- Konu Sahibi deryahakan
-
- #20.401
benim oglanda sıkıntıya gelmiyor
tünaydın anneler
ceyrem daha ne istiyon kız valla bizde kız uyusada uyusak yada iş yapsak diye bekliyoruz benim kızda 24 saat içinde toplasan 8 saat uyuyor geri kalan 16 saat ayakta geciriyoruz
dünürüm sorma burda da hava cok güzel ama akşama misafir gelcek bişey yapamıyorum
adamel canım nasılsın oğlan nasıl seni cok yoruyo galiba
Merhaba arkadaşlar ben Ankarada oturuyorum. Geçen ağustosta bebeğim oldu. Ek besinlere başladığımızdan sütüm artık fazla gelmeye başladı ve dipfriz doldu taştı. Eğer sütü az gelen veya kesilen arkadaşlar varsa, bebeğime anne sütü vermek istiyorum derseniz sütlerimi süt poşeti karşılığında verebilirim. Ayrıca hiçbir ücret talep etmiyorum. Miniğinizin süt annesi olmaktan gurur duyarım. Lütfen bana ulaşmak isterseniz özelime mail adresinizi veya tel no bırakın.
Merhaba Linam.lütfen yanlış anlama eminim iyi niyetlisin aslında yaptığın çok insani bir davranış..ama talep geleceğini hiç sanmıyorum..bizler bebeğimize kendi sütümüzü verirken (saklarken) bile inanılmaz hassasiyet gösteriyoruz.. ..
nacizane tavsiyem annesiz küçük bebeklere yönelmen..çocuk esirgeme kurumu sakladığın sütleri kabul edermi bilmiyorum bir sor istersen..yavrunu sağlıkla büyüt
Sosyal Hizmetler Çoçuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü
Anafartalar Cad. No: 70 06240 Ulus / ANKARA
0312 310 24 60 - 80
bende gezmek istiyorum ama misafir gelicek diye dışarıya cıkamıyorum
kız sen egelimisin garili marili konuşuveriyon[/QUOTE
yok bacım ben sivaslıyım da konuşma hoşuma gitti yerine de uygun gelince konuşuverdim öyle. Herkesler meşgul sanırım buralarda kimsecikler yok. Ben de kaçtım. Öptük hepinizi ve meleklerinizi.:1hug:
ademelcim gold cum sağolun kızlar edolina cımmmm cnm vallahi bilmiyordum sütünün fazla olduğunu inşallah bu fikir sana ve senin gibi sütü fazla olanların işine yarar
Aslında ordaki bebekler süt değil sadece kucak istiyorlar onlarda bebek tıpkı bizim kuzularımız gibi birilerinin gelip onları almasını bekliyorlar Allah hepsinin yolunu bahtını açık etsin
Sevgili Ankara'lı anneler,
Yavrularimizin, zorunlu nedenlerden dolayi bakimlari icin kisa surede de olsa kendi evinizde alistigi ortamda guvenebileceginiz bir bakicinin gozetiminde birakilmasinin ne kadar zor bir karar oldugunu iki evladi olan bir anne olarak cok iyi biliyorum.
En degerli varliklarimizin gozumuz arkada kalmadan bakimlarinin yapilmasi,yedirilmesi temizlenmesi , fiziksel ve duygusal ihtiyaclarinin giderilerek huzur icinde olmalarinin saglanmasi endiselerimizin hep temel kaynagi olmustur.
En degerli varliklarinizin bakimini arzu ettiginiz sure icinde ustlenecek sorumluluk sahibi,tecrubeli ve bilgili bir ANNE aradiginiz zaman lutfen ozelime mesaj yazınız
Elifcinoom!!Nerdesin nasılsın canım?
herkese günaydın arkadaşlar.dün giremedim sabah uyuz uyuz uyşuklanırken öğleden sonra babam telefon etti.memleketten aile dostu iki aile ile birlikte geliyoruz yola çıktık demezmidelikafadulden:jeyyar:
ev dandini eşim nöbetten geldi uyumadı öğleden sonra yatarım artık diye kızla oynadı yazık o da uykusuz kaldı.yani motor takılmış gibi birkoşturmam vardı anlatamam.neyse kalmadılar yemek yiyip çay içip gittileri
bu arada ademelcim benim kızım kurulmuş çalar saat gibi hergün şaşmaz 5:45 de ayakta.gerçi bana da iyi oluyor.bahaneyle sabah namazına vaktinde kalkmış oluyorum.bizimle yatkta oynuyor depişiyor agular yapıyor.tam biz artık 8 gibi kalkalım diyoruz hanfendi geri uyuyorkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?