2008 Aralık Anneleri

sen misin sabahın köründe bizi ayağa diken.8:30da yıkadım halen gözünü açmadan uyuyor.ben de dünden kalan dağınıklığı topladım kendime vakit ayırdım pc başındayım.bugün cezalı sabah sabah neye uğradını şaşırdı yavrucak kendini küvette buldu.gerçi ceza olayı şaka cumartesi yıkıycaktım zor geldi.dünde misafir geldi bugün bir allah işi karışmadan sabahtan yıkıyayım bari dedim
zerencim bunlar hepsi aynı galiba.gerçi üç aygelişiminde sabah 6 da uyanır ve uyumazlar aileyi dlirtir diyor a.a olsun ben memnunum ne zaman olursa onunla oynayabilirim.eşimde söylüor zaten sbah sabah nerden buluyorsunuz bu enerjiyi de bu kıza laf anlatabiliyorsun diyor.

mihenk cim benimde eşim aynı söylüyor sana şaşıyorum diyor bir an dinlenmeden nasıl bu kadar enerjiksin diyor

günaydınlar
benim kızda sabah 5,15 dikti bizi ayaga bu saate kadar onunla uğraştım şimdi uyuyor küçük hanım hemen kahvaltı yaptım ortalığı topladım bakalım bizim hatunlar ne yapıyorlar dedim
2 günden beri sürekli deprem oluyor burda beşik gibiyiz valla cok korkuyorum bişey olur diye sürekli kızımın yanındayım hiç ayrılmıyorum

herkese güzel bir hafta olması dileği ile iyi haftalar diliyorum....
benim cadıda her sabah erkenden uyanıyor sabah uykusuna hasret kaldım desem yeridir yani....
dün havada güzel olunca biraz gezdik açık hava iyi geldi sanırım ilk kez deliksiz bir kaç saat uyudu benim cimcimem...aslında şu durumda gezmek bana hiç cazip gelmiyor çünkü evimde daha rahat hissediyorum kendimimalum mevsim ne olursa olsun kış ve bebeklerimiz henüz çok küçük şu dönem hastalanmamaları lazım ki gelişimleri sekteye uğramasın...,biraz büyüyünce gezmeler daha keyifli oluyor..o yüzden inanın hiç dışarı çıkmak istemiyorum..ama dün havayı güzel görünce çıkalım dedik..
nurgün çok ince düşünmüşsün kutlarım arkadaşım valla benim sütüm kızıma bile yetmiyor mama takviyeli besliyorum yoksa hiç tereddüt etmeden istanbul bahçelievler deki yuvaya süümü seve seve verirdim ama dediğin gibi onların sütten daha çok sevgi ve şevkate ihtiyaçları var.Rabbim ANNE sesine muthaç tüm miniklerimizin yanında olsun inşallah...

Son düzenleme:

bacım ben uzydamıyım acaba:uhm: niye hiç deprem falan duymadımkiCADIARZU

geçmiş olsun canım
doğru söylüyorsun ayrılma yanından
titreşimin etkisiyle yattığı yerden düşer de alllah korusun:Saruboceq:
ben deprem yaşadım sarsıntı hissetmek çok kötüdür bilirim

bütün bebekler erkenci anlaşıldıkaydirigubbakcemile3

evet ya bügün erkenden kalkmış bu hınzırlar artık eskisi gibi değiller zaten gecen gün anakucağına yatırdım mutfaga gittim su içmeye ben gelinceye kadar sarkmış allahtan kemerini bağlamıştım yoksa koltuktan pat diye yere düşerdi bir geldim kız sarkıyo aklım başımdan gitti artık hiçbir yere onsuz gitmiyorum

yaramaz sıpalar bunlar yaaa
seninki benimkinden bir ay büyük
geleceği görür gibiyim:roflol:

erkek anneleri
sünneti ne zaman yaptıracaksınız:uhm:
4. ay diyorlar
erken mi olur acaba

yaramaz sıpalar bunlar yaaa
seninki benimkinden bir ay büyük
geleceği görür gibiyim:roflol:

sorma canım cok fena oldu artık her hareketimi gözlemliyo kapıdan cıkdığım anda yaygara kopuyo gözü sürekli bende ama akşam babası gelince hiç bakmıyo bana sadece karnı acıktımı bana bakıp ağlıyo yoksa gözü babasından başkasını görmüyo

yaa dorukta öyle
babayı görünce gülüyo
bazen kıskanmıyom desem yalan olur valla-tatlicadiarzu-

şimdi teyzemin kızı aradı denizlide büyük bir deprem bekleniyormuş yardım çadırları hazırlanmış heran bekliyorlarmış cantanı hazırla yanında bulunsun dedi valla nevar ne yok topladım az öncede bir salladıki kızım bile uykudan ağlayarak uyandı dua edin kızlar sürekli okuyorum ben

aayy canım allah yardımcınız olsun
allah korusun sizi:Saruboceq:

ayyy zeynepciğim allah kolaylık versin.rasathane kayıtlarına baktımda hep denizli yazıyo. aman dikkat etde kızında üşütmesin

canım ya ben hiç hissetmedim aslında burası da pek tekin bir yer değil.denizli uşak dinar üçgenindeyiz.allah korusun zaten buraya ilk geldiğimiz de çok korkmuştum.dinar da dolayı bize çok yakın şimdi zeynep de söyleyince tırsdım bak şimdi:1shok:

Amin canım.Ben dün hemen İzmir'deki çocuk esirgeme kurumunu araştırdım.Bize de yakınmış.Eşim 10 dakikada sütleri erimeden götürebilir.Bir ay daha bekleyip bakıcam.Yarın ne olacağı belli değil.Benim süt kuvvetim aynen devam ederse arayacağım.Çok sağol canım.

Yediklerini bi düşün canım.Akşam en son yediğin şey belki gaz yapmıştır.Benim kız (maşallah) cidden çok uykucu kızlar.Sabah o saatlerde gözü kapalı emip geri yatıyor.En fazla tosuruyor yavrum:roflol:

Ay canım kıyamam.Arada eve gelip emzirebilecek misin?Oğlana kim bakıyor?Hiç yazmıyosun canım merak ediyorum.
Oğluşunun gazı vardır belki ondan huysuzlanmıştır.Neyse ki geçmiş.
Anita'yı nasıl gördüğünü de merak ettim bak şimdi:1rolleyes:
İyiyiz biz şükür.Evde kızımlayım sürekli.Sıkılıyorum evde olmaktan artık.Yazıyorum ben ama pek takip edemiyorsun anladığım kadarıyla.
Öptüm oğluşunla senia.s.

Ege'de çok büyük deprem olmaz canım pek.Çok sayıda minik depremler olur ama büyük sarsıntı olacağına inanmıyorum.Sen de iyi düşün iyi olsun.Allah bizi ve bebeklerimizi korusun yarabbim.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…