- Konu Sahibi deryahakan
-
- #20.381
benden de günaydın.dünür dün çok gezdin galiba görünmedin hiç
iyi iyi alıştır damadımı gezmelere sonra o da kızımı gezdirir
iyi pazarlar herkese kızlar bebeği fazla uytuyan varmı benimkini dürtmesek hep uyuyası var iyi mi kötümü anlamadım valla aman nazarda değmesin ama bıraktımmı hele geceleri8-10 saat uyuyo valla ama ben bırakmıyorum kaldırıp emziriyorum falan gündüzleride 1-2 saat uyanık kaldımı hemen uyumak istiyo :)
ademelcim geçen gün biz de mangala diye çıktık gerçi çok soğukdu çayımızı içip geri geldik ama hanfendiyi uykudan uyandırdık diye bize surat astı.gezmekten anladığımız aynen arabada uyumak.ya bunların ikiside arabada uyursa arabayı kim kullanıvercek.bir de şoförmü bulsak ne.
ceyremcim bırak bebişi uyusunda büyüsün ninni.eskilerin her söylediğinde bir hikmet varmış büyüme hormonu uykuda salgılanıyormuş
iyi geceler kızlar kızım bugün tam 3 ayını bitirdi maaşallah kızıma nazar değmesin
ademelcim geçen gün biz de mangala diye çıktık gerçi çok soğukdu çayımızı içip geri geldik ama hanfendiyi uykudan uyandırdık diye bize surat astı.gezmekten anladığımız aynen arabada uyumak.ya bunların ikiside arabada uyursa arabayı kim kullanıvercek.bir de şoförmü bulsak ne.
ceyremcim bırak bebişi uyusunda büyüsün ninni.eskilerin her söylediğinde bir hikmet varmış büyüme hormonu uykuda salgılanıyormuş
iyi pazarlar kızlar biz de bugün kocacığım evde diye çarşıya çıkıp gezme planları yapmıştık. Ama şimdi camdan baktık acaayip kar yağıyor. lapa lapa. yaaa ama ben gezmek istiyorduuum...tabi şimdi kaldık evde. Neyse artık otuvericez gari... Öptük hepinizi ve bebişlerinizi...
bebekler 3.ayına girdiginde geceleri 10 saat gündüzleri 3 parca halinde 6saat uyumaya baslarlarmıs benim ki dünden beri bu sekilde uyumaya basladı 2ay 24 günlük yani artık düzene giriyorlar
zeynep vural yaramaz herhalde senin kızkaydirigubbakcemile3
yerim ben o cadıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?