2008 Aralık Anneleri

arkadaşlar benim gözlerim 8 aylığa kadar mavi 1,5 yaşıma kadar yeşilmiş
şimdi yeşile dönük ela
her renge bürünüyo gözlerim değişken rengi
o yüzden oğlumdan hi umutlu değildim ( doğduğunda lacivertti)
şimdi babası gibi kahverengi gözleri

loracığım denedim canım emzik ama benimkisi doğduğundan beri pek sevemedi.dediğinide denedim ellerini emmeye basladığında verdim ama biraz emdi ve attıevde 4 ayrı emzik var ama hiç birini sevmedi.dediğin gibi baloncuklar yapıyo

canım ellerini emmesi gelişiminin bir parçası
ellerini emerek tanıyo
engel olmaya çalışmaa.s.
tükürük yapmasıda doğal hepimizinki yapıyo
tükrük bezleri çalışmaya başladı o da azında olanları değerlendiriyo
salyası da akmaya başlayacak
hepsi gelişimiyle ilgili endişelenme

benim bir arkadaşımın kuzeninin göz rengi 7 yaşında değişmiş:roflol:

cnm damak gelimine yardimci ozel emzikler var biraz pahali ama gercekten iyi ben onlardan almisim daha once emzigini kaybetmistik ucuzundan yedek bir emzik almistim onu verdik emmedi sipa sevmedi hic ama kendi emzigini cok seviyor nuk markali cnm valla cok isime yariyor benim emzik almasi

evet ademelciğim haklısın ama daha önceden bilinçli olarak çocuk gelişimine hiç tanık olmadığım için endişeleniyorum işte.ama içimi rahatlattınız sağolun arkadaşlar.
loracığım nuk da var bebedorda var wee de var he bide chicco var. pazar günü gittiğimiz fuarda idilbabyden hediye emzik verdiler. ama malesef inatçı oğlum almıyo

meltemcim hediyelikler kalitesiz olabilir keske benim verdigim emzigin resmi olsada yollasam ama yok malesef yinede internetten bakacam bulursam sana gosteririm cnm

ya kızlar Denizlide depremler oluyormuş üst üste yeni haberim oldu..Zeynep cim de denizlide off Allah yardım etsin Ankarada sallanıyor arada kabus gibidir bilirim.Rabbim herkesi korusun..Dünürüm kusura bakma olurmu geçmişi çok fazla okuyamadım yeni ögrendim..Gelinimle seni öpüyoruz..

sağol canım ya valla cok korktum

zerencim doğum günün ktlu olsun arkadaşım kusura bakma yeni girebildim foruma biraz geç oldua.s.
bmeltmb enim kızda emzik almıyordu çok uğraştım sonunda kazandım:lepi:ama emziklerede bir servet yatoırdım.ensonunda burda kim yazmıştı hatırlamıyorum aklımda kalmıştı avent in 0-6 aylık emziğini aldım şimdi müptelası oldu asla bırakmıyor memeyi almıyor onunla uyuyor.

Günaydıııın kızlaaaaar!!!hihoyyyt
Açılışı ben mi yaptım ne?delikafaduldenSanki dükkan açıyozkaydirigubbakcemile3
6'da kalktım bugün kızımın elini emme sesiyle.Uyanıp acıkmış ama baktım kundak dahil üstü ıslak.Bacağından çişi sızmış.Üstünü değiştirinceye kadar ağlamaktan helak oldu yavrum.E ne de olsa en uzun uykusundan uyanmış ve aç.Üstünü değiştirmeden öyle ıslak ıslak emzirmek istemedim.Babamızı da uyandırdık tabii o kadar ağlayınca.O da korktu,uyku sersemi "Her sabah böyle ağlıyor da ben mi duymuyorum?" diye sordu.Ben tabi sabah sinirimle "Saatin kaç olduğunu görmüyor musun?" dedim sinirle."Bu saatte uyanıyor mu bizim kızımız.Sadece emmek için uyanıyor." dedim.Kızacak ne varsalaelaelaelaelaeSabah sabah kocişi azarladım yani.E bi yandan çocuk bağıra bağıra ağlarken giydirmek için cebelleşiyorum ya...Sinirli olmam gerekiyormuş gibi.

Aman işte neyse.Uyku tutmadı açtım sabah haberlerini izliyorum.Normalde haberleri hiç izleyemiyorum.Sinirlerim bozuluyor.Sabah daha iyi oluyomuş izlemek.Bundan sonra 6'da mı kalksamfisfisfis

Kızlar kullandığınız bebek bezleri sızdırıyor mu sizin de?Hiç sızdırmadı diyen var mı?Huggies kullanıyorum ben beli lastikli kızım rahat etsin diye ama ara sıra böyle sızıyor.Çok mu sıkı bağlamalıyım ki her seferinde:uhm:Hadi belini sıkmadım diyelim,bacağından nasıl sızıyor anlamadım.Fikir verin arkadaşlar.

:1shok:Yok artııık...Biz de bekleyelim.Belki kızımın gözleri kahverenginden maviye dönerdelikafadulden

ayolcum bende aldım bi dolu emmiyoda emmiyo.bide senin dediğini alayım napiim

Benim kızım da emziği aldığı anda diliyle dışarı itiyor.Elimle uzun süre tuttuğum oluyor ama bıraktığım anda pırttadanak dışarı fırlatıyor.Elimle tutsam da emmiyor zaten.Ağzında geveliyor ve dışarı itmeye uğraşıyor.
Bu arada senin takvimin niye çıkmıyo sinir oldum.doğum kilo takip bölümüne yapıştırıyosun di mi?Linkin de tamamını kopyalıyosun.Du bakiim bi de ben yapıştırayım senin takvimlerinden.Bakalım bende çıkacak mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…