2008 Aralık Anneleri

Kızlar benim doktorum 6. aydan itibaren ek mamaya başlayacağız dedi.Benim zaten sütüm fazla geliyor,bir de ek mamaya başlarsam göğüslerim patlar mazallahdelikafadulden
Cidden tarifleri burada paylaşırız ne güzel olur.Yeni konu açmayın taşıyorlar.Bu konuyu nasıl olsa taşıyamayacaklar ve hepimiz her sayfasını okuyoruz.Yine burada paylaşalım bence.Zaten siteye giriş tam bir bilmeceye dönüştü.Bir de açtığımız konuyu arıcaz diye vakit kaybetmeyelim.

Annem de cam rende alırız deyip duruyor.Blender kolayıma gelir ama besin değerini kaybedecekse ne anlamı var?

Bu arada bizim doktorumuz bize supravit vitamin şurubu vermişti.Yazmayı unuttum.İçinde bütün vitaminler var.Sabah akşam birer kahve kaşığı içiriyorum.Çok kötü kokuyor o ayrı konu-tatlicadiarzu-Devit'i de her gün 3 damla devam ediyoruz.Güneşli sıcak günlere kadar damlayı kullanacakmışız.Bu arada birşey daha paylaşayım:Arada cam olduğu zaman güneş ışığından D vitamini geçmiyormuş.Ben de vitaminini güneşten de alsın diye evin içine gelen güneşle bacaklarını falan güneşlendiriyordum kızımın.Bir anlamı yokmuş yani haberiniz olsun.Direk güneş ışığı almalıymış:smiley-cool:

Ademel'cim birazdan ben de eşimden temizliğe yardım isteyeceğim:jeyyar:Senden canım çekti,sonra da gezmek isteyeceğimkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
aman kızlar tad duygusunu erken yaşta aşılayın bu anlamda çok kötü tecrübelere sahip biri olarakta bebeği beslerken mikser ve blendırı hayatınızdan çıkarmanızı şiddetle tavsiye ederim......

kaşık mamaları baya var marketlerde.
güya organik ama ben de zorda kalmazsam vermeyi hiç düşünmem.
yolculuk vs gibi mama hazırlayaömayacağım durumlarda ancak kullanırım..

kızlar söylemeden geçemicem..
düm inanın bütün akşam bu ek gıda meselesini araştırdım,bi sürü şey okudum.
ama burdaki paylaşımlar kadar faydalı olmuyor hiçbiri..
iyi ki KK var .a.s

Sana katılıyorum BHK.Organik bile olsa uzun süre dayanması için kesin içinde katkı vardır diye düşünüyorum.Bir de o kadar beklemiş bir mamanın bebeğe ne faydası olur anlamıyorum.Yani besin değeri düşmez mi?
Bebeğime mümkün olduğunca doğal,kendi hazırladığım mamalardan yediririm herhalde.

selam kızlar ben de ufaktan meyveleri yalatıyorum oğluma öyle bir yalıyor ki görmelisiniz. hatta ben yerken elimi takip ediyor. Hatta arada benimle birlikte ağzını açıyor çok komik oluyor. ben de kavanoz mamalarını vermeyi düşünmüyorum. evde kendimiz rendeleriz daha faydalı olur. Tamamen katkısız daha ucuz :)) Evet meleklerimize yedirdiklerimizi de burda paylaşırız daha iyi olur. Konular bulunmuyor çünkü. Bizim babamız işte bugün. Sadece pazar tatili var aşkımın. Evi temizledim de yapılacak bisürü ütü var... Alah'tan eşim memur değil bir de sürekli takım elbise giyse ne yapardı ben (kuru temizlemeye verirdim heralde :)))

:))) evet canım 4. aydan gün aldılar, bende tam 4 ay bitipte 5. aydan gün aldıklarında başlamayı düşünüyorum bakalım.

bir başlık açalım ama inşallah taşımazlar yaaa hiç tadı kalmıyor o zamanÇok üzgünüm çoook

kızlar konuyla alakasız olacak ama şu MQ çoklu alıntı komutu nasıl kullanılıyor yapamadım bir türlü (((

kaşık mamaları baya var marketlerde.
güya organik ama ben de zorda kalmazsam vermeyi hiç düşünmem.
yolculuk vs gibi mama hazırlayaömayacağım durumlarda ancak kullanırım..

kaydirigubbakcemile5 kesinlikle katılıyorum kaydirigubbakcemile5

(yapabildim sonunda:lepi: )

bizde demir damlasına başladık, sabah akşam 5'er damla

bende 30 kilo aldım ve yarısı duruyor-tatlicadiarzu- ama hiç kompleksim yok 2 yavru vermişim ona daha ne istiyor manken gibi bir vücut beklemiyordur herhalde:jeyyar:

doğumdan bir hafta sonraki kontrolde doktorum rahmimin kalp şeklinde olduğunu ve spiralin takılamayacağını söylemişti. hiç bir koruyucu etkisi olmazmış. 2 ay sonra tekrar kontrole gel demişti ama 3 ay geçti gidemedim daha:1no2: eğer rahim hala kalp şeklindeyse (yani bu yapı ikiz gebelikten kaynaklanmıyorda kendi yapısıysa )taktıramayacağım.

bende migren var ve doğum kontrol hapları migreni tetiklermiş onuda kullanamayacağım

geriye kalıyor bir yöntem yada kızlara iki kardeş daha gelir:jeyyar:

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl umarım herkez iyidir
ben bu aralar fazla takılamıyorum benim kızın uykuları azaldı tam oturıyım diyorum
kız başlıyo mızmızlanmaya biraz geçmişi okuyup kaçıyorum genelde
bebişleri ve sizleri öpüyorum

canım ya benim hergun bir kahvem var... Genelde turk kahvesi içiyorum ama nescafe içtiğimde oluyor fakat erken içmeye gayret ediyorum... Birçok doktora, hemsireye hatta sma anne çocuk danışma hattını arayıp sordum bir taneden hiç bişi olmaz dediler.. hatta çok unlu bir uzman var hep tv ye de çıkıyor ancak benal buyukgediz diye onun sitesinde 5 fincan içerseniz süte geçer diyor. Benim ki de hiç etkilenmedi, belki alıştı delikafadulden delikafadulden...
Acaba senin durum tesadüf müdür?

slm kızlar gelen giden çoktu uğrayamadım bugün geçmişi çok okuma fırsatım olmuyor malum okuyup bitirmeden oğlan uyanıyor..inşallah herkes iyidir bebekleriyle beraber..korunma yöntemi konusunda bende kararsızım +++++ kiloyu hiiççç umursamıyorum zea nın dediği gibi aslan gibi bir evlat vermişim eski formumu beklemesin vucut deform olmuş çatlaklar vs olacak yanii..

bende günlük olmasa bile hafta 2-3 fincan kahve içiyorum..şu zaman akdar etkilemedi oğlanı..tesadüf olabilir bhk cim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…