- Konu Sahibi deryahakan
-
- #20.361
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl umarım herkez iyidir
ben bu aralar fazla takılamıyorum benim kızın uykuları azaldı tam oturıyım diyorum
kız başlıyo mızmızlanmaya biraz geçmişi okuyup kaçıyorum genelde
bebişleri ve sizleri öpüyorum
Sana katılıyorum BHK.Organik bile olsa uzun süre dayanması için kesin içinde katkı vardır diye düşünüyorum.Bir de o kadar beklemiş bir mamanın bebeğe ne faydası olur anlamıyorum.Yani besin değeri düşmez mi?
Bebeğime mümkün olduğunca doğal,kendi hazırladığım mamalardan yediririm herhalde.
tabii ki evde hazırlamak en iyisi ama merak edenler için yazacağim kaşık mamaları eski usul konserve usulu kapatılıyormuş.. yani hani evde şeftalı v.s. konservesi yaparız (Bhkcım çok iyi bilir, becerir böyle şeyleri) camın havasını alırız,kaşık mamaları bu sistemle kapatılıyor bu yuzden katkı maddesi yok içinde ve açtığınızda hemen bitirmelisiniz ve bu yuzden küçük üretiliyor..
Ek gidaya yoğurtla baslaniyor, gunde bir öğün yogurt sonrada 3 sebzeli (mevsimine uygun) çorba, 7. ayda kahvaltıya geçiyoruz evet yoğurdu evde yapabiliriz ama kimi uzmanlar evde yapilan yoğurtlarda bazı yararlı bakterilerin oluşmadığını söylüyorlar.. O dolasan maillere bakmayın, hepsi uydurmaca onların, dısardan alacaksınız danoneden şaşmayın benim bildiklerim bunlar
canım ya benim hergun bir kahvem var... Genelde turk kahvesi içiyorum ama nescafe içtiğimde oluyor fakat erken içmeye gayret ediyorum... Birçok doktora, hemsireye hatta sma anne çocuk danışma hattını arayıp sordum bir taneden hiç bişi olmaz dediler.. hatta çok unlu bir uzman var hep tv ye de çıkıyor ancak benal buyukgediz diye onun sitesinde 5 fincan içerseniz süte geçer diyor. Benim ki de hiç etkilenmedi, belki alıştı delikafadulden delikafadulden...
Acaba senin durum tesadüf müdür?
merhaba arkadaşlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu
inşallah bende aralıkta alacağım bebeğimi kucağıma
aralık sonunda olacak inşallah 20 aralık gibi sanırım
daha dr a bile gitmedim
kesesi ne zaman görünür arkadaşlar
benim kan testi sonucu 255 geldi
sizin sonuçlarınız nasıldı:uhm:
ne zaman gitsem dr a
canım kan değerin1000 e ulaştıktan sonra kese görünüyor.hafta dr git bence.hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş kucağımıza almamızda nasip olsun inş.çoköpüyorum.
sağol canımmm
inşallah alırım bebeğimi kucağıma vaktinde sağlıklı sıhhatli gelsin yavrum
perşembe günü gitmeyi düşünüyorum dr a inşallah görürüm bebeğimi
:1hug:nurgüncüğüm bunu mu kastetmiştin tatlım
hamile olduğumu ilk öğrendiğim gün ve size haber vermem tarih 14 nisan:1shok:
olabilir ne biliyim işte bu tür şeyler karnımızda ilk oynadığı ilk cisiyetini ögrenmemiz vs vs :içelim:
slm ballimcim bende fazla giremiyorum girsemde okuyuyp hemen cikiyorum bizim oglanin gunduz uykulari azaldi hep kucak istiyor kerata yatagina yatiracagim an gozlerini dikiyor kaslarini catiyor sipa neden beni yatagima yatiriyorsun der gibi.bende butun gun kucagimda tasiyorum bir evladim var varsin butun gun tasiyayayim hec sikayetci degilim vallahi.senden naber nasil gidiyo iki cocukla bakim
kızlar ilk içtiğimde hep tesadüf mü dedim ama değil.
5-6 oldu her seferinde de aynı durum oluyor.
ben de bayılıyorum nescafeye.
zaten hamilelikte içemedim diye cok özlemiştim.
şimdi de içemiyorum.
ben artık tesadüf olduğunu düşünmüyorum malesef..
ama bebeklerin etkilenme durumları farklılık gösterebilir bence..
kızlar bu arada yakında aralık 2009 anneleri gelir..nasıl bir heyecanla sevinçle heleki merakla doluşurlar..aynen bir zamanlar bizim yaptığımız gibi..ama 2008 Aralık ayının biz elit anneleri hep burdayız eskiden dediğimiz gibi bebeleride burda evlendirecez..:))
kızlar aklıma bir fikir geldi tabii sizede uyarsa ARALIK 2008 Anneleri Nostalji adında bir konu açalım..eskiden konuşupta üzüldüğümüz sevindiğimiz çok güldüğümüz konuları alıntı yaparak forma yazalım..bakalım kimler gelmiş kimler geçmiş ne dersiniz ??
kız süper olurdu dünür eskiden baya bir tartışma olurmu hatta uyarılar bile almıştık ama dogum yaptığımızdan beri sanki dahamı iyi anlaşır olduk sorunlarımız ortak olunca paylaşımlar ve fikirlerde aynı oluyoo
buarada benim kızım 3.ayını doldurdu 4.ayından haftalar almaya başladık bile bende elma portakal hatta yemeklerden tatırmaya başladım cok seviyorlar etrafımdakiler kızıyor emmeyi unutur diye doyumluk vermiyoruz tatımlık deyip sıyrılıyorum
lora'cım senin oğlan fena olmuş bakıyorum da. Ama birşeyi merak ettim. tüm gün kucağında taşıyorsan evin işlerini (yemek, temizlik,çamaşır vs) nasıl yetştiriyorsun merak ettim valla:uhm:. Öpüyoruz oğluşumla sizleri..:1hug:
iyi geceler kızlar kızım bugün tam 3 ayını bitirdi maaşallah kızıma nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?