K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #20.261
zeacım nasılsın
zeacım eh işte kızımı özlemek çok canımı sıksada alışmam gerek zaman çabuk geçiyor canım zaten
ben de çat kapı gelen misafirlere karşı dondurucuya kek, kurabiye börek atmıştım.. onlar olmasa napardım bilmiyorum.. hazır kekle bisküvi ile idare ederim diyemiycem evde olunca dayanamayıp ben yiyorum misafir gelene kadar bitiyor hepsi.. ama buzluktakileri aman misafir gelir ellemiyim ben onları diyip dokunmuyorum.. çok fena bişiy bu emzirme pisboğazlılıgı valla.. yemekten sonra çayın yanına bişiyler arar oldum kız. deli miyim neyim
bacım ne maşallahı yaa hiç sevmem mutfağı.mutfağı sevmediğimden yemeği bile oturma odasında yerdim ama gel görki bu kız beni bozdu.eşim bile bveni tanıyamaz oldu.sen böyle şeyler bilmezdin neoldu diyor adamcağız bile şaşkın.ya bir kaç kez hazır alyım dedim insanlar bakışlarıyla laflarıyla memnuniyetsizliklerini fazlasıyla ifade ettiler.neymiş efendim kendin yapmak onlara değer vermekmiş.iyi ben de değer veriyorum öğrenci işi pasta börekleri koyuyorum önlerine napayım birde bu tür formalitelerle uğraşıyoruz.maksat yemekmi muhabbetmi anlamadım:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?