- Konu Sahibi deryahakan
-
- #20.541
Günaydıııın kızlaaaaar!!!hihoyyyt
Açılışı ben mi yaptım ne?delikafaduldenSanki dükkan açıyozkaydirigubbakcemile3
6'da kalktım bugün kızımın elini emme sesiyle.Uyanıp acıkmış ama baktım kundak dahil üstü ıslak.Bacağından çişi sızmış.Üstünü değiştirinceye kadar ağlamaktan helak oldu yavrum.E ne de olsa en uzun uykusundan uyanmış ve aç.Üstünü değiştirmeden öyle ıslak ıslak emzirmek istemedim.Babamızı da uyandırdık tabii o kadar ağlayınca.O da korktu,uyku sersemi "Her sabah böyle ağlıyor da ben mi duymuyorum?" diye sordu.Ben tabi sabah sinirimle "Saatin kaç olduğunu görmüyor musun?" dedim sinirle."Bu saatte uyanıyor mu bizim kızımız.Sadece emmek için uyanıyor." dedim.Kızacak ne varsalaelaelaelaelaeSabah sabah kocişi azarladım yani.E bi yandan çocuk bağıra bağıra ağlarken giydirmek için cebelleşiyorum ya...Sinirli olmam gerekiyormuş gibi.
Aman işte neyse.Uyku tutmadı açtım sabah haberlerini izliyorum.Normalde haberleri hiç izleyemiyorum.Sinirlerim bozuluyor.Sabah daha iyi oluyomuş izlemek.Bundan sonra 6'da mı kalksamfisfisfis
Kızlar kullandığınız bebek bezleri sızdırıyor mu sizin de?Hiç sızdırmadı diyen var mı?Huggies kullanıyorum ben beli lastikli kızım rahat etsin diye ama ara sıra böyle sızıyor.Çok mu sıkı bağlamalıyım ki her seferinde:uhm:Hadi belini sıkmadım diyelim,bacağından nasıl sızıyor anlamadım.Fikir verin arkadaşlar.
merhaba arkadaşlar
doğumdan beri yazamadım; kızım pek fırsat vermio :) aslında birkaç günde bir 5-10 dk girip ne var ne yok bakıyorum ama şimdi soracaklarım var...kızım kucağımda kuş uykusundayken yazayım dedim :)
size soracaklarım var...yardımcı olabilirseniz sevinirim :
* ufaklıklarınızı dışarı çıkardınız mı hiç? yani doktor moktor dışında....arabasıyla gezdiniz mi hiç dışarıda? bugün hava çok güzel....benim de bankada filan işlerim var bi ara niyetlendim sarıp sarmalayıp atayım arabasına diye....aslında ondan çok kendimi dışarı atasım var...bunaldım resmen-aylardır dışarı çıkmıom (doktor hariç) sıyırıcam...ama cesaret edemedim...üşütür müşütür die çook korktum...eşim de ben karışmam ama hasta olursa sorarım sana diince kırdım dizimi oturdum evimde...onun için sizlere sorayım dedim...siz çıktınız mı???
* sizin ufaklıklar nasıl rüyalar görüyorlar????benim kızım arada sıçrayarak ya da çığlıklar atarak uyanıyor; rüyasında çok korkuyor?sizde de oluyor mu?
* emme-uyuma saatleriniz düzene girdi mi???
* gündüz uyuyor mu bebekleriniz?benim ki kucakta olursa uyanıp uyanıp uyanıo?yatağa koyar koymaz cin gibi oluyor...
sorguya çeker gibi oldum sizleri ama merak ettim herkesler aynı mı die????
canım bende cok fazla cıkmıyorum hastalanmasında korkuyorum
benim kızımda bazen cığlıklar atarak uyanıyo rüyasında korkuyuyorlarmış
valla emme saatimiz yok nezaman canı isterse ozaman emiyor uyku düzeni yavaş yavaş oluyor canım
gündüzleri pek uyumuyor benim cadı kızımda aynen bende ayagımda sallıyorum uyuyor yatağına koyar koymaz gözler fal taşı gibi
aynı dertlerden müzdaribiz canım
merhaba arkadaşlar
doğumdan beri yazamadım; kızım pek fırsat vermio :) aslında birkaç günde bir 5-10 dk girip ne var ne yok bakıyorum ama şimdi soracaklarım var...kızım kucağımda kuş uykusundayken yazayım dedim :)
* ufaklıklarınızı dışarı çıkardınız mı hiç? yani doktor moktor dışında....arabasıyla gezdiniz mi hiç dışarıda? bugün hava çok güzel....benim de bankada filan işlerim var bi ara niyetlendim sarıp sarmalayıp atayım arabasına diye....aslında ondan çok kendimi dışarı atasım var...bunaldım resmen-aylardır dışarı çıkmıom (doktor hariç) sıyırıcam...ama cesaret edemedim...üşütür müşütür die çook korktum...eşim de ben karışmam ama hasta olursa sorarım sana diince kırdım dizimi oturdum evimde...onun için sizlere sorayım dedim...siz çıktınız mı???
* sizin ufaklıklar nasıl rüyalar görüyorlar????benim kızım arada sıçrayarak ya da çığlıklar atarak uyanıyor; rüyasında çok korkuyor?sizde de oluyor mu?
* gündüz uyuyor mu bebekleriniz?benim ki kucakta olursa uyanıp uyanıp uyanıo?yatağa koyar koymaz cin gibi oluyor...
cnm ben oglumu arabasina bindirip cikariyorum nasil alistirirsan oyle gider ben tulum almisin onu giydiriyorum cok sicak tutuyor ustune de bir ortu seriyorum bide arabasinin kendi ortusude var onuda ortuyorum sapkasi falan derken etkilenmiyor soguktan degilki bizim almanya size gore cok soguk.bence yavas yavas kisa mesafeli yerlere git byolece oglunda hava almis olur sonucta onlarinda havaya ihtiyaci var.
ikinci soruna gelince benim oglumda uykusunda ciglik atarak uyandigi oluyor bu cok normal oyle olunca hemen onunla vucudun temas halinde olsunki yaninda oldugunu hissetsin yavrucak.
3.soruna gelince emzirmedigim icin pek cevaplayamayacam ama uykusuna gelince geceleri dogdugu gundeki gibi ayni benimkinin sukurki gece uyku sorunu pek olmadi gece 1 kez kalkiyor sadece
gunduz uyumaya gelince;hep kisa sureli uyuyor ama bende birlikte yatarsam onunla uzun uyuyor yatagima yatiriyorum her saat basi gozlerini dikip beni kontrol ediyor sipa ben varmiyim yokmuyum diye varsam uykusuna devam ediyor yoksam kopariyor kiyameti simdiden anneciyiz biz yani.hep yaninda olmami istiyor anlayacagin uykusunda bile.
merhaba arkadaşlar
he bi de.....bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz?özellikle gece uzun uykularına nasıl dalıyorlar?yatağında kendiliğinden dalan var mı? benimki mutlaka kucakta uyuyor
he bi de.....bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz?özellikle gece uzun uykularına nasıl dalıyorlar?yatağında kendiliğinden dalan var mı? benimki mutlaka kucakta uyuyor
merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?