- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.281
ben kaçar kızlar.hepinizi sevgiyle öpüyorum.mucukssssssssssssssssssa.s.
canım sizede maşalllahh
bizimki o kadar tembelkii hiç kıpırdama- mıpırdama yokk:roflol:
geçmiş olsun canımm.ihşallah huzursuzlaşmaz.ne güzel kurtarmışsınız .sanırım bi 6 ay daha yok aşıııkaydirigubbakcemile5
ayy tırtıklıııııı tırtıklııııı içim bi hoş oldu Maşallah ya
ve AMİN cümlemizin :1hug:
AMİN sağol canım benimm a.s.
AYYYYYYYYYYYY hadi gözün aydıınnnnnnnn edolinamm.. iyimi desem kötümü desem bilemedim bak şimdii delikafadulden şaka bi yana elbette çok iyii ne güsel büyüyoo kuzucuklar. kötü dememin sebebii.. bnmki dönmeyi öğrendiğinden beri nerdeyse 15gündür gece uykum çookk düzensiss olduu.. çünküü hep yan yatıoo ve hep dönmek istio uykusunda bile ve zaten sürekli dönüyodaa o dönüyo ben çevirioom ama bazen dalıpta sesini duymassam ters yani yüzükoyun uyuyoo oluo hepp bende korkiiom. çok takip gerekioo a.s haa bu arada bnmki sırtüstünden yüzüstüne dönebilio ama yüzüstünden sırtüstüne dönemio henüz. seninki 2 türlüdemi dönmüş :uhm:
geçmiş olsun canım hadi hayırlı olsun ek gıdalarınısdaa. İnşallah ateş yapmas yinede rahat geçer alkisalkisalkis
BAKTIM yine yüzüstü uyuyoo.. sizce tehlikelimi kızlar.. zırtpırt düz çevirmelimiyim onunda uykusu bölünüo sonuçtaa ben çevircem diee :uhm:
kızlar bide şey soriim.. bnm göbek deliğimin içii kahverengi :1shok: sanki böle eskiden yaraymışta kabuk baglamış dökülüoo gibii... benek benekk.. doğumdan sonra oldu daha gecmedi.. sizlerde durum böyle olan varmı.. benmi bi tuhafım gösterimmi bi kadın doğumcuya dersiniz normalmi ??
yaşasınnn minik ve güzeller güzeli AnitaMerhabalaaar kaydirigubbakcemile2
Kızımın incisi göründüüüüü!!! alkisalkisalkis
aaaaa edoş nie söyledin kız. ben görseydim ilk, gömlek alırdım anişe
neeeaaaa yoksa siz de mi görüşeceksiniz pek yakındaaa
hayırlı olsun, ısırıp dursun parmağınızı
geçmiş olsun canım eminim diştendir..kızlar bayadır işlerim yogundu giremedim foruma dilerim herkez iyidir SERRA şuanda ateşi yüksek başında nöbet tutuyorum uyur uyaık arası fitil verdim soguk kompleks yaptım dişimi yapıyor anlamadım soguk algınlığı değil gibi çünkü ne hırıltı nede burunda sümük akıntı var bu diş gelene kadar baya hırpalayacağa benziyor
Yok güzelim aynı öğünde vermedim. Hergün birini verdim ilk hafta. bu hafta 2 öğüne çıkardım. 11:30 da ve 15:30 da veriyorum. öğle öğününde sebze çorbası verdimse ikindide yoğurt veriyorum ertesi gün anne sütlü muhallebi ve armut püresi veriyorum gibi.
öğünde verdiğim miktarları da arttırıyorum. bu hafta sebze çorbasına kabak ekledim bi de..
tabii bu arada zaten emmeye karşı iştahsız olan oğlum daha da az emer oldu((
Afiyet,bal şeker olsun.Yarasın kuzucuğuna inşallah.a.s.
Yoğurda istemesem de ve dr.yapılmasına karşı olduğu halde şeker katıp yedirmeyi deneyeceğim.
Hazır yoğurdun hangisini önerirsin?
hazır yoğurtlarda en küçük boy activia ya da meyveli yogurt kadar sade danoneler var onu öneriyorlar.. Gerçi Şeyda (szk) da gıda muhendisi ama benim sektorde çalışan gıda muhendisi arkadaslarım var, onlar direkt onu tercih ediyor hatta evde bile mayalamıyorlar sütaslari, babymixleri ilk etapta fazla lezzetli olduklarından dolayı o tada alışırda sade yoğurt yemez diye pek tercih etmiyorlar
bizimkide bir süredir dönüyor, Kayra dan öğrendi herhal kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizim bebek telsizinin mavi ısığı var birkaç gecedir Deniz'i mavi ters dönmüş mavi ışığa doğru yol almaya çalışırken buluyorum...valla ben bilmeden 1 aylıkkende yüzüstü rahat edio die 1 ay boyunca öyle uyutmustum annemin ısrarı ile.. meger tehlikeliymiş bilmiodum. senağlama ama başka türlü mümkün değil uyumuyodu perişandım yani.. gazına iyi geliodu ozamanlar heralde.. yani bebelikten tecrübeli bizimki :roflol: şimdide dönmeye başlayalı beri sürekli tetikteyim çevirmekten oda bende helak olduk ama o ısrarla ters yatmak istiyoo.. ve daha uzun uyuyo tersken.. şimdide öyle ellemedim bakalım napiyimm.. ben sadece sık sık kontrol ediyim bari.. gecede saat başına saati kurup kalkıp kontrol ediom kaç gecedir. bi süre böle dewam edelim bakalım nolcak.. sağolun kıslar a.s.
[
sağol canım benim. ben sürekli mıncıklıyorum zatenhym canım senin su ufaklıgı gordukce seviyorum nazarım deyecek sonunda massallah massallah insanın alıp mıncık mıncık edesi geliyor
yok canım ya sünnetli değil. yerimsenibenoh afiyet olsun yağız paşaya.. bnmkide mama gibi lıkır lıkır içio rotayı.. bakalım pazartesi içices bisde. çok geçmiş olsun canım. aynı dertten szk ve ben muzdariptik biliyosun.. masaj yapıos şimdi pipişlere. yapışıklığı açarken baya yanıo canları. seninkide sünnetlimiydi yaa :uhm:
maaşallah Anita'yaKızlaaar!!!
Anita'yı sırtüstü yatırıp mutfağa emziğini yıkamaya gittim.Bir geldim ki iki elinin üzerinde,kafa yukarıda,yüzüstü duruyor:1shok:Çıngırağını almak için dönmüş.Çıngırağı tuttu ve sırtüstü yuvarlanıp oynamaya başladı.Kızım artık dönebiliyorr:sm_cool:
ilkim'e de aferiinafferin anişe
ilkimde dönüyor artık teyzesi,dün akşam bezlicekdim halısının üsütndeydi bi geldim dönmüş.sonra gaza geldi ben tebrik edince döndü durdu maşallah kuzum.büyüyolar bebeler büyüyorrrrrhihoyyyt:lepi:
aynen canım resmen püskürterek tükürüyo sıpa...Şu anda kucağımda bilgisayara eğilip tükürük saçmakla meşgul.Bir de bağırıyor arada:)Sizinkiler de tükürükle yıkıyor mu sizi?Mama yedirirken de yapar Allah bilir..
kızlar inanmazsınız ben bugun oğlumu bir oyun grubuna götürdüm..
Hafta sonu bir alışveriş merkezinde kaydımızı almışlardı bu sabah arayıp tanıtım amaçlı ücretsiz bir ders için çağırdılar bende 2 gundur annemlerdeyim, çağırdıkları yer çok yakın denk düştü yani biz de gittik...
Bu kadar bebek ne anlar demeyin biz çok eğlendik...
Bu dönemde yapmamız gerekenleri söylediler ellerinize tercihen kırmızı oje sürüp tek tek parmaklarımızı kukla gibi kullanıp oyunlar yapabilirmişiz, ayna çok önemli mutlaka aynaya baktırın, bilek ve eklem yerleri hariç masaj çok önemli, bir de deniz topu gibi bir topla oynadık çok keyifli oldu, bir de göz temasını yakalayıp konuşmak çok önemliymiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?