2008 Aralık Anneleri

selam kızlar bugün eylülün aşısı ve rutin kontrolü vardi.kızım bu ay azbikilo almış veeeeeee ekgida ya gectik.iki aşısı vardi zatüree ve karmanin son dozu yapıldı.bu ateşyapar dedi dr.ama allaha şükür suanada kadar olmadi sabah gitmiştik.herkes iyidir umarim.ben bi ek gida bölümüne bakayım geliyorum kızlarr öptüm siziŞeniz

esinciğim gözünüz aydın atlattınız şimidkden aşıyı.inş.ateşsiz geceyi geçirir yavrun.ben şimdikden çok sitres yaptım aşıyı bile.:bbo:
bhkciğim laelaelaelaelae

ayy tırtıklıııııı tırtıklııııı içim bi hoş oldu Maşallah ya
ve AMİN cümlemizin :1hug:

canım 8 yıl mı dedin o zaman benden sana bi maşalllahhh
Allah mutluluğunu bozmasın canımmmŞeniz

bi çalışan annede ben olduğum için saol be canımmma.s.

AMİN sağol canım benimm a.s.

AYYYYYYYYYYYY hadi gözün aydıınnnnnnnn edolinamm.. iyimi desem kötümü desem bilemedim bak şimdii delikafadulden şaka bi yana elbette çok iyii ne güsel büyüyoo kuzucuklar. kötü dememin sebebii.. bnmki dönmeyi öğrendiğinden beri nerdeyse 15gündür gece uykum çookk düzensiss olduu.. çünküü hep yan yatıoo ve hep dönmek istio uykusunda bile ve zaten sürekli dönüyodaa o dönüyo ben çevirioom ama bazen dalıpta sesini duymassam ters yani yüzükoyun uyuyoo oluo hepp bende korkiiom. çok takip gerekioo a.s haa bu arada bnmki sırtüstünden yüzüstüne dönebilio ama yüzüstünden sırtüstüne dönemio henüz. seninki 2 türlüdemi dönmüş :uhm:

geçmiş olsun canım hadi hayırlı olsun ek gıdalarınısdaa. İnşallah ateş yapmas yinede rahat geçer alkisalkisalkis

Anitaya kocaman bi maşallh

canım sizede maşalllahh
bizimki o kadar tembelkii hiç kıpırdama- mıpırdama yokk:roflol:

geçmiş olsun canımm.ihşallah huzursuzlaşmaz.ne güzel kurtarmışsınız .sanırım bi 6 ay daha yok aşıııkaydirigubbakcemile5

Amin bütün bebeklere.Bizim kız birkaç gündür sırtüstüyken yana dnüyordu ve tam dönmek için çaba harcıyordu.Yüzüstü dururken de kolaylıkla sırtüstü yuvarlanabiliyordu.Gece uyurkem de sırtüstü yatırıyorum ve yan dönerek uyuyor.Ben de üstü açılıyor diye takipteyim hep geceleri.

Yakında yatak kenarlarına tutunarak kalkmaya da çalışacaklar.Ne kadar bebekleri yürüyenler zor olduğunu söylese de yaptığı her hareket kendi elde ettiğim bütün başarılardan daha büyük mutluluk veriyor bana.İnsanın bebeğinin büyümesini izlemesi kadar güzel birşey var mı?

Şu anda kucağımda bilgisayara eğilip tükürük saçmakla meşgul.Bir de bağırıyor arada:)Sizinkiler de tükürükle yıkıyor mu sizi?Mama yedirirken de yapar Allah bilir..

Gözünüz aydın Esin'cim.Eylül ateşlenmez inşallah.Bizim de önümüzdeki ayın başında aşımız.

saol canım ya.valla baktim hala ateşi yoksırnaşık şeyheralde olmaz artik.neyse buaşılar zaten son dozdu.1 yasina kadar karmasi yok.inşallah seninkide rahat geçer canim ya

YOQ YOKK YOOQQQQQQQQQ

bnmkinde yüzüstünden sırtüstüne dönme hala yokk.. öğrenirse belki gece kendi kendine düz dönerr die bekliom kaydirigubbakcemile3 Maşallah tekrar tekrar bebeklerimize bu aradaaa su an aynı cümleyi tekrar kurmakta zorlandığım o muhteşemm sözünü ayakta alkışlıyooruumm.. onun her hareketii her başardığı şeyyyy dünyadaki en büyük mutluluguu yaşatıyoo.. ahhhhh alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:

esinciğim gözünüz aydın atlattınız şimidkden aşıyı.inş.ateşsiz geceyi geçirir yavrun.ben şimdikden çok sitres yaptım aşıyı bile.:bbo:
bhkciğim laelaelaelaelae

ay saol canım ya.stres yapmazmi insan nasil streslioluyor ama onun gelecekte hasta olmamasi için katlanıyoruz.inş.sizin bebişlerde ates olmadan gecirir kuzucuklar:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…