2008 Aralık Anneleri

canım dogum günün kutlu olsun sana süpriz yapcaktım sabah erkenden kutlucaktım gece cok gec yattım sabah kalkamamışım canım valla ilk iş sana yazmak oldu kıza bile bakmadım daha

kız zeynep sen çoooookkkk şekersin çooookkkk güzelsin ve en en özel kadınsın canım arkadaşım sağol öptüm seni elifide ohhhhh mis gibi kokladım

Günaydın kızlaarhihoyyyt

Zeren'cim doğumgünün kutlu olsun.Nice sağlıklı,mutlu,huzurlu,bol paralı ve en önemlisi bebeğinle birlikte geçreceğin yıllar dilerim.
Kız o pasta ne öyle?Tahrik ediyorsun emziren tatlı delisi kadınlarıkaydirigubbakcemile3Tutmayın ben hepsini bitiririm şimdi!cokacimcoook:sm_cool:

oo doüum günü mü var.
zerencim eşinle kızınla nice mutlu,,huzurlu senelere inş..
.

zerenim
dooooom günün kutlu olsun. nice doğum günleri kutlayalım hep birlikte.. valla o pastadan 1 dilim yetmez bana.. sen kendine bir dilim al gerisi bana kalsın :)
günaydınlar fıstıklar
pazar akşamı bilgisayarımız bozuldu.. pztesi eşim anca fırsat buldu ve dün akşam eski haline geldi çok şükür.. ben ve kızım iyiyiz çok şükür.. herşey yolunda çok şükür.. 3. aya giren bebeklerin anneleri.. bugun artık ayın 3 ü oldu. sağlıkocagına ya da doktorunuza kontrole gitmediniz mi yaa. linkimize çok az kişi bildirmiş bilgilerini.. edoşumdan da cesaretle linki koyayım yine:http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...ktor-kontrolleri-ve-aylik-gelisimleri-13.html
3. ayda yapmamız gereken ekstra bişiyler var mı, ya da bilmemiz gereken.. şimdilik bu kadar bizden.. öptük hepinizi:)

doğum günün kutlu olsun zeren nice mutlu yıllara eşin ve bebeğinle beraber inş.

edocuğum aynen dediğin gibi yaptım ama sadece yazı çıkıyor bende anlamış değilim

edom -bhk ve fascım afiyet olsun yiyin kız aman birdahamı gelicez dünyaya amannnn:teytey:

ay kızlar ben bu aralar pek bi tembel oldum hiç iş yapmak istemiyorum.tam yapmaya başlıyorum oğluşum ağlamaya başlıyo oturuyorum onunla.sonrada kalkamıyorum ya.sizde durumlar ne alemde

zerencim valla evde misafir var sirf senin için girdim nete...
Doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... Yeni yaşin senin için çok özel.. Minik Serra'yla geçecek ilk yaşın umarım çok çok mutlu çok çok güzel, saglıklı, paralı ve bol sütlü olur....
Kocaman optum arkadasim :)))

bu arada merhaba tatlı annişler
sağmakla süt azalsaydı benim ki azalardi anacım süt hususunda en verimli zamanlarımı sadece sağdığım, hiç emziremediğim dönemlerde yasadım 4 saatte bir nerdeyse 200cc sağiyordum..bizim bebek bir ay hemen hemen hiç meme emmedi
çalışan annişler pes etmeyin sağin bence, ben tekrar mastit olmayayım diye nerdeyse 40 gün geceleri bebeğe ayri kalktim, sağmaya ayri kalktim...sağdıkça da sütüm arttı..

kizlar oglusumun resmini gormek isterseniz profilden avatarima bakin kisa sureligine koydum sadece aralik anneleri gorsun diye hemen silecem sonra

Son düzenleme:
lora ben gördüm canım maşallah çok karekterli bir yüzü var
bebeklikten çıkmış sanki öyle bakmış
gözlerde renkli mi ne:uhm:
allah nazarlardan korusun canım çok tatlı maşallah

lora ben gördüm canım maşallah çok karekterli bir yüzü var
bebeklikten çıkmış sanki öyle bakmış
gözlerde renkli mi ne:uhm:
allah nazarlardan korusun canım çok tatlı maşallah

ademelcim tesekkur ederim cnm evet goren herkes oyle diyor sanki 6 aylik gibi masallah diyorlar simdiden nazar degmesin 6 kiloyu gecti

evet gozleri renkli cnm mavi gozlu bizimki sarisin mavi gozlu yani tam bir alman cocugu gibi babsina benziyor tipkisinin aynisi herkes babasi diyor sen sadece karninda tasimissin diyorlar

adıyla uymamış o zaman
yağız esmer demek çünkü:roflol:
valla benimki de babaya benziyo
napalım artık biz doğurduğumuzu biliyoruz ya annesi olduğumuzu biliyoruz ya yeter

benimki de feci oldu laf dinliyo laf istiyo
çok az uyuyor şimdi yanımda bana bakıyo buraya yazdıklarımı ona sesli okuyom bende :roflol:artık napayım
konuş konuş tek başıma konaşacak şeyde bulamaz oldumdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…