2008 Aralık Anneleri

:çok üzgünüm:
zeynepcım evet ya allah yardımcımız olsun ınsallah cok buyuk bır deprem olmaz benım esımde sureklı aradı benı korkuttu valla bızım yakınımızda bos bır arsa var orayada kızılay cadırları kuruldu ama neden oldugunu bılmıyorum allah yardımcımız olsun kızlar dua edın bızım ıcın :çok üzgünüm:

Zeynepcim öncelikle Allah yardımcınız olsun. inşallah büyük bir deprem olmaz. Allah korusun. Dualarmız sizinle. Hepiniz Allah' a emanet olun.
Canım benim oğlan da sarkmaya başladı geçen anakucağından sarkıyordu dün de kanepeden sarkıtmış ayağını Artık anakucağındayken ben de sürekli bağlıyorum kanepeye de tekliye değil büyüklerine yatırıyorum. Erken başladılar muzurluğa...laelaelaelaelae

erkek anneleri
sünneti ne zaman yaptıracaksınız:uhm:
4. ay diyorlar
erken mi olur acaba

Ademelcim biz şimdilik sünneti düşünmüyoruz biraz büyüsün. Belki ikinci çocuğumuz da erkek olur ikisini birlikte yaptırırız... delikafadulden Hem merasim olmadan sünnet yaptırırsak altınlar gelmez onları da elden kaçırmayalım dimi altın bu kadar yükselmişkendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

zeynepci elinden gldiğince bizleri haberdar et merak ediyoruz seni Allah yardımcınız olsun cnm

ademel daha önced yazmıştım ben doğar doğmaz yaptırdımsünneti göbeğinden önce iyileşti hiç bi sıkıntısı da olmadı ama biraz büyüsün düğününü yapacağım inş zaten buralarda düğünü çocuk iyileştikten sonra yapıyolar eğlenebilsin diye bizimkide çok iyileşmiş olacak ama neyse

Zeynepcim öncelikle Allah yardımcınız olsun. inşallah büyük bir deprem olmaz. Allah korusun. Dualarmız sizinle. Hepiniz Allah' a emanet olun.
Canım benim oğlan da sarkmaya başladı geçen anakucağından sarkıyordu dün de kanepeden sarkıtmış ayağını Artık anakucağındayken ben de sürekli bağlıyorum kanepeye de tekliye değil büyüklerine yatırıyorum. Erken başladılar muzurluğa...

canım valla sürekli depremler oluyo bazen acaba kendimizmi sallanıyoruz derken gene deprem oldu allahım yardımcımız olsun canım

denizlide yaşayanlar umarım depremler bir an önce durur, bende artık çalıştığım için okuyamaya bile çok zor zaman ayırabiliyorum, işim çok yoğun bütün gün koşuşturmaca arada iki kez süt sağ, eve koşturarak gel, oğlan özlemiş oluyor ve uyuyorsa bile ben gelir gelmez uyanıyor ve bir daha ben yatıncaya kadar derin uykuya dalmıyor, sürekli gözü benim üzerimde, yanında ayrılır ayrılmaz mızmızlanıyor, annem gündüz sakin olduğunu söylüyor, galiba bana naz yapıyor, işe başlayınca sütüm azalmaya başladı, bu da beni çok üzüyor, şimdilik stoktakilerle takviyeli idare ediyorum ama mama vermek zorunda kalırsam çok üzüleceğim, çünkü işe başlayıncaya kadar sütüm çok iyiydi, umarım herkes iyidir, çok geriye dönük okuyamadım, sarı kafalı oğlum ve ben sizleri ve meleklerinizi öpüyoruz

[

Ay canım kıyamam.Arada eve gelip emzirebilecek misin?Oğlana kim bakıyor?Hiç yazmıyosun canım merak ediyorum.
Oğluşunun gazı vardır belki ondan huysuzlanmıştır.Neyse ki geçmiş.
Anita'yı nasıl gördüğünü de merak ettim bak şimdi:1rolleyes:
İyiyiz biz şükür.Evde kızımlayım sürekli.Sıkılıyorum evde olmaktan artık.Yazıyorum ben ama pek takip edemiyorsun anladığım kadarıyla.
Öptüm oğluşunla senia.s.

1,5 saatlik süt iznimi aldım, bu okula tayinim de yeni çıktı, ilk defa bugün gittim, rehberlik odası hap kadar, bu zamana kadar çalıştığım en kötü fiziki özelliklere sahip bu okulda çalışmaya devam edicem. ama evime yürüyerek 10 dakika sadece ve benim için önemli olan da bu zaten..

ben oğlumu hiç emziremedim zaten edoşum.. süt sağıyorum, ama benim sütler çağlamıyor damlıyor, o yüzden 1 damlanın bile kıymeti var çünkü çok zor sağıyorum, sanki petrol sondajı yapıyorum o biçim yani.

canım anitayı göreli nerdeyse 1 ay oluyor, o nedenle tam net hatırlayamıyorum ama siz bir yere gitmişiniz anitaya eşimle ben baktık bir gece, ama anita bebek değildi 6 yaşında falandı ve çok güzel çok akıllı uslu bişey olmuştu... eşim de gece karakoldan yorgun argın gelmiş, anitanın yatağına yatıvermişti, ben de ona kızıyordum, niye çocuğun yatağına yattın diye.. öyle acayip bişeydi..

böyle işte canımcım, yazamıyorum ama sürekli takip ediyorum yazılarını,,.. çok öpüyorum

edol,nacıııııııımmm canım görmedim çok teşekkür ederim hepsi çok güzel üçünüde koyna şansım var mı acaba :)

ama takvimim olmadııı neden çıkmıyor kiiii

Meltem'cim linke tıkla.Açılınca yukarıda çıkan linkin tümünü kopyalayıp öyle yapıştır.Nasıl yaptın da hiçbir şey görünmüyor ama ticker yazısı çıkıyor anlamadım:uhm:

Ayy.Emmediği için çoğalmıyordur canım sütün.Pompa ile bebeğin emmesi farklı oluyor.Olsun canım az da olsa geliyor ya sen yine şükret.
Okuluna da umarım zamanla alışırsın.Ben de iş değiştirdiğimde eski iş ortamımla kıyaslardım hep.Belki seneye daha iyi bir okula geçersin,kim bilir.

Rüyanda kızımı uslu görmene sevindim ama yazık kocişine niye kızdın ki?ben Anita'yı başka yatakta da yatırırdımkaydirigubbakcemile3Rüyalar pek mantıklı olmuyor zaten.İyiye yoralım iyi olsunyerimseniben

doğru tatlım bunu biliyordur sanırım bağış yapacak kişiler elbette aynı cinsiyetten olan bebeklere verilmeli..:1hug:

nurgül -ademel sağolun şekerler ALLAH hepimize yavrularımızla sevdiklerimizle mutlu yıllar nasip etsin dilerim

aaayyy o ne güzel pasta öyle iştahım kabardı birden
zaten tatlıyla başım dertteyasakkelime

aminnn canım
tekrar kutlu olsun doğum gününa.s.

aman tatlıyla benimde başım dertte ama olsun yiyelim kızlar çelikcim sağol canım bugün herkeze rap atıcam ama kısıtlı yarın artık cokacimcoook

gnaydın kızlar

zeren cim doğum günün kutlu olsun
eşinle ve bebişinle nice yıllara............

Günaydınlar herkese...

Zeren cim doğum günün kutlu olsun. Eşin, kızın ve tüm sevdiklerinle (tabiki bizlerle de) nice mutlu yıllara...a.s.

Bu arada pasta da çook güzel. Benimde başım tatlıyla dertte delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…