K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #20.421
günaydınlar
benim kızda sabah 5,15 dikti bizi ayaga bu saate kadar onunla uğraştım şimdi uyuyor küçük hanım hemen kahvaltı yaptım ortalığı topladım bakalım bizim hatunlar ne yapıyorlar dedim
2 günden beri sürekli deprem oluyor burda beşik gibiyiz valla cok korkuyorum bişey olur diye sürekli kızımın yanındayım hiç ayrılmıyorum
bacım ben uzydamıyım acaba:uhm: niye hiç deprem falan duymadımkiCADIARZU
günaydınlar
benim kızda sabah 5,15 dikti bizi ayaga bu saate kadar onunla uğraştım şimdi uyuyor küçük hanım hemen kahvaltı yaptım ortalığı topladım bakalım bizim hatunlar ne yapıyorlar dedim
2 günden beri sürekli deprem oluyor burda beşik gibiyiz valla cok korkuyorum bişey olur diye sürekli kızımın yanındayım hiç ayrılmıyorum
geçmiş olsun canım
doğru söylüyorsun ayrılma yanından
titreşimin etkisiyle yattığı yerden düşer de alllah korusun:Saruboceq:
ben deprem yaşadım sarsıntı hissetmek çok kötüdür bilirim
bütün bebekler erkenci anlaşıldıkaydirigubbakcemile3
evet ya bügün erkenden kalkmış bu hınzırlar artık eskisi gibi değiller zaten gecen gün anakucağına yatırdım mutfaga gittim su içmeye ben gelinceye kadar sarkmış allahtan kemerini bağlamıştım yoksa koltuktan pat diye yere düşerdi bir geldim kız sarkıyo aklım başımdan gitti artık hiçbir yere onsuz gitmiyorum
yaramaz sıpalar bunlar yaaa
seninki benimkinden bir ay büyük
geleceği görür gibiyim:roflol:
sorma canım cok fena oldu artık her hareketimi gözlemliyo kapıdan cıkdığım anda yaygara kopuyo gözü sürekli bende ama akşam babası gelince hiç bakmıyo bana sadece karnı acıktımı bana bakıp ağlıyo yoksa gözü babasından başkasını görmüyo
şimdi teyzemin kızı aradı denizlide büyük bir deprem bekleniyormuş yardım çadırları hazırlanmış heran bekliyorlarmış cantanı hazırla yanında bulunsun dedi valla nevar ne yok topladım az öncede bir salladıki kızım bile uykudan ağlayarak uyandı dua edin kızlar sürekli okuyorum ben
aayy canım allah yardımcınız olsun
allah korusun sizi:Saruboceq:
ademelcim gold cum sağolun kızlar edolina cımmmm cnm vallahi bilmiyordum sütünün fazla olduğunu inşallah bu fikir sana ve senin gibi sütü fazla olanların işine yarar
Aslında ordaki bebekler süt değil sadece kucak istiyorlar onlarda bebek tıpkı bizim kuzularımız gibi birilerinin gelip onları almasını bekliyorlar Allah hepsinin yolunu bahtını açık etsin
günaydıın anneler
bugün oğlum 5.15 de dikti annesini ayağa
babada yok 1,5 saattir mahvoldum valla
şimdi kucağımda tek göz açık tek göz kapalı duruyo bıraktım mı ağlıyodelikafadulden
neden olduğunu anlamadım gazı oldu çok fena kıyamam ben ona yaa:asigim:
yediklerime o kadar dikkat ediyorum ki nerden geldi bu gaz sabah sabahCADIARZU
edoşum şimdi gördüm yazını,, kahvaltı yapıyom, birazdan ilk defa işe gitcem. dün benim yaygaracı oğlum kıyameti kopardı yine, sağdığım sütlerin yarısını boşa götürdü içmedi. eşim de nöbetciydi, hastanede de nöbetci çocuk doktoru yokmuş.. ama sabaha karşı kendiliğinden düzeldi çok şükür.
sende ne var ne yok.. bu arada anitayı rüyamda gördüm nerdeyse 1 ay oluyor. ayrıca yazarım onu, şimdi çıkmam gerek, daha süt sağıcam teyzesi :1no2:
günaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?