2008 Aralık Anneleri

loracım tekrar maşallah çok tatlı Allah analı babalı büyütmeni nasip etsin...
benim cimcimemde renkli gözlü olacak sanki ama eşiminde benimde göz rengimiz kahve...umarım dönmez...

biraz evvel de gazete okuyordum
özellikle kriz haberlerini okumuyorum çocuk şimdiden strese girmesin diye:roflol:

evet cnm ama yagizin diger anlami yigit cesur demek hep ismine uymuyor diyorlar ama bizim bahanemiz ikinci anlami oluyor biz o manada kullanmiyoruz diyoruz ne uyanigiz amagenelde erkek cocuklar babaya benziyor bilmiyorum bu bir tesadufmudur

senin oglunada masallah ademelcim aynen bizimki gibi yagizda surekli ilgi sohbet istiyor ilk defa bugun uzun uyudu oda dun banyo yapmasindan tabi banyo yapinca cok guzel uyuyor melegim cunku her banyodan sonra guzelce bir masaj yaptiriyoruz babasi fönü tutuyor usumesin diye bende yarim saat masaj yapiyorum oyle hosuna gidiyorki cok zevkine duskun sipa isini biliyor

evet canım kesinlikle işlerini biliyorlar
benim minik sıpamda masaj yapılırken mest oluyor resmen bende ufo çalıştırıyorum
benimki fön makinasını sevmedi
çamaşır makinasının sesini seviyor bi de elektrik süpürgesini kısa süreli ama 5 dk falan oyalıyo
konuşun benle diyo resmen minik aşkım:asigim:

lora allah bağışlasın canım bebişini.bende iyiyim napiim iş yapmaya çalışıyorum ama kağan bey oyun istiyo

iyi olmaniza sevindim cnm kagani öp benim icin.aman cnm isi gücü birak sadece oglunla ilgilen varsin isler yarim kalsin hicbirsey evlatlarimizdan onemli degil ben onunla bir buyuk gibi konusuyorum simdiden agzini burnunu kulaklarini tanitiyorum bile okadar hosuna gidiyorki babasiyla nasil evlendigimizi bile anlatiyorum ona sanki anliyormus gibi agu sesleri cikararak bana karsilik veriyor bide sana tavsiyem meltemcim bol bol klasik muzik dinlet yavruna ben mesela hamilelikten beri dinlettigim bir muzik var karnimdayken hep o muzigi duyunca uyurdu dogdu simdi ayni muzigi dinletiyorum hatta suan yine dinliyor ve uyuyor cok rahatlatiyor benim minik kusumu sanada siddetle tavsiye ederim cnm

masallah oglusuna cnm ademelcim fön makinasini banyodan sonra usumesin diye uzaktan üstüne tutuyoruz ebemiz ogretmisti ama yagizda normalde elektrikli supurgenin sesini cok seviyor asiri dikkatini cekiyor boylece bende evi süpürmekten zevk aliyorum oglum seviyor diye hem temizlik hem eglence anlayacagin

loracım tekrar maşallah çok tatlı Allah analı babalı büyütmeni nasip etsin...
benim cimcimemde renkli gözlü olacak sanki ama eşiminde benimde göz rengimiz kahve...umarım dönmez...

cnm cok tesekkur ederim allah hepimizin evlatlarini bize bagislasin isallahh

senin cimcimeyede masallah ne renk cnm seninkinin gozu

cnm cok tesekkur ederim allah hepimizin evlatlarini bize bagislasin isallahh

senin cimcimeyede masallah ne renk cnm seninkinin gozu

şimdilik yeşil loracım ..şimdilik diyorum çünkü bana dönecek gibi geliyor ama olsun en önemlisi sağlıklı olması tabiki...ama göz demişken aklıma kötü bi anım geldi hamileliğimin ilk ayları içindeydim...rutin kontrol için doktoruma gitmiştim sıramı beklerken bir hanım geldi kadın doğum katına kucağındada 2 yada 3 yaşlarında bir çocuk ...çocuk ağladıkça annesi teskin etmeye çalışıyodu ve çocuğu kucağına oturtunca gözlerinin olmadığını gördüm(hala hatırladıkça üzülüyoru) ben bundan korkunç denecek boyutta etkilendim ki mizacım da böyledir zaten eve geldim günler geçti gözümün önünden gitmiyor ...hamilelik psikolojisinide etkiyeyince inan loracım 9 ay kabusum oldu bu anlamda forum da dahil ne eşime ne sizlere ne aileme nede arkadaş çevreme üzülüp etkilememek adına bu durumu yazmadım...sadece 4 boyutlu usg ye gireceğim gün eşimin olmadığı bir an bulup bunu radyoloji uzmanına ağlayarak telde anlattım ..şükürler olsun korktuğum başıma gelmedi ve radyoloji uzmanıda eşimin yanında fazla belli etmeden "bakın gözleri burada" şeklinde yarı şaka yarı ciddi beni aydınlattı ....uzun oldu ama geçmişe yönelik olduğu için paylaşmak istedim..
ayrıca bizde teşekkür ederiz canım hatırlayınca bu talihsiz anımı unuttum teşekkür etmeyi ..

Son düzenleme:

bende belki degisir diyorum lilyumcum kimisi 40tan sonra degismez diyor kimiside 3 aya kadar degisir diyor benim ebem artik degismez bunun gozleri diyor herseyin hayirlisi tabikide onemli olan sagliklari

cnm ya neler dusunmussun aslinda seni anlyiorum bende buna yakin seylerden dolayi cok etkilendigim olmustu ama hayatta neler neler var lilyumcum rabbim herkesi baska siniyor yinede hicbirseyden etkilenmeyip hayata pozitif bakmamiz gerekir bazen senin anlattigin benzeri seyleri gordugumde hep allahima dua ederim sukrederim hayatta herseyden once saglik geliyor saglik olmayinca gerisi hikaye oluyor malesef allah herkese saglik sihhat versin isallahh

aminnnnnn loracım,benim hayat felsefem zaten sağlık ve huzur üzerine...gerisi sadece detay bence...çünkü seninde dediğin gibi sağlık yerinde olmadığı sürece herşey boş benim içinde ...oyüzden önce sağlık ve huzur olsun da detaylar bir şekilde yerini alıyor zaten...
sağlıcakla kal canım...

kizlar oglusumun resmini gormek isterseniz profilden avatarima bakin kisa sureligine koydum sadece aralik anneleri gorsun diye hemen silecem sonra

Lora cım maaşallah oğluna çok tatlı Allah bağışlasın. Büyümüş delikanlı olmuş. Biz de aynen senin dediğin gibi yiğit delikanı anlamını kullanıyoruz. (Esmer anlamını hatırlatanlar da oluyor tabi...) Çünkü bizimki de esmer değil. Hatta gün geçtikçe biraz daha sarı oluyor. Ben kumralım eşim daha açık tenli. İkimizin de bebekliği sarışın bakalım oğlum nasıl olacak...:uhm:

Aynen ademel cim bizim oğlanı da babasına benzetiyorlar. Ne yapalım babasını çok seviyorum sürekli ona baktım :)) Ben de artık anlatacak şey bulmakta zorlanıyorum yani... Bazen ben haberleri dinlerken oğlum da haber spikerini kendiyle konuşuyor zannediyor ve başlıyor onunla konuşmaya... Tabi kanal değişince bizimki başlıyo mızırdanmaya delikafadulden

hayır canım renkli değil. doğduğunda lacivertti şimdi biraz daha kahverengi gibi. Bakalım 6-7 aylık olunca ancak otururmuş göz rengi.

geçmişi okuyorum da, zerencim nice mutlu yıllara sevdiklerinle beraber:)
seni işten çıkarmadılar henüz değilmi, en son sen demiştin ya patrona, sonuçta ne oldu, belki yazmışsındır ama hergünü okuyamıyorum ki.(((

zerenciiim

bugün geleceğinin ilk günü, dilerim geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, ve seni mutlu edecek şekilde olsun!

doğum günün kutlu olsun.

loracığım bende büyük insanla konuşurmuş gibi konuşuyorum kağanla.aynen tepkiler veriyor agu falan yapıyo.bir kaç gündürde sesli gülmeye başladı kahkaha atar gibi.birde canı sıkıldığında kucak istediğinde konuştuğumda şikayet edergibi tepkiler veriyor.klasik müziği bende deneyeceğim canım.zaten işler ister istemez kalıyo.dayanamıyorum hiç ağlamasına.ya bide kağan tükürük yapmaya başladı ellerini emmek istiyo korkuyorum alışkanlık olur diye unutturmaya çalışıyorum.ama şu tükrük meselesine çok taktım baya yapıyo çünkü.

benimkide tükürük yapiyor hemde bazen baloncuklar yapiyor sipa ellerinide emiyor ama cok normalmis hatta ben korktum acaba disimi cikacak bu kadar erkenden allah korusun sonra ay ay bebek gelisiminde okudumki elleini emmeside tükürük cikarmasida gayet normalmis bende takmistim baya kafaya emzik veriyomusun cnm bebegine ben veriyorum ellerini emmek istegince hemen emziyini koyuyorum agzina sende dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…