2008 Aralık Anneleri

zeacım eh işte kızımı özlemek çok canımı sıksada alışmam gerek zaman çabuk geçiyor canım zaten

ben de çat kapı gelen misafirlere karşı dondurucuya kek, kurabiye börek atmıştım.. onlar olmasa napardım bilmiyorum.. hazır kekle bisküvi ile idare ederim diyemiycem evde olunca dayanamayıp ben yiyorum misafir gelene kadar bitiyor hepsi.. ama buzluktakileri aman misafir gelir ellemiyim ben onları diyip dokunmuyorum.. çok fena bişiy bu emzirme pisboğazlılıgı valla.. yemekten sonra çayın yanına bişiyler arar oldum kız. deli miyim neyim

zeacım eh işte kızımı özlemek çok canımı sıksada alışmam gerek zaman çabuk geçiyor canım zaten

özlersin tabi canım özlemezmisin bende şimdi düşünüyorum ne yapacağım diye, aslında daha çok onlar ne yapacak diye düşünüyorum. benim Cemre tam anneci oldu, bütün gün gözü bende, gözünün önünden ayrıldığımda çığlığı basıyor, susturabilene aşkolsun. nasıl yapacağız bilmiyorum. Senin bebiş arıyormuymuş seni?

yok kız deli değilsin bende öyleyim , çay boş gitmiyor:icecream:

selam dünyanın en tatlı anneleriŞeniz
melankolik halimden cıkıp bomba gibi geri döndüm aranızahihoyyyt
artık cok cok mutluyum nedenmi benim biricik prensesim artık annesine anlamsızcada olsa ne dediğini de anlamsam benimle konuşuyor sorularıma cevap veriyor cokkkk mutluyum cok öpüyorum kızımla sizleri a.s.

bizden de herkese günaydın..

kız çelik biz de beraber dolanır olduk :jeyyar:

bi oraya bi buraya kaydirigubbakcemile3

zeacım aramaktan pek daha haberi yokta akşam beni görünce bir gülmeleri var anlatamam:ecrin_bebek:

çok komikmişler mihenkçim vallahi... benim zaten misafir deyince tüylerim tiken tiken oluyor... Kafam kimseyi kaldırmiyor, boş muhabbet ortasında çığlık atıp hayde herkes evine diyesim geliyor, hele bir de 10 kişi toplasıp çocuk çombalak gelmeye kalkmıyorlar mi! begenmeyen bir daha gelmesin doğrusu umrum olmaz.. Gercekten görmek istediğim, beni düsünen, muhabbete gelen, gerçek dostlarıma da pizza bile söylesem afiyetle yerler..
Annem veya kayınvalidem birini getireceksede ikramlarını da alip geliyorlar (çok kötüyüm) kimbilir kayınvalidem arkamdan neler söylüyordur delikafadulden

herkese hayırlı cumalar diliyorum arkadaşlar ben aralık 26 sında anne oldum oğlum ilk iki ay azda olsa sık aralıklarla besleniyordu şimdi memeyi almak istemiyor uzun süre aldığındada yine maksimum 5 dakika lıyor emzik vermeye başladım daha yeni şimdi sürejkli onu istiyor benim sormak istediğim sizin bebekler günde kaç. saat aralıkla emiyor emzik emmesini etkilermi ( ilk iki ay gelişimi iyiydi )

inaysa canım normalde benim kızım maaşallah 2,5 - 3 saat aralıkla acıkıyor emzik beslenmesini etkilemez en azından benim kızı etkilemedi :) ben 2 aylık olacagı sıra emzik verdim

günaydın aralık anneleri ya benim burda ki komsularım cok anlayışlı bebegi kucuk diye gelmiyorlar gecen ben bir davet verdim bana kızdılar bebegin daha kücük ne gerek vardı diye

benim ki emzik almayanlardan bu yüzden sık emziriyorum herhalde emzik büyük ondan almıyor cünkü ögürüyor kücük emzik alacam

merhabalar
kızlar nasıl korunuyorsunuz, ya da korunmayı düşünüyorsunuz.. emzirirken hap kullanmayı ya da iğneyi doktoruna danışan var mı?

pat diye konuya dalmışsın yanlız sabah sabah fascım :jeyyar:

ben bi sonraki adetimde spiral taktırmaya karar verdim gibi.
cesaretimi topladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…