2008 Aralık Anneleri

herkese iyi akşamlarbugün kızımla sözde mangala gittik ama çok soüuktu mangal yakmadık çayımızı içip biraz dolaşıp geri geldik o bile bana iyi grldi.gerçi kızım tüm gün boyunca uyudu gezmeden anladığı henüz arabada uyumak

Benim oglumda tv manyagı oldu gözlerini dikiyor tvye şimdide bilgisayara bakıyor kucagımda
benim kızda tv manyağı oldu napıp edip bir yolunu bulup tv ye gözlerini dikiyor.

canım bencede ilaç verme sadece başını yükselt yeter.kilo alımıda iyi idrese sorun olmaz bence

Eklentiler

• $zeynep (94).webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 20
  • $zeynep (110).webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 22

benim oğlumda çok sık kusuyor, ama sorduğum tüm doktorlar kilo alımı iyiyse zamanla geçeceğini söylüyorlar, ben gündüz ana kucağında yatırıyorum zaten başka yerdede durmuyor, kucak filan sevmiyor benimki, anakucağında yatıp etrafı seyretmeye bayılıyor, ve evet emziğimiz olmadan asla uyumuyoruz,

bu arada ben motilium u kendim için kullandım uzun süre, reflü yüzünden , hap şeklinde aç karnına yutuyordum, o yüzden adını duyunca şaşırdım, çocuklarda kullanıldığını bilmiyordum,

işe başladığım için artık eskisi gibi takip edemiyorum siteyi çünkü işim çok yorucu eve geldiğimde pestil gibi oluyorum, sadece oğluşumla ilgilenebiliyorum

bu arada biz üç aylık olduka.s.:lepi:

Gold'cum bence de kullanma ilacı.Sonuçta kilo alımı çok iyi maşallah.
Ben kızıma bütün duaları okuyorum.Dua nasıl ağır gelirmiş ki bebeğe anlamadım.

Kuzum sağol canım.Unutmaya çalışıyorum.

Mihenk kızın pek tatlı olmuş maşallah.Arabada öne oturdu diye çok kızmış ama belli:))))

selam kızlar biz de aşımızı olduk bugun.. aslan kızım aglamadı yalnız verem asısı olunca dudaklarını bir büzüşü vardı ki yavrumun içim parcalandı.. yanagını oksayınca gülüverdi yine anneciğine..
bunun dışında 6100 gr olmuş tatlı kızım.. gayet iyi dedi dr. bunun yanı sıra doktor kızımın ellerinden tuttu. önce oturttu. basını dik tutuyor güzel dedi. bakalım ayaga kalkacak mı dedi. ellerini yukarıya cekti. ayaga kalktı prensesim. bunu 5.6. aylarda yapmasını bekleriz güzeel dedi. sonra bakalım adım atabilecek mi dedi, derken bir adım atabildi kuzucum.. dr. da maşallah önde giden sadece dişleri değil gayet güçlü bir bebek dedi.. mutlu mesut evimize döndük.. günlerdir almaı ihmal ettiğimiz dişliğimizi de aldık..
goldcum ben de fisher price ın akvaryum salıncagı var. hem yatakk hem de salıncak oluyor. ben uyuması gerektiğinde yatırıyorum. uyumasını istemediğimde mesela iş filan yapacaksam pozisyonunu değiştiriyorun. bu bizimki.. yastıga gerek yok..

arabanın da oto koltugunu kullanmaya baslamadım daha..

edoşum olur öyle vakalar. bebişler izin verdiği surece burdayız sonuçta:)

merak etme edoş, bu aralar pek giremiyorum nete ama çalışmaya başlayınca boş bırakmayız buraları, isterse 2010 anneleri gelsin kimseler bu topiği tarihe gömemez şekerimkaydirigubbakcemile

kızlar bebeklerinizi televizyondan mümkün olduğunca uzak tutun. özellikle reklamlar ve klipleri izlemesini engelleyin. çünkü bu tür programlarda arka arkaya ve hızla gelen uyaranlar çocuklarda dikkat dağınıklığından otizme varana kadar çok olumsuz etkiler yapıyormuş. öğretmen arkadaşlarda bilirler, benim kardeşim öğretmen ve onun gelişim psikolojisi adlı kitabını okuyorum arada.orda yazıyor.
ben bütün gün tv yi nerdeyse açmıyorum . haberleri dinlemek için açıyorum belli saatlerde. ve izlerkende bebeklerimin yüzünün tv ye dönük olmamasını sağlıyorum. zaten hiçde ilgilerini çekmiyor. doğduklarından beri izletmedim hiç.

slm kızlar okuyorum am bende zor yazıyorum
mihenk kızın çok tatlı maşallah
aşıları acımaz inş bebişlerinşimdi 1doğduğunda 2 ilk ayda 3verem aşısı 4 2tanede bacaktan karma aşı yapıldı bitti
başka aşı falan varmı kızlar ağızdan damla falan verildimi bizde yokta

bide arkadaşlar bebekleri çok sevmek gerekiyo sevilen çocuk ağlamıyo ben biliyorumki benim oğlum bi sıkıntısı olmadan ağlamıyo çevremde duyuyorum çok ağlıyo diye el kadar bebeğe kızanlar hatta vuranlar ne kadar bilinçsizler gecede 8 10 kez kalktığım olmuştur yatağımdan oflayarak kalksamda beşiğin başında canımoğlum kalkmış özlemiştim bende zaten falan gibi güzel sözlerle kucakladım yavrumu şimdide sanki meyvesini alıyorum işi gücü bırakıp beişlerle ilgilenmek gerekiyo kişilikleri şimdiden oluşmaya başlıyo çocuğuna vuran akişinin oğlu şimdi2.5 yaşında devamlı bağırrıyo ağlıyo ve annesine vuruyo

çalışan annelerim sizi anlıyorum ve kara kara düşünüyorum ben neyaparım diye ama bi eğitimci olarak şunu düşünüyorum önemli olan bebişle geçirilen sürenin uzunluğu değil niteliği sevgisi

fas cım kızın çok güzel gülüyo maşallah

melekleri ve annelerini öpüyorum

çelikcim sağol canım.. bebekleri sevmek konusunda yazdıklarına harfiyyen katılıyorum.. ben kızımın her anının tadını çıkarmaya çalışıyorum. istediğimde ve onun ihtiyacı oldugunu düşündüğümde gögsüme bastırıyorum, seviyorum, kokluyorum.. onun bana bakıp beni tanıyıp gülümsemesi dünyalara bedel..

inaysa ben körfez de oturuyorum. acıbadem ali kaya ya gidiyoruz..

slm nasılsınız kızlar.benım kızımda 11 haftalık..dünyada ondan güzel birşey yok.hayatıma renk geldi.neşe geldi.allah isteyen herkese yaşatsın.

iyi geceler arkadaşlar gözü kapalı gece beslenmemizi yaptık ben de bir bakayım dedim.edoşcum araba park halindeyken öne taşındık.yoksa önde taşımıyorum.onun sıkıntısı hanfendiyi gezmeye çıkardık ama uykudan uyandırdığımıza kızıyor.dedimya soğuktu çayımızı arabada içip geri geldik.ama kızım için teşekkür ederim.hergeçen gün çok tatlı oluyırlar.
çelik söylediklerine aynen katılıyorum bebekler sevgiden anlıyorlar.hatta bir yerde okumuştum bağırmaya azarlamaya gerek yok asık yüz ifadesini bile anlıyorlarmış.
fascım senin kızında bakışlarını hastayım ben ya cin gibi munzur bir bakışı var.hakikaten paylaşımlarımızın çok faydası olduğunu görüyorum.gördüğüm kadar topicteki tüm bebişlerin maşallahı var.dışarde yaştlarına bakıyorum daha önce de yazdığım gibi daha gözlerini açamıyorlar.hepimizin bebeklerine 41.5 kere maşallah

günaydın
tv konusuna katılıyorum hanımlar 2 yaşına kadar izlemesi yasak ama sesin duyabilir bende tvye doğru değil ters yatırıyorum salondaysak odadaysak radyo açık zaten

canım ben daha kızımın resmini hiç koymadım farkındayım zeynep msnde konuşurken kamerada gördü o kadar ama nazar olursa pipirikli karuyum işte ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…