- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.301
kızlar inanmazsınız ben bugun oğlumu bir oyun grubuna götürdüm..
Hafta sonu bir alışveriş merkezinde kaydımızı almışlardı bu sabah arayıp tanıtım amaçlı ücretsiz bir ders için çağırdılar bende 2 gundur annemlerdeyim, çağırdıkları yer çok yakın denk düştü yani biz de gittik...
Bu kadar bebek ne anlar demeyin biz çok eğlendik...
Bu dönemde yapmamız gerekenleri söylediler ellerinize tercihen kırmızı oje sürüp tek tek parmaklarımızı kukla gibi kullanıp oyunlar yapabilirmişiz, ayna çok önemli mutlaka aynaya baktırın, bilek ve eklem yerleri hariç masaj çok önemli, bir de deniz topu gibi bir topla oynadık çok keyifli oldu, bir de göz temasını yakalayıp konuşmak çok önemliymiş..
sırnaşık şey:1hug:Elviraaa!Ne menapozu kız dur daha.Hahahaaa delikafadulden
hihoyyytbizimde incimiz çıkmıştır kızlar.alttan sırıtoyr bize tırtıklı bi şekilde:teytey:
hihoyyytbizimde incimiz çıkmıştır kızlar.alttan sırıtoyr bize tırtıklı bi şekilde:teytey:
canımm yaaaaa senin yerine ben işe başlamışım gibi mahzunlaştım bak gördünmüü senağlama kıyamam sana. İnşallah arkadaşların falan güzel bi karşılama günün güzel geçer. oğlunda sende alışırsınız mecburi bu duruma.. güçlü anne gelirsin sen üstesinden.. sana ve bütün çalışan annişlerimise tekrar kolaylıklar diliyomm.. gece ben yok gündüs senn senağlama kavuşamicasmı bacımm böööhüüh senağlama
Bir de kızlar dikkat edin,asıl yüksek ateşte bebeğin elleri ve ayakları buz gibi oluyor.ateşini elleri veya ayaklarını elleyerek kontrol etmeyin.
Anita isminin anlamı arkadaşcanlıssı,dostcanlısı demek.Bona Hersek'te kullanılan bir isim.Tüm dünyada kullanılıyor aslında.Bu açıdan da tercih ettik.Enternasyonal bir isim olsun istiyorduk.Eşimle ikimizin de çok içine sindi.Benim dedem dışında herkes ismini çok sevdi a.s Dedem de müslüman ismi değil diye söylenip durdu.Halbuki müslümanların da kullandığı bir isim.Neyse.Sonuçta nüfusu da çoktan çıktı ve konu tartışmaya kapandı yerimseniben
BAKTIM yine yüzüstü uyuyoo.. sizce tehlikelimi kızlar.. zırtpırt düz çevirmelimiyim onunda uykusu bölünüo sonuçtaa ben çevircem diee :uhm:
kızlar bide şey soriim.. bnm göbek deliğimin içii kahverengi :1shok: sanki böle eskiden yaraymışta kabuk baglamış dökülüoo gibii... benek benekk.. doğumdan sonra oldu daha gecmedi.. sizlerde durum böyle olan varmı.. benmi bi tuhafım gösterimmi bi kadın doğumcuya dersiniz normalmi ??
Selam kıslar ben geldim. naapıyonuz bakiim ??
sağol canım benim. ben sürekli mıncıklıyorum zaten
yok canım ya sünnetli değil. yerimseniben
maaşallah Anita'yayerim ben seni cimcime
ilkim'e de aferiin
aynen canım resmen püskürterek tükürüyo sıpa...
bu arada artık burada yazmasa da takip eden arkadaşımız Zeynepvuralın Elifnazı ilk diş çıkaran bebeğimiz di. hatırlatmak isteim...:jeyyar:
kızlar inanmazsınız ben bugun oğlumu bir oyun grubuna götürdüm..
Hafta sonu bir alışveriş merkezinde kaydımızı almışlardı bu sabah arayıp tanıtım amaçlı ücretsiz bir ders için çağırdılar bende 2 gundur annemlerdeyim, çağırdıkları yer çok yakın denk düştü yani biz de gittik...
Bu dönemde yapmamız gerekenleri söylediler ellerinize tercihen kırmızı oje sürüp tek tek parmaklarımızı kukla gibi kullanıp oyunlar yapabilirmişiz, ayna çok önemli mutlaka aynaya baktırın, bilek ve eklem yerleri hariç masaj çok önemli, bir de deniz topu gibi bir topla oynadık çok keyifli oldu, bir de göz temasını yakalayıp konuşmak çok önemliymiş..
çok güzel bir etkinlikmiş canım. senin adına sevindimhihoyyytkızlar inanmazsınız ben bugun oğlumu bir oyun grubuna götürdüm..
hayırlı olsuuunnn.. inciler çoğalmaya başladı:sm_cool:hihoyyytbizimde incimiz çıkmıştır kızlar.alttan sırıtoyr bize tırtıklı bi şekilde:teytey:
çok geçmiş olsun canım. inş. Ata rahat geçirir ve minik Erk'e bulaşmaz a.s.Kızlar slm. Ben çok uzun zamandır kk'ya giremediğimden geçmişi okumak gibi bir enayilik yapmadım :jeyyar: Çünkü kk'lı kızların sohbetlerini çoook iyi biliyorum. Ama Allahtan bu sayfada szk günü öyle iyi özetlemiş ki zaten okumama da gerek kalmadı. Bu arada Szkcım işin hayırlı olsun cnm.
Bizim Erk Bey de 1 haftadır dönüyor ama dişten hala bir haber yok. Açıkçası Ata ile uğraşmaktan pek de Erkle ilgilenemiyorum. Çünkü Ata hala iyileşemedi :1no2: Bugün tekrar dr a götürdük. Kan tahlili istedi. Tahlil sonucu da antibiyotik verdi. Eve döndüğümüzde Ata kafasında minik bir sivilce bulmuş. Tabi ben hastalık 3 haftadır sürdüğü için kafamda binbir türlü şey kuruyorum. Neyse akşam saat 10 gibi kafasındakini eşime gösterdim. Baktım kafasında birkaç tane daha oluşmuş. Birden kafamda bir şimşek çaktı. Hemen Atayı soydum. Bir de ne göreyim. Bütün vücudu benek benek ve bazıları da su toplamış. Anlayacağınız büyük oğlum ilk bulaşıcı hastalığını geçiriyor. Bu aralar suçiçeği özellikle okullarda çok yaygın. Ata da muhtemel boğaz enfeksiyonunu atlatamadan üstüne bir de su çiçeği kaptı. Zavallı oğlumbir deri bir kemik kaldı. 3 haftada 4 kg verdi. Bu arada dr a da sinir oldum. Anlamadı adam suçiçeği olduğunu... Ben çok dr taraftarı biri değilimdir. Kırk yıl da bir götürdüm. Onda da başıma bu geldi. Sinir oldum. Ay inşallah Erk e geçmemiştir :uhm:
günyadınn hymcim elviracım zeacim bhk cimm daha kim varsaa kim bilgisayarını açacaksa herkesee kocamann günayydınnnnnnn.. zaten yine hava kapalıı Allah'tan sizler varsınız canlarımmmm Şeniz :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?