2008 Aralık Anneleri

merhaba kızlar nasılsınız..

bencede 2008 aralık anneleri tarik olamaz.

yine aynı topikten devam ederiz kızlar

ben fazla katılamıyorum kızlar ama vakit buldukça yazdıklarınızı okumaya çalışıyom

oğlum yeni yeni düzene giriyor..

Merhaba kızlar;
Bugün çok mutluyum. Sizinle de paylaşmak istedim. Hani ablam tüp bebek yaptırmıştı dün ilk test yapıldı veee sonuç POZİTİF. Cuma tekrar bakılacak. kan değerine göre sanırım bebeklerin ikisi de tutmuş. İnşallah Rabbim tamamına erdirir.
Hepinizi öptük oğlumla. Bakıın artık benim oğlum abi olacaaak...

Hym gözünüz aydın canım.
Fas'cım gece çıktığını görünce ben de hemen çıktım.Çünkü kızım uyumuştu.O yattıktan sonra illa ki yapacak işim oluyor.Dün gece de çok geç yatmışım.Ben yattıktan 1 saat sonra kızım emmek için uyandı.Sonrasında da iki saatte bir uyandı.Gece uyudum mu uyumadım mı anlamadım.

Dün arkadaşım normal doğumla erkek bebek dünyaya getirdi.Tesadüfen çocukluk arkadaşımın eşi de aynı katta aynı gün sezeryanla doğum yaptı.Hastaneye gittik ve bir taşla iki kuş misali çifte ziyaret yaptık.Ne yalan söyleyeyim çok kıskandım.İki anne de kendinde ve çok iyi görünüyordu çünkü ikisi de benim gibi genel anestezi almamıştı.Ben öyle şişmiştim ve kendimi kaybetmiş haldeydim ki doğum sonrası ne bebeğime doğru düzgün bakabildim ne süslenip fotoğraf çektirebildim.İçimde kalacak sanırım ama yaşadıklarımdan sonra tekrar doğum yapacak olursam yine genel anestezi isteyeceğim.

Daha önce yazmış mıydım burada bilmiyorum.Daha doğum yapmamaış olanlar olduğu için sanırım yazmadım.Bana epidural verdiklerinde uyuşmadım ve onlar uyuşup uyuşmadığımı kontrol etmeden kesik attılar.Çığlık atınca durup biraz daha epidural ve hemen sonrasında genel anestezi verdiler.O kadar çok doza da davul gibi şiştim ve psikolojim uzun süre çok kötüydü.Korkarak anestezi alınınca ayılırken çok daha fazla titrermiş insan.Ayılmam çok uzun ve acılı olmuştu.O halimle sütümün gelmesine şükrettim.
Nerden çıktı şimdi bu diyeceksiniz.Hala unutamadım ve anestezi uzmanıyla doktoruma olan sinirim geçmedi.İçimi dökeyim dedim.

Kızım da uyandı.
İyi ki varsınız kızlara.s.

Hym60 gözünüz aydın edolina cok kötü ya gecmiş olsun ama unutmaya calış bende dogumdan sonra cok kötüydüm zeren kızını cok özlüyorsun demi

kızlaaarrrr yarın CNR da 18. Uluslararası İstanbul Anne Bebek ve Çocuk Ürünleri Fuarı başlıyor gidecek olan varmı? ya bu arada benim miniğim tv izlemeye çalışıyor sürekli kucağıma aldığımda gözler direk tv de :)

canım haber verdiğin iyi oldu evime yakın ben haftasonu ordayım kısmetse benim kızda tv delisi oldu kafasını ben çeviriyom başka yere o yine dönüp bakmaya çalışıyor kafamçokkarıştı

aynı dertten muzdaribiz canım benimkide öyle.bende gidicem h.sonu inş. bu arada davetiyen yoksa bebedoru ara bilet iste yolluyorlar.ben sabah istedim inş. yarın gelir

sanırım ışıklı olusu tv nin ilgilerini çekiyo ben oğluma oyun halısı aldım üzerinde oyuncak dolu küçük adamım yinede tv yi tercih ediyo sizce zararı varmısır ben her seferinde kafasını çeviriorum ama ananeside yazık gündüzleri kapatıomus yoksa hiç ayrılmıycak diyo :)

merhaba kızlar,
aşılarımızı yaptırıp geldik. Aşılarımızı dogum yaptığımız hastanede yaptırıyoruz, pek tabii 2. ay kontrolu oldu doktorumuza kusma problemini anlattım reflü teşhisi koydu ve ilaç verdi motilium diye bir ilaç günde 3 sefer ne kadar süreyle kullanacağım dedim, kusmaları geçinceye kadar dedi... Benim bızdık yatarken ağzından su gibi kusuyor ve kollarıyla omzu ıslanıyor...
Diğer doktorumuzu aradım, danıştım. Günün sonunda bu ay 1300 gr almış, doktor kesinlikle ilacı verme dedi. Senin bebeğinin tedaviye ihtiyacı yok dedi. Benin tek korkum kusarken nefes borusundan akciğerine kaçıp enfeksiyon yapması bunu söyledim, hiç bişi olmaz dedi. Yattığı yeri yükselt dedi. Gündüzleri ana kucagında yatsın dedi.( Onlar dümdüz değil ya)
bizde dondolino diye birşey var bhk ve fas sizlerde vardı bundan, bilmiyorum başka kimsede var mi bu tarz bişey? siz dumduz mu yatırıyorsunuz onun üzerinde yoksa hafif yükselttiniz mi sırt kısmını?
Ben ilacı vermemeye karar verdim siz ne dersiniz? motilium diye bir ilaç duyan, kullanan var mı?
Bir de konuyla alakasız bir soru bebeğinize ayet-el kürsi okuyor musunuz? Bir arkadaşım bana okuma çok ağır gelir nas ve felak surelerini oku dedi...
Ben tabii ki gazını çıkarıyorum Edo cum ama emmeye ara verip çıkaramıyorum çünkü ortalığı birbirine katıyor bizim ki önce sahte memeyle sakinleştirip öyle çıkarıyorum...
Sahte meme konusunda; aldığım meme 0-6 mounths... yani öyle bir almışım ki utanmasam iki yaşına kadar aynı memeyi vereceğim kaydirigubbakcemile3 pinti miyim neyim.... ilk vermeye basladığımda yüzü kadardı ama bizim ki tiryaki valla..memem olmadan asla!
Son olarak bence de 2008 aralık anneleri bitmez, bitmesin yani..

Son düzenleme:
goldcum ben sleepera yatırırken sadece kafasının altına minicik,incecik bi yastığı va onu koyuyorum.
kafası sallanmıyor böylece.:1closedeyes:
rahat ediyor gibi geliyor bana..

ayrıca goldcum bebeğin cok iyi kilo almış bence de..
ilac falan saçmalamış bence doktor.
benimki en fazla 700 gr alıyor.
bu ay ne kadar aldı 3. ayın sonunda cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…