2008 Aralık Anneleri

benden de günaydın.dünür dün çok gezdin galiba görünmedin hiç
iyi iyi alıştır damadımı gezmelere sonra o da kızımı gezdirir

iyi pazarlar herkese kızlar bebeği fazla uytuyan varmı benimkini dürtmesek hep uyuyası var iyi mi kötümü anlamadım valla aman nazarda değmesin ama bıraktımmı hele geceleri8-10 saat uyuyo valla ama ben bırakmıyorum kaldırıp emziriyorum falan gündüzleride 1-2 saat uyanık kaldımı hemen uyumak istiyo :)

benden de günaydın.dünür dün çok gezdin galiba görünmedin hiç
iyi iyi alıştır damadımı gezmelere sonra o da kızımı gezdirir

sorma canım sabah bi türlü akşam bi türlü:roflol:
yanlız benim oğlan gezerken uyuyor bolca şimdilik gezmeden anladığı o
çok gezmeci yaparımda senin kız istemezse naparlar sonrakaydirigubbakcemile :roflol:

canım uykuyu sen çok takıyorsun
hiç dr una sordun mu

ayol benimki de uyumuyodelikafadulden bende uyusun istiyom daha kahvaltı yapamadımkafamçokkarıştı

oğlumla herkese günaydın ve iyi pazarlar..babamız bugün çalışıyor malesef havada çok güzel cnm sıkılıyo keşke burda olsaydıda gezmelere gitseydik..

ademelcim geçen gün biz de mangala diye çıktık gerçi çok soğukdu çayımızı içip geri geldik ama hanfendiyi uykudan uyandırdık diye bize surat astı.gezmekten anladığımız aynen arabada uyumak.ya bunların ikiside arabada uyursa arabayı kim kullanıvercek.bir de şoförmü bulsak ne.
ceyremcim bırak bebişi uyusunda büyüsün ninni.eskilerin her söylediğinde bir hikmet varmış büyüme hormonu uykuda salgılanıyormuş

mihenkçim sana katılıyorum bu ayda bebekler 7-8 saat aralıksız uyuyabilirler ve dediğin gibi büyüme hormonları uykuda salgılanıyor..benim kuzenim günde 20 saat uyurdu sadece emmek için uyanırdı..ama 8. aya girdi bir daha uyumadı..delikafadulden..eski günlerini arıyor annesi şimdi

napalım artık bi de şöfor tutsunlar onu da mı biz yapacaz yaaww:roflol:karı kocanın işine karışılmaz
sonra adımız çok konuşan kaynana olur:dilcikar::roflol:

tünaydın anneler
ceyrem daha ne istiyon kız valla bizde kız uyusada uyusak yada iş yapsak diye bekliyoruz benim kızda 24 saat içinde toplasan 8 saat uyuyor geri kalan 16 saat ayakta geciriyoruz
dünürüm sorma burda da hava cok güzel ama akşama misafir gelcek bişey yapamıyorum
adamel canım nasılsın oğlan nasıl seni cok yoruyo galiba

iyi pazarlar kızlar biz de bugün kocacığım evde diye çarşıya çıkıp gezme planları yapmıştık. Ama şimdi camdan baktık acaayip kar yağıyor. lapa lapa. yaaa ama ben gezmek istiyorduuum... tabi şimdi kaldık evde. Neyse artık otuvericez gari... Öptük hepinizi ve bebişlerinizi...

bende gezmek istiyorum ama misafir gelicek diye dışarıya cıkamıyorum
kız sen egelimisin garili marili konuşuveriyon

bebekler 3.ayına girdiginde geceleri 10 saat gündüzleri 3 parca halinde 6saat uyumaya baslarlarmıs benim ki dünden beri bu sekilde uyumaya basladı 2ay 24 günlük yani artık düzene giriyorlar

bebekler 3.ayına girdiginde geceleri 10 saat gündüzleri 3 parca halinde 6saat uyumaya baslarlarmıs benim ki dünden beri bu sekilde uyumaya basladı 2ay 24 günlük yani artık düzene giriyorlar

cancazım benim kız 12 gün sonra 4.ayı bitircek 5.ayına gircek tam tersini yapıyor 16 saat ayakta 8 saat parca parca uyuyor

Merhaba arkadaşlar ben Ankarada oturuyorum. Geçen ağustosta bebeğim oldu. Ek besinlere başladığımızdan sütüm artık fazla gelmeye başladı ve dipfriz doldu taştı. Eğer sütü az gelen veya kesilen arkadaşlar varsa, bebeğime anne sütü vermek istiyorum derseniz sütlerimi süt poşeti karşılığında verebilirim. Ayrıca hiçbir ücret talep etmiyorum. Miniğinizin süt annesi olmaktan gurur duyarım. Lütfen bana ulaşmak isterseniz özelime mail adresinizi veya tel no bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…