- Konu Sahibi deryahakan
-
- #20.501
loracığım denedim canım emzik ama benimkisi doğduğundan beri pek sevemedi.dediğinide denedim ellerini emmeye basladığında verdim ama biraz emdi ve attıevde 4 ayrı emzik var ama hiç birini sevmedi.dediğin gibi baloncuklar yapıyo
loracığım denedim canım emzik ama benimkisi doğduğundan beri pek sevemedi.dediğinide denedim ellerini emmeye basladığında verdim ama biraz emdi ve attıevde 4 ayrı emzik var ama hiç birini sevmedi.dediğin gibi baloncuklar yapıyo
benim bir arkadaşımın kuzeninin göz rengi 7 yaşında değişmiş:roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/gorsel-yarisma/136732-en-guzel-goz-makyaji-yarismasi-anketi.html
burdaki bir numaradaki gözler bana ait
9 kişi oy vermiş:roflol:
evet ademelciğim haklısın ama daha önceden bilinçli olarak çocuk gelişimine hiç tanık olmadığım için endişeleniyorum işte.ama içimi rahatlattınız sağolun arkadaşlar.
loracığım nuk da var bebedorda var wee de var he bide chicco var. pazar günü gittiğimiz fuarda idilbabyden hediye emzik verdiler. ama malesef inatçı oğlum almıyo
loracığım verdikleri hediye öyle kötü değil yani basit bi emziğe benzemiyor.damağa uygun.
ya kızlar Denizlide depremler oluyormuş üst üste yeni haberim oldu..Zeynep cim de denizlide off Allah yardım etsin Ankarada sallanıyor arada kabus gibidir bilirim.Rabbim herkesi korusun..Dünürüm kusura bakma olurmu geçmişi çok fazla okuyamadım yeni ögrendim..Gelinimle seni öpüyoruz..
benim bir arkadaşımın kuzeninin göz rengi 7 yaşında değişmiş:roflol:
ayolcum bende aldım bi dolu emmiyoda emmiyo.bide senin dediğini alayım napiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?