- Konu Sahibi deryahakan
-
- #20.241
nasılsın zeren kızın nasıl
merhabalar canlarım.vaktim olmadı,uğrayamadım sizlere.
dün kızımı dr.götürdük kontrole.yolda gelirken bişi oldumu,soğuk kaptımı diye annesiyle götürdük.şükürlerr olsun iyi sağlığı.gözümüze damla verdi geçti şimdilik çok şükür.dilimiz pamukçuk oldu yine,karbonatla siliyorum yine bakalım geçecek mi.
babamız gelcek bu hafta sonu yanımıza.ben biraz daha burda annemde kalcam,havalar çok soğudu.cesaret edipte ist.dönmeye korkuyorum.eşimde gelcek hafta sonu.beraber döneriz belki.annemde torunumu bırak sen git kocanın yanına diyo(((babası çok özledi,hergece eldivenini kokluyorum diyor.gelirken eldivenini bırakmıştım.
öpüyorum hepinizin meleklerini
Merhaba kızlar;
Bugün çok mutluyum. Sizinle de paylaşmak istedim. Hani ablam tüp bebek yaptırmıştı dün ilk test yapıldı veee sonuç POZİTİF. Cuma tekrar bakılacak. kan değerine göre sanırım bebeklerin ikisi de tutmuş. İnşallah Rabbim tamamına erdirir.
Hepinizi öptük oğlumla. Bakıın artık benim oğlum abi olacaaak...
merhaba arkadaşlar.bugün yine kabul günümdeyim.sabahtan beri mutfaktan çıkamadım.kızıma öğreteyim de kurtulayım şu ikram işinden diyorum ama onun da öğrenmeye niyeti yok.ya nerdeyse iki güne bir misafir ağırlıyırum dolayısıyla benim kilolarda gideceği yerde misafirlerimden artan hamurişleri ile iyice artuyor.
valla bende tembellikten zayıfladım.. Bu tembellikte kilo gibi yapişti mi insanın ustune gitmiyormuşkaydirigubbakcemile2 bize de misafir gelecek bende borekçiden börek ve tatlı bişi sipariş ettim n'apayım sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
senin masallahın var mihenk valla
valla bende tembellikten zayıfladım.. Bu tembellikte kilo gibi yapişti mi insanın ustune gitmiyormuşkaydirigubbakcemile2 bize de misafir gelecek bende borekçiden börek ve tatlı bişi sipariş ettim n'apayım sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
senin masallahın var mihenk valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?