2008 Aralık Anneleri

mihenk seni tebrik ediyrum tatlım valla ben cok rahat bi hamilelik gecirdim ne agrı ne sızı dogum desen 20 dk surmedi ama ben ikinciyi goze alamıyoum tabi bi kaza olursa yapcak bişey yok bu minnosumda kaza eseri geldi zaten hiç hazır deildik bi kazayı daha piskolojim kaldırmaz acıkcası

Mihenk çok komiksin canım ya okuyunca güldürdün beni... Bizde de eşim korunuyor (tabi pek fırsat bulamıyoruz -tatlicadiarzu-) doktorum spiralin kanamayı artıracağını söylemişti. emzirdiğim için hap da kullanamayacağımı bu durumda eşimin korunması gerektiğini söylemişti. Biz de onun dediği gibi yapıyoruz. Ama dediğim gibi hem fırsat bulamıyoruz (ayıptır söylemesi eşim ne zaman bana yaklaşsa oğlum çok derin uyuyor dahi olsa hemen sesler çıkarmaya başlıyor:jeyyar: biz de uyanacak korkusuyla vazgeçiyoruz ve beyimiz uyumaya devam ediyor.delikafadulden ) hem de benim canım acıyoo :asigim:

slm kizlar bende ocak annesim oglumu 21ocakta dogurudm pazertesi 40miz cikcak arkidisler sizler iliskiye ne zaman basladiniz caniniz acidimi ilkinde hafiften korkuyorumdayaa.doktora 13martta gidicem sice ogüne kadar beklemelimiym normal dogum olmustu bu konuda fikirlerinizi bekliyorum tecrübeleriniz var nede olsaaaaaa.simdiden tesekkür aralik analariiiiiiiiiiiiia.s.a.s.a.s.a.s.

yok wategirl dışardan vücuduna yabancı bi cisim alma dio hap bile kullanmamı istemiyo metobolizmam bozulmasın die saolsun bu konuda çok düşünceli

bizde de eşim korunuyoo
wallahi ne sprial nede ilaç içeçek durumda değilim ;yeter .her şeyi bayanlar çekiyoo
aman birazda onlarada iş düşşün
düşükler hamillelikler derken ilaçlardan nefret eder oldum acıkçası

canım ben bir ay sonra ilişkiye girdim kırkımıza dayanamadık ayıptır solemesi :asigim: doktora filanda sonrmadım kendimi hazı hissettikten sonra okadarınıda ben bilirim süprizzzzz diiiiimiiiiiiiii

canım normalde doğumdan sonra 6haftadan sonra ilişkiye giriliyor.bu tabi kendini hazır hissetmene de bağlı fakat hormonlara da bağlı.vücüt kendini anca toparlıyor biraz daha bekle gayridelikafadulden

ben simir testi yaptırdım çok acidi vallahi... neyse ki bişey çıkmadı
bizim doktor en iyi korunma yöntemi prezarvatif dedi, emzirirken hap kullanamazsın dedi, spiral istiyorsan 3 ay sonra gel takarız dedi. Bende düşündüm tasındım en guvenli yöntemin sevişmemek olduğuna karar verdim şimdilik öyle gidiyor...

korunma olayı gerçekkten önemli bencede erkekler pek sevmesede şimdilik prezervatif en mantıklısı :)

merhaba kızlar
bikaç gündür sadece okumaya vaktim oldu yazamadım
herkes iyidir inşallah

ben halen kanamalarla uğraşıyorum ve sinir oluyorum
10 güne bi kanama olur mu bende oluyo malesef

spiral istemem takılırken gördüm tabii herkesin kararı farklıdır ama ben istemem

doğum kontrol hapı dünyada en nefret ettiğim şeydir
5 tane çocuğum olsun ama o haplardan bi tane bile almayım öyle nefret ediyorum

ee en iyisi eşimin korunması babalık sorumluluk ister:jeyyar:

Selam kızlar.Bir gün gelmedim hemen yeni konu bulmuşsunuz bakıyorum.Ben de yazayım bari konu değişmeden:))

Doğum sonrası 40'ımız dolduktan sonra doktor ilişkiye izin vermişti bize.Korunma kısmını eşim düşünüyor.Ben evliliğimizin ilk 5 senesinde hap kullandım ve geri veremediğim kilolar ve selülitlerim oldu.
Bir daha hap kulanmak istemiyorum.Spiral de %100 koruma sağlamıyor nasıl olsa.Güvenemeyeceğim bir yöntem için canımın yanmasını istemiyorum.Şimdiye kadar nasıl yaptıysak öyle yapacağız yani.

Kızlar geçen gün peynire bir tutam dere otu ve çok az maydonoz karıştırıp yedim,Kızım akşam saatlerce bağıra bağıra ağladı.İlk defa böyle oldu.kendimi çok suçlu hissettim.Sanırım size yazmıştım mısır gevreğinden diye.Meğer o otlardanmış.Yine de mısır gevreği yemeye cesaret edemiyorum.

goldcuğum alemsin canım ya.kaydirigubbakcemile3ben rahatım valla.kocişim yanımda değil şimdilik ama.ya birini bulursa.öldürürüm onu.içimi kurtlar kemiriyo.yok yok güveniyorum ona bu konuda.ben böyle kaçerken adam bulcak birinisenağlama

bu konuda en sorunlu biziz herhalde ilkimcim, hamileykende boyleydik biz ama bir yerden baslamak lazım artık herhalde :)))
benim bir arkadasım hamileyken 30 kilo almış ve aldığı kilolar yuzunden, kendine asırı komplex yapip 8 ay yatağa girememişti

walla biz hamileyken bile cok iyiydik.
son haftaya kadar devamdı

ama doğumdan beri nerdeyse hiç canım istemiyor,
aşırı bi isteksizlik söz konusu bende..
hamile kalma korkusu da sebep olabilir buna bilemiyorum.
her adet oluşumda sevinir oldum :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…