2008 Aralık Anneleri

slm ballimcim bende fazla giremiyorum girsemde okuyuyp hemen cikiyorum bizim oglanin gunduz uykulari azaldi hep kucak istiyor kerata yatagina yatiracagim an gozlerini dikiyor kaslarini catiyor sipa neden beni yatagima yatiriyorsun der gibi.bende butun gun kucagimda tasiyorum bir evladim var varsin butun gun tasiyayayim hec sikayetci degilim vallahi.senden naber nasil gidiyo iki cocukla bakim

kizlar korunma konusunda bende endiseliyim valla evlilikten bu yana hic onemsemedim bu konuyu bebis olursa olsun diyorduk ama simdi mecbur bisekilde korunacaz benim doktor hap onerdi bana simdi onda karar kildim ben telefonumu hergun ayni saate kurdum hatirlayip iceyim diye ama tam adet olmayi bekliyorum benim icin en iyi yontem hap sanirim spiralle falan ugrasamam isimide sansa birakamam sonucta sezeryan olduk cogumuz en az 1 yil hamilelik yasakmis doktorum oyle dedi

kızlar bu arada yakında aralık 2009 anneleri gelir..nasıl bir heyecanla sevinçle heleki merakla doluşurlar..aynen bir zamanlar bizim yaptığımız gibi..ama 2008 Aralık ayının biz elit anneleri hep burdayız eskiden dediğimiz gibi bebeleride burda evlendirecez..:))

kızlar aklıma bir fikir geldi tabii sizede uyarsa ARALIK 2008 Anneleri Nostalji adında bir konu açalım..eskiden konuşupta üzüldüğümüz sevindiğimiz çok güldüğümüz konuları alıntı yaparak forma yazalım..bakalım kimler gelmiş kimler geçmiş ne dersiniz ??

tabii ki evde hazırlamak en iyisi ama merak edenler için yazacağim kaşık mamaları eski usul konserve usulu kapatılıyormuş.. yani hani evde şeftalı v.s. konservesi yaparız (Bhkcım çok iyi bilir, becerir böyle şeyleri) camın havasını alırız,kaşık mamaları bu sistemle kapatılıyor bu yuzden katkı maddesi yok içinde ve açtığınızda hemen bitirmelisiniz ve bu yuzden küçük üretiliyor..
Ek gidaya yoğurtla baslaniyor, gunde bir öğün yogurt sonrada 3 sebzeli (mevsimine uygun) çorba, 7. ayda kahvaltıya geçiyoruz evet yoğurdu evde yapabiliriz ama kimi uzmanlar evde yapilan yoğurtlarda bazı yararlı bakterilerin oluşmadığını söylüyorlar.. O dolasan maillere bakmayın, hepsi uydurmaca onların, dısardan alacaksınız danoneden şaşmayın benim bildiklerim bunlar

gold cum senden ögrenecek çok şey var cnm paylaşımın için sağol:)))a.s.

kızlar ilk içtiğimde hep tesadüf mü dedim ama değil.
5-6 oldu her seferinde de aynı durum oluyor.
ben de bayılıyorum nescafeye.
zaten hamilelikte içemedim diye cok özlemiştim.
şimdi de içemiyorum.

ben artık tesadüf olduğunu düşünmüyorum malesef..
ama bebeklerin etkilenme durumları farklılık gösterebilir bence..

:1hug:nurgüncüğüm bunu mu kastetmiştin tatlım

hamile olduğumu ilk öğrendiğim gün ve size haber vermem tarih 14 nisan:1shok:

ilk tebrik eden emine olmuş
tekrar sağol canım:1hug:

canım kan değerin1000 e ulaştıktan sonra kese görünüyor.hafta dr git bence.hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş kucağımıza almamızda nasip olsun inş.çoköpüyorum.

o perşembe keseyi görememiştik
üzülmüştüm:çok üzgünüm:
çok şükür geçti o günler:dance:

sağol canımmm
inşallah alırım bebeğimi kucağıma vaktinde sağlıklı sıhhatli gelsin yavrum
perşembe günü gitmeyi düşünüyorum dr a inşallah görürüm bebeğimi

lora'cım senin oğlan fena olmuş bakıyorum da. Ama birşeyi merak ettim. tüm gün kucağında taşıyorsan evin işlerini (yemek, temizlik,çamaşır vs) nasıl yetştiriyorsun merak ettim valla:uhm:. Öpüyoruz oğluşumla sizleri..:1hug:

canım sabah saatlerinde içsen
zaten gündüz az uyuyorlar:roflol:
en azından benimki öyle minik sıpam:asigim:

kız süper olurdu dünür eskiden baya bir tartışma olurmu hatta uyarılar bile almıştık ama dogum yaptığımızdan beri sanki dahamı iyi anlaşır olduk sorunlarımız ortak olunca paylaşımlar ve fikirlerde aynı oluyoo

buarada benim kızım 3.ayını doldurdu 4.ayından haftalar almaya başladık bile bende elma portakal hatta yemeklerden tatırmaya başladım cok seviyorlar etrafımdakiler kızıyor emmeyi unutur diye doyumluk vermiyoruz tatımlık deyip sıyrılıyorum

ewet dünürüm haklısın artık herkese bir annelik gelmiş aman da aman olgunlaşmışız be:CüvCüv:..aman nazar değmeye kavga sorun olmasın..ay bi ara ismi lazım değil biri benim yazdığım bişiyi nasıl yorum yapmıştı hatırlıyomusun..formdaki bütün bacılar sağolsun halletmişlerdi kızı oracıktakötükedihüso..ismi lazım değüll kendüsü o günden biri pek görünmedi ortalardakaydirigubbakcemile3

cnm arada uyuyor tabi derin uyudugu zamani degerlendiriyorum o arada islerimi yapiyorum bide esim aksam saat 6da ise basliyor onbucukta eve geliyor onunda buyuk yardimi oluyor o cocuga bakiyor ben islerimi yemegi vs yapiyorum babasi olmadigi zamanlardada isi gucu birakip ona bakiyorum zevkle tabi bizde opyuoruz oglusumla

herkese iyi geceler.bugün beni uyku tutmadı.burdada kimse yok.forumun il sayfalarına baktım da malum ben son ay katılmıştım aranıza maalesef.ne kadar da güzel ilk heyecanlarınızı hep birlikte paylaşmışsınız.kızkandım valla.
bhk cım kızının hıçkırıklarıyla aran nasıl.mayıs annelerinin karnında bebek hıçkırıklarını hissetmelerine imrenmişsin.zaman geçniycek gibiydi demişimdi dışarda duyuyorsun o hıçkırıkları....

günaydııın herkesea.s.
ben bugün sık sık buralarda olacağım
kocacığım evde yok pc sadece bana ait:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…