2008 Aralık Anneleri

Meltem takvimi ben yapıştırınca görünüyo ama...hatta çok da güzel yapmışım elime sağlık:)))

herkeze günaydın iyi sağlıklı günler dilerim

kızlar çok canım sıkkın çok üzüntülü bir doğum günü akşamı yaşadım hayat işte ne yaparsın kardeşim rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldı o telaşta 3 yaşındaki oğlu kafasının üztüne düşüp kafası şişti onuda tomografi falan derken ayyy sormayın tam gece eve geldik abim aradı 8 yaşında bir oğlu var herşey belli olmadan aramak istemedim dedi hastaneyede ondan gelemedim dedi oğlunda ciddi bir hastalık varmış annemle konuştu birazdan arıycam akşam artık konuşcak halim kalmamıştı 8 yaşındaki yegenim şu anda o hastalıktan dolayı yürüyemiyormuş ameliyat demişler sormayın ağlamaktan bittim artık sevdiğim 3 kişide hasta küçük yeğenim neyse sadece morlukla atlaattı ama kardeşimle yeğenim için ne olur dua edin

bizdende herkese hayırlı sabahlar
zerencim ilk önce likle geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun

edocum bende huggıes kullanıyorum cok memmunum öğle bi sızdırmazlık olayları olmadı bizde bu zamana kadar, bencede biraz sıkı bağla olmadı hihoyyyt

Canım çok geçmiş olsun.Geldi mi üstüste gelir zaten herşey.Umarım en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar.Sen de kendin ve bebeğin için şükretmeyi unutma.Dualarım seninle:Saruboceq:

Paylaşımın için sağol adaşımyerimsenibenDemek ki ben bazen sıkı bağlamıyorum ve o yüzden taşıyor.Bezi değiştirmeyi de hiç istemiyorum.Belinin ve bantlarının lastikli oluşu içimi rahatlatıyor.Ikınırken göbeği şişiyor ve lastikleri sayesinde göbeğine baskı yapmamış oluyor.Bu rahatlığı başka bezlerde bulamam diye düşünüyorum.

Paylaşımın için sağol adaşımyerimsenibenDemek ki ben bazen sıkı bağlamıyorum ve o yüzden taşıyor.Bezi değiştirmeyi de hiç istemiyorum.Belinin ve bantlarının lastikli oluşu içimi rahatlatıyor.Ikınırken göbeği şişiyor ve lastikleri sayesinde göbeğine baskı yapmamış oluyor.Bu rahatlığı başka bezlerde bulamam diye düşünüyorum.[/QUOTE]

wallahi bencede canım bu rahatlığı diğerlerinde bulamazsın
bende ilk başlarda denemediğim kalmadı (prima molfix)ama en iyisi yine bu
sen şaşma bu bezden canım benimm gamyoncuiremsua.s.

günaydın anneler
bugün oğlumla yapışık geziyoruz
şimdi bile kucağımda mızır mızır

çok sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz ve dualarınızı eksik etmeyeceginize inanıyorum kardeşimin hastalığı potasyum eksikligiymiş vücudu potasyumu çok çabuk harcıyormuş ve vücudun kendilinden üretemediği potasyum dışardan almak gerekliymiş normalde bir insan vücudunun 2 yılda harcadını kardeşimin vücudu 1 haftada harcıyormuş sorunda ordan çıkmış serum veriyorlar 1 hafta hastanede yatacakmış ve ömrü boyunca ilaç alacakmış

yegeniminki ise kalça intihabı diye bir hastalıkmış 3-8 yaş çocuklarda belirti verirmiş en büyük olma nedeni geçmeyen tekrarlayan gribal enfeksiyonlarmış en acil ortobatik hastalıların başındaymış çaresi ameliyat çocuklarımıza dikkat edelim yürüyüşlerinde aksama ve ateşle belirti verirmiş sakın ihmal etmeyin yegenim pazartesi sanırım ameliyat olacak ve düşünün 8 yaşında bir erkek çocuk çok hareketli ve en az 6 hafta tüm vücudu alçıda kalacak beslenmesi değişcek yani bir sürü zorlu günler yegenimi ve abimleri bekliyor şuandada sürekli ilaç tedavisi altında yürüyemiyor canı acıyor

çok geçmiş olsun
dermansız dert vermesin allah
acil şifalar dilerim

canım benim cok geçmiş olsun cok üzüldüm inanki allah yardımcısı olsun valla cok zor

bende bugün bel ve sırt ağrılarımdan dolayı dr gittim dayanamadım artık gündüzleri bişey yok sanki geceleri yatarken bir acı bir ağrı sanki dövüyorlar beni inanın yatmaya korkar oldum ya emzirmeye zorla kalkıyordum eşim yardım ediyordu neyse dr bazı hareketler yaptı ama nasıl acıdı hamilelikten ve emzirme pozizyonundan dolayı belde doku zedelenmesi olmuş kremler verdi belime sıcak su koymamı önerdi belimi zorlamamı ve emzirirken mutlaka belimi yaslamamı söyledi 10 gün sonra tekrar kontrole gidicem bakalım inşallah gecer ağrılarım

Geçmiş olsun Zeynep'cim.Ben de hep kamburlaşıyorum emzirirken.Yastlanmam için her seferinde altına yastık koyup öyle tutmam lazım ama her seferinde yastık elimin altında olmuyor.Dikkat etmemiz lazım aslında.

:Saruboceq: çok geçmiş olsun zerencim, allah beterinden korusun, en azından çözümü var yine, allah şifa versin

zeynepcim aynı durum bende de var, gece bel ve sırt ağrısından duramıyorum, gündüz biraz daha iyiyim, çocuk doktoruna sordum ama ilça filan vermedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…