2008 Aralık Anneleri

günaydııınn
dün yorulmuşuz sabah tekrardan yatnca uyanamadık.
babamız öğlen yemeğe gelecek diye koştur koştur yemek yaptım.
şimdi gelmesini bekliyorum.
öğleden sonra da bi arkadaşa gidecem. (haftasonu düğünü var düğüne gidemem de bi hayırlı olsun diyim dedim.)

hym canım senin su ufaklıgı gordukce seviyorum nazarım deyecek sonunda massallah massallah insanın alıp mıncık mıncık edesi geliyor

Maşallah lilyumcum size.. al bendende okadar bizde 8 senelik evliyiz bende kocamdan ayrı şurdanşuraya gidemiyorum ankaraya bile hiç yalnız gitmedimm.. kavusurken çok hasret çektik kocacımla bida ayrılamıom dizinin dibinden. tabi annem bu işe çok bozuluo o ayrı :jeyyar:

Misscim sen bana hoş geldin demiştin.Teşekkür için geciktim,unuttuğumdan değil gecikince geciktiğime utandığımdan arkadaşım. Geç oldu,kusura bakma. :1hug: a.s.

ahh canımmmmmmm nedemekk ya olarmı öle şey ne utancann.. helekii söz konusu bensem. ben hayatta takılmam böle şeylere. öpüyom kocaman Şeniz

ohh be bhk.cim iyikim geldin.. hoşgeldinn a.s.

merhaba kızlar serra nın ateşi normale döndü bende ilerleme var ne doktoru aradım nede hastaneye koştum alıştım sanırım

canım geçmiş olsun yeni okudumm.. aman tek dertleri dişten ateşleri olsa keşke. Allah başka bişi göstermesin bebişlerimize ınşallah :Saruboceq:

oh afiyet olsun yağız paşaya.. bnmkide mama gibi lıkır lıkır içio rotayı.. bakalım pazartesi içices bisde. çok geçmiş olsun canım. aynı dertten szk ve ben muzdariptik biliyosun.. masaj yapıos şimdi pipişlere. yapışıklığı açarken baya yanıo canları. seninkide sünnetlimiydi yaa :uhm:

ben geldim öpüp kaçıcam gezmeye gitcez oğlumla bugün.

oh be elviram sende gezz ohh sefan olsunn canım. bnm yerimede gez burda hava kapalııııı :a015:

sabah 6 da yaktayım malum. szk kaçar.. delikafadulden
bu akşamın iyi geceleri ve yarınında günaydınını aynı msg a sığdırıyorum
Şeniz

canımm yaaaaa senin yerine ben işe başlamışım gibi mahzunlaştım bak gördünmüü senağlama kıyamam sana. İnşallah arkadaşların falan güzel bi karşılama günün güzel geçer. oğlunda sende alışırsınız mecburi bu duruma.. güçlü anne gelirsin sen üstesinden.. sana ve bütün çalışan annişlerimise tekrar kolaylıklar diliyomm.. gece ben yok gündüs senn senağlama kavuşamicasmı bacımm böööhüüh senağlama

amin canımamin... dün yüreğim cızz ederek bende okudum o yazıyı...
rabbim kimselere bu acıyı yaşatmasın...
annesine sabır bile dileyemedim oldukça zor bi durum...
hayat maalesef böyle işte o yüzden yatar kalkar şükür derim rabbime...

Miss12 den alıntı
Maşallah lilyumcum size.. al bendende okadar bizde 8 senelik evliyiz bende kocamdan ayrı şurdanşuraya gidemiyorum ankaraya bile hiç yalnız gitmedimm.. kavusurken çok hasret çektik kocacımla bida ayrılamıom dizinin dibinden. tabi annem bu işe çok bozuluo o ayrı

misscim sağol canım sizede maşallah 8 senede az değil tabii
hatta bu sene 11 seneye girdik aslında ben gidecek olsam yatılı olarak eşim bişey demez ama içime sinmiyor işte
alışkanlıklarından kolay vazgeçen biri değilim ben oyüzden eşim ile gidersek giderim yoksa otururum valla bana bu yüzden arkadaşlarım kızıyor bazen kötü alıştırma erkek milleti vs diye ama ben bu şekilde daha huzurluyummm

SZK den alıntı
peynir mutlaka tuzsuz olucak şu 3 beyaz zehirle ne kadar geç tanışırsa o kadar iyi. Hem mesleğimi yapmadığım için hem de bebek beslenmesi tamemen özel bi kategori olduğu için benim çok anladığım bi konu değil aslında ama bu işin uzmanları labne öneriyolar. aklıma yattığı için ben de öyle yapıcam 6. ayımızı bi bitirelim menümüze renk gelicek. şimdi aynı gıdalar ile taklalar atıyoruz.

Allah aynı masada yemek yediğimiz günleri de göstersin

Amin szk cim inşallah o günleride hep birlikte görürüz ..:Saruboceq:
bu arada bende oğluma 6.ayında cicibebeyi ıhlamur ile ezer içine labne koyarak başlamıştım...
hem tadı hemde tuzsuz olması itibari ile bende tavsiye ederim...

ayrıca çalışma hayatında başarılar dilerim

umarım herşey gönlünün istediği gibi kolay olur canıma.s.

Geçmiş olsun canım.ben de bu sıcaklarda ateşinin çıktığını nasıl anlayacağım diye dertleniyordum.Annem de ateşi olan bebek halsiz olur dedi.Bizimki cin gibi maşallah.

Bir de kızlar dikkat edin,asıl yüksek ateşte bebeğin elleri ve ayakları buz gibi oluyor.ateşini elleri veya ayaklarını elleyerek kontrol etmeyin.

ilk inciniz hayirli olsun canim darisi bekleyenlerealkisalkisalkis

edolina hayırlı olsun canım ne guzel ya

edolina masallah canim kuzuna
op benim icin onu :asigim:

selamlar edolina hayırlı olsun dişiniz canım :)
)

Edolinacım inciniz hayırlı olsun,hayırlısıyla sağlıkla yenileri de çıksın inşallah(amin).

merhaba şekerlerim.
edişim çok çok sevindim canım.hayırlı olsun canım,anişimiz kocaman kıs olmaya başladı:)):1hug:.

edolina soylemismiydim bilmem ama tekrar tebrik ederim kizinin incileri cikmis
darisi bize buyuduler artik bu kuzular ya

edolina canım ya kızının isminin anlamı ne merak ettim bu arada tekrar hayırlı olsun minik dişiniz

Sağolun teyzelerimiz.ılk diş bizim dişimiz galiba.Dün diş hekimimiz (dedemiz) de dişimizin patladığını onayladı.Yarın diş buğdayı yapacağız.40'ımız çıktığında evine gittiğimiz yaşlı ninemiz gelip okuyacak kızımı hihoyyyt

Anita isminin anlamı arkadaşcanlıssı,dostcanlısı demek.Bona Hersek'te kullanılan bir isim.Tüm dünyada kullanılıyor aslında.Bu açıdan da tercih ettik.Enternasyonal bir isim olsun istiyorduk.Eşimle ikimizin de çok içine sindi.Benim dedem dışında herkes ismini çok sevdi a.s Dedem de müslüman ismi değil diye söylenip durdu.Halbuki müslümanların da kullandığı bir isim.Neyse.Sonuçta nüfusu da çoktan çıktı ve konu tartışmaya kapandı yerimseniben

ay dişimiz mi göründü edoşcum..
ben geçmişi okuyamadım malum,kaçırmışım ya..

hadi hayırlı olsun :)
ağrısız sancısız cıkarın inş dişlerinizi:1hug:

ay dişimiz mi göründü edoşcum..
ben geçmişi okuyamadım malum,kaçırmışım ya..

hadi hayırlı olsun :)
ağrısız sancısız cıkarın inş dişlerinizi:1hug:

Evet canım.Alttan ilk sol dişimiz.Tırtıklı minnacık bir inci belirdi.
Amin hepimizin bebeklerine.

Hoşgeldin bu arada.Ben de uzak kalamıyorum kocişimden.Bu yüzden seni çok iyi anlıyorum.Allah mutluluğunuzu bozmasın.

Maşallah canım benim size.. bizde dün 10. tanışma yıldönümümüzüü kutladık eşimleee. bu günlere bi son vermek lasımm artık hediye yetişmio anlamıda kalmıo aklıma yeni hedayelerde gelmiioo bee kaydirigubbakcemile3 aşkıma kaplumbaga bile almışlığım var hala bakıorum :roflol: bebiş gelince onu unuttum kokmaya başladı yazıkk delikafadulden bu arada ne güsel yazmışsın.. valla bende pek huzurluyum bnm ailedekilerde arkadaşlarda kızıyoo bazen ama bnmde içim böle rahat napim anca beraber kanca beraber :lepi:

Kızlaaar!!!
Anita'yı sırtüstü yatırıp mutfağa emziğini yıkamaya gittim.Bir geldim ki iki elinin üzerinde,kafa yukarıda,yüzüstü duruyor:1shok:Çıngırağını almak için dönmüş.Çıngırağı tuttu ve sırtüstü yuvarlanıp oynamaya başladı.Kızım artık dönebiliyorr:sm_cool:

afferin anişe
ilkimde dönüyor artık teyzesi,dün akşam bezlicekdim halısının üsütndeydi bi geldim dönmüş.sonra gaza geldi ben tebrik edince döndü durdu maşallah kuzum.büyüyolar bebeler büyüyorrrrrhihoyyyt:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…