2008 Aralık Anneleri

BAKTIM yine yüzüstü uyuyoo.. sizce tehlikelimi kızlar.. zırtpırt düz çevirmelimiyim onunda uykusu bölünüo sonuçtaa ben çevircem diee :uhm:

saol canım benim darisi sizin başınıza hayırlı bi şekilde onlarda ates olmaz inş

saolcnım ya bakalım benim prensesim cok seviyor maşallah yeni tatlari doymakbilmiyorhihoyyytinş hepböyle devameder.

Miss çevirme bence.Annem beni hep yüzüstü yatırmış.Artık büyüdüler canım.Kafalarını çevirip kendilerini kurtarabilirler.

BAKTIM yine yüzüstü uyuyoo.. sizce tehlikelimi kızlar.. zırtpırt düz çevirmelimiyim onunda uykusu bölünüo sonuçtaa ben çevircem diee :uhm:

ya canım ayni sorun bizdedevar bence çevir bilmez etmes uykuda.bölünsün ya uykusu onun saglıgından önemlimi canim.ayni benim kızımda öyle.ama yüz üstü yatinca dönemiyorda öyle kalıyor.ama uyurken hep sirtüstü yatıyor.ama sen bilirsin canim uykusu bölünüyor diyosan hep tetikte olmak lazim zaten öyle yapıyosun.ay bende korkuyorum ya ne bilim.gece on kere kalkıyorum:1shok:

valla ben bilmeden 1 aylıkkende yüzüstü rahat edio die 1 ay boyunca öyle uyutmustum annemin ısrarı ile.. meger tehlikeliymiş bilmiodum. senağlama ama başka türlü mümkün değil uyumuyodu perişandım yani.. gazına iyi geliodu ozamanlar heralde.. yani bebelikten tecrübeli bizimki :roflol: şimdide dönmeye başlayalı beri sürekli tetikteyim çevirmekten oda bende helak olduk ama o ısrarla ters yatmak istiyoo.. ve daha uzun uyuyo tersken.. şimdide öyle ellemedim bakalım napiyimm.. ben sadece sık sık kontrol ediyim bari.. gecede saat başına saati kurup kalkıp kontrol ediom kaç gecedir. bi süre böle dewam edelim bakalım nolcak.. sağolun kıslar a.s.

kızlar bide şey soriim.. bnm göbek deliğimin içii kahverengi :1shok: sanki böle eskiden yaraymışta kabuk baglamış dökülüoo gibii... benek benekk.. doğumdan sonra oldu daha gecmedi.. sizlerde durum böyle olan varmı.. benmi bi tuhafım gösterimmi bi kadın doğumcuya dersiniz normalmi ??

misscim benim de öleydi,
banyolarda bolca keseledim geçti..

Merhabalaaar kaydirigubbakcemile2
Kızımın incisi göründüüüüü!!! alkisalkisalkis
yaşasınnn minik ve güzeller güzeli Anita
aaaaa edoş nie söyledin kız. ben görseydim ilk, gömlek alırdım anişe

neeeaaaa yoksa siz de mi görüşeceksiniz pek yakındaaa
hayırlı olsun, ısırıp dursun parmağınızı

geçmiş olsun canım eminim diştendir..

ama yemeğini iştahla yiyor değil mi?

ben geldimmmmmmmm öfffffff yaaaa ne sikici birgün deli olcam.
evden içeri giresim yok gittiğim yerdede bir saatten fazla oturasım yok
menapozamı giriyorum neeeeeeeeee

Selam kıslar ben geldim. naapıyonuz bakiim ??

hym canım senin su ufaklıgı gordukce seviyorum nazarım deyecek sonunda massallah massallah insanın alıp mıncık mıncık edesi geliyor
sağol canım benim. ben sürekli mıncıklıyorum zaten
yok canım ya sünnetli değil. yerimseniben
maaşallah Anita'ya yerim ben seni cimcime
ilkim'e de aferiin
Şu anda kucağımda bilgisayara eğilip tükürük saçmakla meşgul.Bir de bağırıyor arada:)Sizinkiler de tükürükle yıkıyor mu sizi?Mama yedirirken de yapar Allah bilir..
aynen canım resmen püskürterek tükürüyo sıpa...

bu arada artık burada yazmasa da takip eden arkadaşımız Zeynepvuralın Elifnazı ilk diş çıkaran bebeğimiz di. hatırlatmak isteim...:jeyyar:

Sağol Gold'cum.Deniz'e de maşallah.Bizim telsizin ışığı kırmızı.Telsiz bizim kızın da çok ilgisini çekiyor.Ben artık ayak ucuna koyuyorum.Göremiyor yani:)

Miss benim de göbek deliğim öyle koyu idi.Banyodan sonra kulak pamuğuyla sildim birkaç kez.Temizlendi şimdi.Deri kalıntısı gibi birşey herhalde.Göbeğimin ameliyat yeri olan kısmı da koyu renkti.Onu da kesele dedi doktor.ıki ay sonra falan keseleyebilmiştim korkudan.Neredeyse hala sakınıyorum göbeğimi.Belki zayıflarsam geçer bu korku-tatlicadiarzu- Bu da zayıflama bahanem olsun.Albeni bahanesi gibi oldu ama neyse delikafadulden

Hym sağol canım.Bu arada Elif Naz tabiiki de ilk olacak çünkü ilk doğan bebek.Bütün Aralık bebeklerinin ablası yerimseniben

kızlar inanmazsınız ben bugun oğlumu bir oyun grubuna götürdüm..
Hafta sonu bir alışveriş merkezinde kaydımızı almışlardı bu sabah arayıp tanıtım amaçlı ücretsiz bir ders için çağırdılar bende 2 gundur annemlerdeyim, çağırdıkları yer çok yakın denk düştü yani biz de gittik...
Bu kadar bebek ne anlar demeyin biz çok eğlendik...
Bu dönemde yapmamız gerekenleri söylediler ellerinize tercihen kırmızı oje sürüp tek tek parmaklarımızı kukla gibi kullanıp oyunlar yapabilirmişiz, ayna çok önemli mutlaka aynaya baktırın, bilek ve eklem yerleri hariç masaj çok önemli, bir de deniz topu gibi bir topla oynadık çok keyifli oldu, bir de göz temasını yakalayıp konuşmak çok önemliymiş..

canım çok iyi yapmışsın.benim eltimde götürüyor oğlunu.bilgin için saol canım.başlayalım renk rek ojeler sürmeye ozamandelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…