2008 Aralık Anneleri

a.s.

ŞenizŞeniz

kizlar herkese slm
cok sik ugrayamiyorum
malum havalar isindi
bizde bol bol tadini cikariyoruz
herzaman bulamiyoruz bu havayi burda kis uzun biliyorsunuz
umarim herkesler iyidira.s.

Bi günde neler olmuş neler :))

Anitacık dömüş, Kayracımdan sonra İlkim ve deniz de fırıldak olmuşlar. İlkimin üstüne bi de dişi çıkmış. hepisine maşallah..

Peri kızım da kıpır kıpır olmuş. :teselli:

unuttuğum ya da hızlıca bakarken atladığım varsa affola..

Biz de dönüyoruz teyzoşlar. Şimdilik sadece yüz üstünden sırt üstüne rahatlıkla dönüyoruz. Son 1 haftadır tersini de deniyoruz. Ancak şimdilik tersine C harfi oluşturabiliyoruz..

Edoş bi cümle etmişsin ki ağlak günüm ya bi de çok etkilendim.. Şeniz

Bebeklerin azmine hayranım ben.. kaç denemede başarısız olurlartsa olsunlar denemeye devam ediyorlar. Bu yüreklilikleri tüm yaşamlarınca sürsün diye diliyorum o anlarda.. Anenlerin duaları kabul olurmuş.. :Saruboceq:

Canım desteğin için çok teşekkür ederim. İnşallah tez zamanda alışıcaz hayırlısıyla..

ANİTA Dost/Arkadaş canlısı, EMRE ise Dost/Arkadaş demek Edoşum. Var bu işte bir hayır... Gel sen şu işe "he" de.. Şeniz

BAKTIM yine yüzüstü uyuyoo.. sizce tehlikelimi kızlar.. zırtpırt düz çevirmelimiyim onunda uykusu bölünüo sonuçtaa ben çevircem diee :uhm:

missim gündüz bi izle kayrayı döndürmeden. o zaman görüceksin ki yapabilecek. daha güvenli bırakabillirsin. biz Emreyi aylarca yüz üstü yatırdık kolik yüzünden.. gözümüzü kırpmadan onu izledik. bi zaman sonra anladım ki kendini kurtaracak. yorulduğunda ya da nefes alamadığında kafasını çeviriyor mutlaka.. en kötüsünden yaygarayı basıyor. temkinli ol ama her defasında uyandırma bıcırığı canımcım..

missim sana çalıştım bugün.. kaydirigubbakcemile3 benimkide öyleydi. kulak çubuğuna bebe yağı döktüm ve öyle sildim ancak o zaman gittiler delikafadulden

o zaman nasıl yapışmış? ASy ben yanlış mı anladım canım? kafamçokkarıştı

canım bu bilgi için çok sağol. bugün tel de de konuşmuştuk (v esesini duymak ayrıoca çok çok iyi geldi canım. Çok moral oldu bana Şeniz) bu konu benim acaip hoşuma gitti. iş arasında ayna konusunu unutmuştıum .. Akşam eve geldim ananme söylicem anımsayamadımdı.. :1no2: şimdi süper oldu. minicik anlamaz dememek lazım hakiketen. Bi de masajı nasıl yapıcaksın diye de söylediler mi? Günde 1 kez yeter mi acaba?

şimdiii. gelelim bugün bizim cephed e neler oldu.

sabah oğluş uyanmıştı ben giderken.. öptüm kokladım. o sadece gülücükler saçtı tabii.. ayaklarım geri geri çıktım evden.
iş yerinde fen ageçmedi günüm. zor geçti biraz. aslında işimi özlediğimi de farkettim. ama oğluşumun özlemi ağır bastı durdu. sürekli aç kaldı mı acaba diye düşünüp durdum. Biberonu emmeyi bi öğrense o zaman gözüm arkada kalmayacak. Annemin ona benden daha bile iyi bakacağını biliyorum. ama arkadaşlar bebişinizi güvendiğiniz birine emanet etmek öyle önemliymiş ki. o kişi annem olduğu için tüm günü dua ederek geçirdim.
emre sabah çok acıktığı bi anda biberonu emdi.. fakat gün içindeki diğer beslenme zamanlarında çoğunlukla biberon savaşı vermiş annem. ikisi de süt içinde kalmış. Anenm 3 -4 kez her yeri ıslandığı için emrenin üstünü değiştirmek zorunda kalmış. bakalım alışacak inşallah.

akşam olunca o trafik bitmek bilmedi. sabah 25 dk da gittiğim yolu akşam 1,5 saate geldim. umarım hep böyle olmaz. oğluma sarılıcam beni görünce sevinicek filan diye hayaller jkurdum durdum ama oğluş beni görünce bi gülümseyip anenme dönüp kendi dilinde şarkılar söylemeye devam etti. senağlama aslında beni aramaması güzel bişey ama anen bencilliği işte kıskanmadım diyemeyeceğim. çatladım.. kaydirigubbakcemile3

sonra banyo yaptık oğluşla.. ve uyuttum. Kollarımdan yatağa bırakmak istemedim doyamadım ama napalım. :asigim:yeterki sağlığı yerinde sırtı pak karnı tok olsun. ben nasıl bi gün annemi anladı isem o da beni anlıyacak biliyorum..Bununla avunuyorum..

desteğiniz için hepinize teşekkür ederim. Beni arayarak ya da msjlarıyla yalnız bırakmayan güzel aralık anneleri. İyi ki varsınız.. a.s.
herkesi çooook öpüyorum. Şeniz

:a015::a015:

selam kızlar nasılsınız.

bilgisayarım bozuktu giremedim nete özledim hepinizi umarım anneler ve bebişler iyilerdir

öpüyorum hepinizi en kocamanından..

Kızlar slm. Ben çok uzun zamandır kk'ya giremediğimden geçmişi okumak gibi bir enayilik yapmadım :jeyyar: Çünkü kk'lı kızların sohbetlerini çoook iyi biliyorum. Ama Allahtan bu sayfada szk günü öyle iyi özetlemiş ki zaten okumama da gerek kalmadı. Bu arada Szkcım işin hayırlı olsun cnm.

Bizim Erk Bey de 1 haftadır dönüyor ama dişten hala bir haber yok. Açıkçası Ata ile uğraşmaktan pek de Erkle ilgilenemiyorum. Çünkü Ata hala iyileşemedi :1no2: Bugün tekrar dr a götürdük. Kan tahlili istedi. Tahlil sonucu da antibiyotik verdi. Eve döndüğümüzde Ata kafasında minik bir sivilce bulmuş. Tabi ben hastalık 3 haftadır sürdüğü için kafamda binbir türlü şey kuruyorum. Neyse akşam saat 10 gibi kafasındakini eşime gösterdim. Baktım kafasında birkaç tane daha oluşmuş. Birden kafamda bir şimşek çaktı. Hemen Atayı soydum. Bir de ne göreyim. Bütün vücudu benek benek ve bazıları da su toplamış. Anlayacağınız büyük oğlum ilk bulaşıcı hastalığını geçiriyor. Bu aralar suçiçeği özellikle okullarda çok yaygın. Ata da muhtemel boğaz enfeksiyonunu atlatamadan üstüne bir de su çiçeği kaptı. Zavallı oğlumbir deri bir kemik kaldı. 3 haftada 4 kg verdi. Bu arada dr a da sinir oldum. Anlamadı adam suçiçeği olduğunu... Ben çok dr taraftarı biri değilimdir. Kırk yıl da bir götürdüm. Onda da başıma bu geldi. Sinir oldum. Ay inşallah Erk e geçmemiştir :uhm:

çok güzel bir etkinlikmiş canım. senin adına sevindimhihoyyyt

hihoyyytbizimde incimiz çıkmıştır kızlar.alttan sırıtoyr bize tırtıklı bi şekilde:teytey:
hayırlı olsuuunnn.. inciler çoğalmaya başladı:sm_cool:
çok geçmiş olsun canım. inş. Ata rahat geçirir ve minik Erk'e bulaşmaz a.s.

günaydınlar herkese,

geçmişi okuyamadım kızlar,

bildiğim kadarıyla;

anitacığımızın dişleri çıkıyormuşdelikafadulden gözünüz aydın edoş, inşallah çok sıkıntı çekmeden atlatır minnoşumuz bunu.

pericimm biryerde okudumdu bu kistler normalmiş kendiliğinden geçermiş. geçmiş olsun yakışıklı enesimize.

hym facedede yazdım burdada sorayım çalışmaya mı başladın bacım?

başka önemli bişey var mı? kaçırdıklarım için kusuruma bakmayın kızlar. herkese tekrar selamlar.

günyadınn hymcim elviracım zeacim bhk cimm daha kim varsaa kim bilgisayarını açacaksa herkesee kocamann günayydınnnnnnn.. zaten yine hava kapalıı Allah'tan sizler varsınız canlarımmmm Şeniz :enbuyukkk:

pişt hym60 ,
dün sana özel mesaj attım ama gitti mi gitmedi mi anlayamadım:uhm:
bi kaç hata verdi o sırada site..

sen şu profil mesajını açsana.
her seferinde özel mesaj zor oluyor

günyadınn hymcim elviracım zeacim bhk cimm daha kim varsaa kim bilgisayarını açacaksa herkesee kocamann günayydınnnnnnn.. zaten yine hava kapalıı Allah'tan sizler varsınız canlarımmmm Şeniz :enbuyukkk:

günaydın sana da misscim.
aynen ben ankaraya geleli beri hava kapalı burdada.
yaw bana ankarada güneşli hava görmek haram heralde..
bi lanet var galiba -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…