- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.261
Gözünüz aydın Esin'cim.Eylül ateşlenmez inşallah.Bizim de önümüzdeki ayın başında aşımız.
evet ya bizim de..
bu aşıyı da atlattık mı 6 ay rahatız inş
Evet canım.Alttan ilk sol dişimiz.Tırtıklı minnacık bir inci belirdi.
Amin hepimizin bebeklerine.
Hoşgeldin bu arada.Ben de uzak kalamıyorum kocişimden.Bu yüzden seni çok iyi anlıyorum.Allah mutluluğunuzu bozmasın.
canım 8 yıl mı dedin o zaman benden sana bi maşalllahhh
Allah mutluluğunu bozmasın canımmmŞeniz
bi çalışan annede ben olduğum için saol be canımmma.s.
Kızlaaar!!!
Anita'yı sırtüstü yatırıp mutfağa emziğini yıkamaya gittim.Bir geldim ki iki elinin üzerinde,kafa yukarıda,yüzüstü duruyor:1shok:Çıngırağını almak için dönmüş.Çıngırağı tuttu ve sırtüstü yuvarlanıp oynamaya başladı.Kızım artık dönebiliyorr:sm_cool:
selam kızlar bugün eylülün aşısı ve rutin kontrolü vardi.kızım bu ay azbikilo almış veeeeeee ekgida ya gectik.iki aşısı vardi zatüree ve karmanin son dozu yapıldı.bu ateşyapar dedi dr.ama allaha şükür suanada kadar olmadi sabah gitmiştik.herkes iyidir umarim.ben bi ek gida bölümüne bakayım geliyorum kızlarr öptüm siziŞeniz
Kızlaaar!!!
Anita'yı sırtüstü yatırıp mutfağa emziğini yıkamaya gittim.Bir geldim ki iki elinin üzerinde,kafa yukarıda,yüzüstü duruyor:1shok:Çıngırağını almak için dönmüş.Çıngırağı tuttu ve sırtüstü yuvarlanıp oynamaya başladı.Kızım artık dönebiliyorr:sm_cool:
afferin anişe
ilkimde dönüyor artık teyzesi,dün akşam bezlicekdim halısının üsütndeydi bi geldim dönmüş.sonra gaza geldi ben tebrik edince döndü durdu maşallah kuzum.büyüyolar bebeler büyüyorrrrrhihoyyyt:lepi:
selam kızlar bugün eylülün aşısı ve rutin kontrolü vardi.kızım bu ay azbikilo almış veeeeeee ekgida ya gectik.iki aşısı vardi zatüree ve karmanin son dozu yapıldı.bu ateşyapar dedi dr.ama allaha şükür suanada kadar olmadi sabah gitmiştik.herkes iyidir umarim.ben bi ek gida bölümüne bakayım geliyorum kızlarr öptüm siziŞeniz
bhkciğim laelaelaelaelae
Evet.Bu aşıdan sonra uzun bir süre rahatız.Bizim kızlar da aynı gün mü doğdu ne..kaydirigubbakcemile3
ayy tırtıklıııııı tırtıklııııı içim bi hoş oldu Maşallah ya
ve AMİN cümlemizin :1hug:
AYYYYYYYYYYYY hadi gözün aydıınnnnnnnn edolinamm.. iyimi desem kötümü desem bilemedim bak şimdii delikafadulden şaka bi yana elbette çok iyii ne güsel büyüyoo kuzucuklar. kötü dememin sebebii.. bnmki dönmeyi öğrendiğinden beri nerdeyse 15gündür gece uykum çookk düzensiss olduu.. çünküü hep yan yatıoo ve hep dönmek istio uykusunda bile ve zaten sürekli dönüyodaa o dönüyo ben çevirioom ama bazen dalıpta sesini duymassam ters yani yüzükoyun uyuyoo oluo hepp bende korkiiom. çok takip gerekioo a.s haa bu arada bnmki sırtüstünden yüzüstüne dönebilio ama yüzüstünden sırtüstüne dönemio henüz. seninki 2 türlüdemi dönmüş :uhm:
Anitaya kocaman bi maşallh
:jeyyar: öle walla
doğum günlerini beraber kutlucaz inşalkisalkisalkis
Gözünüz aydın Esin'cim.Eylül ateşlenmez inşallah.Bizim de önümüzdeki ayın başında aşımız.
YOQ YOKK YOOQQQQQQQQQAmin bütün bebeklere.Bizim kız birkaç gündür sırtüstüyken yana dnüyordu ve tam dönmek için çaba harcıyordu.Yüzüstü dururken de kolaylıkla sırtüstü yuvarlanabiliyordu.Gece uyurkem de sırtüstü yatırıyorum ve yan dönerek uyuyor.Ben de üstü açılıyor diye takipteyim hep geceleri.
Yakında yatak kenarlarına tutunarak kalkmaya da çalışacaklar.Ne kadar bebekleri yürüyenler zor olduğunu söylese de yaptığı her hareket kendi elde ettiğim bütün başarılardan daha büyük mutluluk veriyor bana.İnsanın bebeğinin büyümesini izlemesi kadar güzel birşey var mı?
esinciğim gözünüz aydın atlattınız şimidkden aşıyı.inş.ateşsiz geceyi geçirir yavrun.ben şimdikden çok sitres yaptım aşıyı bile.:bbo:
bhkciğim laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?