- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.241
günaydııınn
dün yorulmuşuz sabah tekrardan yatnca uyanamadık.
babamız öğlen yemeğe gelecek diye koştur koştur yemek yaptım.
şimdi gelmesini bekliyorum.
öğleden sonra da bi arkadaşa gidecem. (haftasonu düğünü var düğüne gidemem de bi hayırlı olsun diyim dedim.)
hoşgeldin canımmm
aslında bebekli olunca insanın evi gibisi yokyur bana göre ama anne evide bi yerde kendi evi sayılır tabii..
eşimi ben 10 yıllık evllik dönemimde toplasan 10 gün ayrı kalmamışımdır
bu benim gizli yanım bende eşimi bırakıp yalnız gezemeyenlerdenim yanikaydirigubbakcemile3
Misscim sen bana hoş geldin demiştin.Teşekkür için geciktim,unuttuğumdan değil gecikince geciktiğime utandığımdan arkadaşım.Geç oldu,kusura bakma. :1hug: a.s.
annişlerim ben en sonunda evime gelebildim apar topar..
ankarayı olmasa da evimi ve kocacığımı cook özlemişim :asigim:
geçmişe hiç bakamadım..
en müsait zzamanda yine tünerim ben bilg başına
öptüm hepinizi...
merhaba kızlar serra nın ateşi normale döndü bende ilerleme var ne doktoru aradım nede hastaneye koştum alıştım sanırım
bizim bugün kontrolümüz ve rota aşımızın 2. dozu vardı. genel olarak oğluşun gelişimi çok güzel. ama alıştırmak adına ek besinlere başlıyoruz.
aşıyı bi yedi görmelisiniz.
doktorumuz "sen yemek yeme konusunda hiç zorlanmıycan gibi görünüyo" dedi.
doktor oğlumun pipisine baktı ve biraz ileri ittirdi.
banyoda bu şekilde masaj yap, yapışmış dedi.
o uğraştı oğlumun canı çok acıdı biraz da kanadı.
neyse şimdi rahat çok şükür.
heinizi öpüyoruz...
ben geldim öpüp kaçıcam gezmeye gitcez oğlumla bugün.
sabah 6 da yaktayım malum. szk kaçar.. delikafadulden
bu akşamın iyi geceleri ve yarınında günaydınını aynı msg a sığdırıyorum
Şeniz
merhaba kızlar
ağlamaktan gözlerim şişti
yüreğim sıkışıyor
az önce bir konu okudum forumda
vuslat adında bir üye
yavrusunu kaybetmiş
hemde çok çok acıklı okurken insanın içini paramparça eden
koştum minik kuzuma uyuyordu
sarıldım sarıldım kokladım öptüm defalarca
o anne içinde kokladım
halen daha ağlıyorum yazarken
hayat çok zor insan neler yaşıyor
Allahım sabrını versin çok çok fazla bu acı
yavrumdan bunalıpta off dediğim zamalar için çok pişmanım
Rabim evlat acısı göstermesin kimseye :Saruboceq:
kızlar bayadır işlerim yogundu giremedim foruma dilerim herkez iyidir SERRA şuanda ateşi yüksek başında nöbet tutuyorum uyur uyaık arası fitil verdim soguk kompleks yaptım dişimi yapıyor anlamadım soguk algınlığı değil gibi çünkü ne hırıltı nede burunda sümük akıntı var bu diş gelene kadar baya hırpalayacağa benziyor
ilk inciniz hayirli olsun canim darisi bekleyenlerealkisalkisalkis
edolina hayırlı olsun canım ne guzel ya
edolina masallah canim kuzuna
op benim icin onu :asigim:
selamlar edolina hayırlı olsun dişiniz canım :)
)
Edolinacım inciniz hayırlı olsun,hayırlısıyla sağlıkla yenileri de çıksın inşallah(amin).
merhaba şekerlerim.
edişim çok çok sevindim canım.hayırlı olsun canım,anişimiz kocaman kıs olmaya başladı:)):1hug:.
edolina soylemismiydim bilmem ama tekrar tebrik ederim kizinin incileri cikmis
darisi bize buyuduler artik bu kuzular ya
edolina canım ya kızının isminin anlamı ne merak ettim bu arada tekrar hayırlı olsun minik dişiniz
edoşşş anitanın dişimi göründüüü alkisalkisalkis
süper süper süper bir haber bu delikafadulden
böylece ilk dişi çıkan bebeğimizde belli oldu
katogorisi olursa adını altın harflerle yazarız anitianın
ilk diş bulgurundada kimde olduğumuz belli oldu
hadi biz geliyoz hazırlık yap :teytey:
edolinacım prensesin incisi hayirli olsun nice incilere inş.darisi bizim başimiza bakalım nasil olacak.bu arada kızlar havalr güzellerşti valla
herkes gezmelerde bende ayni şekilde.hepinizi çok öpüyorum.prens ve prenseslerinizideŞenizbu arada nurgüncüm cok üzüldüm inan.allahh kimseye evlat acisi vermesin düşmanima bile.allahda ailesine sabirversinsenağlama
ay dişimiz mi göründü edoşcum..
ben geçmişi okuyamadım malum,kaçırmışım ya..
hadi hayırlı olsun :)
ağrısız sancısız cıkarın inş dişlerinizi:1hug:
Maşallah lilyumcum size.. al bendende okadar bizde 8 senelik evliyizbende kocamdan ayrı şurdanşuraya gidemiyorum ankaraya bile hiç yalnız gitmedimm.. kavusurken çok hasret çektik kocacımla bida ayrılamıom dizinin dibinden. tabi annem bu işe çok bozuluo o ayrı :jeyyar:
canım 8 yıl mı dedin o zaman benden sana bi maşalllahhh
Allah mutluluğunu bozmasın canımmmŞeniz
canımm yaaaaa senin yerine ben işe başlamışım gibi mahzunlaştım bak gördünmüü senağlama kıyamam sana. İnşallah arkadaşların falan güzel bi karşılama günün güzel geçer. oğlunda sende alışırsınız mecburi bu duruma.. güçlü anne gelirsin sen üstesinden.. sana ve bütün çalışan annişlerimise tekrar kolaylıklar diliyomm.. gece ben yok gündüs senn senağlama kavuşamicasmı bacımm böööhüüh senağlama
bi çalışan annede ben olduğum için saol be canımmma.s.
Miss12 den alıntı
Maşallah lilyumcum size.. al bendende okadar bizde 8 senelik evliyiz bende kocamdan ayrı şurdanşuraya gidemiyorum ankaraya bile hiç yalnız gitmedimm.. kavusurken çok hasret çektik kocacımla bida ayrılamıom dizinin dibinden. tabi annem bu işe çok bozuluo o ayrı
misscim sağol canım sizede maşallah 8 senede az değil tabii
hatta bu sene 11 seneye girdik aslında ben gidecek olsam yatılı olarak eşim bişey demez ama içime sinmiyor işte
alışkanlıklarından kolay vazgeçen biri değilim ben oyüzden eşim ile gidersek giderim yoksa otururum valla bana bu yüzden arkadaşlarım kızıyor bazen kötü alıştırma erkek milleti vs diye ama ben bu şekilde daha huzurluyummm
Geçmiş olsun canım.ben de bu sıcaklarda ateşinin çıktığını nasıl anlayacağım diye dertleniyordum.Annem de ateşi olan bebek halsiz olur dedi.Bizimki cin gibi maşallah.
Bir de kızlar dikkat edin,asıl yüksek ateşte bebeğin elleri ve ayakları buz gibi oluyor.ateşini elleri veya ayaklarını elleyerek kontrol etmeyin.
edoşum ay yarınmı yapceksinis dişş buğdayı ne güsell.. darısı başımızzaa İnşallah 32 dişlerinide göreliim hatta yaşlandıklarında ağzılarında diş kalmadıgını bile görelim.. sırnaşık şey nassıı oluoo bu bugday falan bi töreni neyim varmıı bilgilendirin su cahil arkadasınızı accukk be
Sağolun teyzelerimiz.İlk diş bizim dişimiz galiba.Dün diş hekimimiz (dedemiz) de dişimizin patladığını onayladı.Yarın diş buğdayı yapacağız.40'ımız çıktığında evine gittiğimiz yaşlı ninemiz gelip okuyacak kızımı hihoyyyt
Anita isminin anlamı arkadaşcanlıssı,dostcanlısı demek.Bona Hersek'te kullanılan bir isim.Tüm dünyada kullanılıyor aslında.Bu açıdan da tercih ettik.Enternasyonal bir isim olsun istiyorduk.Eşimle ikimizin de çok içine sindi.Benim dedem dışında herkes ismini çok sevdi a.s Dedem de müslüman ismi değil diye söylenip durdu.Halbuki müslümanların da kullandığı bir isim.Neyse.Sonuçta nüfusu da çoktan çıktı ve konu tartışmaya kapandı yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?