artık iyice ağırlasmaya da basladılar...
Sütün gaz yapmaması için laktaz sütler var onlardan içebilirsiniz... Ben yediklerime de pek dikkat etmiyorum sadece gece ve sabah kahvaltıda milupanın çaylarından içiyorum hiç oyle gaz sancisi da olmadik, hemen hergun bir tane kahve de içiyorum zaten olsa da ben anlamamışımdır çocuk ağladıkça memeyi tıkıyorum aç bu diye, bana göre tüm ağlamalar açlık; belki de çocuk ondan korkuyor ağlamaya yine yedirecek bu beni diye :))) gazı jazı olsada susuyor yavrucak... sonra da niye kusuyor diye ben ağlıyorum :))) bu işte bir yanlış var ama...
merhaba ben de 13 Aralık tarihinde doğum yaptım.Bebeğim 2 ay 10 günlük.Şimdiden ayları sayıyorum , çabuk büyüyüp gelişsin diye. Daha nice ayları umutla bekliyorum
ay hazır fırsat bulmuşken bi kaç bişey yazayım.
bugün yine neler yapar benim yaramaz bilinmez.
size acemi annelik olayımı anlatayım.
malum memlekete gittim.
gelin görümce oturuyoruz.
benim kızın ondan 7 ay büyük bi abisi var.
bizim gelin betülüm emziğe baktı sanki büyük bu dedi.
bizim kız küçük ya sana öyle gelir tabi dedik gülüştük.
acemi kız annesi ben,haberim bile yok,meğer emziklerin de boyutları oluyormuş:bbo:
0-1-2 numara olduğunu düşünürsek,ben 2 numara olanını almışım hiç bakmadan.
e kocaman şeyi kız nasıl ağzına alsın.
biz de emzik sevmiyor diye geziniyoruz etrafta.
kardeşim o gece en küçüğünden aldı geldi.
inanın o gece emzik ağzında 3 saate yakın yattı durdu benim kız uyanık şekilde.
cahillik ne zor Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?