- Konu Sahibi deryahakan
-
- #20.441
şimdi teyzemin kızı aradı denizlide büyük bir deprem bekleniyormuş yardım çadırları hazırlanmış heran bekliyorlarmış cantanı hazırla yanında bulunsun dedi valla nevar ne yok topladım az öncede bir salladıki kızım bile uykudan ağlayarak uyandı dua edin kızlar sürekli okuyorum ben
evet ya bügün erkenden kalkmış bu hınzırlar artık eskisi gibi değiller zaten gecen gün anakucağına yatırdım mutfaga gittim su içmeye ben gelinceye kadar sarkmış allahtan kemerini bağlamıştım yoksa koltuktan pat diye yere düşerdi bir geldim kız sarkıyo aklım başımdan gitti artık hiçbir yere onsuz gitmiyorum
erkek anneleri
sünneti ne zaman yaptıracaksınız:uhm:
4. ay diyorlar
erken mi olur acaba
edol,nacıııııııımmm canım görmedim çok teşekkür ederim hepsi çok güzel üçünüde koyna şansım var mı acaba :)
ama takvimim olmadııı neden çıkmıyor kiiii
[
1,5 saatlik süt iznimi aldım, bu okula tayinim de yeni çıktı, ilk defa bugün gittim, rehberlik odası hap kadar, bu zamana kadar çalıştığım en kötü fiziki özelliklere sahip bu okulda çalışmaya devam edicem. ama evime yürüyerek 10 dakika sadece ve benim için önemli olan da bu zaten..
ben oğlumu hiç emziremedim zaten edoşum.. süt sağıyorum, ama benim sütler çağlamıyor damlıyor, o yüzden 1 damlanın bile kıymeti var çünkü çok zor sağıyorum, sanki petrol sondajı yapıyorum o biçim yani.
canım anitayı göreli nerdeyse 1 ay oluyor, o nedenle tam net hatırlayamıyorum ama siz bir yere gitmişiniz anitaya eşimle ben baktık bir gece, ama anita bebek değildi 6 yaşında falandı ve çok güzel çok akıllı uslu bişey olmuştu... eşim de gece karakoldan yorgun argın gelmiş, anitanın yatağına yatıvermişti, ben de ona kızıyordum, niye çocuğun yatağına yattın diye.. öyle acayip bişeydi..
böyle işte canımcım, yazamıyorum ama sürekli takip ediyorum yazılarını,,.. çok öpüyorum
Süt ana: Çocuğun ilk iki yaş içinde sütünü emdiği kadın onun süt-anası olur ve bununla evlenmesi haramdır.
Süt kardeşler: Süt-ananın kendi oğul ve kızları, emzirdiği çocuğun süt kardeşleri olur ve bunlarla evlenmesi de caiz değildir.
"Soy birliğinden haram olanlar sütten dolayı da haram olur."39 hadisi, haram sınırını biraz daha genişletmiştir. Buna göre süt ananın usûl ve fürûunun hepsi, yan hısımlarının ise bir kısmı ile-süt çocuğunun- evlenmesi haramdır.40
Bu sebepledir ki kimin sütünü kimin emdiğini bilme imkânını ortadan kaldıran süt nakli ve bankası uygulaması caiz görülmemiştir.
alıntıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?