2008 Aralık Anneleri

merhabalar canlarım.vaktim olmadı,uğrayamadım sizlere.
dün kızımı dr.götürdük kontrole.yolda gelirken bişi oldumu,soğuk kaptımı diye annesiyle götürdük.şükürlerr olsun iyi sağlığı.gözümüze damla verdi geçti şimdilik çok şükür.dilimiz pamukçuk oldu yine,karbonatla siliyorum yine bakalım geçecek mi.
babamız gelcek bu hafta sonu yanımıza.ben biraz daha burda annemde kalcam,havalar çok soğudu.cesaret edipte ist.dönmeye korkuyorum.eşimde gelcek hafta sonu.beraber döneriz belki.annemde torunumu bırak sen git kocanın yanına diyo(((babası çok özledi,hergece eldivenini kokluyorum diyor.gelirken eldivenini bırakmıştım.
öpüyorum hepinizin meleklerini

ay kıyamam bizimki hayatta göndermez. bi sağlık sorunu olmadıgı muddetce tabii. sanslısın yani ilkimim:)

merhaba arkadaşlar.bugün yine kabul günümdeyim.sabahtan beri mutfaktan çıkamadım.kızıma öğreteyim de kurtulayım şu ikram işinden diyorum ama onun da öğrenmeye niyeti yok.ya nerdeyse iki güne bir misafir ağırlıyırum dolayısıyla benim kilolarda gideceği yerde misafirlerimden artan hamurişleri ile iyice artuyor.

seninle ayn durumu yasadm 10 gün önce dogum yaptıkta sonra annemlere gittim malum kars cok souk memleket güneyde sıcak oldugu icin orda kadık annemle babam biz büyüttk artk bizim cocugumuz sen kocanın yanına git biraz daha büyüsün gelip alırsınız dediler yaa insan canını nasıl arkasıda bırakıp gitsin ne mmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiii

merhabalar....
mihenkcim sende bendensin desene haftasonundan bugüne full çekti muttfağım:))bana glenlerde kızın yardıma başlamadımı sana diye takılıyorlar bana...
geçmişe yönelik şöyle bi baktım aklımda kalanları şöyle bi özetliyim..
goldcum duanın hiçbir zararı olmaz heleki ayetel kürsi nin ama okurken yüzüne değilde arkasını tutarak okuyup üflemeni tavsiye ederim ..ben bu konuda oldukça hassasımdır oğlumun boynunda yıllardır cevşeni olmasına rağmen onu bile dışarı çıkarken yada topluma girerken okurum ...ilaç konusunda bencede kullanma çünkü bebekler doyduklarını bilmedikleri için biz emzirdiğimiz sürece emerler daha sonrada fazlalığını kusarak çıkarırlar aynı durum benim kızımda da var hiç doktora sormaya gerek duymadım ben...
zerencim CNR de 2 yıl çalıştım ve autoshow dan sonra benim favori fuarımdı anne çocuk... şuan listebaşı tabii:)alışveriş yapmak için bence mükemmel bir ortam ..hem seçenek bol hem sıcak ve kapalı bir ortam bende haftasonu bir engel çıkmassa gitmek istiyorum...
tv konusuna gelince oğlumu yıllarca reklamlar eşliğinde mamasını yediren bir anne olarak tv nin hakkını ödeyemem doğrusu:))ama zararlı olduğu konusunda hemfikirim hele ilerleyen yaşlarda...çünkü beyni kilitlediği için öğrenmeyi ve konuşmayı geciktirebiliyor ..emre yemeğini yesin diye tv açık kalıyodu ama çok geç konuşmaya başlamıştı hoş şimdi susturabilene aşkolsun ama sonuçta o dönem doktorda tv izlettirmemi yasaklamıştı..
kızımın kilo gelişimi gayet güzel çok şükür galiba kızım bu konuda beni oğlum kadar yormayacak:)bunun yanında bizim cimcime bizleri tanıyor ve gülücükler saçıyor..ayrıca evi ve eşyalarıda uzun uzun izlemeye başladı...

çok sevindim ,Allah tamamına erdirsin canım...a.s.

ben yıllarca oğlumu ayakta sallayarak uyuttum ama bu defa kararlıyım kendi kendine uyumasını öğreticem:) zaten şimdilik güzel kızım meme emerken uyumayı istiyor mama da versem uyumak için illede benim kucağımda meme emerek uyuyor (bende eşime cila yapıyor diyorum:))
umarım ileride sallayarak uyutmak zorunda kalmam....

valla bende tembellikten zayıfladım.. Bu tembellikte kilo gibi yapişti mi insanın ustune gitmiyormuşkaydirigubbakcemile2 bize de misafir gelecek bende borekçiden börek ve tatlı bişi sipariş ettim n'apayım sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
senin masallahın var mihenk valla

bacım ne maşallahı yaa hiç sevmem mutfağı.mutfağı sevmediğimden yemeği bile oturma odasında yerdim ama gel görki bu kız beni bozdu.eşim bile bveni tanıyamaz oldu.sen böyle şeyler bilmezdin neoldu diyor adamcağız bile şaşkın.ya bir kaç kez hazır alyım dedim insanlar bakışlarıyla laflarıyla memnuniyetsizliklerini fazlasıyla ifade ettiler.neymiş efendim kendin yapmak onlara değer vermekmiş.iyi ben de değer veriyorum öğrenci işi pasta börekleri koyuyorum önlerine napayım birde bu tür formalitelerle uğraşıyoruz.maksat yemekmi muhabbetmi anlamadım:uhm:

..........................................yine olmadı sorun var takvim konusunda galiba kopyaladım ama hala yok işte yokk:)

Son düzenleme:

bugün aralık annelerinin kabul günü galiba :)

öğlen saatinde kapı çaldı iki küçük çocuk hiç tanımıyorum " müsaitseniz annemler size gelecek bebek görmeye" dedi, "annen kim senin oğlum" dedim bende :) karşı apartmandaki hatunlarmış, hemen annemle evi toparladık, çok geçmeden geldiler misafirlerimiz. valla hazırlık yapmak için pek vaktimiz olmadı hazır kek bisküvi idare ettik, napalım onlarda bir gün önceden haber verselerdi dimi ama kaydirigubbakcemile2 bizim misafirler genelde çat kapı geldikleri için şimdiye kadar hamur işi yapmadım dahacokacimcoook
ama el görki hazır kekler ,kurabiyeler eksik olmadığı için yiyorum bende tutamıyorum kendimicokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…